- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
Selam kızlar herkesler nasıllar 2 gündür giriyom yazıyom hata veriyo o kadar yazdıklarımda siliniyo deli oluyom hemen yazıp kaçacağım
eliçhin tebrikler sağlıkla büyüt kuzunu
hira tabrik ederim sağsalim al yavrunu kucağına
divinty gece seni gördüm ama eşim kızınca kapattım pc yi
neslihandan benimde haberim yok itilerdir inşallah
haksever kızın nasıl sen nasılsın öp zeynepi yerime
beryal abla tek kelime ile mükemmesin maşallah sana çıtı pıtı olmuşsun helal olsun sana valla
kızlar bende ankaralaradaydım 2 gün oldu döneli eve erkek kardeşimi gözünden ameliyat ettirdik
veeeeee bende aşılamamı oldum geldim bugün 3 üncü günümüz nasipse doktorum herşeyinizi çok güzel maşallah yumurtanızda spermelrinizde dedi bakalım 12 günüm kaldı çok da heyecanlıyım ilk kez böyle bişey olunca neyse dualarınızı eksik etmeyin pc ye fazla girmiyom girdikçe yazarım eşim çok kızıyo şimdi o işe gitti bende hemen yazayım dedim ben kaçar
eliçhin tebrikler sağlıkla büyüt kuzunu
hira tabrik ederim sağsalim al yavrunu kucağına
divinty gece seni gördüm ama eşim kızınca kapattım pc yi
neslihandan benimde haberim yok itilerdir inşallah
haksever kızın nasıl sen nasılsın öp zeynepi yerime
beryal abla tek kelime ile mükemmesin maşallah sana çıtı pıtı olmuşsun helal olsun sana valla
kızlar bende ankaralaradaydım 2 gün oldu döneli eve erkek kardeşimi gözünden ameliyat ettirdik
veeeeee bende aşılamamı oldum geldim bugün 3 üncü günümüz nasipse doktorum herşeyinizi çok güzel maşallah yumurtanızda spermelrinizde dedi bakalım 12 günüm kaldı çok da heyecanlıyım ilk kez böyle bişey olunca neyse dualarınızı eksik etmeyin pc ye fazla girmiyom girdikçe yazarım eşim çok kızıyo şimdi o işe gitti bende hemen yazayım dedim ben kaçar