Dolandırıcılıkta yeni teknikler !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
250 kontörü ben alıp kendi hattıma yukliycem onların kazançları ne olacak onu çözemedim?
oof ben çok safım bu konularda hemencik inanırım Allah'tan bugüne kadar böyle bir şey basıma gelmedi..ins gelmez..çok gecmis olsun

aynen benide bir kaç kez çaldırıp kapattılar bende sizin gibi hemen baktım internetten nerenin numarası diye bulgaristan çıktı bana bide istanbuldan bi mesaj gelir sağlık paketi ücretsiz çekap kazandınız diye ama hemen sildim yabancı noyu aramam geriye bi onlar akıllı millet saf sanki aman dikkat edin lütfen

aman bu yumuşatıcı satanlara dikkat edin yeni bir koku çıkardık sizlerin düşünceleri çok önemli koklayıp bize fikrinizi söyleyin beyenip beyenmediğinizi diye koklatıyolarmış tabi siz hemen bayılıyosunuz bu arada onlarda evi soyup gidiyolarmış yada kapının altından su döküyolarmış sizde panikle kapıyı açınca yine içeri soyuyolarmış aman hanımlar çok dikkatli olalım böyle böylede birbirimizi uyaralım

kim o demeden hala kapı acıyorlar!!
bizim apt da kimse kim o demiyor,satıcı doluyor apt..bir gün birimizin basına bir olay gelicek o zaman dank edicek milletin kafasına..
bı keresinde evin kapısı çaldı,bende birini bekliyorum cat diye actım kapıyı,yaşlı bir teyze para istiyor yok teyze dedim tam kapıyı kapaticam,teyze bı kötü oldu merdivenlere oturdu,yaz bı de hava sıcak,tatlı icecek var mı evladım dedi bede korktum teyzeye bı şey oluyor diye,kapı açık bir sekilde mutfağa gittim limonata koydum verdim..neyse kazasız belası gitti teyze..sonra düşündüm,kapı açık bı sekilde içeri gitmem ne kadar yanlış..ama insan bazen düşünemiyor iste..

bunda dolandırıcının kazancı neymiş nasıl dolandırmış oluyorki anlayamadım :kedi: pek aklım ermezde böle dolandırıcılığa falan boshayallersmile

ben de yakın zamanda dolandırıldım sanırım kızlar.işyerinin telefonunu aradılar.işte yeni açılan bir

firmaymış.tuttuğunuz takımın formalarını gfönderiyorlarmış.benim oğlumda koyu bir galatasaraylı

her sene orjinal formasını alır.maçlara gider.aman ona bir sürpriz yapayım dedim.

formayı göndermek için sadece adres istediler.20 tl kargoyu siz ödeyeceksiniz o kadar dediler.

bende kapıda ödeme yapacağım için iyi dedim.kargo gelmezse,ödeme yapmayacağım için

bir kaybım olmaz.ürün orijinal mi diye özellikle sordum.

neyse fazla uzattım.ürün geldi,20 tl bayıldım.akşamına oğlum geldi.anne bu orijinal değil.pazarlarda

satılan taklit forma deyince anladım dolandırıldığımı.ama allahtan fazla bir kaybım yok.giden 20 tl oldu

ama akıllandım.

kızım ankladık mantıklı bi tarafı yoktu .bi daa ararlarsa senin numaranı veririm kıs çotkarsın herifleresempatiksalakcinni

ne pepsisi ben coca kola içiyorum daha güzel deseydinkaydirigubbakcemile3

aynen kız ne pepsisisempatiksalakcinni

Kim 10 tl kazandı diye gidip 2 tane 250 kontör yükler ki :)
Bari mantıklı birşey bulsaymışlar...

10 tl değil kuşum 10 bin tl :hulya:

Gecen yıl yazın
Bu pepsinin bi kampayası vardı...
Kapakda cıkan şifreyi mesaj yolluyordun ya kontör ayda 5 bin tle yada 10 bin tle kazanıyordun:umursamaztam hatırlamıyorum şimdi)
Bizim burda bi abi pepsi alıp içindeki şifreyi yollamıştı...
Yarım saat sonra tebrikler şu kadar tl para kazandınız diye mesaj gelmişti...
Bana geldi ya bak böle böle oldu dedi. Alla alla dedim bunalr manyakmıki bi şifreye o kadar para versinler dedi. Mesajı gösterdi hakkedende kazandınız falan yazıyordu:1shok:
Pepsinin istanbuldaki ana bayinin telini internettten buldum aradım
ama adam gibi bi adamı bulmak ne mümkün
hep hatun cıkıyo o ona o ona aktarıyor:mymeka:
Uğraşlar sonunda bi muhatap bula bildik
koskoca pepsi bayisinde... :mymeka:
Yine bayandı. Mesaj geldi kazandınız şu tutar kadar dedim.
Böyle bir kampanyamız yok demesin mi? gersek:1shok::1shok:
İşkinllendim iyice. Ne demek yok ya dedim
bize gelen mesaj neyin nesi o halde dedim.
Kendince süslü laflar ediyor gersek:mymeka:
İnsanları bu şekilde kandırarak elinize ne geciyor.
Yok efendim öyle bir şey yok
Yemişim efendini dedim. Ne geciyor elinize amacınız nedir. neyinizi tatmin ediyorsunuz
diye diye bagırdım
en sonda allah belanızı versin sizin dedim hatunun yüzüne kapatmıştım...
Yanımda olan abi bile tırsmıştı. Hak etti ş... dedim

Kendilerinden otomatikmen gelen bir mesajdı o...
Mesaj gelen no da Pepsiye dair şeyler yazıyordu:umursamaz:

Ha birde şu coca cola vardı...
Turkcewllilere 2 kapak art arda şifre gönder tüm yöne 250 dakika avrdı
onuda yaptım... 250 sms geldi... geldiğine dair mesaj geldi..Her yöneydi.
denedim olmadı... Kontorde yada dakikada gelcekti oda gelmedi...
Topunun allah belasını versin
Bir daha işim olmaz:1closedeyes:
Bu coca cola gerseklerinede kardeşim gödnermişti benim telden
Bunlar beleşe günahlarını bile vermezler
Pis cıkarcı terbiyesisler:mymeka::mymeka:

ben açıkçası böyle bi dolandırıcılığın olabildiğinden bihaberdim. birde nette baktım gerçekten böyle bi kampanya var. ama böyle dolandırıcılarda varmış.

zaten böyle bir kampanyayadan bişey kazansak telefonla mesaj atmazlar.
burda yaşadıklarını paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. öğrenelim ki şunların dolandırma şekillerini hazırlıklı olalım inanmayalım.
özellikle şu yumuşatıcı çıkarttık deyip koklatanlardan bahsetmiş bi arkadaşım. bunuda ilk kez duyuyorum. allah korusun kokladık yandık artık ne zaman ne şekilde açarız gözümüzü eyvahedigeldismile

gcen senede arkadasıma mesaj gelmişti işte 250 knt yükleyin faturalarınızı otomatik ödeme talimatına alalım diye

gcen senede arkadasıma mesaj gelmişti işte 250 knt yükleyin faturalarınızı otomatik ödeme talimatına alalım diye

var ya bazen diyorum acaba bu dolandırıcıları gsm şirketleri mi tutmuş kontör satsın diyeCADIARZU

ya aslında saçma yani ben hattıma 250 knt yüklicem onların ne kazancı olacak anlamıs deilim babamıda mesela arayıp maliyeden arıyoruz tlf sakın kapatmayın kredi kartınızla ilgili sorun var şimdi hemen gidip en yakın marketten ufak bir alısveriş yapın kartla fln die yani ne karları vardki

canım bize dedikleri 250 kontür alın kazıyın şifreyi bize yollayın !
bunun sonucunda bize 10 bin tl verceklermiş güya :)))))

mantığa bakın 250 kontüre 10 bin tl....

buna çocuk inanmazda insanların basiretimi bağlanıyor nedir....

evet sizinki öyle ama arkadasıma gelen mesajıda gördum yani hattınıza 250 knt yükleyin ve bizi arayın otomatik ödeme talimatı yapalım yazıodu çeşit çeşit bunlar türlü türlükaydirigubbakcemile3

bana gelene bakın,ben hiç birşey anlamadım.CONGRATULATIONS!your tel.no. was selectedand won250.000british poundsin NOKIA JUMBO.to claim,email:.........devam ediyor.numara:+447024062979

canım işte gerçekten böyle bi kampanya yapılmış çekişileride olmuş nette baktım ben. ama ebaşvurular yapılmış öyle kazanan kazanmış.
ben dedim adama kontör şifresini size göndericem öyle mi dedim. hayır dedi hanfendi bize bişey göndermiceksiniz. şaşırdım o zaman.
bide hat benim adıma değil alan kişinin içecek firmalarıyla haşır neşirliği var. azcık salak olsam bugün telefonumda bin kontör olurdu sadece sempatiksalakcinni
şifresini vermesdim o kaa saf değilimsempatiksalakcinni

ben o dolandırıcının saflığına yanarım doğrusu
kime çattığını bilmiyosempatiksalakcinni

Anaaam sevimli , masum ayıcık Yumoş'u da yalana, dolana, hırsızlığa bulaştırmışlar ya pes diyorum artık. ohaoldumsmile

ben o dolandırıcının saflığına yanarım doğrusu
kime çattığını bilmiyosempatiksalakcinni

he yaa kız sempatiksalakcinni
Anaaam sevimli , masum ayıcık Yumoş'u da yalana, dolana, hırsızlığa bulaştırmışlar ya pes diyorum artık. ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 artık yumoş bile kirlendi bu vesileylensempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…