Dokuz Doğuranlar

saol canım dr danışayım dediklerini not alıcam soğuk şeyler yiyordum yemeyeyim artık
allah razı olsun canım aklıma takıldıkça sana sorarım inşallah

canım bende dün aldım beryalin dediği dogal bitkisel bi şurup gaz kapbarcıkalrını bir araya toplayıp büyük olmasını saglıyo daha kolay çıkıyo gaz:KK53:öyleymiş yani dün aldık dün gece maşallah rahat uyudu hatta dedimki bebeksiz değil bekarkenki kadar rahat uyudum:KK9::KK9: gaz çok fena insan çaresiz kalıyo karşısında yavrum kıvrım kıvrım kıvranıyo bide benimki cok kusuyo ıkındıkça çıakrıyo üzülüyorum:KK50:çörek otuda ye canım bide dogal kompostolar iç gazı kadar kakasını yapmasıda önemli ben erik suyu felan içerken daha boldu kakası şimdi az yapıyo daha sıkıntılı içicem bende gene komposto:KK31:

Selam canlar...Hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Lightlife, Meltemcimm, Valecimmm, Haksevercim...Allah hepinizden razı olsun güzel dilekleriniz için çokkk teşekkürler...

Kızlarrr bugün yumurtalarım toplandı tam 18 adett..18 ay yaşlandımm ama sonucu iyi olsun da değer...
Muhtemelen pazartesi günü transfer yapılacak...
Rabbim bu sefer inşlaah yüzümüzü güldürsün.. Hayırlısı ne ise o olsun inşallahhh..
Umutluyum mutluyumm..
Herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum hep illa olsun demiyorum..Hiçç demedimde ..

Bu tüp tedavisi insanı manen çok yoruyoo..Bakalım kaç embriyo sağlıklı oluşacak o da çok önemli...

hayırlısı olsun canım sraçoğlundan mı duysdun 18 ay yaşlandım ddinde geçen bende dinledim bi programda ne kadar yumurta toplanırsa o kadar yaşlanıyomuş benim 30 felan oluyodu ayda ama hiç toplanmadı yumurtam acaba onalrda sayılıyomu:KK53: o zman ben 40 yaşıma gelmişimdir:KK1:

inşallah sonnnnnnnnnnnnnnnn olur bu canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bidahaki gittiginde fasülyeni görürsün o utrasyon ekranında bidaha ay hamileyim ay karnım vah karnım derken gazıydı kusmuguydu sneide dinleriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh zeynebimde dua ederiz sana inşallah nasip olsun sizde çok istiyorum canı gönüldende dua ediyorum :KK54:

Eki Görüntüle 1001191

kızlar peline doğum günü için badi yaptım nasıl olmuş

süpper olmuş biz anneler bu nesil anneler baya hamaratız ya benimde ilk yaş gününe çok planlarım var:KK23::KK52:

selam kızlar...uzun zamandır giremedim siteye..ne gelen gidenim bitti...ne de işim..bugünde k.validemler bana geliyor kalmaya birazdan kalkıp mutfağa giricem yemek telaşına başlamaya...
meltemcim nasıl oldun cnm kaşıntın ne durumda..inş.iyileşmişsindir artık..yahu kızım okusana geçmişi de öğren deme inan vaktim yok :KK14:
haksever sen nasılsın bebişin nasıl cnm...
ayşe nerelerdesin kızzzzzzzzzzzzz :KK1:
neslihancım senin içinde çokkkk mutlu oldum Rabbim gönlünce versin inş.
valecim sen nasılsın bebeğin nasıl...artık büyümüştür senin bebeğinde :nazar:
ismini unuttuğum herkese de benden selam olsun arkadaşlarım...hepiniz ayrı ayrı evlatlarınızla Allah'a emanet olun...çok öptüm :KK16::KK16::KK16:

çok şükür canım bilirsin işte gazıydı emmesiydi geçiyo günler kırkımız çıksada mapusumuz bitse gezmelere cıksak diye şafak sayıyoruz sende iyisindir umarım öpüyorum :KK54:

selam kızlar...uzun zamandır giremedim siteye..ne gelen gidenim bitti...ne de işim..bugünde k.validemler bana geliyor kalmaya birazdan kalkıp mutfağa giricem yemek telaşına başlamaya...
meltemcim nasıl oldun cnm kaşıntın ne durumda..inş.iyileşmişsindir artık..yahu kızım okusana geçmişi de öğren deme inan vaktim yok :KK14:

meltemcim bu arada pelinin badisi harika olmuş ellerine sağlık annesi...
kolay gelsin cnm...bebeklisin hem büyük kızında küçük daha senin işin zor Allah yardımcın olsun
valla geçmişi oku demiycektim..gerçi okumaya kalkışsan en fazla 2 sayfa vardırya neyse
gerçekten bazen insan ona bile vakit bulamayabiliyor
kaşıntılarım azaldı çok şükür cnm...vücudumun bazı yerleri tamamen söndü ,ben gibi iz kaldı
bazı yerlerden yeni yeni çıkmaya başlıyor
ellerimle ayaklarımın durumu ağır...inşallah onlarda geçer
sorduğun için çok saol

doğum günü hazırlıklarına 2 ay oldu başlayalı..pelinle bi işin başına geçilemiyor malesef...ev çingene çadırı gibi oldu bir badiyi yapana kadar
beğendiğine sevindim bu arada
öptüm prenseslerini cnm kolay gelsin sana
süpper olmuş biz anneler bu nesil anneler baya hamaratız ya benimde ilk yaş gününe çok planlarım var:KK23::KK52:

saol cnm beğendiğine sevindim...
fikirlerinden banada versene ..2 hafta kaldı doğum günümüze
ben 5-10 kişi çağırmayı düşünüyodum ama duyan gelecek heralde :KK35:
sizde buyrun gelin topikçilerim:KK16:

albüme resim ekleyemiyorum kaç gündür :95: :99: eski düzen güzeldi neden durmadan değişiklik yapıyorlar anlamıyorum..bişeye aışıyoruz pat diye onuda değiştiriyorlar:84::KK4:

$IMG-20140228-WA0003 - Kopya.jpg

Son düzenleme:
albüme resim ekleyemiyorum kaç gündür :95: :99: eski düzen güzeldi neden durmadan değişiklik yapıyorlar anlamıyorum..bişeye aışıyoruz pat diye onuda değiştiriyorlar:84::KK4:

Eki Görüntüle 1002475

oy oyyyyyyy maşalllahhhhhhh:nazar:gülüşünü yisinler:KK54:

canım balonlar felan süslemeler şeker hamurundan kurabiyeler ve keçeden çerçeve yaparım herelde gene böyle tütülü takım yaparım pastasını felan şeker hamuruyla yapmayı düşünüyorum ama senin dediğin gb benimkide deli dolu olursa ablamın arkadaşı şeker hamuruyla harikalar yapıyo ona yaptırırım gelen çocuklara dagıtılcak küüçük hediye çantaları felan hoş olabilir tabi ben yasin okutup kutlucam yani öyle partili bişeyler düşünmüyorum bol ikramalr olur masada ailecek kutlarız zaten bizim aile kalabaluk anacım çoluk cocuk anca:KK52:

kızlar maalsef alıntı yapamıyorum:KK43:(

Hepinize çok teşekkürr ederimmm inşallah güzel şeyler düşünüyorum dua ediyorum inşallah güzel şeyler olurr...

Bugün aradılar transfer yarın ya da pazartesi olabilirmiş..15 adet emb. oluşmuş 13 ü kaliteli 2 si orta kaliteliymiş..

Bakalım hayırlısı inşallah heyecan bastı beni..

Tek korktuğum ben çok deli gibi uyuyorum eşim çok kızar bana ayaklarımı falan böyle kendime çekip hop aşağı atıyormuşum inanmıyordum
ama bir kere video ya çekmiş şok oldumm şimdi diyorki transfer olsun uyurken ayklarımı bağlayacakmış:))):KK52::KK52::KK52:

Bakalım yaa inşallah bu sefer hayırlısı olsun da inaşlahh Rabbim hayırlısını versin...:nazar::nazar:

Hepinize çok teşekkürr ederimmm inşallah güzel şeyler düşünüyorum dua ediyorum inşallah güzel şeyler olurr...

Bugün aradılar transfer yarın ya da pazartesi olabilirmiş..15 adet emb. oluşmuş 13 ü kaliteli 2 si orta kaliteliymiş..

Tek korktuğum ben çok deli gibi uyuyorum eşim çok kızar bana ayaklarımı falan böyle kendime çekip hop aşağı atıyormuşum inanmıyordum
ama bir kere video ya çekmiş şok oldumm şimdi diyorki transfer olsun uyurken ayklarımı bağlayacakmış:))):KK52::KK52::KK52:

Bakalım yaa inşallah bu sefer hayırlısı olsun da inaşlahh Rabbim hayırlısını versin...:nazar::nazar:

canım benim çok heyecanlandım ..hakkında hayırlısı olsun inşallah
senin için 1 fetih 1 yasin 1 meryem suresi okuycam...:nazar::nazar: 13 embriyonun kaçı transfer edilecek...rabbim nasip ederse artık ikizmi olur üçüzmü olur bilemeyiz:KK52: Allah hakkında hayırlısını versin
şu video işinede çok güldüm :KK9:aklına nerden gelmiş videoya çekmek :KK9:teknolojinin gözünü seviyim:KK51:

cnm birde unutmadan valeye doktorunun ettiği tavsiyeleri sende uygulasana
çamaşır suyu birde internet aklımda
onlardan uzak dur gelme topiğe :KK52:özleyelim çooook özleyelim senide vale gibi :KK54:

canım benim çok heyecanlandım ..hakkında hayırlısı olsun inşallah
senin için 1 fetih 1 yasin 1 meryem suresi okuycam...:nazar::nazar: 13 embriyonun kaçı transfer edilecek...rabbim nasip ederse artık ikizmi olur üçüzmü olur bilemeyiz:KK52: Allah hakkında hayırlısını versin
şu video işinede çok güldüm :KK9:aklına nerden gelmiş videoya çekmek :KK9:teknolojinin gözünü seviyim:KK51:

cnm birde unutmadan valeye doktorunun ettiği tavsiyeleri sende uygulasana
çamaşır suyu birde internet aklımda
onlardan uzak dur gelme topiğe :KK52:özleyelim çooook özleyelim senide vale gibi :KK54:

Allah razı olsun cnmmm...
dualarımız kabul niyetlerimiz hayırlı olsun inşallahhhh...

Valla şu saat oldu uyamadım henüz.. Dedim sabah ararlarsa gidersem eğer transfer için ütümü çamaşırlarımı ev işimi bitirimm..Ama işler bayağı kolayladım çok şükür ben de bittim vallaa...Transferden sonra 2 hafta annemde kalacağım.. Eşimle öyle karar verdik hani senin için daha rahat olur dedi...

Hmmm onlar neymiş acaba Valecimm bir ara yazsanda bende okusam:))
Gerçi eşim telefonuma el koyup eski tuşlu telefon verecekmiş oyle dedi..
Deli bu adam valla deli...O da ne yapacağını şaşırdı:KK51:

oyy canım heycanınıs eveyim inşallahhhhh olsun ya ben bile heycanlandım:KK52:

nacizane bende bişeyler söylüyeyim beni biliyosun ne kadar evhamlı ne kadar bunalımlı biriydim herşeyi kafaya takan paranoyak olup çıkmıştım malumunuz:KK53: benimde tüp bebek okulun son günlerine denk gelmişti bak yılsonu gösterisi karneler felan bunlardan vaz geçip okulun son 2 haftası izin almıştım hani tüp bebek olcak ya kayınvaldemlerde kalıp 4 nala yatıcaktım:KK12: ama noldu tüp bebek iptal edildi ben buhranlara girdim hıh dedim bu ayda olmucak işte bayramda gene boynum bükük gezicem onun bunun cocuklarını taşıcam dedim:KK5:okuldan izin almıştım iptal ettirdim okulda temizlik görevlisi olmasına ragmen etkinlik odasını kendim temizledim ama o etkinlik odasını görsen intihar edersin 10 tane sınıfın ıvırı zıvırı kitabı boyası artık metaryalleri tek tek temizledim 3günümü aldı deli dediler bana ama sırf sitres atmak için ne kadarda büyük raflar agır kutular koliler masalar sandalyeler.... orası bitti evimi baştan aşa temizledim:KK37:

oda yetmedi yılsonu gösterilerinde kocaman dekorları taşıdım kurdum koştıur koştur o bitti piknikler başladı orda ip atlamalar yarışmalar düzenledim güneşin annında dfeli gb oyunalr oynadık velilerle faliyet yaptık gene masa sandalye taşıdım 50şer tane hemde demir masalar:KK53:

artık okulun son günü karnımda bişey var diyip diyip kıvranmaya başladım hamilesindir diyenlere kötü kötü baktım içimden sövdüm:KK52:

okulun son günü gittim saglık ocana doktor dedi gazın var hemşire dedi test yapalım ve minicimin oldugunu öğrendim eger tüp bebek yapılsaydı ve ben 15gün yatsaydım cok fena sitres olurdum herkez gözüme bakıcak test günü sayıcam eşimin bekleyişi ailesinin bana hizmet etmesi felan filan kesin tutmazdı herelde sitresten yani dicam o ki rabbim ol dedimi oluvericek cokta sakınma sakınan göze çöp batarmış ben buna inandım yıllardır ilk defa beklemedim ve beklemedim korumadım oldu:KK31:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhseninde olur canımmmmmmmmm:emir_bebek:

Sagolasin haksevercigimmm..
Valla bende cok rahattm ama dunden beri heyecanliyim ve nasıl olacağını bilmediğim icin endiseliyimm..
Herseyin hayırlısı inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısı ni versin cok kaptırmadim kendimi o yönde rahatim.. birde çarşamba dan beei canim cok acıyo ohss olmuşum cok korkuyorum yarın dan itibaren ne olacak diye...

Aradilar bugün pazartesi yani yarın saat 12.30 da gidiyorum 5. Gun embriyosu olacakmış çok şükür bu ii bir durumm..

Inşallah en yakin surede girip işlemi detaylari ile yazarim.

Sonuç 14 _ 15 mart da belli olacak gibi...

Sagolasin haksevercigimmm..
Valla bende cok rahattm ama dunden beri heyecanliyim ve nasıl olacağını bilmediğim icin endiseliyimm..
Herseyin hayırlısı inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısı ni versin cok kaptırmadim kendimi o yönde rahatim.. birde çarşamba dan beei canim cok acıyo ohss olmuşum cok korkuyorum yarın dan itibaren ne olacak diye...

Aradilar bugün pazartesi yani yarın saat 12.30 da gidiyorum 5. Gun embriyosu olacakmış çok şükür bu ii bir durumm..

Inşallah en yakin surede girip işlemi detaylari ile yazarim.

Sonuç 14 _ 15 mart da belli olacak gibi...

canım benim hadi hayırlısı olsun dualarımdasın
canım kendini çok kasma dikkat et ama oraya odaklanma
kimyasal ilaçlarda çamasır suyu özlellikle internet uzun tel konuşmaları
grip olmak saç boyası bunlar bebeğin canlanmasına engel olan şeylermiş bir müddet uzak dur
bana dr bunları hep yasaklamıştı inşallahhh sende müjdeli haber veririsin valla bende çok heyecanlandım

kızlar tek tek yazamıyorum benim kız git gide yaramazlaşıyor geceleri ıhhh tıss uyku muyku gitti doyamıyorum uykuya bir türlü
bu arada gecen hafta çok kötü oldum baş dönmesinden sıtma tutmasında gözümü acamadım fenaydım bugün bira daha iyiyim
sizler nasılsınız bakalım öncekine göre en azından bir çoğumuz gelip yazıyoruz buda güzel ilerleme :KK51:

oy oyyyyyyy maşalllahhhhhhh:nazar:gülüşünü yisinler:KK54:

canım balonlar felan süslemeler şeker hamurundan kurabiyeler ve keçeden çerçeve yaparım herelde gene böyle tütülü takım yaparım pastasını felan şeker hamuruyla yapmayı düşünüyorum ama senin dediğin gb benimkide deli dolu olursa ablamın arkadaşı şeker hamuruyla harikalar yapıyo ona yaptırırım gelen çocuklara dagıtılcak küüçük hediye çantaları felan hoş olabilir tabi ben yasin okutup kutlucam yani öyle partili bişeyler düşünmüyorum bol ikramalr olur masada ailecek kutlarız zaten bizim aile kalabaluk anacım çoluk cocuk anca:KK52:
pelinin arkadaşları ( eylül, liva , buğra ,bersu ,berrin) bunlara mutfak önlüğü hediye yapacaktım pelinden hatıra ama malesef pelin çok mızmız hiçbişey yapıp yetiştiremiyorum
yaşpastayı ben hazır alacaktım vildan biz yapalım dedi...şeker hamuru aldık yapmayı deniycez bakalım becerebilirsek
butik kurabiyeler pahalı geldi 25 kişi falan olacaz biz
bizimkiler yasin okumaz cnm ses sistemi kuracam salona alan geniş olsunki kurtlarını döksünler
yasini ayrıca çocuksuz bayan davet edecem okutacam
menümü sayıyım

mercimek köfte (son anda daha kolaya kaçıp kısır yapabilirim)
patates salatası
cupcake
yaşpasta
ayı kurabiye
1 kurabiye
milföy böreği
havuçlu top
marşmelow pembe beyaz
jelibon pembe beyaz kalpli

bunlarda benden sana fikir olsun sende yapacan seneye benim gibi çok arama :KK1:

marşmelovu böyle hazırlıycam..bardağa bonibon koymuycam :KK53:zaten coluk cocuk yeteri kadar döküp saçacak bide bonibon isteyip marşmelovlarımı dağıtmasınlar $IMG_3864e.jpg
Allah razı olsun cnmmm...
dualarımız kabul niyetlerimiz hayırlı olsun inşallahhhh...

Valla şu saat oldu uyamadım henüz.. Dedim sabah ararlarsa gidersem eğer transfer için ütümü çamaşırlarımı ev işimi bitirimm..Ama işler bayağı kolayladım çok şükür ben de bittim vallaa...Transferden sonra 2 hafta annemde kalacağım.. Eşimle öyle karar verdik hani senin için daha rahat olur dedi...

Hmmm onlar neymiş acaba Valecimm bir ara yazsanda bende okusam:))
Gerçi eşim telefonuma el koyup eski tuşlu telefon verecekmiş oyle dedi..
Deli bu adam valla deli...O da ne yapacağını şaşırdı:KK51:
canım inşallah hayırlı haberini duyarız burdan :KK19:
oyyy seni yerimmm bennn yerimmmmmmmmmm maşallah becerikli ananada çok güzel yapmış badini:KK16:
mersi şekerim...:KK54:
kızlar tek tek yazamıyorum benim kız git gide yaramazlaşıyor geceleri ıhhh tıss uyku muyku gitti doyamıyorum uykuya bir türlü
bu arada gecen hafta çok kötü oldum baş dönmesinden sıtma tutmasında gözümü acamadım fenaydım bugün bira daha iyiyim
sizler nasılsınız bakalım öncekine göre en azından bir çoğumuz gelip yazıyoruz buda güzel ilerleme :KK51:

bunlar daha iyi günlerin :KK14:hele bi yürümeye başlasın iğne iplik gibi olursun :KK9:
bu arada geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
elamıza iyi bak :KK54:

Son düzenleme:
nasılsınız canlar herkes iyidir inşallah
neslihan canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bkliyorum hep dualarımdasın uzun zamandır halay çekmemiştir vaktidir inşallah çekelim artık halayları :KK1:
kızlar ben iyice ağırlaştım senada hiç böle olmamıştım ceylan gibi sekiyordum oğlanda kamlumbağa oldum resmen nefes almakta zorlanıyorum çabuk yoruluyorum daha bir ayımız var böle giderse yandık iş yaparken nefes nefese kalıyorum neyse bunada şükür az kaldı sağlıkla gelsinde kuzucum senada çok hareketli 5 dakika durmuyor hızına yetişmek ne mümkün gözünün önünden bir dakika ayırmaya gelmiyor hemen bi muzurluk peşinde geçen gece babasının yanına yatırdım lambayıda kapattım normalde karanlık olunca uyur sen o karanlıkta kalk babasının ilaçlarını almış nasıl ulaştı onu hala çözemedik yüksekte ve uzanacağı bişeyde yoktu oturmuş tek tek ilaçları torbadan çıkarmış mide ilacını açmış bir tanesinin yarısını ısırmış allahtan tdı kötü geldi herhalde içinden çıkan küçük parçaları yerlere dökmüş ama kapsülün yarısı yok herhalde yuttu seslendi annem diye bi gittim ilaçlar ortalıkta aklım başımdan gitti jhiç yapmadığı şey nasıl indin yataktan nasıl aldın o karanlıkta nasıl gördün hemen su içirdim ağzına baktım bişey yoktu ama sabaha kadar uyuyamadım ya diğer ilaçları açsaydı çokta dikkat ediyoruz bu tür şeylere yanında ilaç bile içmiyoruz görmesin diye tam yaramazlık zamanı yanlız bırakmaya gelmiyor

divicim kızının cicileri çok güzel güle güle giysin cimcime bide şirin şirin poz vermiş cadı maşallah
şimdilik çıkıyorum fırsat buldukça gelirim öpüyoruz hepinizi:KK16::KK16::KK16:

nasılsınız canlar herkes iyidir inşallah
neslihan canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bkliyorum hep dualarımdasın uzun zamandır halay çekmemiştir vaktidir inşallah çekelim artık halayları :KK1:
kızlar ben iyice ağırlaştım senada hiç böle olmamıştım ceylan gibi sekiyordum oğlanda kamlumbağa oldum resmen nefes almakta zorlanıyorum çabuk yoruluyorum daha bir ayımız var böle giderse yandık iş yaparken nefes nefese kalıyorum neyse bunada şükür az kaldı sağlıkla gelsinde kuzucum senada çok hareketli 5 dakika durmuyor hızına yetişmek ne mümkün gözünün önünden bir dakika ayırmaya gelmiyor hemen bi muzurluk peşinde geçen gece babasının yanına yatırdım lambayıda kapattım normalde karanlık olunca uyur sen o karanlıkta kalk babasının ilaçlarını almış nasıl ulaştı onu hala çözemedik yüksekte ve uzanacağı bişeyde yoktu oturmuş tek tek ilaçları torbadan çıkarmış mide ilacını açmış bir tanesinin yarısını ısırmış allahtan tdı kötü geldi herhalde içinden çıkan küçük parçaları yerlere dökmüş ama kapsülün yarısı yok herhalde yuttu seslendi annem diye bi gittim ilaçlar ortalıkta aklım başımdan gitti jhiç yapmadığı şey nasıl indin yataktan nasıl aldın o karanlıkta nasıl gördün hemen su içirdim ağzına baktım bişey yoktu ama sabaha kadar uyuyamadım ya diğer ilaçları açsaydı çokta dikkat ediyoruz bu tür şeylere yanında ilaç bile içmiyoruz görmesin diye tam yaramazlık zamanı yanlız bırakmaya gelmiyor

divicim kızının cicileri çok güzel güle güle giysin cimcime bide şirin şirin poz vermiş cadı maşallah
şimdilik çıkıyorum fırsat buldukça gelirim öpüyoruz hepinizi:KK16::KK16::KK16:

saol cnm teşekkür ederim

demekki kızla oğlanın hamileliği farklı oluyor
benim ikiside hafif olmuştu...
rabbim bir bebek daha nasip etti ne güzel sena yalnız büyümeyecek
şifada hamileymiş...

ben tırsmaya başladım...korunmuyoruz biz..ya bizimde olursa :18: Allah hayırlısını versin isteyen herkese versin rabbim..ama galiba ben başka bebek kaldıramam:KK35:
1 gece pelinle ilgilendim uykusuz kaldım hala kendime gelemedim...kafamda bi ağırlık hissettim baktımki pelin kafamda yatıyo gece yanıma gelmiş hiç haberim yok
üstü açık kalmış bugünde öksürüyo

iki bebekli olunca daha zor gelirsin sende..
ama bu arkadaşlığımız inşallah yıllar geçsede sürecek topiğimiz hep kalacak
bebişler büyürse Allah o günleri görmeyi nasip ederse onlar okula biz kk ya kaynatmaya :KK52: inşallah

Katılmayı düşünürseniz eklediğim linkteki bölüme uğrayın:KK34:

hayırlısı bakalım
bi yapıyım insan içine çıkacak gibi olursa katılırım :KK17:

citos doğuma 6 gün kaldı cnm son hazırlıklarını yapıyosundur...kk ya girmeye vaktin yokmu

ayşeee sende hiç devamsızlık etmezdin ..hayırdır niye gelmiyon cnm

Son düzenleme:
X