- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 33
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Çok lezzetli bı tarife benziyor cocom
muhakkak yapicam eline sağlık başarılar dilerim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederimElinize sağlık...
Hanifeeemmmm cok tesekkur ederim bitanem benimm cansin senÇok lezzetli bı tarife benziyor cocommuhakkak yapicam eline sağlık başarılar dilerim
![]()
Tamam inşallahHanifeeemmmm cok tesekkur ederim bitanem benimm cansin seniç harcinin icine sogan da koy emi cok daha lezzetli olur
![]()
Rakika
Cok teşekkür ederimm canooommmcocom bayıldım valla. başarılar kuzum![]()
Tesekkur ederim sedaamm benimCanimm ellerine sağlık; )miss gibi olmuş
İnşallah kazanirsin yaa hepiniz katilmissiniz birden fazla oy veremiyoruz dimiz(
inşallah tatlımCok teşekkür ederimm canooommmbitanesin kuzuşumm
sahalarda seni de görüruz insallahh
![]()
Cok Sagol canimm benimmmellerine saglik cocom coöook guzel gozukuyir![]()
Oy kullanmiycam benTesekkur ederim sedaamm benimmaalesef tek oy kullanma şansı var herkesin,sen en cok hangi tarifi begendiysen ona var kuzucumm cokk sagolll
![]()
Kiyamam yaaaOy kullanmiycam ben
Ikinizinki de cok guzel çünkü![]()
Çipura ve levrek vazgeçilmez iki balığım canım:)Kiyamam yaaacok sağol kuşumm sen istedigin tarife oy ver oooo piti piti yap kim denk gelirse
![]()
![]()
Bende hamsiye ve palamuta bayilirim,levrek ve cipuraya da.harika hepside benim icin.aynen kuzum sen oyle yap kimin şansına denk gelirse artikÇipura ve levrek vazgeçilmez iki balığım canım:)
Hamsiyi de cerez niyetine yiyenlerdenim:))
Ay ben balik ve eti cok seviyorum yaa:))
O piti piti iyiymiş öyle yapim:)♥♥
Cok tesekkur ederim canimSenin tarifinde çok güzel görünüyor canım bol şanslar![]()
Safişimmamanın nasıl gızel grunyr ya cocom elıne saglık basarılar bu arada bız kcamla bırer cıpurayı gomuyruz valla sız nasıl ıkınız bı balıkla doyuynuzbız de mı anrmallık var yksa
Safişimmcok sagol kuzucum benim.ben diyette olunca cok az yedim ondan.çoğunu esim yedi.içini de patatesle falan doldurdum ya ikimize yetti.ama ic harcı olmasaydı ve diyette olmasaydim bizede 1 tane yetmezdi.yani sizde bi sıkıntı yok bebitom
![]()