Misafirlerle kapida karsilasti gidiyodular tam yaniBir şey demedim içimde kaldı demişsiniz , ne hoşgeldin , ne ikram ne güle güle demişsiniz.
Yapmışsınız yapacağınızı, tepkinizi koymussunuz , yaptığına eksik kalmamissiniz yani.
Oysa hepi topu , misafirim varken böyle baskın yapar gibi gelmen hiç hoş değil diyeceksiniz.
Iki saat boyunca misafirlere de mi.ikramda bulunmadınız ?
Tek seferlik bisey olsa inanin batmazdi ama surekli var bu durum kim gelicek nereye gidiyosun kimlesin yani ogullari burda degil diye bana hesap sorma pesindeleronun eve baskına gelir gibi gelmesi cok büyük hadsizlik ve terbiyesizlik. ama sizi de masum görmüyorum. insan oğlu meraklı varlık ben sıradan bi arkadaşımla bile telefonda konuşurken aksam misafir gelecek dese refleks olarak aa kim gelecek derim. desin kadın siz de söyleyiverin nolacak. aynı şeyi kendi anneniz sorsa batmaz ama kayınvalide olunca illa art niyet aranıyor sormus kadın nolcak. bence siz kendinizi dolduruşa getirip hırslanmıssınız. bu kadar basit şeyleri mesele yapmayın daha mutlu olursunuz
Koruma amacli oldugunu sanmiyorm cunku esim burdaykende boyle seyler yaoiyodular ama bu kadar abartili degildi eşim gidince işi bu boyutlara getirdilerEvet kv nin yaptığı görgüsüzlük buna kimsenin itirazı olamaz zaten.
Ama şöyle ki oğulları yurt dışında olduğu için sizi koruma sahip çıkma psikolojisine girmiş olabilirler.
Elbette hiçbir kadının böyle bir şeye ihtiyacı yok herkes kendine sahip çıkar zaten ama eski kafalara bu tip şeyleri anlatmak zor.
O nedenle sadece eve kim geldi gelecek vs.sorularini yanıtsız bırakmak pek doğru gelmedi bana sadece daha fazla meraklandirmis olursunuz bir ise yaramaz.
Bence sessiz kalmakta pek ise yaramaz. En güzeli açık açık konuşmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?