Dokuz Doğuranlar

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

25 / 08 / 2013

SAAT : 23:20

PAZAR

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA
76.nurcan1980 :________________________________ ERKEK
77.mavı_gozlü: _________________________________ KIZ

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.sulezehra:__________________________________ YUSUF BERA
2.huzeyfe: ___________________________________ MUHAMMED ZAKİR
3.yaren35:___________________________________
4.haksever: _________________________________ :KK64::KK64::KK64:
5.vale14 (osmaniye 80) _______________________ :KK64::KK64::KK64:
6.citos2903: ________________________________ :KK64::KK64::KK64:
7. lightlife :__________________________________ :KK64::KK64::KK64:
8.belenay : __________________________________ :KK64::KK64::KK64:

:KK76::KK76::KK76: ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız..biz iyiyiz şükür...cumartesi sabah izne çıkıyoruz önce eskişehire kaynanama malum 30 ağustos kaynımın düğünü var...bu göbeklede zar zor elbise aldım kendime.hamile kıyafetlerini sevmiyorum çünkü yinede göbeğimi örtücek bi elbise aldım..19 haftalık olduk çok şükür..17de kendi özel doktorum 18 de de ünv.hastanedinde kız dediler cinsiyetine..nasip bakalım..bi dahaki gidişime kesinleşir heralde...yağızdada böyleydi millet bi öğreniyor öylede gidiyo ben bi gönül rahatlığıyla şuymuş diyemedim hamileliklerimde hayırlısı olsun bakalım..izmire gidince yazarım artık..eşya topla çamaşır yıka ev temizle derken mahvoldum daha çok işim var...kendinize iyi bakın.allaha emanet olun..BELENAY çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah..darısı diğer kızların başına inşallah..
DÜĞÜNÜNÜZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN CANIM.TEBRİK EDERİM
bebeğinin cinsiyetide birkaç haftaya gösterirse tam kesin belli olur büyüdü nasıl olsa yaramaz.
sağlıkla doğsun inşallah.
kendine dikkat et fazla yorulma.
Selamlarrr nasılsınız kızlar arada kaça gibi gelip gelip kaçıyom ama...
divinty ne zaman çıkacaksın tatile iyi olur valla çok sevindim keşke bende çıkabilsem ama malum borç dert bitmiyoki hiçç:KK14:
belenayyy ablam maşallahh tebrik ederim ablam demek sena abla oluyo maşallah size ne kadarlıksınız değerin kaç çıktı idrar testimi yaptınız naptınız :KK25:anam zayıflayalım diyen gebe kalıyo ya maşallah kızlarımıza:KK1:
ligtlife senide çok tebrik ederim maşallah 11 haftalık oluvermişsin maşallah sana kıvanç nasıl hiç gelmedin ama şimdiye kadar ama:KK20:
beryal abla sen gelmeyince dedim ya taşınıyo yada eşi geldi diye neyse az kalmış maşallah evin her işide hemen hemen bitmiş olmuş allahım ağız tadıyla oturtsun inşallah komşuların hayırlısını versin ee ne demiş atalarımızı ev alma komşu al demiş divininkilere benzemezler inşallah:KK30:
divinty dediğime bakma sanada acıyom gerçekten apartmanda oturması zor ben mustakil evdeyim daha doğrusu eski ama rahatım allaha çok şükür bide melek iniverse evime daha iyi olacamda hayırlısı :KK14:
haksever sana sıkıntılarımı yazssam sayfalar almaz dertlerimi eşimin borçlarını maddi manevi yıprandığımızı anlatsam dediğim gibi sayfalar almaz en iyisi ne sen sor ne de ben anlatayım kalsın bende :KK43::KK43:
valem sen nasılsın meleğinde iyi maşallah size:nazar:
yarenimede maşallah tabi küçük yaren hanıma maşallah:nazar:
huzeyfe dediğime kızmadın değilmi firardan bahsetmişsin ara ara geliyoz işte napalım :KK6:
kızlar bu aralar herkes beni gebe görüyo hele eşim 8 yıllık eşim beni ilk defa rüyasında görmüş yeni öğrenmişiz :KK5:hayatımda ilk defa gördüğüm rüyayı hatırlıyom dedi bana oysa ben ne zaman ya bebek yada kendimi hamile görsem ertesi günü adet olurum hayırlısı bakalım zaman ne gösterec bana hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah...
amin canım inşallah iyi insanlar anlaşabileceğim kişiler gelir.
hoş ben herkesle anlaşırım ama çocuklarım gürültü yapar diye korkmuyor değilim açıkçası.annemin evi 2 katlıydı müstakil.üstte annem altta ben oturyordum çocuklar özgürce koşup oynadılar bugüne kadar bahçede salıncak havuz vardı.kum havuzumuz vardı.şimdi apartmanda neler yaşıycaz bilmiyorum.evimizin yakınında çocuk parkı var şanslıyız ama bakalım alışırlar inşallah.
teşekkür ederim ayşecim bende zayıflarken hamile kaldım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun. şimdiye kadar gelirdim de pc bozuldu daha doğrusu kıvanç bozdu bizde yine bozar ellettirmez diye almadık anca yeni alabildik.

selam canım nasılsın

slm cnm hg..hamilesin heralde..tebrik ederim :KK16:

tabi canım evlat bu kendi kanından kendi canından bi parça ..olunca sevilir hemde canından çok
Allah eksikliğini vermesin...ve hakkımızda hayırlısını versin...dün yiğenimle ilgili bişey öğrendim çok canım sıkıldı..4 yıldır varmış ve ablam bana söylemedi..tesadüf öğrendim ..ablam yine benim bildiğimi bilmiycek..Allah evlatlarımıza akıl fikir versin...vatana millete anne babalarına hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin inşallah rabbim

komşununda hayırlısını ve görgülüsünü versin Allah...kadın hala polislede gelse değişen bişey olmaz çocuklar laftan anlamıyor diyormuş...Allah onlara saray gibi burdan daha büyük daha güzel bir ev nasip etsin çeksin gitsinler benim tepemden..yerinede adam insan birileri gelsin inşallah
daha kaç yıl çekecem acaba :KK14:

sende sinirlerine mukayyet ol:KK1: bebişi düşün ..en azından klimayı yazın duyuyorsun ben 365 gün dinliyorum gürültülerini gümbürtülerini :KK14:

ohoooo 2 yıldır bu topik böyle canım :KK14:

:KK52: canım tebrik ederim çok sevindim ...takvim yap hemen takip etmek daha kolay oluyor
inşallah bu bebiş kalır seninle senada abla oluyor maşallah :nazar:

canım işlerinin yoğun olduğunu tahmin ediyordum ama ben eşin gelmiştir tatile gitmişsinizdir diye düşünüyordum..yoksa yazmadan durmazsın sen
çoğu gitmiş azı kalmış sabret inşallah yerleşince ağız tadıyla oturmak nasip olur yeni evinde
defnemede tekrar geçmiş olsun çok öptüm hepinizi :KK16:

canımcığım ilk 4 ay bulantılar sebebiyle kilo vermek normal..hiçbişey yiyemesen bile bebek gelişmeye devam eder
4 aydan sonra bulantıların geçince kaliteli beslen çünkü asıl o zaman bebeğin ihtiyacı daha çoğalacak..hem senin vücudunun kaybı olmaması için hemde bebeğin gelişimi için et süt yumurta ceviz pekmez ve su çok önemli

canım isimler güzelde sahurda izlediğim bi programda Osmanlı padişahları peygamber efendimize saygıdan dolayı muhammed yerine Mehmet koyarlarmış
çok güzel bi hikayeyle anlattılar ..şimdi tam aklımda yok..
ben oğlum olsaydı adını peygamberimizin isimlerinden olan ekrem koyacaktım ...anlamı "Daha, en kerim. 2. Çok şeref sahibi, pek cömert, çok eli açık."
valla çekine çekine yazdım karar verdiyseniz etkilemek istemem ..sadece bu benim naçizane düşüncem canım..ismi her ne olursa olsun hayırlı evlat olmayı nasip etsin rabbim

yok canım nerde
ne taşınabildik nede eşim geldi
tatil hayal oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
baksana yaz bitiyor eşim gelmedi
yazlık memlekette denize bile girmeye fırsatım yok işlerden
bu arada tatile sanırım arabistana gidicez.henüz belli değil ama bugün kaynım aradı cidde de oturuyor ya biz gelemiycez bu yıl sen çocukları al bize gel dedi.galiba oraya gitcem.eşimi bekliyorum gelirse onunla gidicez.çünkü arabistana 45 yaş altı bayanlar yalnız gidemiyor yasak var.yada eşim gelmezse kaynım gelip alır bizi.bakalım kısmet.ben yalnız gidip umre de yapim istiyordum ama kaynım tuturdu çocuklarıda al diye bilemedim şimdi ne yapsam.:26:
annemde umreye gitmek istiyordu yada annemide alıp gitcem.aksilik bu yıl kabede tadilat var diye kısıtlı insan alabiliyorlar.benim soy adımdan sorun yok.kaynımla aynı soyadımız ya. konsoloslukta çalışıyor beni aldırabiliyor ama annem nasıl olacak bir araştıracağız bakalım .

kızlar selam .

cuma önce medikale kadın doguma gittim :21:KIZIMI :KK76:gördüm çok güzeldi kocaman olmuş 14+2olması gerekiyodu 15+4 çıktı çok güzel haftasından önde gelişmiş saglıklı dedi herşeyini ölçtü biçti parmaklarını bile gördüm 4 d ne kadar güzelmiş ten rengi ya alıp sevesim geldi kızımı:KK31:

sonrası çok kötüydü ordan çıkıp kakülteye gittim ordaki doktorumdan endokrinolojiye kagıt aldım gittim randövü vericez 1 ay sonraya d,iyo acil diyorum almıyo sekreter sinir etti agladım doktoruma geri geldim ordaki kadın dogumcuma çok üzüldümü görünce 2 saat endokrinolojiye telefon etti açmıyolar en sonunda açtı hasta yakınım olur diyip rica etti gelsin beklesin alabilirsem alırım dedi gitttim saat 12den 5 e kadar bekledim pisliği........:KK14:içeri girdim dedim hiç bi şikayetim yokken bu ilaç beni maf etti dedim kullanmama ragmen yükseliyo dedim... ben seni bakmak için çagırmadım ilaçını yükselticem sadece dedi 25mg içiyodum aynı ilacı 50mg iç dedi ben bu kadarıbile beni yataktan kaldırmıyo dediysemde yüzüme bile bakmadı:KK14:çıktım ağladım durdum ....

sonra kemal paşaya anneme gittim bütün gece sızlanarak uyudum çok yorulmuştum midem alt üst dışarda hastanelerde pogaca ayran soguk su üşütmüşüm herelde gece deli gb üşüdüm sıtma ama nasıl donuyorum sandım bütün geceaglamışım...

ertesi gün ilacı 50 mg içtim düğün vardı oraya gittik geldik sabah 10da kahvaltıyla duruyorum midem çok kötü hiçbişey yemedim gece başım agrıyo ateşim var ölüyorum sandım sabah ezanlarına kadar öğürme sonra istifra ettim ilk defa:KK43:(( içim dışıma cıktı sandım.... sonra sabahı ertesi gün hiç bişey yemedim eşimi aradım aslında bi hafta kalıcaktım geldi aldı beni dün akşam züneyde hanım doğum evine acilden gittim biz buna bişi yapamayız bölümümz değil ben acil doktoruyum sadece bebek canlımı diye bakabilirim dedi utrasyonla coucga baktı ....

kadın dogumcu bakmı ...uzmanı bakmıyo ben kime nereye gideyim bu nasıl bi düzendir ölsen elini uzatan yok yönlendiren yok çok yoruldum şu 10 - 15 gün ömrümü çürüttü 2buçuk kilo verdim hem yiyemiyorum hem kıpırdayamıyorum:KK50:

bugün saglık ocagına gittim sevk istedim devlet hastanesine endokrinolojiye yarın 10a sevk verdi hayırlısı son kapım bu onuda çalıcam elimden geleni yapıyorum fazlasını hatta ......... rabbime emanetiz sonrasında tamamen teslimiyet yapacak bişeyim kalmadı çünkü artık:KK50:

DÜĞÜNÜNÜZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN CANIM.TEBRİK EDERİM
bebeğinin cinsiyetide birkaç haftaya gösterirse tam kesin belli olur büyüdü nasıl olsa yaramaz.
sağlıkla doğsun inşallah.
kendine dikkat et fazla yorulma.

amin canım inşallah iyi insanlar anlaşabileceğim kişiler gelir.
hoş ben herkesle anlaşırım ama çocuklarım gürültü yapar diye korkmuyor değilim açıkçası.annemin evi 2 katlıydı müstakil.üstte annem altta ben oturyordum çocuklar özgürce koşup oynadılar bugüne kadar bahçede salıncak havuz vardı.kum havuzumuz vardı.şimdi apartmanda neler yaşıycaz bilmiyorum.evimizin yakınında çocuk parkı var şanslıyız ama bakalım alışırlar inşallah.

selam canım nasılsın

iyiyim beryalcim sen nasılsın taşınıcakmışsın snrım Allah yardımcın olsun cnm

Selamlar nasılsınız güzeller:KK16:
haksever kız maşallah küçük zeynep mi geliyo hoşgeliyo canım :nazar:ama sen neler yaşammışsın be kuzum ya canımcım gebelikte tiroidin 8 ila 12 kadar yolu var ondan sonrarsı zararlı diye biliyom ama:26:acaba yanış mı ki canım sen hiç korkma biliyosun onlar rabbime emanet inşallahh oleyy oleyy kızımız geliyo galiba valeninkide kız hayırlısı be:nazar:
beryal ablam kız inşallah gidersiniz arabistana canım ablam eşinle evlatlarınla ne güzel olur:KK16:
lihglife maşallah 200 günün kalmış bebeğini kucağına almaya :KK49:
çitos sesin çıkmıyı geçen bi yerde yazmışsın serdarı kaldırıdm gece ağladı falan nasılsın iyimisin :26:
divinimizde çıkmıştır tatile sanırım inşallah pelinle rezil olmadan gelirler :KK4:
kızlar ben regli oldum iyi oluyo sökülüyom bol bol :KK9:ya kızlar bişey daha sorsam size:KK30:yahu benim şeyim çok kötü valla şu anda adetliyimde nedir bu benim çektiklerim idrar sökülemezmiş gibim ya böyle nasıl anlatsam acaba size :KK17:
neyse çok konuştum yine ben geveze:KK1:

kızlar selam .

cuma önce medikale kadın doguma gittim :21:KIZIMI :KK76:gördüm çok güzeldi kocaman olmuş 14+2olması gerekiyodu 15+4 çıktı çok güzel haftasından önde gelişmiş saglıklı dedi herşeyini ölçtü biçti parmaklarını bile gördüm 4 d ne kadar güzelmiş ten rengi ya alıp sevesim geldi kızımı:KK31:

sonrası çok kötüydü ordan çıkıp kakülteye gittim ordaki doktorumdan endokrinolojiye kagıt aldım gittim randövü vericez 1 ay sonraya d,iyo acil diyorum almıyo sekreter sinir etti agladım doktoruma geri geldim ordaki kadın dogumcuma çok üzüldümü görünce 2 saat endokrinolojiye telefon etti açmıyolar en sonunda açtı hasta yakınım olur diyip rica etti gelsin beklesin alabilirsem alırım dedi gitttim saat 12den 5 e kadar bekledim pisliği........:KK14:içeri girdim dedim hiç bi şikayetim yokken bu ilaç beni maf etti dedim kullanmama ragmen yükseliyo dedim... ben seni bakmak için çagırmadım ilaçını yükselticem sadece dedi 25mg içiyodum aynı ilacı 50mg iç dedi ben bu kadarıbile beni yataktan kaldırmıyo dediysemde yüzüme bile bakmadı:KK14:çıktım ağladım durdum ....

sonra kemal paşaya anneme gittim bütün gece sızlanarak uyudum çok yorulmuştum midem alt üst dışarda hastanelerde pogaca ayran soguk su üşütmüşüm herelde gece deli gb üşüdüm sıtma ama nasıl donuyorum sandım bütün geceaglamışım...

ertesi gün ilacı 50 mg içtim düğün vardı oraya gittik geldik sabah 10da kahvaltıyla duruyorum midem çok kötü hiçbişey yemedim gece başım agrıyo ateşim var ölüyorum sandım sabah ezanlarına kadar öğürme sonra istifra ettim ilk defa:KK43:(( içim dışıma cıktı sandım.... sonra sabahı ertesi gün hiç bişey yemedim eşimi aradım aslında bi hafta kalıcaktım geldi aldı beni dün akşam züneyde hanım doğum evine acilden gittim biz buna bişi yapamayız bölümümz değil ben acil doktoruyum sadece bebek canlımı diye bakabilirim dedi utrasyonla coucga baktı ....

kadın dogumcu bakmı ...uzmanı bakmıyo ben kime nereye gideyim bu nasıl bi düzendir ölsen elini uzatan yok yönlendiren yok çok yoruldum şu 10 - 15 gün ömrümü çürüttü 2buçuk kilo verdim hem yiyemiyorum hem kıpırdayamıyorum:KK50:

bugün saglık ocagına gittim sevk istedim devlet hastanesine endokrinolojiye yarın 10a sevk verdi hayırlısı son kapım bu onuda çalıcam elimden geleni yapıyorum fazlasını hatta ......... rabbime emanetiz sonrasında tamamen teslimiyet yapacak bişeyim kalmadı çünkü artık:KK50:

geçmiş olsun cnm bebeğin iyi olmasına sevindim darısı başıma :) sanırım tiroidin yüksek çıktı ve eutroux kullanıyorsun bende kullanıyorum 25 mg şimdilik düştü ama ayda bir kontrol edilecek dedi doktorum.. endoktrin doktoru bulmak güç randevu telefonla alamıyosun araştırma hastanelerine.. benim gidip beklemeyi gözüm yemedi geçen hamileliğimde de acıbademe gitmiştim özel sigortan varsa ve istanbuldaysan ender arıkana gidebilirsin yada etchicada da varmış endoktrin doktoru.. çok geçmiş olsun cnm anlıyorum halinden hamile hamile milletin kaprisi miğde bulantısı sinir bi taraftan.. bu arada bende hastanemi değiştirdim yenibosnada nisa hastanesine gidiyorum bu c.tesi ilk defa gittim tiroidi dahiliye doktoru varmış o takip ediyor onun görmesini istiyoruz dedi nisa hastanesi kadın doğum üzerine isim yapmış bir hastane öyle dediğine göre anlıyo demekki dahliyeci oraya da bir sorabilirsin dahilyye olarak endoktrin yok ama..

haksever kız maşallah küçük zeynep mi geliyo hoşgeliyo canım :nazar:ama sen neler yaşammışsın be kuzum ya canımcım gebelikte tiroidin 8 ila 12 kadar yolu var ondan sonrarsı zararlı diye biliyom ama:26:acaba yanış mı ki canım sen hiç korkma biliyosun onlar rabbime emanet inşallahh oleyy oleyy kızımız geliyo galiba valeninkide kız hayırlısı be:nazar:
beryal ablam kız inşallah gidersiniz arabistana canım ablam eşinle evlatlarınla ne güzel olur:KK16:
çitos sesin çıkmıyı geçen bi yerde yazmışsın serdarı kaldırıdm gece ağladı falan nasılsın iyimisin :26:
divinimizde çıkmıştır tatile sanırım inşallah pelinle rezil olmadan gelirler :KK4:
kızlar ben regli oldum iyi oluyo sökülüyom bol bol :KK9:ya kızlar bişey daha sorsam size:KK30:yahu benim şeyim çok kötü valla şu anda adetliyimde nedir bu benim çektiklerim idrar sökülemezmiş gibim ya böyle nasıl anlatsam acaba size :KK17:

:KK9::KK9::KK9: evet bişey kalmamış :)))) gebelikte 2,5 altında olması gerekiyomuş ayşeçim benim 3 çıktı ilaca başladım.

:KK9::KK9::KK9: evet bişey kalmamış :)))) gebelikte 2,5 altında olması gerekiyomuş ayşeçim benim 3 çıktı ilaca başladım.

bende geçen sene gebe kaldığımda gerçi düşükle sonuçlandı ama 36 yıdı ama ben hamile olduğumu bilmiyordum sonrada düştü zaten...

geçmiş olsun cnm bebeğin iyi olmasına sevindim darısı başıma :) sanırım tiroidin yüksek çıktı ve eutroux kullanıyorsun bende kullanıyorum 25 mg şimdilik düştü ama ayda bir kontrol edilecek dedi doktorum.. endoktrin doktoru bulmak güç randevu telefonla alamıyosun araştırma hastanelerine.. benim gidip beklemeyi gözüm yemedi geçen hamileliğimde de acıbademe gitmiştim özel sigortan varsa ve istanbuldaysan ender arıkana gidebilirsin yada etchicada da varmış endoktrin doktoru.. çok geçmiş olsun cnm anlıyorum halinden hamile hamile milletin kaprisi miğde bulantısı sinir bi taraftan.. bu arada bende hastanemi değiştirdim yenibosnada nisa hastanesine gidiyorum bu c.tesi ilk defa gittim tiroidi dahiliye doktoru varmış o takip ediyor onun görmesini istiyoruz dedi nisa hastanesi kadın doğum üzerine isim yapmış bir hastane öyle dediğine göre anlıyo demekki dahliyeci oraya da bir sorabilirsin dahilyye olarak endoktrin yok ama..

saol cnaım ben bursadayım canım :KK31:yarınki muanemde iptal olmuş artık 3 hafta sonra kendi doktoruma gittimde dahiliyesine gidicem yoruldum artık nabayım:KK50:

ayşecim 2*5 altında olması gerekiyomuş:KK31:

bende geçen sene gebe kaldığımda gerçi düşükle sonuçlandı ama 36 yıdı ama ben hamile olduğumu bilmiyordum sonrada düştü zaten...

geçmiş olsun ayşecim bilmiyodum. ama aklında bulunsun doktorun uyarmasada değerin 2,5 altında olmalıymış hamileyken yoksa bebeğe zararı oluyomuş yada düşük olabiliyomuş şuanda yüksekse bile tedavi olman lazım hamile kalmayı zorlaştıyomuş diye biliyorum

slm ayşecim iyiyim cnm nolsun iş güç çocuk uğraşıyom işte:KK14:
ewet geçen hafta serdar uykusunda korktuydu babasıda işten gelmediydi henüz bende unuttum kucakladım o telaşle:KK30: karnım ağrıdı ama bişi olmadı çok şükür şimdi daha dikkatliyim :KK31:
sende iltihap olmasın o yüzden kötü hissedebilirsin kendini :26:

selam kıslar uzun zaman sonra yine ben ah ah neler yaşadım taşındım yurt dışına türkiye açmadı beni :KK1: inşallah hepiniz çok ama çok iyi ve keyiflisinizdir :KK3:

hakseever vale ay hamileymiş çok sevindim kıs huzeyfe maşallah ikincimi geliyo oh oh ayşe kız nerelerdesin sen facebooktada yoksun :KK76:

hakseever vale ay hamileymiş çok sevindim kıs huzeyfe maşallah ikincimi geliyo oh oh ayşe kız nerelerdesin sen facebooktada yoksun :KK76:

nereye gittin kız neden gitttin:44:

kızlar:KK3::KK3: sonunda bugün dogru düzgün bi doktor buldumda endokrinoloji uzmanına göründüm testimi tekrarlattı insan gb dinledi sıkıntılarımı testimin sonucunu aldım ve sonuç 1*717 yani 2bucugun altına düşmüş doktor a-tpo t3 t4 lerimide yaptırdı bogazımda şişlik varmı diyede baktı tiroitler için doktor sonuçların gayet iyi degerin düşmüş ilaçlardan dır şikatlerin dedi ve ilaçı bıraktırdı ama kontrol altında tutucaz 1ay sonra gel testi tekrarlıcam dedi:))

:21:çok şükür ilaçtan kurtuldum:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Slm alk kızlar dün şeker yüklemem için doktora gittim 17 haftalıkken yaptırdığım üçlü tarama testi min sonucu nuda gösterdim çok Üzgünüm sonucum riskli çıktı napıcağımı bilmiyorum kesin değilmiş sadece risk varmış ama emin olmak istiyorum arkadaşlar beryal bana yardımcı olacak kimse varmı kafam karma karışık lütfen allahım ne olur bebeğim sağlıklı olmuş olsun bu risk down Sendromu

Allah'ım yardım et ne olur yardım et herkesede banada yardımını diliyorum Rabbimmmm duy sesimi biliyorum buda bi imtihan sen herşeye kadirsin

Slm alk kızlar dün şeker yüklemem için doktora gittim 17 haftalıkken yaptırdığım üçlü tarama testi min sonucu nuda gösterdim çok Üzgünüm sonucum riskli çıktı napıcağımı bilmiyorum kesin değilmiş sadece risk varmış ama emin olmak istiyorum arkadaşlar beryal bana yardımcı olacak kimse varmı kafam karma karışık lütfen allahım ne olur bebeğim sağlıklı olmuş olsun bu risk down Sendromu

canım sakın üzülme inan çoğu doktor söylüyor malesef benim iki arkadaşımada öle demişlerdi ama çok şükür çokta sağlıklı doğdu bebekleri sadece üzülmeleriyle kaldılar moralini bozma :KK34: meleğin sağlıkla gelir inşallah

nereye gittin kız neden gitttin:44:

canım senin hamile olmana nekadar çok sevindim bilemessin.önce yazılarını okurken çok üzülüyordum sana inan her ay hüsranla geçiyodu aslında hamile olmadan önce hepimizde öyle idik.rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip eylesin çok güzel bir duygu meleğin gelsin bir ozaman daha iyi anlarsın. :KK34:

Allah'ım yardım et ne olur yardım et herkesede banada yardımını diliyorum Rabbimmmm duy sesimi biliyorum buda bi imtihan sen herşeye kadirsin

çok üzgünüm öyle iyi anlıyorumki seni şuan tahmin etmiyorum anlıyorum yani çünkü bende bu testlerden çok korkuyorum 2li ve 3lü testi yaptırmıcam bu yüzden 2li geçti 3lüde yaptırmıcam 4lü taramayı yaptırıcam sadece dediğin gb kesin olmayan sonuçlarla dünyamızı karartıyolar mutlaka duymuşsundur böyle denilip saglıklı dogan cocukları benimde bi ögrencim vardı dünya tatlısı çokta zeki annesi anlattıgında aglıcaktık kadına 9 ayını zehir etmiş doktorlar aldır diye.... ben doktora dedim bu test niçin dedi down sendromunu belirtir ya kabule dersin yada aldırırsın ... ben dedim bu testi yaptırmıcam ... doktorumda dedi zaten ben eminim ne olursa olsun kesinlikle aldırmam diyosan bu testi yaptırma zaten çünkü kesin cıkmıyo ve anneler cok üzülüyolar amiyosentez yaptırmak gerekiyo kesin olması için karnından sıvı alınıcak cocun kesesinden sanırım tam olarak bilmiyorum... ama tvde izlemi,ştim ikiz bebek bekleyen anneden sıvı alıyolar sonra 2 gün sponra bebekler sonrada annne ölüyo yani neye güveniceni şaşırıyo insan rabbim kolaylık versin ne diyim bunun bi tesellisi olmaz eminim çok üzülüyosundur :KK50:

X