Doldum artik.kv..

Salon kadını çizgisinden kayan bir kadinin hikayesi

Sineye mi cektiniz? Hosgeldiniz dememissiniz, 2 saat evinizde oturan kadina birsey ikram etmemişsiniz, giderken yolcu etmemissiniz. Bu mu sineye çekmek
Evet bnm icin bu. agzima geleni soylemek istiyodum aslinda

kendisi akrabaları çağırmamızı istememişti nişanda geldiler düğünde gelmesinler demişti bu nasıl iyice şok oldun mu

Hayir 5 dk mesafelik yakiniz. Artik sorgulama huylarindn vazgecsinler istiyorm bnde o yuzdn cvp vermek istemedim
En az 3-5 km uzak olmalı ailelere öyle ha deyince gelinecek mesafe olmamalı yoksa böyle sıkıntılar çıkabiliyor...

Tabiki konuşuniz lazımdı. Ben kesinlikle gerginlikten yana değilim ama sorardım anne misafirimin geleceğini biliyodun , arkadaşlarımla vakit gecirecektim neden böyle bişey yaptın derdim. Sakin ve kibarca tabiki.

Tavrını koy. Eşinde bu konuda senle ayni fikirde hem sana birakmış. Yaptigi terbiyesizlik. Bu sekilde geldiğinde alma bile iceri . Kudurup dursun kim var diye
Bundn sonrasi icin mesafeli olmayi dusunuyorm bnde zaten. İnsallah anlamistr ysptigi ayibi da gelip bana bisey der

Burdan bakınca yeni nesile ben dahil olmak üzere çok şanslıyız tek istediğiniz şey kaynananız avcunzun içinde olsun bişey demesin demi anneniz yaparsa illaki tartışırsınız ama hiç bi zaman kin beslemezsiniz kaynanaya neden öyle olmuyo peki napsalar gözünüze batıyo.

valla bence bi tek bu olsa yada ilk olsa kimse kalkipda bu kadar sinirlenmez. hele bi kvler ogullarinin eslerinin kendilerine köle olmadigini anlasin bakalim gelinlerde böyle oluyor mu. saniyorlar ki ogullarini dogurdular diye eslerine her daim saygisizlik etmekde serbestler ama kendilerine ise her daim saygi duyulmak zorunda. yok öyle bi dünya, saygi yasdan bi ünvandan vs dolayi talep edilmez, hak edilir.

Batiyo evet cunku o benim annem degil ve bu evde ben yasiyorum kafasina rstigi gini saygisizcs benm evime habersiz gelemez hemde misafirim olduguni bildigi halde. Annem zaten boyle bi hareket yapmazdi o ayri bi koni cunku kizacagimi bilir. Ben bekarkn arkadslarm geldiginde annem yan odada otururdu rahatsiz olmayalm diye..

Kesinlikle katiliyorum. Ki eşim burdayken bunu yapamazdi defalarca uyardi kendisini habersiz gelme musait olmuyoruz evde olmuyoruz sonra soyleniyosn diye. Cok kez esime sikayet edildim bn gelin kapiyi acmiyo diye o zmnlarda yeni dogum yapmis telas icinde cirpiniyodum bi wc banyo yuzi gormek icin debelenirkn kapi calinca acmiyodm bnde haliyle.. cok zoe gercektn herkes kendisine saugi bekliyo ama karsisindakine saygi duyan yok

Sen nişanliyken de böyleydi bu kadın kaptinn :)
Bence artik hooop! demenin zamani geldi. Cok afedersin ama ahıra bile desturla girilir

Peki sen kimsin isim mi degistirdin evet zamani geldi eşimde birakti artik ne dersen de diyo normalde ben halledixm derdi hep
Uzun süredir girmiyordum, hatirlayamaman normal cnm :)
Konusmak öncelikli cozum yolu, ama anlamayacak bi tipse sürekli cevapsiz birakarak ve habersiz geldiginde kapiyi acmayarak da işe başlayabilirsin

Uzun süredir girmiyordum, hatirlayamaman normal cnm :)
Konusmak öncelikli cozum yolu, ama anlamayacak bi tipse sürekli cevapsiz birakarak ve habersiz geldiginde kapiyi acmayarak da işe başlayabilirsin
Konusmayi denemem lazim artik sanirim en kotu kavga ederiz onuda eşim bile gözden cikardi artik zaten

Canım aslında bence konuşmalısın artık açık açık anne bu huyundan hoşlanmıyorum gelirken haber verir misin diye bence yoksa bu kadın huyundan vazgeçmeyecek sen konuşmazsan da anlamayacak,,,,,

Bu arada kavga etmeni istemem çünkü eşinin annesi kimseyi sevmek zorunda değiliz ama saygı biraz mecburi oluyor,,,, eşler ne kadar bizi tutsalar da annesi ile görüşmemek sizin evliliğinize de yansıyabilir,,,

Son düzenleme:
Canım böyle anlatınca haklı gözüküyorsun. Mesafeni koru. Keşke ikram da bulunup sadece muhabbet etmeseydin. Bence karşına al konuş, eşin de konuş demiş. En azından duygularını aktar. Ona da sor duygularını. Kötü olma. Sonuçta eşinin annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…