döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
benim daha 4 haftalık bile değil zaten canım göremez muayene etmez muhtemelen bende erken gidicem bilerek ki muayene etmesin ilaçlarımı yazsın sonra görebileceği zaman kontrole giderim. alttan muayene yüzünden bende düşük yaptm kontrolsüz bakabiliyolar. uyarın için teşekkür ederim. benim şimdi önceliğim yarınki değerim bakalım kaç haftalık çıkacak 2 gün sonrada dr a gidip iğnelerimi folic asit falan isticem hayırlısı bakalım yarını bi atlatsam gerisi çabuk gelecek gibi :)
Eğer sağlık ocağına gidiceksen folik asitte yazdır hamilelikten önce öneriyolar gecikme. Yarın bi gelmiyoooooo

Progestanı bilmiyorum da folik asit yazar bana da düşük diye d vitamin yazmıştı sağlık ocağındaki doktor
vitamin içinde kan vereyim o zaman ben d vitaminimde düşük zaten benim düzelmiş mi diye bakarım en azından

vitamin içinde kan vereyim o zaman ben d vitaminimde düşük zaten benim düzelmiş mi diye bakarım en azından
Önce muayene ediyo kan ver hamileyim de bunu belirt o zaman hamileler için test var bütün değerlere bakan orda hcg falanda var hepsini görürsün ona göre ilaç yazar

Önce muayene ediyo kan ver hamileyim de bunu belirt o zaman hamileler için test var bütün değerlere bakan orda hcg falanda var hepsini görürsün ona göre ilaç yazar

bizimki sorumsuz biraz gıcık bi dr. kan verdirebilirsem onada şükür :) etrafımda normal yok sanırım benim :)

Canım gittinmi hastaneye naptın haberlerini merakla bekliyorum
Gittim canım. Çok su içmediğim için başta net göremedik ama sonra yüzünü döndü maşallah bi kıpır kıpır yeinde durmadı :nazar::nazar::nazar:Cinsiyeti anlayamadık ama bu kadar hareketli erkek olabilir dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem. Sen naptın canm :KK200: kan verdin mi

Gittim canım. Çok su içmediğim için başta net göremedik ama sonra yüzünü döndü maşallah bi kıpır kıpır yeinde durmadı :nazar::nazar::nazar:Cinsiyeti anlayamadık ama bu kadar hareketli erkek olabilir dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem. Sen naptın canm :KK200: kan verdin mi
verdim ama ben bugün fenalaştım kahverengi ye dönmüştü ya lekem arttı sonra kanamam başladı düşürdüm malesef hasteneye gittiğimzde içim temizlenmişti bile çok küçüktü ya ondan fazla etkilemedi :KK61:

verdim ama ben bugün fenalaştım kahverengi ye dönmüştü ya lekem arttı sonra kanamam başladı düşürdüm malesef hasteneye gittiğimzde içim temizlenmişti bile çok küçüktü ya ondan fazla etkilemedi :KK61:
Hadi ya çok üzüldüm. Canm benim çocuğun oluyo. Demek ki senin iyi bir tedaviye ihtiyacın var. Nereye kadar böyle. Doktor bişey demiyo mu

Canım benim çok üzüldüm Rabbim güç versin senin kesinlikle iyi bi doktora gitmen ve düşük yapmanın sebebini öğrenmen lazım önceden de olmuştu galiba

Canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim:KK200:

Çok teşekkür ederim canm :KK200: sende var mı bişeyler
Benim günüme4 gün var hatta 3 ama pko liyim adet düzensizliği var genelde ama 3 aydır düzenli ona göre söylüyorum ama belirti olarak ne adet ne de hamilelik belirtisi var bugün hafifden göğsüm şişti o kadar bu normalde adetten bi hafta önce olurdu bakalım hayırlısı inşallah:KK68:

Benim günüme4 gün var hatta 3 ama pko liyim adet düzensizliği var genelde ama 3 aydır düzenli ona göre söylüyorum ama belirti olarak ne adet ne de hamilelik belirtisi var bugün hafifden göğsüm şişti o kadar bu normalde adetten bi hafta önce olurdu bakalım hayırlısı inşallah:KK68:
Canm bende pco luyum hiç düzenli adet olamadım. Rabbim tez zamanda sanada minik bir bebiş bağışlasın inşallah :KK200:

X