Dokuz Doğuranlar

Selam kızlar herkesler nasıllar 2 gündür giriyom yazıyom hata veriyo o kadar yazdıklarımda siliniyo deli oluyom hemen yazıp kaçacağım
eliçhin tebrikler sağlıkla büyüt kuzunu
hira tabrik ederim sağsalim al yavrunu kucağına
divinty gece seni gördüm ama eşim kızınca kapattım pc yi
neslihandan benimde haberim yok itilerdir inşallah
haksever kızın nasıl sen nasılsın öp zeynepi yerime
beryal abla tek kelime ile mükemmesin maşallah sana çıtı pıtı olmuşsun helal olsun sana valla

kızlar bende ankaralaradaydım 2 gün oldu döneli eve erkek kardeşimi gözünden ameliyat ettirdik
veeeeee bende aşılamamı oldum geldim bugün 3 üncü günümüz nasipse doktorum herşeyinizi çok güzel maşallah yumurtanızda spermelrinizde dedi bakalım 12 günüm kaldı çok da heyecanlıyım ilk kez böyle bişey olunca neyse dualarınızı eksik etmeyin pc ye fazla girmiyom girdikçe yazarım eşim çok kızıyo şimdi o işe gitti bende hemen yazayım dedim ben kaçar:KK55::KK55:

selam kızlar
herkesin güzel dilekleri için duaları için Allah razıolsun..

kanamalarım durdu.. Kalp atışını da duyduk.
Bu cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah dr güzel şeyler söyler..
Eğer bir sorun yoksa yarın tam 8 haftalık olmuş oluyorum..
Meltemcim beni merak etmişsin cnm giremedim bir türlü yazamadım özür dilerim merak ta bıraktığım için..
Cumartesi günü dr. dan sonra yazar inşallah güzel haberi veririm..

Ayşecimm inşallah tedavinin ilk aşamasında güzel sonuçlar alırsın.
Daha en başındasın her şey güzel geçse bile her sonuca hazırlıklı ol.. Beni al gözünün önüne öyle düşün..Sana bunu yazıyorum ki çok kaptırma kendini en başındasın diye yazıyorum..
Rabbim inşallah yüzünü güldürsün inşallah en başında en güzel sonuçları alırsınız..Dualarımdasın canım…

Meltemcimm Bu sene ramazanda pek koşturmacan olmamış desene..Maşallah diyorum sana..Öpüyorum seni ve kızlarını.. Vildan ne yapıyor merak ettim.

Elcincimm gözün aydın canım..Ne güzel kurtulmuşsun..Drısı bizlere olsun inşallah..

Hiracım ne güzel ilk deneyiminz sanırım tuttuğuna hamile olduğuna çok sevindim çok dikkat et canım ben çok çektim Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah…İnşallah ayağımızı süreriz de arkadan Ayşemde ve diğer kızlarda gelir..

Bernacımm ne kadar fit olmuşsun yavrumm maşallah sana.. Öpüyorum kuzularınla seni..Bu arada oğlan sanada benziyor ama babayı da andırıyor ama kızçen tıpkı sen maşallah kocaman olmuşlar..

Haksevercim geçmiş olsun sana da..Düşe kalka büyüyecekler de Rabbim başka şeyler göstermesin inşallah..

Valecim taşınmışsın hayırlı uğurlu olsun yeni yeriniz.. Tebdili Mekan da ferahlık vardır inşallah her şey güzel olur:KK66:

Yarencim sen nasılsın cnm.. Oğlandan çekmedin kızdan çektiğini desene…Olsun Başka derdin olmasın bunlar gelip geçici şeyler…

Belenay ablam sen nasılsın? Ne var ne yok?

Bircan Sen nasılsın Cnm..

Unuttuklarım varsa affedin..

Cumartesi günü dr. Dan sonra yazarım kızlar inşallah güzel haberlerimizi..Ben halen inanamıyorum Yoksa muhakkak güzeldir haberlerimiz inşallahhh..

selam :KK3: ilk defa yazıyorum buraya
1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum dünde aşılama yaptım dualarınızda banada yer verin

Selam kızlar
gittik dün dr. a çok şükür şimdilik hersey yolunda.. gördük minigide..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Bu arada dr önlem olsun diye 14. haftada Rahîme dikiş atalim dedi..

selam kızlar nasılsınız ben uzun bir tatilden koşturmadan sonra evime yerleştirdim
miniğim 6 aylık oldu çok şükü bugünleride gördüm yavaş yavaş yaramazlıklarımız başladı
kucak malaği oldu benim bıcırık bana çok düşkün beni görmediği zaman çığlık çğlığa
büyütmeye çalışıyorum işte ek gıdalara başladım yavaş yavaş onu yedirmeye başladım
ARDAHANA tayin olduk sevdim küçük şirin bir yer asker eşi oluncaa beğenmeme lüksün yok maalesef
bu günümede şükür bizden böyle hayat koşturmacayla geciyor nasıl geçiyor anlamadım son zamanları

NESLİHAN canım hayırlı ugurlu olsun çok çok sevindim inşallah mis kokulu sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alırsın

AYŞEM sende yeni bir başlangıç yapmışsın hakkında hayırlısı olsun inşallahh

HAKSEVER sen nasılsın zeynep biraz yoruyor sanırım seni ama olsun beklediğin senelerin acısını çıkarsın:KK23:

BERYALcim canım müthiş zayıflamışsın çok güzeldin güzelliğine güzellik katmısısın maşallahh

DİVİNTY sen nasılsın kızlar nasıl

hamile arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Selamlar kızlar neden gelen yok divinty beryal abla siz nerelerdesinizi :KK1:

neyse kızlar size bi güzel haber daha vereyim azra2 nicki üyemiz arkadaşımız var ya hah işte oda gebeymiş:KK49:
Neslihan çok sevindim maşallah size :nazar:
vale sizde iyisiniz maşallah gördüğüm kadarı ile allah mutluluğunuzu bozmasın hiç :nazar:

bana gelince kızlar sanki olmadı gibi ya neslihanın dediği çok da ümitlenmek istemiyom hayırlısı diyom bakalım bekleyip göreceğiz daha yarın 1 hafta olacak inşallah herkesin gebe olduğunu gelip ben söylüüyom inşallah kendiminkinide gelir söylerim :KK49::KK49:

Selam kızlar nasılsınız...izmire geldik dün.YAREN dünyayı dar ediyor bana..uzun yazamıyorum kusura bakmayın..neslihan tekrar tebrik ederim canım..aysecim hayırlı haberlerini bekliyoruz..divinity seni ve kızlarını kocaman öpüyorum..iyisinizdir inşallah..beryalcim harika olmuşsun maşallah sana...Valecim yeni yeriniz hayırlı olsun bizimde son senemiz tayinciyiz...ardahanda 3 sene kaldık merkezde,küçük ama çok güzeldir..lojmandaydim bende ortamını kurarsan çok zevk alırsın ...benim hala arkadaşlarım komsularim var orda...

Hayırlı akşamlar hayırlı kandiller kızlar rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah kandilimizi mübarek olsun :KK16:

Kızlar neredesiniz ya özellikle divinty ve beryal hiradanda ses çıkmadı nasıl gidiyo gebeliği sanki bi ara değerim düşüyo yazısı çarptı gözüme Rabbim korusun inşallah ben yanlış görmüşümdür:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar azra2 nickli üyemizin gebeliği ikizimiş 2 oğluşu olacakmış 15 haftalıkmış neyse beryal abla gelince ekler maksat bekleyenler azalsın :KK49:

Bana gelince bugün 9. günümüz bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı neyse o olsun hadin ben kaçar:KK55::KK55::KK55:

Hayırlı bayramlar arkadaşlar...nasılsınız,nerelerdesiniz kimseler yok yine..annemdeyim ben hâlâ..haftasonu eşim dönüyor.ben burdayım nasipse 1 ay kadar daha...AYSECIM seni merak ettim..hayırlı haberlerini alırız inşallah...olmazsada rabbim büyük elbet bi bildiği vardır,zamanı vardır..dualarimiz seninle...

neslihan umarım iyisinizdir canım rabbim korusun sizi çimde bi korku senden haber bekliyorum iyiyim de iyiyiz de olur mu :KK31:

ayşecim sende bi ahber verde bayram olsun buraalr kim kaldıki dua etcek dualarsenin artık bölmeden bitek sana:KK34::KK54:

çok şükür bayram bitti bu ne sıcak yarabbim cehenemminde yakma allahım dedim hep dünya sıcana dayanamıyoruz :18:

kıızmla bayram kavus gb yer yer şeker gb geçti eh cocukla böle olcak demekki eşya taşı yerleştir anca yerleştim evim evim güzel evimmmmmmmmmmmmmmm:KK31:
kızım bile uyuyo demekki oda özlemiş:KK16:

Selam kızlar yaren ve haksever çok saolun kızlar iyiyim ben sizler nasılsınız:KK14::KK14:

Kızlar gebelik oluşmuş ama rahme tutnamamış değerim önce 25 çıktı doktoru aradık düşük ama bekleyin dedi ilaçlardan olabilir dedi:KK14:

Bayram sabahıda elime pet bardak aldım wc ye gittim gebelik testinde bi kez olsun soluk olsunda göreyim diye ama kanamam başladı olmadı yani bayramın 2 gününde kan testi yaptırdık değerim düşmüş :KK5:bebeğim nedense gelmek istemiyo hayırlısı buymuş dedik hep hayırlısını istemiştik zaten bayram bana resmen kabus oldu helede aşılamam bayrama denk gelmesi çok kötü oldu tabi bu arada doktorumda bize çok moral verdi bu ayında 15 den sonra 1 haftalığınada olsa tatile çıkmayı düşünüyoz kafa dağıtmayı istiyoz buna çok ihtiyacım var

tabi ben gebe kalmamdıkca benimde kaynımın kızları coştular iyicene Allah sağsalim kucaklarına versin (amin) bizimde olacak az kaldı demekki olacakmış hayırlısı işte böyle kızlar :KK16:

Selam kızlar yaren ve haksever çok saolun kızlar iyiyim ben sizler nasılsınız:KK14::KK14:

Kızlar gebelik oluşmuş ama rahme tutnamamış değerim önce 25 çıktı doktoru aradık düşük ama bekleyin dedi ilaçlardan olabilir dedi:KK14:

Bayram sabahıda elime pet bardak aldım wc ye gittim gebelik testinde bi kez olsun soluk olsunda göreyim diye ama kanamam başladı olmadı yani bayramın 2 gününde kan testi yaptırdık değerim düşmüş :KK5:bebeğim nedense gelmek istemiyo hayırlısı buymuş dedik hep hayırlısını istemiştik zaten bayram bana resmen kabus oldu helede aşılamam bayrama denk gelmesi çok kötü oldu tabi bu arada doktorumda bize çok moral verdi bu ayında 15 den sonra 1 haftalığınada olsa tatile çıkmayı düşünüyoz kafa dağıtmayı istiyoz buna çok ihtiyacım var

tabi ben gebe kalmamdıkca benimde kaynımın kızları coştular iyicene Allah sağsalim kucaklarına versin (amin) bizimde olacak az kaldı demekki olacakmış hayırlısı işte böyle kızlar :KK16:

canım üzüldüm ama sevindimde demekki sorun pıntılaşma felanmı gebelik oluşuyo çünkü gebe kalamıyorum diye üzülmücez en azından bilmiyorumki iyice b araştır neden deger yükselmiyo kaliteli yumurta olmadı dmeekki hiç üüzlme ben düşük yaptıgımda doktor hiç aglama sevin saglıksız bebek düşer dedi yaşasalar özürlü olurlar dedi insan tabi o derdi çekerken anlamıyo şimdi ne kadar uzak geliuyo o günler doktor kapılarında agladım yollarda herkeze karşı agladım şimdide kızımla deli oluyorum bazen kızıyorum barıyorum aglıyorum ya bebek hasretinden psikolojim bozulmş yada öyle işte artık herşey zor geliyo anne olmakta olay değil herşeyin hayırlısı olsun evladında hayırlısı olsun cok şükür saglıklıyken bile zor rabbim beterinden korusun olcak insallah ama bırakma peşini hemen üst üste dene ben bırakmadım öyle oldu yumurtalıklar üst üste uyarılınca aktifleşiyo herelde cnkü ara ara kaç aşılama yaptık tutmadı ama üst üste aşılama tüp bebek denerken yumurtlaıklar bol bol uayrıldı inşallah olucak bu bayram değilse bidahaki bayrama gelcek şekeriniz:KK54:

selam kızlar
herkesin güzel dilekleri için duaları için Allah razıolsun..

kanamalarım durdu.. Kalp atışını da duyduk.
Bu cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah dr güzel şeyler söyler..
Eğer bir sorun yoksa yarın tam 8 haftalık olmuş oluyorum..
Meltemcim beni merak etmişsin cnm giremedim bir türlü yazamadım özür dilerim merak ta bıraktığım için..
Cumartesi günü dr. dan sonra yazar inşallah güzel haberi veririm..

Meltemcimm Bu sene ramazanda pek koşturmacan olmamış desene..Maşallah diyorum sana..Öpüyorum seni ve kızlarını.. Vildan ne yapıyor merak ettim.

..

Canim cok sevindim..tekrar gözün aydin olsun. .
takvimde yapmissin hayirli olsun
icime oğlun olur gibi bir his geliyor...saglikli olsun kiz erkek farketmez. ..bakalim tahminlerim dogru cikacakmi

canim bu ramazan cok yoruldum
pelin cok hareketli...sandalyeye cikiyor masaya cikiyor...mutfak tezgahina cikip dolaplari aciyor
yaptigi yaramazliklari bi anlatsam sana inanamazsin
telefonumu sakliyorum..kendi resimlerine videolarina bakmak istiyor
telefonumu rahat biraksin diye tablet verdik eline düşürdü kirdi
uykusuzluktan yorgunluktan öldüm
seneye senin halinde böyle olacak :KK1:
vildan tam bir keyif adamı
sahura kadar oturdu 3e 5e kadar yatti
İstedigi gibi telefondan internete baglaniyor bilgisayari sınırsız kullaniyor
peline hic bakmaz ilgilenmez
ben ugrasamiyom der kenara cekilir
yüzme kursuna ve kuran kursuna yazdiracam iyi yatti balak gibi oldu iyice
bi ara resim ekleyim kizlarimin teyzesi
cok öptüm seni ve minikimi
Allahim korusun ikinizi. ..O'na emanetsiniz

selam kızlar nasılsınız ben uzun bir tatilden koşturmadan sonra evime yerleştirdim
miniğim 6 aylık oldu çok şükü bugünleride gördüm yavaş yavaş yaramazlıklarımız başladı
kucak malaği oldu benim bıcırık bana çok düşkün beni görmediği zaman çığlık çğlığa
büyütmeye çalışıyorum işte ek gıdalara başladım yavaş yavaş onu yedirmeye başladım
ARDAHANA tayin olduk sevdim küçük şirin bir yer asker eşi oluncaa beğenmeme lüksün yok maalesef
bu günümede şükür bizden böyle hayat koşturmacayla geciyor nasıl geçiyor anlamadım son zamanları

DİVİNTY sen nasılsın kızlar nasıl

hamile arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canim kizin cok tatli masallah
sende cok guzelsin..dogum kilolarini verdinmi ..baya güzel görünüyon fizik mizik süper

bende hala dinlenemedim..ramazanin ve bayramin yorgunlugu gecmedi daha
kizlar iyiler..pelin kuduruk ....seninki kucak malagi olmus benim vildanda yata yata balak gibi oldu :)..pelinim cubuk kraker çıtı pıtı çıtır cerezim benim
gecmis bayramın kutlu olsun cok cok öptüm

Selamlar kızlar neden gelen yok divinty beryal abla siz nerelerdesinizi :KK1:

neyse kızlar size bi güzel haber daha vereyim azra2 nicki üyemiz arkadaşımız var ya hah işte oda gebeymiş:KK49:
Neslihan çok sevindim maşallah size :nazar:
vale sizde iyisiniz maşallah gördüğüm kadarı ile allah mutluluğunuzu bozmasın hiç :nazar:

bana gelince kızlar sanki olmadı gibi ya neslihanın dediği çok da ümitlenmek istemiyom hayırlısı diyom bakalım bekleyip göreceğiz daha yarın 1 hafta olacak inşallah herkesin gebe olduğunu gelip ben söylüüyom inşallah kendiminkinide gelir söylerim :KK49::KK49:
Canim geldim biraz gec kaldim ama anca
suan pelin uyuyor bende uyumak üzereyim
masallah antenlerin cok acik..herkesin gebe oldugunu nerden öğreniyon nasil öğreniyon ..
yakindir senin kendi mujdeni vermen
Öyle umuyorum ve dua ediyorum canim
bir sen kaldın ..rabbim seninde yüzünü güldürecek inşallah
Selam kızlar nasılsınız...izmire geldik dün.YAREN dünyayı dar ediyor bana..uzun yazamıyorum kusura bakmayın..neslihan tekrar tebrik ederim canım..aysecim hayırlı haberlerini bekliyoruz..divinity seni ve kızlarını kocaman öpüyorum..iyisinizdir inşallah..beryalcim harika olmuşsun maşallah sana...Valecim yeni yeriniz hayırlı olsun bizimde son senemiz tayinciyiz...ardahanda 3 sene kaldık merkezde,küçük ama çok güzeldir..lojmandaydim bende ortamını kurarsan çok zevk alırsın ...benim hala arkadaşlarım komsularim var orda...

Allah yardim etsin canim
ben cok zorlaniyorum 12 sene ve akilli b8r çocuktan sonra hiper aktif bir cocuk verdi rabbim..insallah kolayliginida verir
senin annen var sana yardimci. .benim de yardimciyi birak kendi işime extra annemin evinin isleri var
zor ..hemde cok zor Allah yardimcimiz olsun
bende yagiz ve yareni öpüyorum canim

Hayırlı akşamlar hayırlı kandiller kızlar rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah kandilimizi mübarek olsun :KK16:

Kızlar neredesiniz ya özellikle divinty ve beryal hiradanda ses çıkmadı nasıl gidiyo gebeliği sanki bi ara değerim düşüyo yazısı çarptı gözüme Rabbim korusun inşallah ben yanlış görmüşümdür:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar azra2 nickli üyemizin gebeliği ikizimiş 2 oğluşu olacakmış 15 haftalıkmış neyse beryal abla gelince ekler maksat bekleyenler azalsın :KK49:

Bana gelince bugün 9. günümüz bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı neyse o olsun hadin ben kaçar:KK55::KK55::KK55:

Kandilde gelemedim uyuştum kaldim ogün bir sayfa kuran bile okuyamadim
Neyse geçmiş kandilin mübarek olsun

ulen azra2 arkadasin bebeginin cinsiyeti bile belli olmus..zahmet edip hamileyim diye bile yazmadi topige
bide diyonki beryal ablam üst listeye alsin maksat bekleyenler azalsın
bana kalsa o liste zaten alt üst orta her neyse toplasan 15 kisi anca olur
insanlar tenezzül edip ugramiyor bile ne isi var bizim umut listemizde

X