Salon kadını çizgisinden kayan bir kadinin hikayesiEskiden, beş altı yıl öncesine kadar vermezdim. Sessiz kalmanın, idare etmenin doğru yol olduğunu sanırdım. Ancak o iş öyle değilmiş. Her ne düşünüyorsan, olduğu gibi söylemek gerekiyormuş. Uzun süredir evet söylüyorum aynı bu şekilde. Çok da faydasını görüyorum :) en azından herkes sınırlarımı biliyor, ne yapıp ne yapmayacağımı biliyorlar.
Evet bnm icin bu. agzima geleni soylemek istiyodum aslindaSineye mi cektiniz? Hosgeldiniz dememissiniz, 2 saat evinizde oturan kadina birsey ikram etmemişsiniz, giderken yolcu etmemissiniz. Bu mu sineye çekmek
Hayir 5 dk mesafelik yakiniz. Artik sorgulama huylarindn vazgecsinler istiyorm bnde o yuzdn cvp vermek istemedimBana da desen ki " misafirim gelecek" ben de kim derim.
Keşke yazsaydın kim olduğunu. O da gelmeseydi.
Bu arada altlı üstlü mü oturuyorsunuz?
Bence her sorduğu soruya eşim biliyor de , eşimin haberi var de kapatTek seferlik bisey olsa inanin batmazdi ama surekli var bu durum kim gelicek nereye gidiyosun kimlesin yani ogullari burda degil diye bana hesap sorma pesindeler
En az 3-5 km uzak olmalı ailelere öyle ha deyince gelinecek mesafe olmamalı yoksa böyle sıkıntılar çıkabiliyor...Hayir 5 dk mesafelik yakiniz. Artik sorgulama huylarindn vazgecsinler istiyorm bnde o yuzdn cvp vermek istemedim
Tabiki konuşuniz lazımdı. Ben kesinlikle gerginlikten yana değilim ama sorardım anne misafirimin geleceğini biliyodun , arkadaşlarımla vakit gecirecektim neden böyle bişey yaptın derdim. Sakin ve kibarca tabiki.Kizlar iyi geceler icimdekileri anlatmak istiyorum sadece yoksa patlicam
Esim 3 ay once yurt disina calismaya gitti o gittiginden beri zaten kv kp bi degistiler surekli bi takısma bana karismaya calismalar vardi ama son olay beni cildirtti yine de sakinligimi korudum(keske korumayip bi cinnet gecirseydim pismanim)
Bugun kv mesaj atti oglumu sevmek icin eve gotureyim dedi bnde misafir gelicek cocuguda gormek isterler dedm kim gelicek yazmis cevap vermedim(cunku bunu surekli yapiyo nereye gidiyosun nerdesin hayirdir nenisin vsr vs diye) aksam misafirlerim geldi tam kapida geciriyodm zil caldi kv gelmis.
Kizlar merdivenleri bi cikisi var sanirsiniz ben eve erkek atmisim da baskina gelmis kizlari gorunce surat asti selam vermeden geldi eve girdi ben arkadaslarima rezil oldum noluyo der gibi baktilar yuzume geldi oturdu ne hosgeldin dedm ne bisey ikram ettim ne konustm.nede yolcu ettm ona ragmen 2 saat bos bos oturdu..
O kadar sinirliyim ki eşime anlattim onda konus madem artik araniz bozulcaksada bozulsun dedi bn yine bisey demedim yine sustum yine sineye cektim ama.diyorum keske susmasaydim bana haber vermeden misafirim oldugunu bildigi halde nasil boyle bisey yapabiliyo. Size belki basit gelebilir ama ben saygisizlik terbiyesizlik olarak dusunuyorum bunu sizce konu boyle anlatilinca nasil goxukuyo
Bundn sonrasi icin mesafeli olmayi dusunuyorm bnde zaten. İnsallah anlamistr ysptigi ayibi da gelip bana bisey derTavrını koy. Eşinde bu konuda senle ayni fikirde hem sana birakmış. Yaptigi terbiyesizlik. Bu sekilde geldiğinde alma bile iceri . Kudurup dursun kim var diye
Salon kadını çizgisinden kayan bir kadinin hikayesi
Burdan bakınca yeni nesile ben dahil olmak üzere çok şanslıyız tek istediğiniz şey kaynananız avcunzun içinde olsun bişey demesin demi anneniz yaparsa illaki tartışırsınız ama hiç bi zaman kin beslemezsiniz kaynanaya neden öyle olmuyo peki napsalar gözünüze batıyo.Kizlar iyi geceler icimdekileri anlatmak istiyorum sadece yoksa patlicam
Esim 3 ay once yurt disina calismaya gitti o gittiginden beri zaten kv kp bi degistiler surekli bi takısma bana karismaya calismalar vardi ama son olay beni cildirtti yine de sakinligimi korudum(keske korumayip bi cinnet gecirseydim pismanim)
Bugun kv mesaj atti oglumu sevmek icin eve gotureyim dedi bnde misafir gelicek cocuguda gormek isterler dedm kim gelicek yazmis cevap vermedim(cunku bunu surekli yapiyo nereye gidiyosun nerdesin hayirdir nenisin vsr vs diye) aksam misafirlerim geldi tam kapida geciriyodm zil caldi kv gelmis.
Kizlar merdivenleri bi cikisi var sanirsiniz ben eve erkek atmisim da baskina gelmis kizlari gorunce surat asti selam vermeden geldi eve girdi ben arkadaslarima rezil oldum noluyo der gibi baktilar yuzume geldi oturdu ne hosgeldin dedm ne bisey ikram ettim ne konustm.nede yolcu ettm ona ragmen 2 saat bos bos oturdu..
O kadar sinirliyim ki eşime anlattim onda konus madem artik araniz bozulcaksada bozulsun dedi bn yine bisey demedim yine sustum yine sineye cektim ama.diyorum keske susmasaydim bana haber vermeden misafirim oldugunu bildigi halde nasil boyle bisey yapabiliyo. Size belki basit gelebilir ama ben saygisizlik terbiyesizlik olarak dusunuyorum bunu sizce konu boyle anlatilinca nasil goxukuyo
valla bence bi tek bu olsa yada ilk olsa kimse kalkipda bu kadar sinirlenmez. hele bi kvler ogullarinin eslerinin kendilerine köle olmadigini anlasin bakalim gelinlerde böyle oluyor mu. saniyorlar ki ogullarini dogurdular diye eslerine her daim saygisizlik etmekde serbestler ama kendilerine ise her daim saygi duyulmak zorunda. yok öyle bi dünya, saygi yasdan bi ünvandan vs dolayi talep edilmez, hak edilir.Burdan bakınca yeni nesile ben dahil olmak üzere çok şanslıyız tek istediğiniz şey kaynananız avcunzun içinde olsun bişey demesin demi anneniz yaparsa illaki tartışırsınız ama hiç bi zaman kin beslemezsiniz kaynanaya neden öyle olmuyo peki napsalar gözünüze batıyo.
Batiyo evet cunku o benim annem degil ve bu evde ben yasiyorum kafasina rstigi gini saygisizcs benm evime habersiz gelemez hemde misafirim olduguni bildigi halde. Annem zaten boyle bi hareket yapmazdi o ayri bi koni cunku kizacagimi bilir. Ben bekarkn arkadslarm geldiginde annem yan odada otururdu rahatsiz olmayalm diye..Burdan bakınca yeni nesile ben dahil olmak üzere çok şanslıyız tek istediğiniz şey kaynananız avcunzun içinde olsun bişey demesin demi anneniz yaparsa illaki tartışırsınız ama hiç bi zaman kin beslemezsiniz kaynanaya neden öyle olmuyo peki napsalar gözünüze batıyo.
Kesinlikle katiliyorum. Ki eşim burdayken bunu yapamazdi defalarca uyardi kendisini habersiz gelme musait olmuyoruz evde olmuyoruz sonra soyleniyosn diye. Cok kez esime sikayet edildim bn gelin kapiyi acmiyo diye o zmnlarda yeni dogum yapmis telas icinde cirpiniyodum bi wc banyo yuzi gormek icin debelenirkn kapi calinca acmiyodm bnde haliyle.. cok zoe gercektn herkes kendisine saugi bekliyo ama karsisindakine saygi duyan yokvalla bence bi tek bu olsa yada ilk olsa kimse kalkipda bu kadar sinirlenmez. hele bi kvler ogullarinin eslerinin kendilerine köle olmadigini anlasin bakalim gelinlerde böyle oluyor mu. saniyorlar ki ogullarini dogurdular diye eslerine her daim saygisizlik etmekde serbestler ama kendilerine ise her daim saygi duyulmak zorunda. yok öyle bi dünya, saygi yasdan bi ünvandan vs dolayi talep edilmez, hak edilir.
Sen nişanliyken de böyleydi bu kadınKizlar iyi geceler icimdekileri anlatmak istiyorum sadece yoksa patlicam
Peki sen kimsin isim mi degistirdinSen nişanliyken de böyleydi bu kadınkaptinn :)
Bence artik hooop! demenin zamani geldi. Cok afedersin ama ahıra bile desturla girilir
Uzun süredir girmiyordum, hatirlayamaman normal cnm :)Peki sen kimsin isim mi degistirdinevet zamani geldi eşimde birakti artik ne dersen de diyo normalde ben halledixm derdi hep
Uzun süredir girmiyordum, hatirlayamaman normal cnm :)
Konusmak öncelikli cozum yolu, ama anlamayacak bi tipse sürekli cevapsiz birakarak ve habersiz geldiginde kapiyi acmayarak da işe başlayabilirsin
Canım böyle anlatınca haklı gözüküyorsun. Mesafeni koru. Keşke ikram da bulunup sadece muhabbet etmeseydin. Bence karşına al konuş, eşin de konuş demiş. En azından duygularını aktar. Ona da sor duygularını. Kötü olma. Sonuçta eşinin annesi.Kizlar iyi geceler icimdekileri anlatmak istiyorum sadece yoksa patlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?