• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolandırıldım

Dyson dediğiniz en az 15.000 tl. Bu kadar parayı eft etmek manalı değil zaten.
O kadar nakit varsa mağazadan alsaydınız keşke.
Iban no, görüşmelerinizin ekran kaydı her ne varsa silmeyin.

Haysiyetsizler yakında ağzımızdan dişimizi çekecekler.

karakola gittim yarın akşam 6 dan sonra gel dedi ya bi şikayeti zapta geçirecekler onu bile yapmadılar zaten bulamayacaklar kendi de bunu ima esip yarın gel dedi

Benim telefonum calindiginda bundan 10 sene once karakolda bisey olmaz, sonuc cikmaz demişlerdi. Dusunun tuşlu telefondan bahsediyorum. Savcılığa gittik. 6 ay icinde hem telefonumu hem hirsizi hem hirsizin telefonumu sattigi kisiyi buldular. Mahkeme oldu, o zamanlar aile baskisiyla zararimin tazminini istemedim sikayetci degilim dedim. Ama bitmemis. Mahkeme ceza vermis, onlarda itiraz etmis. Yillarca ugrasmislar.
Siz vazgecmeyin, sikayetci olun. Ugrassin dursunlar

Buradan da yazayım, geçmiş olsun.

Dolandırıcılık konularında karakola değil, direkt Savcılığa başvurmalısınız.

Artı, eğer parayı "EFT/havale" yapmış olsaydınız(ve mesai saatleri dışında yapılmış olması şartıyla) bankaya başvurup
"parayı, yanlış hesaba havale ettim" diyerek eft/havale'yi iptal ettirebilirdiniz.
Ama siz "Fast yaptım" yazmışsınız, yani para karşı tarafa çoktan geçmiş bile. Fast işlemlerinde iptal edebilmek sadece ilk 20-30 saniyede geçerlidir(o da sistemsel sorun varsa 20-30 sn sürer), ki fast'lerin geneli 2-3 saniye sürer.
Fast'te iptal işlemi başarılı olmaz maalesef.
Yine de şu şekilde ilerleyebilirsiniz(bir umuttur):
*Fast işlemini iptal etmek için bankanızı arayın(hemen).
*Fast işlemi aynı bankanın hesapları arasında gerçekleştiyse bankanız iade sağlayabilir.
*Fast işlemi yaptığınız paranız, karşı tarafın hesabında halen duruyorsa başka banka da olsa iade edilebilir. Ama, dolandırıcılar bunu çok iyi bildiğinden gelen parayı direkt başka hesaba aktarırlar.
Fast işlemi iptal edebilen kimseye şahit olmadım bugüne kadar ama dediğim gibi bir umut her yolu deneyin.

Bir de bırakın sorunlu memurdur, bugün git yarın geldir, bunlar sizin durumunuz için boşuna zaten.
Siz vakit kaybetmeden savcılığa başvurun.

Biz de 5 sene önce dolandırıldık, şikayetçi olduk, para gitti tabi, dolandırıcı denetimli serbestlikle dışarıdaydık, bizim şikayetimizle tekrar hapse girdi, başka da bir sonuç elde edemedik.

geçmiş olsun almanıza sevindim ben alamayacağım biliyorum ama en azından başkalarının canı yanmasın isterim nasıl bir adalet sistemimiz var watsapp yazışmaları var delil var telefonundan bu yazışmayı nerde yaptığı belli olmuyor mu hts kaydından neden bi şey yapılmıyor anlayamıyorum
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için🥰kesinlikle yaptıklatı yanlarına kâr kalmamalı,kimbilir kaç kişiye aynısını yaptılar,adalet sistemi hakkında yorum yapamıyorum çok yeterli değil cezalar,pnlarda boşluklardan cezaların caydırıcı olmamasından dolayı yapıyorlar bu dolandırıcılığı👍

Benim telefonum calindiginda bundan 10 sene once karakolda bisey olmaz, sonuc cikmaz demişlerdi. Dusunun tuşlu telefondan bahsediyorum. Savcılığa gittik. 6 ay icinde hem telefonumu hem hirsizi hem hirsizin telefonumu sattigi kisiyi buldular. Mahkeme oldu, o zamanlar aile baskisiyla zararimin tazminini istemedim sikayetci degilim dedim. Ama bitmemis. Mahkeme ceza vermis, onlarda itiraz etmis. Yillarca ugrasmislar.
Siz vazgecmeyin, sikayetci olun. Ugrassin dursunlar
Ay kusura bakmayın ş..siz hırsız hem çalıp hem de cezasına itiraz mı ediyor 😳 utanmaz herif

Biz de 5 sene önce dolandırıldık, şikayetçi olduk, para gitti tabi, dolandırıcı denetimli serbestlikle dışarıdaydık, bizim şikayetimizle tekrar hapse girdi, başka da bir sonuç elde edemedik.
En azından başka insanların canının yanmasına mani olmuşsunuz ne güzel.. ay çok sinirleniyor bu kadar pislik yapıp ellerini kollarını sallayarak dışarıda olmalarına

Ay kusura bakmayın ş..siz hırsız hem çalıp hem de cezasına itiraz mı ediyor 😳 utanmaz herif
Bende gecen aylarda farkettim. 3 yil surmus dava. Ben şikayetimden vazgectigim icin hirsiza beraat, telefonu satin alan kisiye düşme vermisler.
Tarihide yanlış vermisim bu arada 14-15 yil onceymis.

Mahkemeye 3 aylik bebegiyle gelip acitasyon yapmisti pislik. Hirsiz okulun hademesymis. Isten atilmis dava acilinca. Hepsini mahkemede ogrendim

kızlar çok kötü günler geçiriyorum boşanma aşamasındayım boşluğuma denk geldi sahibinden de dyson süpürge alacağım diye dolandırıldım önce dolap uygulamasından iletişime geçtik sonra sahibindene fast yaptım zaten içim huzursuzdu yarım saat sonra müşteri temsilciini arayıp dolandırıldığımı anladım karkola gitsem bi şey çıkarmı,her şey üst üste mi gelir nasıl böyle haram yiyebiliyorlar
edit:karakola gittim yarın 6 dan sonra gel diyor böyle bi şey olabilir mi saatli şikayet mi alınıyor
Aynısı benim başıma geldi , karakola şikayet ettim ama sonuç alamadım. Bi bardak soğuk su iç dediler. Dyson çeteleri var hepsi dolandırıcı malesef yalancı hepsi

kızlar çok kötü günler geçiriyorum boşanma aşamasındayım boşluğuma denk geldi sahibinden de dyson süpürge alacağım diye dolandırıldım önce dolap uygulamasından iletişime geçtik sonra sahibindene fast yaptım zaten içim huzursuzdu yarım saat sonra müşteri temsilciini arayıp dolandırıldığımı anladım karkola gitsem bi şey çıkarmı,her şey üst üste mi gelir nasıl böyle haram yiyebiliyorlar
edit:karakola gittim yarın 6 dan sonra gel diyor böyle bi şey olabilir mi saatli şikayet mi alınıyor
Çok geçmiş olsun 2021 yazında villa kiralama şirketi tarafından dolandırılmıştık,koydukları türsab belgesi kopyalamaymış nokta yerine - falan kullanmışlar asla anlayamadık belgeye güvenip eft yapmıştık tabii sonra anladığımızda ben o sinirle cimere yazdım. Olay olduğunda haziran sonuydu eylülde beni karakoldan aradılar ifadeye çağırdılar. Wp konuşmaları, banka dekontuyla birlikte ifade verdim bu sene şubat ayında hesap sahibine dava açılmış mahkemeye gelmedi bi de avukat tutmuş😂 o zamanın parasıyla 2000tllerdeydi asgari ücret 2800lerdeydi şimdi 2000₺ market parası oldu bir de davayı eylül ayına ertelediler. Hakim şikayetçiysen bidaha gelmene gerek yok dedi ama dava sonuçlandıktan sonra karşı tarafa icra takibi veya bir şey davası (adını tam hatırlamıyorum) açmam lazımmış onlarda zaten şuanın ücretiyle 1500-2000ine yaklaşık oluyor yani giden gitti bir de 2.5 yılda daha dava görülüyor da sonuçlancak da diğer davayı açıcam da sonuçlancak da.... ve avukat bi arkadaşım genelde 2000₺ altı ödenmesi gereken icra borçlarına sürekli af geldiğini bişey çıkmayacağını söyledi😄 yani insan salak yerine koyulduğuyla kalıyor

allah yedirmesin ramazan ayında yani vicdansızlık. Büyük siteler trenyol hepsi burada dışında bide kendi orijinal sitesi dışında bı yerden almayın ufak şeyler için değil ama bunlar büyük meblağlar

Back
X