Dolandırılıyordum Dikkat Edin!!!

2 gün önce net haberlerinde okumuştum böyle yaptıklarını . hatta eşimi de uyarmıştım dikkat et diye.hiç bir banka telefonda ve bankada da olsanız şifre sormaz zaten.hatta bize söylemeyin derler.aklınızda olsun.

Çok geçmiş olsun canım. Ama polis böyle konularda maalesef pek bir şey yapamıyor. Geçen sene bizzat dolandırıldım SESPA YAYINCILIK tarafından ve kurtulana kadar neler yaşadığımı hatırlamak bile istemiyorum.
Artık dolandırıcılar ceza bile almıyor ne yazık ki bunu bana söyleyen kişi polisti düşün artık.

Çalışıp alın teri ile para kazanmak zor geliyor bazı deyyuslara ! Limon sat ayakkabı boya ama helalinden olsun... Allahım fırsat vermesin böyle pisliklere !

Beni de geçen kış aradı tüm ev masraflarımı karşılayacak bir sigorta varmış nasıl varsa ! Onu yaptırmak isteyip istemeyeceğimi sordu ben de o ara taşınacaktım olur yapın çekin kartımdan dedim bana bizde kart numaranız yok dedi. E hami Axxx banktın sen ? Kart no, skt ve cv2 yi okumanız gerek dedi ben de bi dakka şimdi okuyorum dedim yüzüne kapadım. Totomuzdan donumuzu alacaklar yakında hırsızlık milletin kanına işlemiş!

aynısı uzaktan bildiğim birinin başına geldi ama o yedi

(açıkçası bende yerdim)

neyse onun banka hesabı boşaltıltı üstüne birde kredi çekilmişti (50 000 TL lik zarar) krediyi ödüyor

aynısı uzaktan bildiğim birinin başına geldi ama o yedi

(açıkçası bende yerdim)

neyse onun banka hesabı boşaltıltı üstüne birde kredi çekilmişti (50 000 TL lik zarar) krediyi ödüyor
Ayyy kredi çekeceği hiç aklıma gelmedi doğru ya sırf kart limiti kadar götürebilir diye düşünmüştüm ay yazık ya

Valla canım aklıma tek gelen şey call centerlara bankalara bunlar adamlarını yerleştirip bilgileri çaldırıyorlar. Çünkü eski iş yeri adresimi de söyledi banka yenileme kartlarımı falan oraya göndermişti. Dediğim gibi tek kartım var banka adı doğru adres doğru. Müşteri bilgilerini ele geçirmişler. Kullandığım bankanın internet bankacılığına tc kimlik no ile de giriş yapılıyor kart bile gereksiz.

Çok geçmiş olsun. Ben artık anlamıyorum nereden buluyorlar bu ev adreslerini, kart numaralarını ve daha tüm özel bilgileri..

Benim de biraz daha değişik olanı başıma gelmişti. Ben polisim diye ozel numaradan sabahın 6'sında beni uyandırmış üstüne bir de bu saatte uyunur mu diye bana azar çekmişti.

Tabi karakola bildirmiştim o zamanlar ne oldu bilmiyorum.

Bankadan iptal ettirirken ne şifre sordu ne bi şey sadece anne kızlık soyadının iki harfini istiyorlar. Böyle bi şeyde şüphelenirseniz aklıma şu geldi banka olup olmadığını anlamanız için kartla son yaptığınız işlemin nerden olduğunu ve tutarını sorabilirsiniz. Son ekstre tutarınızı isteyebilirsiniz. Ortak özellikleri dolandırıcıların sinirleniyorlarmış. Ama en güzeli şüphelendiğiniz anda kapatıp bankanızı arayın.

Çok geçmiş olsun. Bunlardan kurtuluş yok. Oyuzden gozumuzu algimizi dört acmaliyiz

Insan telefonunu açmaya korkuyor tanımadık kımseye açmamak lazım

Ben bu arama durumlarından o kadar çok sıkıldım ki artık yabancı hiçbir numarayı açmıyorum, çareyi bunda buldum.
cep telefonu kullanmıyacam yakında.gecen babamı dolandırıyorlarmsı az daha zavallı adam tansıyon hastası çok heyecanlanmıs
aksam aksam bela okumak ıstemıyorum ama.bu ınsanlar için çok ağr cezalar çıkmalı

buna çok benzer bir olay başıma geldi ama benim kartımdan yurtdışında gerçekten işlem yapılmıştı.. Tabi ki benim kartımda limit olmadığından çekememişti gerizekalılar bankayı aradığımda deneme-yanılma yoluyla bile katı çözdüklerini öğrendim, hazır konu açılmışken buna da dikkat edin hanımlar.. kartınızın extresini didik didik inceleyin.. konu sahibi çok geçmiş olsun..

Sen bana adresini ver ben oraya bi polis göndereyim derdim.Ve ağzıma geleni sayardım.

Gerçekten uyanık olmak gerekiyor böyle şeylerde..Uyarın için teşekkürler.

Ben nerdeyse tanımadığım hiç bir numarayı açmıyorum bu yüzden kafan çok rahat en güzeli bu birde ordan burdan arayıp duruyorlar bir gün birine bağırdım siz nereden aldınız numaramı diye. İşte sizi tanıyan müşterimiz vermiştir dedi dedim öyle birşey olmaz yüzüne kapattım ama dediğim gibi hiç açmam normalde eşim evdeyse eşime açtırırım zaten telde konuşmayıda hiç sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…