yeni bir numara daha var kızlar banada 3 gun once oldu.sabahın 8'ınde bi numara aramıs benı kı caldırmıs olmalı arasa kesin duyardım baktım numaraya yabancı tanımıyorum da,donmedim geri.sonra ınternetten baktım nerenın numarasıymıs bu dıye bulgarıstandan arıyorlarmıs internetten arastırırken ogrendım gerı aradıgında kontorlerını falan gıdıyor tabı bıde konusuyorlarmıs bazıları ıste soyle ben turkıyeye gelıcem bana yardım et vs dıye resım bıle yollayanlar varmıs.sakın yabancı gelen numarayı gerı aramayın.burda gorunce bende paylasayım bunu dedımm
Bulgaristan numarasıyla yapılan çağrıları bende duydum..Yardım edin türkiyeye geleceğiz falan diyorlarmış..
İnsanı zorla paranoyak yapacak bu dolandırıcılar..
Geçen senelerde kapıya satıcılar geldi..
Yumoş yumuşatıcıları,yumoş marka yorgan çıkardılar..işte şöyle böyle..kekliycek adam arıyorlar..yumoş yorgan çıkarsa sana mı pazarlamasını yaptıracak?:mymeka:..Hem o deterjan firmasının, ev tekstiliyle ne işi olur?..alsanaalsanasmile
sen akıllı kadınsınız efendimm
onları dolandırırsın sulu götürür susuz getirirsin delikafadulden
yaa şaka bi yana insan gidişatı merak ediyor, allah allah dur bir arayım ne iş bu gibisinden sonra en başında bildiğin halde sonucu görmüş oluyorsun.
tanımadığın hiç bir numarayı aramıcan.bırak seni arasınlar CADIARZU
sadece dinle ve hiç bir yeri tuşlama sempatiksalakcinni
ne pepsisi ben coca kola içiyorum daha güzel deseydinkaydirigubbakcemile3
Kim 10 tl kazandı diye gidip 2 tane 250 kontör yükler ki :)
Bari mantıklı birşey bulsaymışlar...
gcen senede arkadasıma mesaj gelmişti işte 250 knt yükleyin faturalarınızı otomatik ödeme talimatına alalım diye
canım bize dedikleri 250 kontür alın kazıyın şifreyi bize yollayın !
bunun sonucunda bize 10 bin tl verceklermiş güya :)))))
mantığa bakın 250 kontüre 10 bin tl....
buna çocuk inanmazda insanların basiretimi bağlanıyor nedir....
aman bu yumuşatıcı satanlara dikkat edin yeni bir koku çıkardık sizlerin düşünceleri çok önemli koklayıp bize fikrinizi söyleyin beyenip beyenmediğinizi diye koklatıyolarmış tabi siz hemen bayılıyosunuz bu arada onlarda evi soyup gidiyolarmış yada kapının altından su döküyolarmış sizde panikle kapıyı açınca yine içeri soyuyolarmış aman hanımlar çok dikkatli olalım böyle böylede birbirimizi uyaralım
ben o dolandırıcının saflığına yanarım doğrusu
kime çattığını bilmiyosempatiksalakcinni
Anaaam sevimli , masum ayıcık Yumoş'u da yalana, dolana, hırsızlığa bulaştırmışlar ya pes diyorum artık. ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?