Dolandırıldım mı? Lütfen hukuki haklarım için yardımcı olun

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
Merhaba arkadaşlar..
Ben bir İnternet sitesinden alışveriş yaptım iç çamaşırı ve elbise siparişi verdim.
31 Ekim de sipariş verdim. Bana ödeme yapıldığı taktirde siparişimin hazırlanacağına dair bilgi geldi.
Kıllandım ama neyse 98 TL yatırdım telefondaki banka uygulamasıyla.
Ardından aradım aradım 30 kere en sonunda açtı ve evet Siparişiniz bugun kargoya verilir dedi. Hangi kargo istersiniz dedi x mi y mi kargo Dedim x olsun tamam dedi. Çok geçmedi kargoya verildiğine dair mesaj geldi. Bu arada 2 numara var elimde bu mesajları atan. Neyse günlerdir kargom gelmedi Kargoyu aradım adınıza kargo yok diyor. X sitesiyle anlaşmamız var mı dedim yok dedi. Şaka gibi. Sitelerindeki müsteri hizmetlerini arıyorum 15 - 20 dakika hatta kalıyorum güya ilk sıradayım ama açılmıyor dünden bu yana arıyorum.
İnanın o kadar sinirliyim ki. Hakkımı kesinlikle yedirmem. Siber suçlara bağlandım gelin takip isteğiyle incelemeye alırız diyor. E araştırdım bu işler direk savcılığa verilmeliymiş.
Şimdi de bimer e şikayet etmeyi düşünüyorum başka ne yapabilirim hem paramı almak istiyorum hem de dolandırıcılık yaptıkları için ceza alınmasını istiyorum yol gösterin

Kargo firmasından mı mesaj geldi o firmamı mesaj attı kargoya verildi diye
Tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz

hangi site?
yazmanızda bir mahsuru olduğunu sanmıyorum ama...
mesela ödeme yaparken adres çubuğunda kilit işareti falan oluyor ya var mıydı?
havale ile mi ödediniz?

evet hangi site?
bimer ne yapacak ki.
sitede iptal iade kısmı yok mu?
varsa site üzerinden iptal işlemi yapın önce. sonuç alamazsanız savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Siber suçlar, bimer falan ne yaptın kız füze atsaydın
Bankaya harcama itirazında bulun, benim de geçenlerde buldumbuldum.com siparişim gelmedi harcama itirazı yaptım bankaya bakalım ne çıkacak. Bu arada buldumbuldum batmış kızlar alışveriş yapmayın oradan :)

Cayma hakkını kullan önce 14gün hakkın var geçmesin mail at onlara cayma hakkımı kullanıyorum diye sonra noterden ihtarname yolla. Şikayet Et sonra heryere tüketici hakem heyetine git anlat ilçe kaymakamlığı içinde oluyor bi yol gösterirler

Geçenlerde az kalsın ordan siparis verecektim iyi ki vermemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…