- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
Selam Kızlar
Çok özür diliyorum sizi meraklarda bıraktığım için Çalışan olmaktan çıktım resmen köle oldum..Gece gündüz full
Valecimm öncelikle seni çokkk tebrik ediyorum..Kucağına almışsın meleğini..Rabbimm yüzünüzü kara çıkarmasın hayırlı evlat olsun inşallah İkinizi de çok öpüyorum..Ne güzel dir şimdi onun kokusu
Haksevercimm seni de tebrik ediyorum..Yazdıklarını okudum; okurken hem duygulandım hem güldüm..Hem de yaşadım resmen..Çok öpüyorum ikinizi de..Ne güzel bak aldın evladını zeynebini kucağına..Ne de çok bekledin sen de bizim gibi Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebeklerinize..
Belenay ablam Allah razı olsun duaların için çok sağolasınnn..Dualarımız tez vakitte hayırlısı ile olsun inşallah..Seni ve senayı da çok öpüyorum
Elifcimm haklısın kayboldum yaa resmen..Ama arada da olsa giriyorum telden fakat yazamıyorum..KK telefonda hata veriyor.. Çoköpüyorum seni ve bızdıklarını öpüuorummm..
Meltemcimmm çok geçmiş olsun cnmm yaa..Pelini seni ve vildanı öpüyorum..Dualarında beni unutma canım..
Bernacımmm sen nasıl canımmmm..Tosun paşayı seni ve Defnemi opüyorummm..
Çitos canım sen nasılsınnn? Senin de az kalmış yavrucuğunu kucağına almaya..Rabbim bir avaz kurtarsın inşallahhh
Ayşemmm cnmmm az kaldı tatlım yaa Rabbim inşallah tez zamanda senin de benim de yüzümüzü güldürecek ben inanıyorummm..NMe olur Sende ümitlerini bırakma bi biz kaldık valla bak öünmüzde ne güzel örnekler var öyle umut verici ki Seni de öpüyorum cnmm
Yarencimm sen nasılsınn...bebelerinde hep iyi olsun inşlaahh gerisi önemli değil bence..
Aklıma gelmeyen herkese selamlar diliyorumm..Kusura bakmayın...
Gelelim banaaa ben dün Tüp Tedavisi için Start Verdim Bugün Reglimin 4. Günü ve dün iğnelere başladık
Rabbim bizi utandırmadan yüzümüzü eğmeden Gönlümüze göre hayırlısını versin..Olmayacaksa da hayırlısını gönlümüze değdirsin..
Çok zor bir süreç hiç kolay değil Maddi olarak değil de Manevi olarak çok güçlü olmamız gerekiyor özellikle de benim..Böyle işte..
Kızlar dualarınızı esirgemeyin biliyoruım ediyorsunuz ama şu ara daha fazla duanıza ihtiyacım varr..Hayırlısını istiyorum..İlla olsun demiyorum asla da demedim..Hep güçlü olmaya çalıştım..Ama son noktaya geldik bunun dönüşü yok,başa dönüşü de başı da yokk..Olmayacaksa diye düşünmekte istemiyorumm hep umut ediyorum yıllardır umut ediyorum sizlerle umutlu oluyorum..Hep var olun Sizleri gerçekten gönülden seviyorum Hepinizi tanımasam da görmeden seviyorum.. gözümde canlandırarak yaşıyorum
Böyle İnşallah bir yola girdik dönüşü güzel, hayırlı olsun .
canımmmmmmmmmmmmmmm hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh zeynebiminde minik elleriyle dua edip amin deriz biz senin içinde rabbim yüzünüzü güldürsün