Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar ,yatak odama dolap yaptıracağım boydan boya,fakat dolabın içi nasıl olsa ,ne tür bölmeler olmalı,yorgan için ayrı bir bölme olmalımı,başka ne tür bölmeler olmalı yardımcı olurmusunuz..
merhaba kızlar ,yatak odama dolap yaptıracağım boydan boya,fakat dolabın içi nasıl olsa ,ne tür bölmeler olmalı,yorgan için ayrı bir bölme olmalımı,başka ne tür bölmeler olmalı yardımcı olurmusunuz..
Bölmelerin ic yuksekligine daha dogrusu aski borusundan tabana kadar olan yukseklige dikkat etmelisin.yeni aldim yatak odasini, bazi markalarda 80 cm di o bolum meselaerkek kiyafetleri sigmiyor tabii. Surgulu pantolonluk ve kravat askisi var meela henuz kullanmadik pratik bir sey mi bilemiyorum. Cekmeceler her zaman hayat kurtaricidir.
Bölmelerin ic yuksekligine daha dogrusu aski borusundan tabana kadar olan yukseklige dikkat etmelisin.yeni aldim yatak odasini, bazi markalarda 80 cm di o bolum meselaerkek kiyafetleri sigmiyor tabii. Surgulu pantolonluk ve kravat askisi var meela henuz kullanmadik pratik bir sey mi bilemiyorum. Cekmeceler her zaman hayat kurtaricidir.
bence de bu sekilde yaptırman çok iyi olur.. Çokda kullanışlı olur.. Gardolap stili ile normal sifonyer stlini birleştirip yaptırmıştı bi tanıdığım.. dolapta ayakkabı kutuları dahil, abiye vb gibi elbiseleride kırıştırmadan koyabileceği bi sistem yaptı.. Odada L şeklinde komple boydan tavana yaptırdı.. Evdeki herşeyi toplamış oldu böylece.. Model istiyorsan bence model arama.. Yaptırmak için vestiyercilere git, şu şu şekilde istiyorum diye anlat.. Altlarda 2 li çekmece olacak sekilde ve köşeyi dahi kullanabileceğin formatta yaptır.. Sen anlatınca zaten su su sekilde yapalım su kadar cm lik yer olsun mu diye sorup ölçüp hesaplayıp yapıyorlar. :)
- Altlarda mutlaka çekmece olmalı. - Kçük kareler şeklinde bölmeler yaptır ki kıyafetlerini kazak gibi katylayıp koyabileceğin hemde ayakkabılarını dahi koyabileceğin bir yer olmuş olur. - Boydan askılıklı yer mutlaka yaptır.. Takım elbise vb gibi kıyafetlerinin özellikle elbiselerinin altı kırışmadan durabilir.. - Küçük kutulu yerlerin ebatlarını farklı boyutlarda yaptır.. - Köşeye gelecek yerin girişini dar olsa da arka kısmı büyük kalacak şekilde yaptır ki, yorganları yuvarladığın zaman içine sığsın.. Yastıklarda.. Köşeyi çok net kullanamayacağın için azıcık daha alanını geniş tutarak yorgan ve yastıklarını burada kullanabilirsin... =) - Raf stilinde yer yaptırabilirsin ama pantolonlar için askı indirmeli yaptırırsan çok daha güzel olur.. Bunlarla zaten gardolap kullanma derdin olmaz.. : ) - En üst kısmını da iki kapaklı geniş şekilde yaptır ki, mesela nevresim takımlarını üstüste iki tane koyabilecek şekilde yerleştirebiesin... bavul ve valizlerini dahi kaldırabilirsin buraya da.. :) Umarım yardımcı oolmustur :)