Dolap uygulamasını aktif kullananlar buraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, ben bahsettiğiniz uygulamayı açtım, sonra gerçekten pek gözüm tutmadı ve kaldırdım. Komisyon almamaları bence doğru değil çünkü emek varsa bir bedeli de olmalı. Orada gördüğüm ürünler de yorumlar da hoşuma gitmemişti. Sorunuza gelince ben Dolap'ta garip insanlarla pek karşılaşmadım. Daha düzgün bir profil olduğunu düşünüyorum. Tavrını beğenmediğiniz biri olursa hiç tartışmaya girmeyin, engelleyin, kendine uygun bir kişiyle alışverişine devam etsin. Ama siz ürünü çok iyi açıkladıktan ve fotoğraflandırdıktan sonra zaten insanların pek soracak sorusu da olmuyor. Bol satışlar dilerim, sevgiler :)
Aslında komisyon alıyor.. 100 TL altına almıyor.. ..100 TL üzerinde komisyon alıyor .. Bence 100 TL altına komisyon almaması mantıklı çünkü zaten 100 TL’nin altına az bir kazanç oluyor kazandığım 3 kuruş paranın da uygulamaya vermek Garip geliyor bana.. Mesela ben geçen gün 500 TL’ye bir ürün sattım .. uygulama benim cüzdanıma 475 TL yatırdı 25 lirasını komisyon olarak aldı

aynen onlardan çok var ben de kabul ediyorum ama alan yok öylece fiyat düşüyor ürünümde yaklaşık 1 yıldır aktif kullanıcıyım takmıyorum pek o tipleri alan alıyor zaten :KK5:
Bir de ürünü teslim aldığı halde onaylamayanlar var .. Sesi soluğu da çıkmıyor.!! beğenmediysen beğenmedim iade edeceğim de beğendiysen de onayla değil mi yani ..

Merhabalar arkadaşlar , benim de dolabım mevcut . maritimeb kullanıcı adım hepinizi dolabıma beklerim. Takip desteğinize ihtiyacım var. Ayrıca aynı kullanıcı adı ile gardrops ve modacruz hesabım da mevcut .

Bir de şu ürünü teslim aldığı halde onaylamayan tipler var .. onaylamadığı süre zarfında ben nereden bileceğim onun giyip giymediğini değil mi? ayakkabıları giyer gider saattir takar kullanır kıyafetleri giyer .. Gardropsta üç gün içerisinde otomatik onaylanıyor ama bence bunu bir güne düşünmeleri lazım çünkü üç gün ürünü iyice kullanıp batırabileği bi süre .!
onu kargocu onaylar ,onaylaması lazım(mecburlar ürünü teslim ettıklerıne dair).yoksa boyle şeylerın onune geçilmez.kargocu onaylar dolap onayı alır bır kaç gune parayı hesaba aktarıyor.benım anladığım bu.ilk satışımda boyle oldu.

Tekrar merhaba. Geçenlerde ilk defa gardropstan bi ayakkabı sattım . 3 gün önce PTT kargo ile gönderdim. Biliyorsunuz gardrops PTT ile anlaşmalı. Bugün gönderdiğim kişi yazmış bana. Diyor ki: Hala elime ulaşmadı, inşallah kaybolmaz, başka arkadaşlarımın hep kargosu kayboldu. Zaten ptt aşırı yavaş 1 ayda anca gelir..keşke başka şirketle yollasaydın falan diyor kadın..!!..dedim kaybolmaz kargo takipten takip et. Kargo takip numarası da var zaten..ayrıca gardrops PTT ile anlaşmalı sadece dedim.. yaa öyle mi bilmiyordum diyor...!! ve ben kıllandım.. ilk defa bi ürün sattım onda da dolandırıcıya mı denk geldim yoksa ..!!! Bu tarz şeylerin önü nasıl alınıyor acaba ??
gardropsu bilmiyorum ama dolap uygulamasında dolandırılman mümkün değil kargo gecikse bile destek ekibinden onaylama suresini uzatmasini isteyebiliyorsun kaldiki dolandirildin o da soyle olur urun hatalidir falan değerlendirmelere yazarsın kisinin degerlendirmeleri oluyor 5 yildiz uzerinde musteri puan verip yorum yapiyor iade olmasa bile bazi ciddi durumlarda dolap destek ekibine ozel yazip yine yardim alabiliyorsun her sattigin urunden %10 komisyon aliyor ama bence daha guvenli 20nin uzerinde satış yaptım 👍satin aldığım ürünler de oldu bir sıkınti yaşamadım

Tekrar merhabaaa. Dolap da bir türlü takipçi arttıramıyorum. Satış da yapamadım 😔 yardım edecek biri var mı 🙏🏻bu insanlar nasıl bu kadar satış yapıyo anlamıyorum dolap&gardrops kullanıcı adım melorella

Tekrar merhabaaa. Dolap da bir türlü takipçi arttıramıyorum. Satış da yapamadım 😔 yardım edecek biri var mı 🙏🏻bu insanlar nasıl bu kadar satış yapıyo anlamıyorum dolap&gardrops kullanıcı adım melorella

karsilikli oneri yaparak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz mesela bir post acın açıklama kısmına karsilikli takip oneri yapılır yazın zaten gelirler takibe sonra ünlü isimlerin dolapları var kadın/çocuk bölümünde orada da yazın karsilikli takip yapılır diye
sattığınız ürünlerin resmini net çekin ve bir kaç acıdan çekin

Gardrops daha güzel komisyon falan da almıyor semahsen diye takip edebilirsiniz sosyal medya paylaşmak yasak mı orada da sayfam var

Ben gardropsta yeniyim çok takipçim de yok ama 200tl lik satış yaptım bile neden olmadı acaba sizin yüksek fiyat mı girdiniz acaba ürüne göre

Ya kızlar bu ölücülerle nasıl baş ediyorsunuz ?? Yani kişi verdiği fiyatın dörtte birine falan teklif ediyor bedava versen üstüne kargo parasında ver diyecek derecede yüzsüzler .. Bir de ürünü alacağım alacağım diyip ürünün fiyatını indirtip ondan sonra seni günlerce o ürünün her detayına kadar sorup seni günlerce oyalayıp ondan sonra bir de almayan kesim var.. Bir de benim başıma şöyle bir şey geldi mesela teklif veriyor şu gün kesin alacağım diyor.. ondan sonra başka hesaptan aynı kişi daha düşük bir teklif veriyor.. kabul etmeyince de bu sefer ben almayacağım diyor... sonra bir bakıyorum ki ikisi aynı kişi ..Ya yemin ederim hani bu birkaç parça eşya sattım şimdiye kadar sorunsuz... ama bu tarz cins insanlar yüzünden bu ikinci el uygulamalarından soğumaya başladım.. sizinde karşınıza çıkıyor mu öyle abuk sabuk tipler ..? Bu tiplere karşı gardınızı nasıl alıyorsunuz ?
Verdiği teklifi reddediyorum aşırı soru soranlara cevap vermiyorum yok şu taraftan resim atsanız yok soldan resim atsanız bir sürü ürün var ben de hangi birinin resmini atayım alan alır çok fazla ciddi durmayanlara cevap vermiyorum

Merhabalar, ben bahsettiğiniz uygulamayı açtım, sonra gerçekten pek gözüm tutmadı ve kaldırdım. Komisyon almamaları bence doğru değil çünkü emek varsa bir bedeli de olmalı. Orada gördüğüm ürünler de yorumlar da hoşuma gitmemişti. Sorunuza gelince ben Dolap'ta garip insanlarla pek karşılaşmadım. Daha düzgün bir profil olduğunu düşünüyorum. Tavrını beğenmediğiniz biri olursa hiç tartışmaya girmeyin, engelleyin, kendine uygun bir kişiyle alışverişine devam etsin. Ama siz ürünü çok iyi açıkladıktan ve fotoğraflandırdıktan sonra zaten insanların pek soracak sorusu da olmuyor. Bol satışlar dilerim, sevgiler :)
Pek gözü tutmamış uygulamayı beğenmediğin o sayfadan 2 haftada 200 TL lik satış yaptım hanımefendi hem de hiç komisyon kesmiyor neyse cevap veremez sahte profilmiş

Pek gözü tutmamış uygulamayı beğenmediğin o sayfadan 2 haftada 200 TL lik satış yaptım hanımefendi hem de hiç komisyon kesmiyor neyse cevap veremez sahte profilmiş
Ben de 4 ay önce üye oldum. Bugün itibariyle 40 küsür ürün sattım. 2 bin tl ye yakın bi kazancım oldu:halay::KK49: .. senelerdir hep düşünüyordum artık kullanmadığım, alışveriş çılgını olduğum dönemlerde alıp alıp kenara koyduğum eşyalarımı değerlendirsem diye ama bi türlü güvenemiyordum. Ama çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım. Şimdi iyi ki bu tarz uygulamalar çıkmış diyorum.

Verdiği teklifi reddediyorum aşırı soru soranlara cevap vermiyorum yok şu taraftan resim atsanız yok soldan resim atsanız bir sürü ürün var ben de hangi birinin resmini atayım alan alır çok fazla ciddi durmayanlara cevap vermiyorum
Bi de ben o parayı verdikten sonra gider mağazadan alırımcılar var. Ee git al o zaman .. :KK70:

karsilikli oneri yaparak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz mesela bir post acın açıklama kısmına karsilikli takip oneri yapılır yazın zaten gelirler takibe sonra ünlü isimlerin dolapları var kadın/çocuk bölümünde orada da yazın karsilikli takip yapılır diye

az takipçili hesabı önermezler diye düşündüm ama deneyeceğim :dua: Ürünleri o kadar detay çekiyorumki valla keşke herkes benim kadar temiz düzenli her köşesini çekse keşke

Gardrops daha güzel komisyon falan da almıyor semahsen diye takip edebilirsiniz sosyal medya paylaşmak yasak mı orada da sayfam var

gardrops da bir sürü takipçim var bende ediyorum edebildiğim kadarını ama bir işe yaramıyor gibi geldi semahsen hemmmennn takip ediyorum ilgin için de teşekkür ederim :dua:

Ben de 4 ay önce üye oldum. Bugün itibariyle 40 küsür ürün sattım. 2 bin tl ye yakın bi kazancım oldu:halay::KK49: .. senelerdir hep düşünüyordum artık kullanmadığım, alışveriş çılgını olduğum dönemlerde alıp alıp kenara koyduğum eşyalarımı değerlendirsem diye ama bi türlü güvenemiyordum. Ama çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım. Şimdi iyi ki bu tarz uygulamalar çıkmış diyorum.

Aaaa darısı başıma :KK70: Keşke benim de dolabım bir boşalsa gelen parayla da yenilerini alsam tek derdim bu çünkü :KK70:

az takipçili hesabı önermezler diye düşündüm ama deneyeceğim :dua: Ürünleri o kadar detay çekiyorumki valla keşke herkes benim kadar temiz düzenli her köşesini çekse keşke

gardrops da bir sürü takipçim var bende ediyorum edebildiğim kadarını ama bir işe yaramıyor gibi geldi semahsen hemmmennn takip ediyorum ilgin için de teşekkür ederim :dua:

Aaaa darısı başıma :KK70: Keşke benim de dolabım bir boşalsa gelen parayla da yenilerini alsam tek derdim bu çünkü :KK70:

az takipçisi olan yada 200 üzerinde olanlara teklif edin zamanla çoğalır ben 1000 tl civarı kazanç elde ettim bu zamana kadar ürünleri hergun öne çıkar yapın ürünlerininiz altına yorum yazın yanı emojilerle yorum ekleyin yorumu çok olan ürünler üst sıralara çıkıyor ve karsilikli beğeni yapmayı teklif edin beğeni çok olursa o zaman da urun üst sıralara çıkıyor..
bol kazanclar 🥰

Ya ben bir şey soracağım. Dolaptan demin ilk satışımı yaptım. Şimdi IBAN no istiyor. Banka numaramı vermek istemiyorum. Ininal karta aktarmayı planlamıştım o parayı. Ininal kartın iban no’su var mı, bu konuda bir bilginiz var mı acaba?

Ya ben bir şey soracağım. Dolaptan demin ilk satışımı yaptım. Şimdi IBAN no istiyor. Banka numaramı vermek istemiyorum. Ininal karta aktarmayı planlamıştım o parayı. Ininal kartın iban no’su var mı, bu konuda bir bilginiz var mı acaba?

malesef bir bilgim yok iban verebilirsiniz sıkıntı olmadi benim bu zamana kadar uzun süredir kullanıyorum 100 e yakın satis 1000 tl üzeri gelir elde ettim hiç bir sorun yaşamadım..
soruyu dolap destek ekibine yarın sorun hemen geri dönüş sağlarlar

az takipçisi olan yada 200 üzerinde olanlara teklif edin zamanla çoğalır ben 1000 tl civarı kazanç elde ettim bu zamana kadar ürünleri hergun öne çıkar yapın ürünlerininiz altına yorum yazın yanı emojilerle yorum ekleyin yorumu çok olan ürünler üst sıralara çıkıyor ve karsilikli beğeni yapmayı teklif edin beğeni çok olursa o zaman da urun üst sıralara çıkıyor..
bol kazanclar 🥰

Ya siz dediğinizden beri karşılıklı beğeni postlarına yazmaya karşılıklı bepenilere katılmaya başladım vee ilk satışımı yaptım bile diğer ürünlerle ilgili teklifler de gelmeye başladııı çok teşekkür ederim 🌸🌸🙏🏻

Satamayanlar da karşılıklı beğeni ve takip postlrına yazsınlar denesinler kesinlikle 👍🏻

Ya siz dediğinizden beri karşılıklı beğeni postlarına yazmaya karşılıklı bepenilere katılmaya başladım vee ilk satışımı yaptım bile diğer ürünlerle ilgili teklifler de gelmeye başladııı çok teşekkür ederim 🌸🌸🙏🏻

Satamayanlar da karşılıklı beğeni ve takip postlrına yazsınlar denesinler kesinlikle 👍🏻

çok mutlu oldum bol kazanclar dilerim 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X