- 20 Mart 2008
- 141.900
- 213.795
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Bende cok severim cok sagol tekrardan canim ablam benim![]()
Rica ederim canısı ne demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok severim cok sagol tekrardan canim ablam benim![]()
8 kilo içindeyim şuan ahahahahha Daha çok var aman duymasın haaaa vallahi elinde sopa kovalar miu kuşumoyy bende diyetteyim kac kilo verdin kuşum?? Sorma valla kaptanım miu borekten bahsettigimi duyarsa parcalar beni
evet evet en iyisi balık ben sana daha guzel balıklar yaparim coneeemmmm
![]()
Amaninnnnnnnn duymasin amannn8 kilo içindeyim şuan ahahahahha Daha çok var aman duymasın haaaa vallahi elinde sopa kovalar miu kuşum![]()
Cok sagol canim benim,cok mu doldurmusum az koymaliydim ic harcini dimiCok doldurusa gelmis bu balikkkellerine saglik cnm
![]()
Ellerine saglik cok guzelCok sagol canim benim,cok mu doldurmusum az koymaliydim ic harcini dimi![]()
Teşekkürler balımmmEllerine saglik cok guzel
Cok sagol saraycamellerine sağlık, enfes gözüküyor
Ayyyyy ruffles dedin dibim düştü suann ben o sade rufless a ölürüm ölürümmmellerine sağlık balıkla patatesi yanyana çok severim. Bazen balık varsa yanına ruffles aldığımda oluyor![]()
Atlamışım bu mesajı ,beğendim tabi Cocom ,sen yaparsın da ben beğenmez miyimCokk Sağol canım deynebimm sahi mii begendin miii![]()
Atlamışım bu mesajı ,beğendim tabi Cocom ,sen yaparsın da ben beğenmez miyimHem sana yalan borcum mu var
![]()
Cok tesekkur ederim canimmNefis görünüyor, ellerinize sağlık
Ay cok teşekkür ederim canim benimSırf sunum icin oyumu sana verebilirim![]()
eline saglik bol şans
Canımmmm balikta güzel tabikideAy cok teşekkür ederim canim benimsadece sunum mu?baligimi begenmedin mi yoksam
![]()
Oyyy kuzum benimCanımmmm balikta güzel tabikideBenim aram olmadigi halde bile canim cekti okadar yani
![]()