• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doldurma,açık parfümler hakkında bilgisi ve önerisi olan arkadaşlarr..

kafadar

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
370
214
323
slm arkadaşlar a.s.
doldurma parfüm almak istiyorum ne dersiniz ne önerirsiniz?? kaydirigubbakcemile5

change chance çok kalıcı cnm..d&p de dolduruyorum..denemeni tavsiye ederim..

ya cnm bu chanel chance nası bı koku ?? bı annatın bana ya bnde d&pden alcam da light blue alım dıorum ama chanel de olabılır herks onu solemıs stede

ya cnm bu chanel chance nası bı koku ?? bı annatın bana ya bnde d&pden alcam da light blue alım dıorum ama chanel de olabılır herks onu solemıs stede

cnm üzerinde kaldıkça güzelleşen bi kokuu..ayrıcaa çok kalıcı..kıyafetlerimi makinadan çıkartınca bile kokuyor... tenime sıktıgımda banyo yapsamda kalıyor kokusu..ne agır nede hafif bi koku ortasında bşy...a.s.

bakalım kızlar denicem bende.kararsızdım.
şuanda da parfüm ismi önerisi almak istiyorum.çünkü açık parfümler hakkında bilgim yoktu.fikriniz için teşekürlerr a.s.

Açık parfümlerin bi zararı varmı acaba?bilgisi olan varmı?teşekkürler..

Doldurma parfümler çok çabuk bozuluyor ben hiç sevmedim 2 kez deneme amaçlı almıştım ama en fazla 1 ay dayanıyor sonra koku bozuluyor

Arkadaşlar birde şimdi yine açık ama parfümlerin orjinal şişelerinde parfüm satıyolar onlardan deneyen varmı aranızda ????

bugüne kadar hiç açık parfüm kullanmadım babam yurt dışına çok sık çıkıyor işi gereği
o hep orjinal parfüm alır getirir duty freeden
ama geçen bi arkadaşım bana gelmişti gezmeye gidecektik
evden çıkarken hem bana hem kendine bi parfüm sıktı D&P'nin
o gün buram buram koktukk
akşam geldim kazağımı çıkardım kaldırdım yerine
bi kaç gün sonra aynı kazağı yine aldım hala parfüm kokuyordu
hatta altındaki kazaklara da koku sinmişti
çok ilginç vallahi yıllarca orjinal parfüm kullandım kıyafetlerimde bu kadar kalıcı bir koku hiç görmedim
artık deneyebilirim

çok basarılı ürünler değiller bana göre...hemen ucuyo kokuları..denedım ..:kahve:

Ben şahsen oriflame danışmanı olmama rağmen elimde birsürü oriflame parfümü warken gidiyorum açık parfüm alıyorum kızlar bence daha kalıcı oluyo kesinlikle,naomi campbell kullanıyorum ben çok güzel bi koku tavsiye ederim

Evet cnm tatlımsı bi koku ama buram buram çilek kokan parfümler gibi değil sanki şeker kokusuyla çiçek kokusunun karışımı gibi bişey

Back