Ben yaptım adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce böyle olan varmıMerhabalar kizlar test yapan varmi
Ben yaptım adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce böyle olan varmı
Normal gebelik testi yarın 4 gün kalıyor yarın sabah erken gebelik testimi yapsam sizceBen henüz yapmadım bazen öyle olabiliyo erken gebelik testiyse varsa çıkardı heralde
Belirtin var mo bende sıfırNormal gebelik testi yarın 4 gün kalıyor yarın sabah erken gebelik testimi yapsam sizce
Benimde dun sabah yogun ve fazka sekilde kremsi beyaz akinti geldi gogus ucu hassasiyetim basladi 2gundur aciyo bata 7gun var bugun test yaptim negatif sanirim erken yaptim yada biseyim yok bazi belirtilerim var sanirim yaniliyorumBende krem gibi beyaz akıntı dediğin kasık ağrıları adet sancıları bel ağrısı ama hafifti
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah
Bende yaptim sabah nrgatif cikti bata 7gun var sanirim erken yaptik yada yokBen yaptım adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce böyle olan varmı
Erken daha test için en erken yumurtlamadan sonra 12. Gün çıkar canımBenimde dun sabah yogun ve fazka sekilde kremsi beyaz akinti geldi gogus ucu hassasiyetim basladi 2gundur aciyo bata 7gun var bugun test yaptim negatif sanirim erken yaptim yada biseyim yok bazi belirtilerim var sanirim yaniliyorum
Bugun 10.gun biraz daaha bekliyim ozamanErken daha test için en erken yumurtlamadan sonra 12. Gün çıkar canım
Bekle canım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir minik haberiyle gelirsin inşallahBugun 10.gun biraz daaha bekliyim ozaman
Insallahh canm sende gel:)Bekle canım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir minik haberiyle gelirsin inşallah
Ben yaptım adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce böyle olan varmı
Ben yarın erken gebelik yeterdi yapmayı düşünüyorum eğer kendimi tutabilirsem suan 5 günüm varMerhabalar kizlar test yapan varmi