Dokuz Doğuranlar

selam canlar hergün bi ekşın koşturmaca amratonda gibiyim küççücük bi canlı ama maşallah bütün hayatımızı değiştirdi ne rahat yaşıyomuşuz

bazen ekmek alamıyorum makarna yapıyorum evde dışarı çıkmak kızla bişeyler yapmaz bazen cok zor cogu zmanda keyifli marketlerde gezmeye alıştık artık bakınıyo etrafa bebek arabası sürenlere özenirdim hep eşimde aynı şeyi özenirmiş markette ben sürcem sen sürcen kavgası yapıyoruz ablamla görümcemde doyarsınızda birbirinize satmaya çalışırsınız diyolar görmemişin cocu olmuş hesabı

herkezin cocuna bakıp kaç aylık diye tahmin ediyoruz olmadı soruyoruz kısa kolluya bi türlü geçemiyorum sanki üşücek kendim askılıyla yanıyorum cocuk kurdeşan dökücek anne olmak ne tuhafmış

pikniklerin bahçelerin parkların bi anlamı var artık rabbim kimsenin kucanı hayatını boş bırakmasın en kısa zmanda rabbim ayşeme neslihanımada versinde mutlulugumuz tam olsun artık cok az kaldık hepimiz muradımıza erince daha güzel olcak herşey

kaka problemimiz aynı dmevam bazen yapıyo kendi 5 günde felan ... kusmamız son gaz devam hergün 2 makina yıkıyorum cok yoruldum giy soy giy soy perişan oluyorum koca gün

başka gayet iyyiz şebekliklere başladı kızım içime sokasım geliyo severken bigün dişlerimi sıka sıka dişlerim düşüvercek korkuyorum

1 hafta sonra 4 ayımız dolcak ayın 7sinde doktora gidicez başka bi doktor buldum inşallah kusmasına derman bulabiliriz gittimiz doktor herşeye normal diyo delie diyo beni... bu ırmak hanım medikalde bi akrabamızında cocu cok kusuyodu bi şurup vermiş tık kesilmiş inşallah bizimde şifamız orda gizlidirde kurtuluruz kusmasa cocum topaç gb olurdu şimdi kusmayınca nasıl olur bilmiyorum kendim istedigimde mi degiştircem kıyafetini allahım nasıl bişi acaba gecelik giydiririm sabah kaldkınca günlük kıyafet ay fikri bile güzel saat durmuyo bi kıyafet delirmek üzereyim eskiden önlük gfelan takıyodum şimdi tutumuyo tutup çekiyo zilllim

uyku sorunumuzda hala devam en azından memede uyumaya başladı bazende sallıyorum hala çingen salıncanda nasıla lıştırcam uyumaya bilmiyorum kafamda milyon tane sorun var rabbim acısını hastalıgını göstermesin ama bi bebekte olan bütün şeyler hepsi b,zde mevcut gaz , kaka, kusma ,uyku ,kolik herşey var yani çingen salınca kurdukta bacakalrım dinlendi onda sallanıyo dıaşrda uykusu gelince problem oluyo işte bebek arabasından alıyorum kucamda sallayarak uyutuyorum bebek arabasına koyuyorum yarım saate uyanıyo biraz sakin takılıyo sonra basıyo yaygarayı zaten eve dönüyo oluyoruz bida evde sallanıyo uyuyohep böle bi koşturmaca

doktora bi gidelim yavaştan ek gıdaya başlıcam elma şeftalı havuş suyu felan arada mama veriyorum sütüm az ma yetiyo sanırım yetmese zaten basar yaygarayı sitres sıkıntı çok etkiliyo beni eşim malum şöför ne sati belli ne günü bazen gittigi yerde kalıyo yükleyemiyolar arabayı hep beryal sen geliyosun aklım anasıl dayanıyosun aylarca biz eşimle hep kavga ediyoruz daha dogrusu ben aglıyorum kızıyorum ona düzenimizi bozdu diye oda alttan alıyo nabsın cocug ayansımasın sütüm azalmasın sitres olmuyayaım diye hep beni sakinleştirmeye çalışıyo bilmiyorum bebek olsun aramam diyodum aslında onu düşünce bi saniyem bile yok ama yinede bilmiyorum o yanımızda olunca daha iyi özlüyorum

işte böle maraton maraton bi hayat sinir sistemim cok bozuk herşeye kafa takıyorum sütümüde cocugumuda etkiliyo aslında ortada bişide yok tiroidlerim cok calışıyo herelde hala boga gb yiyorum kilo almıyorum dogum kilomda gitti 58le hamile kaldım 57-58 gelip gidiyorum yani bide bu hormon sinir yapıyomuş ondanmı bilmem bazılarıda lohusalıktan cıkamıyomuş ölemiyim diyorum deli gbyim:26:kendimden nefret ediyorum bazen sonra sakinleişince eşime diyorum nolur işdare et beni istmeeden oluyo diyorum bigün biri haşlıcak aklım başıma gelcek:18:

işte böle benim minik prensesim büyüyo annesininde işi gücü o

selam kızlar nasılsınız giremedim bu ara kusura bakmayın bi kaç gündür başımızda bişiler var eşimin kredi kartı kopyalanmış harcama yapılmış mahvolduk onlarla uğraştık bu sonuçlandı netten alışveriş yapmış o site ürünleri iptal edip paramızı geri yatırcakmış pazartesi suç duyurusunda bulunucaz inşallah...

HAKSEVER maşallah minigine annesi..bizde 5 bitecek az kaldı nasipse...iki çocukla gurbette cok zorlaniyorum..bizdede gaz kusma ne ararsan var..malum yağız emmedi hep sutumu sagip vermiştim...sağolsun kizimda öyle...sagiyorum ama az sutum,kusmamız çok....mamada veriyorum maalesef istemedende olsa...kusmaya ilaçdan önce AR MAMA denedik çok iyi geldi kusmamız durdu...herhangi bi mamanin AR olanını eczaneden alıyorsun...humana AR önerdiler doktorumda olur dedi...simdi istesede kusamiyo...kilo alamadık iki aydır kusmalardan..bakalım bu ay nolcak kilomuz...iki çocuk çok zormus rabbim acılarını göstermesin...hayatımız diye bişey kalmadı eşimle. Kizida biraz büyütsem rahat edicem inşallah...allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:

saol canım 2. yi düşünemiyorum bile delircem artık bazen çok iyiyiz şuan sinirden deli gb ağlıyorum sabahın 6sından beri delirtti nedensiz bi çığlık çığlıga ağalama susuyo gene başlıyo uyutuyorum hortluyo emziriyorum olmuyo kusuyo gene emcem diyo bu sefer midesi bulanıyo allahım elim ayam arıyo sinirden sıka sıka kendimi onuda kendimide hırpalıyorum savaştan çıkmış gbyim şuan o uyudu ve ben ağlıyorum sakin olmayı beceremiyorum bazen ben sinir oldukça daha fazla deliriyo.... bakalım 7sinde doktora gidince ne dicek mama vermiyorum ben sütüm olmazsa yetmesse eriyorum nadiren bakalım doktor ne dicek sanki sütümde zehir var yedinden fazlasını cıkarıyo insanın gücüne gidiyo valla küfür eder gb:2:

eşin netten alışveriş yapıncamı kopyalamışlar

oyy oyy kızlar siz yazınca gözüm korktu valla ikinciden ama artık elim mahkum girdi bikere oraya çıkacak meçççburr allahım yardım etsin cümlemize inşallahhh

Günaydınnnn nasılsınız bayanlar
beryal ablam şekerkız67 var ya oda gebe gebeler listesinde orays yalnız kalmış şekerkızıda ekel bari

:123:

03 / 06 / 2014

SAAT : 12:15

SALI

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: ______KIZ ___________________ ERVA
75..ÖZLEMİMSİN: _______KIZ ___________________ ELA
76.nurcan1980 :________ ERKEK ________________
77.mavı_gozlü: _________ KIZ ___________________
78.sulezehra:___________ERKEK__________________ YUSUF BERA
79.elif..timureren _______ KIZ ____________________ ELA DURU
80.huzeyfe ____________ERKEK ___________________MUHAMMED ZAKİR
81.yaren35:____________ KIZ ____________________ YAREN
82.vale14 (osmaniye 80) _________________________ ELA
83.haksever: __________________________________ ZEYNEP
84.lightlife :____________________________________ KIZ
85.citos2903: __________________________________ KAAN
86.belenay : ___________________________________ TAHA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.orays : _____________________________________ KIZ
2.sekerkiz67 : _________________________________

ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.hira64
5.PinkRose
6.iltercakır
7.azra2

:94::94::94::94::94::94:

Son düzenleme:
Selamlar canlarım
hamile adayı listemiz şükürler olsun 7 kişiye düştü. Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın .

Benide eklermisiniz 6sinda bat bamalim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Arkadaşlar toplu göç olduda benimmi haberim yok..neredesiniz allah aşkınıza...bari girince bi selam yazında iyi olduğunuzu bilelim....

kızım için dua edin canlarım ya kusması ve kaka yapamaması için doktora gittik tahliller muaneler reflü teşisi kondu zayıf kuzum 4 ayı doldu 5850 olmuş cok üzüldüm boyuda 62 cm dua etdinde ilaçalr fayda etsin bian önce kesilsin kusmasın rahatca kakasını yapabilsin rabbim hepimizin yavrusuna şifa versin çok zor onu kan almaları herşey çok zor canı gidiyo insnaın boyu kadar şşelerde şuruplar aç tok sürekli ialç var şimdi yawru biran önce kurtulsun ialçalrdan şifa bulsun

Haksever geçmiş olsun canım..bizde ayniyiz ilac istemedim,,biz çareyi dediğim gibi humana ar mamada bulduk..günde bir öğün bileversen yetiyor...merak etme yagizda öyleydi...6. Aydan sonra bitiyor hepsi..madem az kilo almış mama ver yada ek gıdaya geç....

seninkide kuuyodu kaka yapıyomuydu peki cnaım oda varya bizim doktor bi kusması dursun kaka problemi cözülsün sonra dedi ek gıdaya bebelacın ar amamsını verdi bize ben günde 1 kere veriyorum onu

seninkide kuuyodu kaka yapıyomuydu peki cnaım oda varya bizim doktor bi kusması dursun kaka problemi cözülsün sonra dedi ek gıdaya bebelacın ar amamsını verdi bize ben günde 1 kere veriyorum onu

Evet canım hem aşırı kusuyodu hemde kabizdi.Sabun attığım bile çok olmuştur yağıza...şimdi aynısı kizimda var..6 aydan sonra bitiyor hiç canını sıkma arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…