Dudak Makyajı Dolgun Dudaklar İçin Öneriler

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
ben skin medicanın lip plumpını kullanıyorum 2 aşamalı ilk krem düzleştiriyor 2.si dolgunluk için 1.5aydır kullanıyorum dolgunlaştırdı biraz..tabi gerçek halinden fazla bi büyüklük olması zor sonradan ama biraz oldu

kızlar tamam ama dediğiniz yöntemler kalıcı bir dolgunlukmu sağlıyor yoksa sadece kısa süreli bir şişkinlik mi
çünkü arada bende fırçalıyorum ama hemen inyor uzun süreli bir yöntem istiyorummmmmm:sm_cool:

Kızlar mutlaka deneyin ben de çok işe yaradı .Tuz sürün diş fırçasına 1-2 dakika fırçalayın hemen etkisini göreceksiniz....hihoyyyt

6 damla tarçın yaprağı yağı
6 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet E vitamin kapsülü

Malzemeleri karıştırarak uygun bir şişeye boşaltın. Bu karışım özellikle kuru ve ince dudaklarda mucizeler yaratır. Daha dolgun ve seksi dudaklara kavuşmanızı sağlar.:teytey:

kaynak:pembeayna.com

:teytey:bende deneyeceğim.inşallah yararlı olur.

yapılan hersey gecici bi dolgunluk bence. cunku tahribat var ve kandolasımı hızlanıyo.. kalıcı olmasının tek yolu silikon enjekte edilmesi.. ki onlarda cok kötü sonuclar doguruyo..

bakın daha önce de yazmıştım,önemli olan dudağı beslemek ve nemlendirmek
bunun için de her fırçalamadan sonra şart değil arada bir kuru fırçayla fırçalayın bir süre ve ölü deriden arındırın ve nemlendirici sürün
ayrıca ben haftada bir toz şeker+tereyağ karışımıyla ovup yıkıyorum güzelce ve ardından da bal sürüyorum

ve bepanten kremi de sık sık sürün dudaklarınıza

bu söylediklerimi yapın ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim:)

kıvılcım teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için.bizde balı deniyelim ozaman

arkadaslar sally hansen lip inflation;) etkili ve anında..sadece üst dudagıma sürüyorum anında dolgunlasıo , eşim bile ne kadar güzel parlak dudakların demekten alıkoyamadı kendini..:)

bakın daha önce de yazmıştım,önemli olan dudağı beslemek ve nemlendirmek
bunun için de her fırçalamadan sonra şart değil arada bir kuru fırçayla fırçalayın bir süre ve ölü deriden arındırın ve nemlendirici sürün
ayrıca ben haftada bir toz şeker+tereyağ karışımıyla ovup yıkıyorum güzelce ve ardından da bal sürüyorum

ve bepanten kremi de sık sık sürün dudaklarınıza

bu söylediklerimi yapın ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim:)

tereyağından nası arındırıyosun dudaklarını daha sonra..yağ ya o bakımdan fisfisfis

arkadaslar sally hansen lip inflation;) etkili ve anında..sadece üst dudagıma sürüyorum anında dolgunlasıo , eşim bile ne kadar güzel parlak dudakların demekten alıkoyamadı kendini..:)

sitesinde de memnun kalmadım yazmış bi kadın..
off yaaa herkeste aynı etkiyi göstermiyo mu acabaa:bbo:mirmirmirmirfisfisfis

Back
X