Döl yatağı lütfen yardım

kzlgns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
12
3
1
33
Merhabalar, bazı sağlık sorunlarısebebiyleevlenmeyidüşünerekhastaneyemuaneye gittim böbrek hastasıyım her hangi bir engel var mı diyerek. Kadınhastalıklarında muane oldum döl yatağı/vajen girişi dar şuan evlilik düşünülemezdediler bana böyle bir durum atlatan birisi var mınişanlanacaktımherşey öylece kaldı bir bilginiz varsa lütfen beni aydınlatın. Budurum da Nasıl bir tedavi süreci var beni neler bekliyorzorluklarla mıolacak bu süreçkafam çok karışık lütfen yardım Edin :(((

Merhabalar, bazı sağlık sorunlarısebebiyleevlenmeyidüşünerekhastaneyemuaneye gittim böbrek hastasıyım her hangi bir engel var mı diyerek. Kadınhastalıklarında muane oldum döl yatağı/vajen girişi dar şuan evlilik düşünülemezdediler bana böyle bir durum atlatan birisi var mınişanlanacaktımherşey öylece kaldı bir bilginiz varsa lütfen beni aydınlatın. Budurum da Nasıl bir tedavi süreci var beni neler bekliyorzorluklarla mıolacak bu süreçkafam çok karışık lütfen yardım Edin :KK43:((
ilk defa boyle bisi duyuyorum neden evlenmene mani olacak bi durum oldugunu aciklamadilar mi?

ilişki gerçekleşmeyeceği için, tanıdık doktor tavsiyesi ile muane oldum o kişi de bir tedavi uygulayacağız benden haber bekle dedi şuan beklemedeyim ne olacak nasıl bir tedavi napcam hiç bilmiyorum bu aşamada böyle birşey yaşayan var mı diye kendim gibi birini bulurum ümidiyle girdim buraya da :(

ilişki gerçekleşmeyeceği için, tanıdık doktor tavsiyesi ile muane oldum o kişi de bir tedavi uygulayacağız benden haber bekle dedi şuan beklemedeyim ne olacak nasıl bir tedavi napcam hiç bilmiyorum bu aşamada böyle birşey yaşayan var mı diye kendim gibi birini bulurum ümidiyle girdim buraya da :KK43:
ayy anladim canim ama bi doktora daha mi gorunsen acaba bu tarz kritik olaylarda bi uzmandan daha fikir almak her zaman daha iyidir gb gelio bana

Maalesef aynı şeyi bende yaşıyorum şuan çift rahim diye bişey çok çok özür dileyerek söylüyorum doktorum bi kağıda resim çizdi ve eşinle bu çizdiğim şeyi yaşamakta zorluk çekeceksiniz dedi

Maalesef aynı şeyi bende yaşıyorum şuan çift rahim diye bişey çok çok özür dileyerek söylüyorum doktorum bi kağıda resim çizdi ve eşinle bu çizdiğim şeyi yaşamakta zorluk çekeceksiniz dedi

Tedaviye başladınız mı Nasıl bir tedavi uygulanıyor evlendikten sonra mı öğrendiniz bende çift rahimliymişim

çift rahimle hamile kalan bayanları duydum. vajina girişi darlığı büyük problem değildir normalde çünkü vagina genişleyen bir yapıdadır. doktor buna problem olarak yaklaştıysa bunun ameliyatla düzeltilemeyecek bir problem olmadığı ortada ve birkaç doktordan da bu konuda tavsiye almanızı öneririm. bu konuda uzman doktor arayışına girmeniz yada ünv. hastanelerine başvurmanız size doğru yolu gösterecek doktorlarla karşılaşma olasılığınızı arttıracaktır. kesinlikle 1-2 doktorla yetinmeyin. geçmiş olsun

çift rahimle hamile kalan bayanları duydum. vajina girişi darlığı büyük problem değildir normalde çünkü vagina genişleyen bir yapıdadır. doktor buna problem olarak yaklaştıysa bunun ameliyatla düzeltilemeyecek bir problem olmadığı ortada ve birkaç doktordan da bu konuda tavsiye almanızı öneririm. bu konuda uzman doktor arayışına girmeniz yada ünv. hastanelerine başvurmanız size doğru yolu gösterecek doktorlarla karşılaşma olasılığınızı arttıracaktır. kesinlikle 1-2 doktorla yetinmeyin. geçmiş olsun
Teşekkürler cevabınız için zaten ünv hastanesine gidiyorum sonuçları alınca başka yerlere gitmeyi düşünüyorum bende

Teşekkürler cevabınız için zaten ünv hastanesine gidiyorum sonuçları alınca başka yerlere gitmeyi düşünüyorum bende
umarım en kısa zamanda sorununuz ortadan kalkar, her türlü tedavi süreci yıpratıcı olabiliyor . geçmiş olsun

Back