- 19 Aralık 2017
- 185
- 221
- 33
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Üzüntü stres etkiliyo. Her işte hayır vardır belki şimdi doktora gitmen daha büyük bişeyin engellenmesi olarak dönüş yapar. Bebeğin iyidir merak etme kanaman yok şükürBabam rahatsızlanmş ona üzüldüm biraz ağladım sonra ağrım tuttu ardından bolca akıntı ve pembe leke geldi. Ağrım arada artıyor ama yatıyorum rabbim yardımcım olsun yavrumu korusun daha çok küçük((
Üzüntü stres etkiliyo. Her işte hayır vardır belki şimdi doktora gitmen daha büyük bişeyin engellenmesi olarak dönüş yapar. Bebeğin iyidir merak etme kanaman yok şükür
Güzel düşün güzel olsunÖyle canım vardır bunda da bi Hayır
Güzel düşün güzel olsun
İyi yapmışsın canm. Senin eşin hep şehir dışında mı çalışıyo böyle sen napıcan ilerleyen zamanlardaCanım annem geldi ama hastaneye gitmedik önceki düşüğümdede hastane müdahale etmemişti yat dinlen demişti dr. ben dayanamayıp tekrar hastaneye gittim ve düştü ondan annem yataktan çıkma dinlen dedi ağrılarım hafifledi tekrar lekede olmadı riske atmayalım dedi annem dinleniyorm şimdi iyiyim çok şükür şimdi
Yok canım işi burda aslında dedesi kaza geçirmiş onun için gitti ben rahatsızm diye gitmek istemedim ondan tek kaldım canımİyi yapmışsın canm. Senin eşin hep şehir dışında mı çalışıyo böyle sen napıcan ilerleyen zamanlarda
Ya şey yapmıyim ama eşinde biraz nasıl diyim düşüncesiz gibi sonuçta sen hamilesin dedesinin yanında bir sürü insan vardır. Sen teksin ama. Tabi sen bişey demediysen problem yokYok canım işi burda aslında dedesi kaza geçirmiş onun için gitti ben rahatsızm diye gitmek istemedim ondan tek kaldım canım
Ya şey yapmıyim ama eşinde biraz nasıl diyim düşüncesiz gibi sonuçta sen hamilesin dedesinin yanında bir sürü insan vardır. Sen teksin ama. Tabi sen bişey demediysen problem yok
Çok değişik. Yoksa hamilesin işte neyine inanmıyo yani.Hamile olduğuma inanmıyo malesef bide kolay kolay hastaneye götüren biri değildir son anda artık acıdan bayılacak duruma gelmeden götürmez biraz değişik bi yapısı var
Çok değişik. Yoksa hamilesin işte neyine inanmıyo yani.
Ben iki haftadır yarını bekliyorum. Hiç geçmiyo hiçYarına kadar bi zaman geçse şu kanı versem değerimi bi öğrensem kanıtlıcam herşeyi de zaman geçmiyo yatarak
Sabahtan beri deli gibi turşu yiyorum 1 kavanozu bitirdim nerdeyse :) dedim kesin kız şimdide tatlı iatitoÇok değişik. Yoksa hamilesin işte neyine inanmıyo yani.
Ben iki haftadır yarını bekliyorum. Hiç geçmiyo hiç
Amin canm amin. Ben geçen akşm lahana turşusu üstüne fıstıklı baklava yedim benim kocişte acaba bunlar ikizde doktor mu göremedi diyo dalga geçiyoSabahtan beri deli gibi turşu yiyorum 1 kavanozu bitirdim nerdeyse :) dedim kesin kız şimdide tatlı iatito
Yaa o kadar mutluyum ki içimde sebepsiz bi mutluluk var nedense rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah ikimizde güzel haberler alırız
Bende sana dicektim canın çekmesn diye demedim bugün sabahtan beri 1 kavanoz turşu yedim üstüne canı baklava çekti ölüyorum sandım nasıl bir isteme ama gidip alıcam nerdeyse ama kalkamıyorm yerimden :) sende turşuyu yedim dedim kesin kız baklavadan sonra şaşırdım kaldım :)Amin canm amin. Ben geçen akşm lahana turşusu üstüne fıstıklı baklava yedim benim kocişte acaba bunlar ikizde doktor mu göremedi diyo dalga geçiyohamilelikte oluyo böyle şeyler
Ya yaptın mı bilmiyorum ben çin takvimindw baktım erkek diyo sonra benim oğlumun burnunda yeşil mor bi damar arada gözüküyo ona da sonrası erkek derler ve ben hep oğlum olacağını hisaettim oğlumdada hissetmiştim. Bilmiyorum ya inşallah bi oğlum daha olur üçüncüde kızım olur aaammmiiinnnnBende sana dicektim canın çekmesn diye demedim bugün sabahtan beri 1 kavanoz turşu yedim üstüne canı baklava çekti ölüyorum sandım nasıl bir isteme ama gidip alıcam nerdeyse ama kalkamıyorm yerimden :) sende turşuyu yedim dedim kesin kız baklavadan sonra şaşırdım kaldım :)
Ya yaptın mı bilmiyorum ben çin takvimindw baktım erkek diyo sonra benim oğlumun burnunda yeşil mor bi damar arada gözüküyo ona da sonrası erkek derler ve ben hep oğlum olacağını hisaettim oğlumdada hissetmiştim. Bilmiyorum ya inşallah bi oğlum daha olur üçüncüde kızım olur aaammmiiinnnn
Koku hassasiyetim var oda çok değil midem bulanmadı hiç şükür. Bana neden bilmiyorum senin ikizin olabilir gibi geldi çünkü satın gelmeden testte falan çıkmış ya hcg değeri çoğul gebeliklerde yüksek olurmuş seninde hemen belli olunca acaba mı dedim. Aklına sokmiyim diye pek söylemedim. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir. Aman sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda kızda bizim erkekteBaktm kız diyo canm. Bende oğlum olsun çok istiyorum ama ilk heyecan sağlıklı olsun da kızımda olsun isterim ikiz olursa bi kız bi erkek en güzeli bu olur rabbim gönlümüze göre verir inşallah. Ben sütten nefret ederdim az önce süt içtim hiç tiksinmedim çok şaşırdım. Mide bulantın var mı senin benim daha mide bulantısı başlamadı
Koku hassasiyetim var oda çok değil midem bulanmadı hiç şükür. Bana neden bilmiyorum senin ikizin olabilir gibi geldi çünkü satın gelmeden testte falan çıkmış ya hcg değeri çoğul gebeliklerde yüksek olurmuş seninde hemen belli olunca acaba mı dedim. Aklına sokmiyim diye pek söylemedim. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir. Aman sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda kızda bizim erkekte
Şu var bendede yüksekti çoğul gebelik diye düşündük ama bazı kişilerin ki yüksek olalirmiş. Ay bide ben 5 hafalıkken gittim testi yaptım doktor göremedi allttanda bn iistemedim. Sonra kana baktı aa bu değerde benim görmem gerekiyordu alttan bakcam dedi dış gebelik bu ara çok dedi ben ağlıyodum. Baktı yine göremedi. Beni aşağı detaylı ultrasona gönderdi. Tövbe YaRabbi alttan bi bakmaya başladı nasıl acıttı. Sonra ne mi oldu hiç bişey çıkmadı nöbetçi doktor para için yaptı. İki gün sonra kendi doktoruma gittim. Değetime falan bakmadı bile kadın hafif gördüm keseyi daha erken 2 hafta sonra gel dedi. Korkman için söylemiyorum ama benim alttan muayensden sonra çok ağrım oldu. Sen önemli bişey olmadıkça yaptırma diye söyledim.Ayy inşallah keşke çoğul olsa 9 ay yatmaya razıyım :) yarın bi değerim belli olsun inşallah yüksektir
Şu var bendede yüksekti çoğul gebelik diye düşündük ama bazı kişilerin ki yüksek olalirmiş. Ay bide ben 5 hafalıkken gittim testi yaptım doktor göremedi allttanda bn iistemedim. Sonra kana baktı aa bu değerde benim görmem gerekiyordu alttan bakcam dedi dış gebelik bu ara çok dedi ben ağlıyodum. Baktı yine göremedi. Beni aşağı detaylı ultrasona gönderdi. Tövbe YaRabbi alttan bi bakmaya başladı nasıl acıttı. Sonra ne mi oldu hiç bişey çıkmadı nöbetçi doktor para için yaptı. İki gün sonra kendi doktoruma gittim. Değetime falan bakmadı bile kadın hafif gördüm keseyi daha erken 2 hafta sonra gel dedi. Korkman için söylemiyorum ama benim alttan muayensden sonra çok ağrım oldu. Sen önemli bişey olmadıkça yaptırma diye söyledim.