• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doldum artik.kv..

Siz de hatalısınız o da. Kim gelecek sorusuna arkadaşlarım gelecek demek çok zor değil. Saçma bir sidik yarışı olmuş. Basit bir soruya basit bir cevap verilebilir. He sorguya çekiliyor gibi hissediyorsanız çocuk gibi tripleşmek yerine açıkça "ben böyle soruları sorduğunuzda kendimi sorguya çekilmiş gibi hissediyorum o yüzden mümkünse sormayın" deyin.

İki saat boyunca susup trip atmak yerine "yaptığınız benim misafirlerime ve bana saygısızlık. Derdiniz, ima ettiğiniz, şüphelendiğiniz her ne ise açıkça söyleyin. Ancak tahmin ettiğim cevabı verirseniz bundan sonra ilişiğimi keseceğim sizinle. Yok ben öylesine geldim diyorsanız saygısızca hareket edemezsiniz benim evimde" demeliydiniz. Derdini anlatmak, öfkelendiğin konuyu açıkça söylemek kavga etmek değildir. Kavga etmeden de bu yapılabilir.

kim gelecek demesinde anormal bişey yok. annen de sorabilir aynı soruyu. ona da mı trip atacaktın?
onun dışında hoşlanmadığın bişey varsa söyle. susunca anlamazlar.
Ya şöyle ki tek seferlik bisey olsa evet bisey yok ama surekli yapilan bisey nerdesinn kimlesin kim var kim gelcek. Evime destursuz gelmesine alistim ama misafirim varken yaptigi sey..

Siz de hatalısınız o da. Kim gelecek sorusuna arkadaşlarım gelecek demek çok zor değil. Saçma bir sidik yarışı olmuş. Basit bir soruya basit bir cevap verilebilir. He sorguya çekiliyor gibi hissediyorsanız çocuk gibi tripleşmek yerine açıkça "ben böyle soruları sorduğunuzda kendimi sorguya çekilmiş gibi hissediyorum o yüzden mümkünse sormayın" deyin.

İki saat boyunca susup trip atmak yerine "yaptığınız benim misafirlerime ve bana saygısızlık. Derdiniz, ima ettiğiniz, şüphelendiğiniz her ne ise açıkça söyleyin. Ancak tahmin ettiğim cevabı verirseniz bundan sonra ilişiğimi keseceğim sizinle. Yok ben öylesine geldim diyorsanız saygısızca hareket edemezsiniz benim evimde" demeliydiniz. Derdini anlatmak, öfkelendiğin konuyu açıkça söylemek kavga etmek değildir. Kavga etmeden de bu yapılabilir.
Her seferinde sorularina cvp vermek istemiyorum artik aciklama yaomaktnda yoruldm cunku karsimda beni anlayip dinleuip cvp vericek insanlar yok yani 2 yillik evliyim karsilikli oturup iki kelime etmemisizdr kv ile

onun eve baskına gelir gibi gelmesi cok büyük hadsizlik ve terbiyesizlik. ama sizi de masum görmüyorum. insan oğlu meraklı varlık ben sıradan bi arkadaşımla bile telefonda konuşurken aksam misafir gelecek dese refleks olarak aa kim gelecek derim. desin kadın siz de söyleyiverin nolacak. aynı şeyi kendi anneniz sorsa batmaz ama kayınvalide olunca illa art niyet aranıyor sormus kadın nolcak. bence siz kendinizi dolduruşa getirip hırslanmıssınız. bu kadar basit şeyleri mesele yapmayın daha mutlu olursunuz
Size hak veriyorum ama ortada anormal bir durum var gibi. Yani kadın resmen baskına gelmiş normal kv ler normal arkadaşlar ya da normal annelere dediğiniz gibi söylenir ama kv de art niyet var. Normalde ben de sizin gibi düşünüyorum

alakasız bir zamanda bu cümleleri kur bak bakalım bir daha kapıya gelebiliyor mu

böyle birşeyi düşünüp ima edenin akıl sağlıgını bozarım ,
:bicak:

Sineye mi cektiniz? Hosgeldiniz dememissiniz, 2 saat evinizde oturan kadina birsey ikram etmemişsiniz, giderken yolcu etmemissiniz. Bu mu sineye çekmek

Ya şöyle ki tek seferlik bisey olsa evet bisey yok ama surekli yapilan bisey nerdesinn kimlesin kim var kim gelcek. Evime destursuz gelmesine alistim ama misafirim varken yaptigi sey..
Herkes ne olduğunu gösteriyor işte...Benim düğünümde eşimin ailesi bizden gelen bir misafirin yüzüne bakıp hoşgeldin demedi insanlıkları bu kadardı çünkü...

Sineye mi cektiniz? Hosgeldiniz dememissiniz, 2 saat evinizde oturan kadina birsey ikram etmemişsiniz, giderken yolcu etmemissiniz. Bu mu sineye çekmek

Evet bana da çok abes geldi bu durum. Her ne kadar kayınvalide densizlik etmiş olsa da evime gelen insana o muameleyi yapmaktansa açıkça konuşmak daha makbul geliyor.

Bana da desen ki " misafirim gelecek" ben de kim derim.
Keşke yazsaydın kim olduğunu. O da gelmeseydi.

Bu arada altlı üstlü mü oturuyorsunuz?

Ay gerçekten böyle güzel güzel cevabını verirmisiniz millete 🙂🙂

Ay gerçekten böyle güzel güzel cevabını verirmisiniz millete 🙂🙂

Eskiden, beş altı yıl öncesine kadar vermezdim. Sessiz kalmanın, idare etmenin doğru yol olduğunu sanırdım. Ancak o iş öyle değilmiş. Her ne düşünüyorsan, olduğu gibi söylemek gerekiyormuş. Uzun süredir evet söylüyorum aynı bu şekilde. Çok da faydasını görüyorum :) en azından herkes sınırlarımı biliyor, ne yapıp ne yapmayacağımı biliyorlar.

Eskiden, beş altı yıl öncesine kadar vermezdim. Sessiz kalmanın, idare etmenin doğru yol olduğunu sanırdım. Ancak o iş öyle değilmiş. Her ne düşünüyorsan, olduğu gibi söylemek gerekiyormuş. Uzun süredir evet söylüyorum aynı bu şekilde. Çok da faydasını görüyorum :) en azından herkes sınırlarımı biliyor, ne yapıp ne yapmayacağımı biliyorlar.
Çok iyi valla. Darısı bizlere 🥰

Ya nasıl insanlar anlamıyorum... şeytan gibiler maalesef.

Tepki vermemekle hata etmişsiniz.
Lafınızı eskirgemeyin böyle durumlarda. Kavga etmeden ama.
Gayet haklısınız,yaptığı çok ayıp

Kizlar iyi geceler icimdekileri anlatmak istiyorum sadece yoksa patlicam

Esim 3 ay once yurt disina calismaya gitti o gittiginden beri zaten kv kp bi degistiler surekli bi takısma bana karismaya calismalar vardi ama son olay beni cildirtti yine de sakinligimi korudum(keske korumayip bi cinnet gecirseydim pismanim)

Bugun kv mesaj atti oglumu sevmek icin eve gotureyim dedi bnde misafir gelicek cocuguda gormek isterler dedm kim gelicek yazmis cevap vermedim(cunku bunu surekli yapiyo nereye gidiyosun nerdesin hayirdir nenisin vsr vs diye) aksam misafirlerim geldi tam kapida geciriyodm zil caldi kv gelmis.
Kizlar merdivenleri bi cikisi var sanirsiniz ben eve erkek atmisim da baskina gelmis kizlari gorunce surat asti selam vermeden geldi eve girdi ben arkadaslarima rezil oldum noluyo der gibi baktilar yuzume geldi oturdu ne hosgeldin dedm ne bisey ikram ettim ne konustm.nede yolcu ettm ona ragmen 2 saat bos bos oturdu..
O kadar sinirliyim ki eşime anlattim onda konus madem artik araniz bozulcaksada bozulsun dedi bn yine bisey demedim yine sustum yine sineye cektim ama.diyorum keske susmasaydim bana haber vermeden misafirim oldugunu bildigi halde nasil boyle bisey yapabiliyo. Size belki basit gelebilir ama ben saygisizlik terbiyesizlik olarak dusunuyorum bunu sizce konu boyle anlatilinca nasil goxukuyo
Tavrını koy. Eşinde bu konuda senle ayni fikirde hem sana birakmış. Yaptigi terbiyesizlik. Bu sekilde geldiğinde alma bile iceri . Kudurup dursun kim var diye

Çok iyi valla. Darısı bizlere 🥰

Hiç zor değil valla. Ben sessiz kalıp alttan aldığım zamanlarda durumu "saygılı, idare etmeye çalışan" değil de "sessiz kalıyor demek ki haksız" şeklinde tanımladıklarında bıraktım susmayı. Biraz zaman aldı ama öfkeyi kontrol ederek, saygıyı aşmadan da derdimi anlatmayı öğrenince sıkıntı kalmadı :) darısı başınıza.

Hiç zor değil valla. Ben sessiz kalıp alttan aldığım zamanlarda durumu "saygılı, idare etmeye çalışan" değil de "sessiz kalıyor demek ki haksız" şeklinde tanımladıklarında bıraktım susmayı. Biraz zaman aldı ama öfkeyi kontrol ederek, saygıyı aşmadan da derdimi anlatmayı öğrenince sıkıntı kalmadı :) darısı başınıza.
Ben biraz haksızlığa uğradığım stres olur heyecan yaparım kendimi açıklayım derken. Haa bide deli gibi ağlarım. İnşallah bu seviyeye gelirim 🙂

Back