- 12 Şubat 2013
- 1.238
- 17
Leke olmadi bende cok sükür..hic hemde..ayrica limon cilt rengini acmak icin gecmisten beri kullanilan bir meyve...yani bende leke filan olmadi üstelik yüzüme yaptigim halde olmadi cok sükür..citl rengim acik beyaz tenli degilim..ama beyaz tenlilerde ne yapar bilmiyorum? beyaz tenler hassa oluyor ve cabuk reaksiyon veriyorlar hemen..ama kesinlikle limon ve tuz inceltiyor killari... yada bir dahaki sefere daha ince cikiyorlar..fakat dolunay olayina dikkat ederek limon tuz yaparsan bence daha fazla etkisini görürüsün...
cünki gecende paylastim..limon tuzu bayagi kullandim etkisini gördüm ve tüyler ciddi azaldilarda...ama sonra artik ne olduysa yeniden cikmaya basladilar..burda dolunay olayina bakinca aklima yatti..yanlis zamanda aldigin zaman killar bereketli bol bol cikiyor malesef..:)
DOLUNAY OLAYINDA LIMON TUZU DENEYEREK DAHA IYI SONUCLAR ALINABILIR...en azidan ben denemeyi düsünüyorum..limon tuz,sogan sarimsak artik bir salata yapariz cildimize dermisim :) hey ALLAHIM YA :)
sarmısak mı sakın :) sac cıkartan bıse o kılları besler.diğerleri neysede aklıma su geldı sımdı benım kollarımın ustunu ben almıyorum cunku kumrallar ve ınceler bellı bıle olmuyo bakınca ama ben takıntılı bırı oldugmdan gecen sene sarartıcı surmustum bı kere süperdı hıc yok bebek tene gıbı göruuyodu ama sarartıcının uzattıgını gördum.bu lımon tuzu almadan haftada bır fılan sürsem öyle üstten sadece yıne ınceltırmı acaba.