- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım dr danışayım dediklerini not alıcam soğuk şeyler yiyordum yemeyeyim artık
allah razı olsun canım aklıma takıldıkça sana sorarım inşallah
Selam canlar...Hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Lightlife, Meltemcimm, Valecimmm, Haksevercim...Allah hepinizden razı olsun güzel dilekleriniz için çokkk teşekkürler...
Kızlarrr bugün yumurtalarım toplandı tam 18 adett..18 ay yaşlandımm ama sonucu iyi olsun da değer...
Muhtemelen pazartesi günü transfer yapılacak...
Rabbim bu sefer inşlaah yüzümüzü güldürsün.. Hayırlısı ne ise o olsun inşallahhh..
Umutluyum mutluyumm..
Herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum hep illa olsun demiyorum..Hiçç demedimde ..
Bu tüp tedavisi insanı manen çok yoruyoo..Bakalım kaç embriyo sağlıklı oluşacak o da çok önemli...
selam kızlar...uzun zamandır giremedim siteye..ne gelen gidenim bitti...ne de işim..bugünde k.validemler bana geliyor kalmaya birazdan kalkıp mutfağa giricem yemek telaşına başlamaya...
meltemcim nasıl oldun cnm kaşıntın ne durumda..inş.iyileşmişsindir artık..yahu kızım okusana geçmişi de öğren deme inan vaktim yok
haksever sen nasılsın bebişin nasıl cnm...
ayşe nerelerdesin kızzzzzzzzzzzzz
neslihancım senin içinde çokkkk mutlu oldum Rabbim gönlünce versin inş.
valecim sen nasılsın bebeğin nasıl...artık büyümüştür senin bebeğinde
ismini unuttuğum herkese de benden selam olsun arkadaşlarım...hepiniz ayrı ayrı evlatlarınızla Allah'a emanet olun...çok öptüm
selam kızlar...uzun zamandır giremedim siteye..ne gelen gidenim bitti...ne de işim..bugünde k.validemler bana geliyor kalmaya birazdan kalkıp mutfağa giricem yemek telaşına başlamaya...
meltemcim nasıl oldun cnm kaşıntın ne durumda..inş.iyileşmişsindir artık..yahu kızım okusana geçmişi de öğren deme inan vaktim yok
kolay gelsin cnm...bebeklisin hem büyük kızında küçük daha senin işin zor Allah yardımcın olsunmeltemcim bu arada pelinin badisi harika olmuş ellerine sağlık annesi...
süpper olmuş biz anneler bu nesil anneler baya hamaratız ya benimde ilk yaş gününe çok planlarım var
albüme resim ekleyemiyorum kaç gündür :95: :99: eski düzen güzeldi neden durmadan değişiklik yapıyorlar anlamıyorum..bişeye aışıyoruz pat diye onuda değiştiriyorlar:84:
Eki Görüntüle 1002475
kızlar maalsef alıntı yapamıyorum(
Hepinize çok teşekkürr ederimmm inşallah güzel şeyler düşünüyorum dua ediyorum inşallah güzel şeyler olurr...
Bugün aradılar transfer yarın ya da pazartesi olabilirmiş..15 adet emb. oluşmuş 13 ü kaliteli 2 si orta kaliteliymiş..
Bakalım hayırlısı inşallah heyecan bastı beni..
Tek korktuğum ben çok deli gibi uyuyorum eşim çok kızar bana ayaklarımı falan böyle kendime çekip hop aşağı atıyormuşum inanmıyordum
ama bir kere video ya çekmiş şok oldumm şimdi diyorki transfer olsun uyurken ayklarımı bağlayacakmış:)))
Bakalım yaa inşallah bu sefer hayırlısı olsun da inaşlahh Rabbim hayırlısını versin...
canım benim çok heyecanlandım ..hakkında hayırlısı olsun inşallah
senin için 1 fetih 1 yasin 1 meryem suresi okuycam... 13 embriyonun kaçı transfer edilecek...rabbim nasip ederse artık ikizmi olur üçüzmü olur bilemeyiz Allah hakkında hayırlısını versin
şu video işinede çok güldüm aklına nerden gelmiş videoya çekmek teknolojinin gözünü seviyim
cnm birde unutmadan valeye doktorunun ettiği tavsiyeleri sende uygulasana
çamaşır suyu birde internet aklımda
onlardan uzak dur gelme topiğe özleyelim çooook özleyelim senide vale gibi
kızlar maalsef alıntı yapamıyorum(
Hepinize çok teşekkürr ederimmm inşallah güzel şeyler düşünüyorum dua ediyorum inşallah güzel şeyler olurr...
Bugün aradılar transfer yarın ya da pazartesi olabilirmiş..15 adet emb. oluşmuş 13 ü kaliteli 2 si orta kaliteliymiş..
Bakalım hayırlısı inşallah heyecan bastı beni..
Tek korktuğum ben çok deli gibi uyuyorum eşim çok kızar bana ayaklarımı falan böyle kendime çekip hop aşağı atıyormuşum inanmıyordum
ama bir kere video ya çekmiş şok oldumm şimdi diyorki transfer olsun uyurken ayklarımı bağlayacakmış:)))
Bakalım yaa inşallah bu sefer hayırlısı olsun da inaşlahh Rabbim hayırlısını versin...
Sagolasin haksevercigimmm..
Valla bende cok rahattm ama dunden beri heyecanliyim ve nasıl olacağını bilmediğim icin endiseliyimm..
Herseyin hayırlısı inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısı ni versin cok kaptırmadim kendimi o yönde rahatim.. birde çarşamba dan beei canim cok acıyo ohss olmuşum cok korkuyorum yarın dan itibaren ne olacak diye...
Aradilar bugün pazartesi yani yarın saat 12.30 da gidiyorum 5. Gun embriyosu olacakmış çok şükür bu ii bir durumm..
Inşallah en yakin surede girip işlemi detaylari ile yazarim.
Sonuç 14 _ 15 mart da belli olacak gibi...
albüme resim ekleyemiyorum kaç gündür :95: :99: eski düzen güzeldi neden durmadan değişiklik yapıyorlar anlamıyorum..bişeye aışıyoruz pat diye onuda değiştiriyorlar:84:
Eki Görüntüle 1002475
pelinin arkadaşları ( eylül, liva , buğra ,bersu ,berrin) bunlara mutfak önlüğü hediye yapacaktım pelinden hatıra ama malesef pelin çok mızmız hiçbişey yapıp yetiştiremiyorumoy oyyyyyyy maşalllahhhhhhhgülüşünü yisinler
canım balonlar felan süslemeler şeker hamurundan kurabiyeler ve keçeden çerçeve yaparım herelde gene böyle tütülü takım yaparım pastasını felan şeker hamuruyla yapmayı düşünüyorum ama senin dediğin gb benimkide deli dolu olursa ablamın arkadaşı şeker hamuruyla harikalar yapıyo ona yaptırırım gelen çocuklara dagıtılcak küüçük hediye çantaları felan hoş olabilir tabi ben yasin okutup kutlucam yani öyle partili bişeyler düşünmüyorum bol ikramalr olur masada ailecek kutlarız zaten bizim aile kalabaluk anacım çoluk cocuk anca
canım inşallah hayırlı haberini duyarız burdanAllah razı olsun cnmmm...
dualarımız kabul niyetlerimiz hayırlı olsun inşallahhhh...
Valla şu saat oldu uyamadım henüz.. Dedim sabah ararlarsa gidersem eğer transfer için ütümü çamaşırlarımı ev işimi bitirimm..Ama işler bayağı kolayladım çok şükür ben de bittim vallaa...Transferden sonra 2 hafta annemde kalacağım.. Eşimle öyle karar verdik hani senin için daha rahat olur dedi...
Hmmm onlar neymiş acaba Valecimm bir ara yazsanda bende okusam:))
Gerçi eşim telefonuma el koyup eski tuşlu telefon verecekmiş oyle dedi..
Deli bu adam valla deli...O da ne yapacağını şaşırdı
mersi şekerim...oyyy seni yerimmm bennn yerimmmmmmmmmm maşallah becerikli ananada çok güzel yapmış badini
kızlar tek tek yazamıyorum benim kız git gide yaramazlaşıyor geceleri ıhhh tıss uyku muyku gitti doyamıyorum uykuya bir türlü
bu arada gecen hafta çok kötü oldum baş dönmesinden sıtma tutmasında gözümü acamadım fenaydım bugün bira daha iyiyim
sizler nasılsınız bakalım öncekine göre en azından bir çoğumuz gelip yazıyoruz buda güzel ilerleme
nasılsınız canlar herkes iyidir inşallah
neslihan canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bkliyorum hep dualarımdasın uzun zamandır halay çekmemiştir vaktidir inşallah çekelim artık halayları
kızlar ben iyice ağırlaştım senada hiç böle olmamıştım ceylan gibi sekiyordum oğlanda kamlumbağa oldum resmen nefes almakta zorlanıyorum çabuk yoruluyorum daha bir ayımız var böle giderse yandık iş yaparken nefes nefese kalıyorum neyse bunada şükür az kaldı sağlıkla gelsinde kuzucum senada çok hareketli 5 dakika durmuyor hızına yetişmek ne mümkün gözünün önünden bir dakika ayırmaya gelmiyor hemen bi muzurluk peşinde geçen gece babasının yanına yatırdım lambayıda kapattım normalde karanlık olunca uyur sen o karanlıkta kalk babasının ilaçlarını almış nasıl ulaştı onu hala çözemedik yüksekte ve uzanacağı bişeyde yoktu oturmuş tek tek ilaçları torbadan çıkarmış mide ilacını açmış bir tanesinin yarısını ısırmış allahtan tdı kötü geldi herhalde içinden çıkan küçük parçaları yerlere dökmüş ama kapsülün yarısı yok herhalde yuttu seslendi annem diye bi gittim ilaçlar ortalıkta aklım başımdan gitti jhiç yapmadığı şey nasıl indin yataktan nasıl aldın o karanlıkta nasıl gördün hemen su içirdim ağzına baktım bişey yoktu ama sabaha kadar uyuyamadım ya diğer ilaçları açsaydı çokta dikkat ediyoruz bu tür şeylere yanında ilaç bile içmiyoruz görmesin diye tam yaramazlık zamanı yanlız bırakmaya gelmiyor
divicim kızının cicileri çok güzel güle güle giysin cimcime bide şirin şirin poz vermiş cadı maşallah
şimdilik çıkıyorum fırsat buldukça gelirim öpüyoruz hepinizi
hazır kızıma doğum günü yapacam ...bendemi katılsam ne sadece bizim topikten oy alsam toplamda 6-7 kişi oy verir
hiç oy alamayıp rezil olmakta var
Katılmayı düşünürseniz eklediğim linkteki bölüme uğrayın