• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doldum artik.kv..

Evine gelmesi kontrol eder gibi birde gelip selam sabah vermeden gecip oturması inanılmaz sinir bozucu ben laf sokmadan duramazdım “hayırdır anne kontrole mi geldin beni” vs diye
Ama sizde eve kim gelecek sorusuna arkadaslarım diyip geciştirseydiniz
Hangi arkadasların derse hepsini tanıyormusun ki gibi bi cevapla susturabilirdiniz
Önceden yaptıklarınada hep susarak tepki verdiyseniz bu sekilde ondan hala aranızda anlasamamazlık olabilir birde konusarak lafınızı esirgemeyerek anlasmayı deneyin

Burdan bakınca yeni nesile ben dahil olmak üzere çok şanslıyız tek istediğiniz şey kaynananız avcunzun içinde olsun bişey demesin demi anneniz yaparsa illaki tartışırsınız ama hiç bi zaman kin beslemezsiniz kaynanaya neden öyle olmuyo peki napsalar gözünüze batıyo.
Çünkü kan bağı yok. K.v de geline kızı gibi davranmaz. Ben bunu iki gelinleri olan arkadaşıma sormuştum. Annem kıskanıyor en çok bundan kaynaklanıyor demişti.
K.v ile çok iyi anlaşan biri olarak tarafsız yazıyorum.

Çünkü kan bağı yok. K.v de geline kızı gibi davranmaz. Ben bunu iki gelinleri olan arkadaşıma sormuştum. Annem kıskanıyor en çok bundan kaynaklanıyor demişti.
K.v ile çok iyi anlaşan biri olarak tarafsız yazıyorum.
Teşekkür ederim:)ama kaynana kan bağı olmasa bile sonuçta bir insan ha hatalar her zmn karşılıklıdır bundan şüphem yok tek bi taraf haksız ollamaz ama gelinler de çok büyük tepkiler veriyo☺️

Teşekkür ederim:)ama kaynana kan bağı olmasa bile sonuçta bir insan ha hatalar her zmn karşılıklıdır bundan şüphem yok tek bi taraf haksız ollamaz ama gelinler de çok büyük tepkiler veriyo☺
Karşılıklı konu belli. Biri emzirdim okuttum büyüttüm önce ben diyor, diğeri karısıyım çocuğunun anasıyım önce ben diyor beyler paylaşılamıyor arada kalıp telef oluyor. :confused: Eşim ilk evlendiğimde annem şöyle, annem bi tane deyip duruyordu, onu yapar bunu yapar
Dedim ki; annen bitane, benimki de öyle. Benden annenin sana yaptıklarını bekleme. Annen babana karşı nasılsa benden onu bekle. Bende çocuğum olursa en az annen kadar iyi bir anne olacağım. Ama sana annelik yapamam:KK48: Ondan sonra birşey demedi.

Karşılıklı konu belli. Biri emzirdim okuttum büyüttüm önce ben diyor, diğeri karısıyım çocuğunun anasıyım önce ben diyor beyler paylaşılamıyor arada kalıp telef oluyor. :confused: Eşim ilk evlendiğimde annem şöyle, annem bi tane deyip duruyordu, onu yapar bunu yapar
Dedim ki; annen bitane, benimki de öyle. Benden annenin sana yaptıklarını bekleme. Annen babana karşı nasılsa benden onu bekle. Bende çocuğum olursa en az annen kadar iyi bir anne olacağım. Ama sana annelik yapamam:KK48: Ondan sonra birşey demedi.
Güzel cevap için teşekkür ederim 🥰

Back