• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolandırıldım

kızlar çok kötü günler geçiriyorum boşanma aşamasındayım boşluğuma denk geldi sahibinden de dyson süpürge alacağım diye dolandırıldım önce dolap uygulamasından iletişime geçtik sonra sahibindene fast yaptım zaten içim huzursuzdu yarım saat sonra müşteri temsilciini arayıp dolandırıldığımı anladım karkola gitsem bi şey çıkarmı,her şey üst üste mi gelir nasıl böyle haram yiyebiliyorlar
edit:karakola gittim yarın 6 dan sonra gel diyor böyle bi şey olabilir mi saatli şikayet mi alınıyor
şahsın hesabına fast yapmışsınız kim olduğu belli sonuçta,polise giderseniz bulur ama mantıken paranızı alamazsınız,adam akıllıysa süpürge verir olmayan bişeyi satmış gibi gösterip paranızı alan bir dolandırıcı olur yoksa, o yüzdende hakkında işlem yapılır işin içinden çıkamaz

gün ağarınca gideyim
Çok geçmiş olsun sakın peşini bırakmayın kandırılmak çok üzücü,birkaç sene önce internetten güvenli görünen bir siteden sipariş vermiştim.sipariş geldi yanlış aradım özür dilediler iade edip siparişimi düzeltmelerini istedim ,bu seferde alakasız bişey gönderdiler o zaman jetonum düştü.paramı iade isteyip gönderdim.etmediler haliyle.ben vazgeçtim mi hayır😁şimdinin 600 lirası filan işte verdiğim.bu siteye sabah akşam internetten bulduğum gerçek adreslerle üç gün sipariş verdim üstüste.anladılar sonunda tamam iade yapacağız artık sahte sipariş vermeyin dediler aldım paramı sonunda🥳🥳

Çok geçmiş olsun sakın peşini bırakmayın kandırılmak çok üzücü,birkaç sene önce internetten güvenli görünen bir siteden sipariş vermiştim.sipariş geldi yanlış aradım özür dilediler iade edip siparişimi düzeltmelerini istedim ,bu seferde alakasız bişey gönderdiler o zaman jetonum düştü.paramı iade isteyip gönderdim.etmediler haliyle.ben vazgeçtim mi hayır😁şimdinin 600 lirası filan işte verdiğim.bu siteye sabah akşam internetten bulduğum gerçek adreslerle üç gün sipariş verdim üstüste.anladılar sonunda tamam iade yapacağız artık sahte sipariş vermeyin dediler aldım paramı sonunda🥳🥳
karakola gittim yarın akşam 6 dan sonra gel dedi ya bi şikayeti zapta geçirecekler onu bile yapmadılar zaten bulamayacaklar kendi de bunu ima esip yarın gel dedi

Ben aldım valla ,ama benimki internetten siparişti😁
geçmiş olsun almanıza sevindim ben alamayacağım biliyorum ama en azından başkalarının canı yanmasın isterim nasıl bir adalet sistemimiz var watsapp yazışmaları var delil var telefonundan bu yazışmayı nerde yaptığı belli olmuyor mu hts kaydından neden bi şey yapılmıyor anlayamıyorum

geçmiş olsun almanıza sevindim ben alamayacağım biliyorum ama en azından başkalarının canı yanmasın isterim nasıl bir adalet sistemimiz var watsapp yazışmaları var delil var telefonundan bu yazışmayı nerde yaptığı belli olmuyor mu hts kaydından neden bi şey yapılmıyor anlayamıyorum
Çok geçmiş olsun
Ne kadar ödediniz

Polis neden saat verdi bilmem ama bu işler hep uzuyor mahkeme desen aylar sürer

Allah yedirmesin onlarada

kızlar çok kötü günler geçiriyorum boşanma aşamasındayım boşluğuma denk geldi sahibinden de dyson süpürge alacağım diye dolandırıldım önce dolap uygulamasından iletişime geçtik sonra sahibindene fast yaptım zaten içim huzursuzdu yarım saat sonra müşteri temsilciini arayıp dolandırıldığımı anladım karkola gitsem bi şey çıkarmı,her şey üst üste mi gelir nasıl böyle haram yiyebiliyorlar
edit:karakola gittim yarın 6 dan sonra gel diyor böyle bi şey olabilir mi saatli şikayet mi alınıyor
Bu aralar çok sık oluyor :(

IMG_20230416_093858.webp

Konu sahibi ben de emniyet personeliyim cevaplayayım :

Karakol yoğun bir ildeyse saat verebilir yapacak bir şey yok o dediği saatte gidin şikayetçi olun.

Wp kayıtları EFT çıktılarını da alın götürün

Bu adamı sosyal medyada şikayet var da ifşa ettirin bir daha yapamasın.

Büyük ihtimalle paranız gelmeyecek ama hiç değilse daha çok ifşa daha çok suç kaydı olmuş olur ş..sizin

Çok geçmiş olsun
Ne kadar ödediniz

Polis neden saat verdi bilmem ama bu işler hep uzuyor mahkeme desen aylar sürer

Allah yedirmesin onlarada
amin…daha sonra sabah 8 den sonra vardiya değişiminden sonra tekrar gittim karakola ilgilendiler o polis memuru ile sıkıntı yaşadıklarını söylediler onu da amirine şikayet edeceğim

Konu sahibi ben de emniyet personeliyim cevaplayayım :

Karakol yoğun bir ildeyse saat verebilir yapacak bir şey yok o dediği saatte gidin şikayetçi olun.

Wp kayıtları EFT çıktılarını da alın götürün

Bu adamı sosyal medyada şikayet var da ifşa ettirin bir daha yapamasın.

Büyük ihtimalle paranız gelmeyecek ama hiç değilse daha çok ifşa daha çok suç kaydı olmuş olur ş..sizin
vardiya değişimi sonrası tekrar gittim karakola o polis memurunun sıkıntılı olduğunu söyledi diğer polis arkadaşlar kendilerinin de çok çektiğini söylediler amire yarın şikayet edeceğim gittiğim saatte kimse yoktu hiç yoğun bi mahallede değilim uykudan uyanıp geldi yapmak istemedi başka işler de bırakmış hep gelen ekibe

Back
X