Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolandırıcıdır tabii ki. Ürün beğenmek için siz birine para öder misiniz? 50 tane üyelik açar kendi beğenir ürününü.
Bana da saçma geldi zaten. Ama belki gören olur bu postu düşmesinler bu hataya.Yani sizce kim ürün beğendi diye 5 bin TL kazanır? Rastgele isim sallayıp cevap alınca da devam ettirmişler. Devam ettirirseniz kabul etmek için güvenilirliğinizi ölçmemiz lazım 100 TL gönderin geri göndereceğiz falan diyecekler
Düşünemedim o kısmı linke tıkladım bi koltuk takımı çıktı linkte farklı değil uygulamadan açılıyor.Yada gönderdiği link üzerinden tıklamayla dolandirilabilirsiniz
Hayır tabiki böyle bedavadan para kazanmak kolaysa neden kendimizi heba ediyoruz alın teri döküyoruz. Merak ettim sadece hiç duymamıştım böyle bişeyBi de yanlis isim oldugu icin özür dilemiş xd
Ya hadi gerçek diyelim hadi diyelimmm yani
Boyle bir işten mi (ki is bile değil, bu da dolandiricilik, insanlari yanıltma amacli begeni veya yorum isteniyor sonucta) para kazanmak istiyorsunuz??
bas engeli hemenKızlar telegram üzerinden bi mesaj aldım ekliyorum. Böyle birşeyin yasallığı var mı bu nedir dolandırıcı mı? İnternette arattım hiç bişey çıkmıyor. Girişmeyi planlamıyorum tabiki ama merak ettim
eşime de dün gelmiş aynı mesaj hatta diyor ki yalandan da bir kadın fotosu koymuş dikkat çekmek içinKızlar telegram üzerinden bi mesaj aldım ekliyorum. Böyle birşeyin yasallığı var mı bu nedir dolandırıcı mı? İnternette arattım hiç bişey çıkmıyor. Girişmeyi planlamıyorum tabiki ama merak ettim
Bi 10 dk oluyor engelledim zatenbas engeli hemen
Evet kadın resmiydi. İlk şikayet var falan oralara baktım ama ruh resmen adına hesap falan hiç bişey yok kanmam engelledim çoktaneşime de dün gelmiş aynı mesaj hatta diyor ki yalandan da bir kadın fotosu koymuş dikkat çekmek için
sakın kanmayın
Ne buluyosalar hoşlarına gidiyo heraldeBanada hintli bir adam yazmış dilek aslan siz misiniz diye. Dilek ismine takmış dolandırıcılar
Stokladim yorumları oluyor ya işte bunlar onlar.Kızlar telegram üzerinden bi mesaj aldım ekliyorum. Böyle birşeyin yasallığı var mı bu nedir dolandırıcı mı? İnternette arattım hiç bişey çıkmıyor. Girişmeyi planlamıyorum tabiki ama merak ettim
Sanırım öyle. Ya da açıklamasız beğeniler yıldızlar falan. Zaten etikte değil dolandırıcı olmasa nolur?Stokladim yorumları oluyor ya işte bunlar onlar.
Linke niye tikladiniz ki madem tikladiniz format atın, büyük ihtimalle virüs yerlesmistir siz bile bilemezsiniz dolandırıcılar size temiz link yollamazlar sonra sizin haberiniz olmadan WhatsApp ve diğer sosyal medya hesaplarınizdan insanlara mesaj atılıp durulur sizin haberiniz bile olmaz .Bana da saçma geldi zaten. Ama belki gören olur bu postu düşmesinler bu hataya.
Düşünemedim o kısmı linke tıkladım bi koltuk takımı çıktı linkte farklı değil uygulamadan açılıyor.
Boşluğuma geldi ne biliyim aslında bilmediğim bişey değil de aklıma gelmedi. Yapıcam bunu teşekkürlerLinke niye tikladiniz ki madem tikladiniz format atın, büyük ihtimalle virüs yerlesmistir siz bile bilemezsiniz dolandırıcılar size temiz link yollamazlar sonra sizin haberiniz olmadan WhatsApp ve diğer sosyal medya hesaplarınizdan insanlara mesaj atılıp durulur sizin haberiniz bile olmaz .