tere kürü ne bi de onu nerden bulcaz yaa?
akrepcik tarihleri 27 Mayıs 2013 saat 01.29'da başlayıp 29 Mayıs 2013 saat 00.48'e kadar demişsin.28 mayıs gecesi 00.48e kadar mı yoksa 29 mayıs gecesi 00.48e kadar mı cnm?
sigara içenler için ve idrar yollarında iltihap olan olmayan herkes için uygulanan bir kür canım. 5 gün boyunca öğleden önce yarım demet, öğleden sonra yarım demet limonsuz tuzsuz yani sade olarak yenilecek tere canım. yani 5 günde 5 demet yemiş oluyorsun. verdiğim tarihlerde yenilecek daha etkili oluyor. tereyi manavlarda bulabilirsin canımkandaki zehri atıyor, idrar yolları enfeksiyonunu söküp atıyor, sigarayı bırakamıyorsan bile vücuttaki zehri en aza indiriyor. ve daha bir sürü faydası var. ayrıntılı bilgi ve tarif için => http://www.kadinlarkulubu.com/zarar...12-sigaranin-zararlarina-karsi-tere-kuru.html linke tıkla canım
28 mayıs gecesi canım. gece 00.00 olunca 29 mayısa geçiş yapıyor ha hani. saat 00.48 i vurunca zaman bitiyor canım
teşekkür ederim canım. ancak demetten demete de fark vardır eminim tahminin kac tane yicez bir seferde. bide idrar yollarını temızlıyor demişşin ya çok tuvalete çıkarıyor mu. sabah yiyip günü wc de geçirmeyeli, işte olmasam problem değil desigara kullanıyorum etkisini azaltır bari.
işte 00.00 olunca 29 mayısa geçiş yapıyo ama 00.48 29 mayıs gecesinin 00.48 diye algılanabiliyor.bu dolunay epilasyonuna gerçekten inanıyorum ve çok iyi takip etmek istiyorum.yanlış anlaşılma sebebi tarihleri kaçırmak istemediğim için ince ayrıntısına kadar soruyorum cnm.teşekkür ederim :)
yarın burayı takip eden çoğu kişinin temizlik günü hee :))
bende inşallah yarını bekliyorum. daha öncede elimden geldiğince takip etmeye çalıştım verilen tarihleri. bacaklarımın bir kısmında var bir kısmında yok. bir kısmı çook açık renk ve cansız bir ksımı evlere şenlik. hahhaa....
bende deneyeceğim paylaşımlarınız için teşekkürler
cnm birde yarın adetimin 6. günü.normalde 7.gününde bitiyo 6. günündede baya az oluyo.sence epilasyonu 6. gününde yani 27 mayıstamı yapıyım yoksa adetimin bittiği gün yani 28 mayıstamı yaparsam daha faydalı olur? yoksa garantiye alıp haziran tarihlerinimi bekliyim?
geceyle başlıyor yeni epilasyon günü.28 inde alırım artık.alt bacaklarımdaki tüyler acayip bir şekilde çıktılar.iç yanları seyrek dış yan tarafları ile ön tarafları kıllıüst bacağım alta göre biraz daha iç açıcı daha az.koltuk altımda da çok az tüy çıktı.en çok sevindiren de bedenimizin malum yeri.tüyler bayağı aralıklı çıktı.uzaktan baksan görünmüyor bir şey aynanın karşısına geçip uzaktan izliyorum kendimi ne kadar etkili olmuş diye.tüylerin uçları çıkınca hepsi çıkacak sanmıştım ama kimisi öyle kaldı.bu yüzden beni yanıltmış,hiç etki göstermiyor diye üzülmüştüm.
çenem ve çene altım için gittiğim iğneli epilasyonda sonrası tüyler de tek tük çıktılar.bence dolunay epilasyonunun etkisi işe yaradı.
gel gelelim bıyık bölgem sarı tüyler younlukta olsa da acayip tüy çıkıyor yaaa.orası canımı sıkıyor
bittiği gün yap canım, 28 mayıs gecenin körüne kadar zamanın var
hmm sende mi eldivenle alıyorsuneldiven tam kökünden çekiyor.bence etkili.tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 3 ya da 4 senedir eldivenle alıyorum tüylerimi.yani ince iş isteyen yerlerimi etkisi olduğunu düşünüyorum.
Anladigim kadariyla Herkes ben gibi 28 mayisi bekliyor :) bir an önce gelsede alsak temizlensek gibi bir durum oldu :)aslinda olay temizlikten ziyade birazda merak:) bu sefer ne olacak? bu sefer dahami az gelecek tüyler? yani sanirim merak cok fazla var bende:) tamam temizlenmek duygusuda güzel ama cogunlugunu merak olusturuyor sanirim bende ah ah :)