Ben takibe takip yapmıyorum 4 ay önce üye oldum ve ona rağmen şu an 400 küsür takipçim var.güncel olarak 60 küsür satış yaptım. 3 bin liraya yakın bi kazancım var şimdilik
.. ben satışlarımı arttırmak için yüksek rakamlı , marka ürünüm için 2 tl ödeyip ( tek bir ürün için) 3 gün boyunca öne çıkarıyorum.Şimdiye kadar 40 kere falan öne çıkarma işlemi yapmışımdır. hiç satılmayanlar da oldu öne çıkarılıp bi kaç dk içinde satılanlar da çok oldu. Yani ürünü satmak için biraz kesenin ağzını açman gerekiyor bence. başka metotları olan arkadaşlar var sanırım ama ben bu metodu uyguluyorum .Ha bir de birden fazla ürün alımında ekstra indirim ekliyorum %15 , 20,25 gibi.. İndirim tutarı ne kadar tatmin edici olursa o kadar çok ürün satarsın ..
.. Mesela geçenlerde %20 indirim koydum bir ürünümü öne çıkarttım ve bir kişi beş ürünümü birden satın aldı öne çıkanla beraber
. Yani o tek bir satışta yaklaşık 300 liralık bir kazanç elde etmiştim.. Hem kullanmadığım ürünlerimi elden çıkınca çok mutlu oluyorum hem cebime para giriyor hem de kenarda bekleyip çürümiyorlar iyiki açmışım bu programı çok mutluyum :)