Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz haftaiçi dr gittik cinsiyetini göremedik yaramazın arkası dönüktü
bi dahaki sefere kaldı artık bana nedense kız gibi geliyor isimleride hazır size danışmak istiyorum
düşünceleriniz benim için önemli oglum olursa hüseyin efe kızım olursa melek ikra nasıl bana fikir verin
bide dr rahım ğzı biraz kısa gibi dedi iyi bişemi kötü bişemi anlamadım herşey normal gözüküyor çok şükür
bir sıkıntımız yok ama işte ister istemez aklım hep orda inşallahhhhhhhhhh sağsalim kucağıma alırım
rabbim neslişime ve ayşemeee en yakın zamanda nasip etsin inşalllaaaaaaaahhh
slm cnm... maşallah bebişe..herşeyin yolunda gitmesine sevindimselam kızlar nasılsınız biz iyiyiz haftaiçi dr gittik cinsiyetini göremedik yaramazın arkası dönüktü
bi dahaki sefere kaldı artık bana nedense kız gibi geliyor isimleride hazır size danışmak istiyorum
düşünceleriniz benim için önemli oglum olursa hüseyin efe kızım olursa melek ikra nasıl bana fikir verin
bide dr rahım ğzı biraz kısa gibi dedi iyi bişemi kötü bişemi anlamadım herşey normal gözüküyor çok şükür
bir sıkıntımız yok ama işte ister istemez aklım hep orda inşallahhhhhhhhhh sağsalim kucağıma alırım
rabbim neslişime ve ayşemeee en yakın zamanda nasip etsin inşalllaaaaaaaahhh
kız eşin bilmiyormu ki erkek bebek anneye kız bebek babaya düşkün oluriyi olmana sevindim canım isimler güzel ama şey ikra yı dini isim diye koyuyolar ama anlamlarına bakmıyolar diye birinden duymuştum anlamı sadece oku oldugunu söylemişlerdi... isim çok önemli hüseyin çok güzel peygamber efendimizin torunun ismi ... efe benimde hoşuma gider erkeklerde efe oglum :)) dersin yiğit mert gb ünvanlar erkek isimlerine yakışıyo
ben erkek olursa yasir mirza koyucam sanırım kız olursada zeynebe uygun bişi arıcaz kayınvaldem merve istiyo banada zeynep merve tuhaf geliyo ama kırmam asla istiyosa koyarım :)) hep rüyalarımda kız görürüüdüm bilirsiniz az ağlamazdım ama içime erkek doguyo yada eşim sanki erkek ister gb geldigi için böyle bişi hissediyorum erkek olursa daha çok sevincen sanki yani yegenleri erkek güreşmeyi oynamayı çok seviyo onlarla ...söyleyince olurmu öyle şey diyo ama bazen oğlum felan diyo karnımı severken buda bende psikolojik bişey oluşturdu... aslında bunalrı konuşmak bile günah geliyo yani onca acıdan sonra ne farkederki rabbim saglıkla dünyaya getirmeyi nasişp etsinde önemi yok benim için evlad bende bu cuma öğrenicem cinsiyeti çok merak ediyorum :)) öğrenip doktordan çıkıp hemen bişeyler almam lazım zor duruyorum zaten
ayşecim canım naber...ben iyi olmaya çalışıyom işte..pelin çok huy değiştirdi huysuzlandı..5 dakka fırsat vermiyor..günaydınnnnn
yavvv kk ya nolmuş böyle gene amma bakım yaptılar
nasılsınız kızlar bakalım valem haksever niden öğrenemiyosunuz cinsiyetleri bakalım
divinty beryal çitos yaren hakça bircan huzeyfe belenay nasıl hepinizin melekleri sizler
beryal ablam defneme çok geçmiş olsun sen kötü anne değilsin boş ver milleti duyma bileağızları torba değil ki
huzeyfe ara ara giriyom cuma günü köyde düğün vardı oraya gitti dün akşam geldik ama feci yoruldum tabi
bana gelince daha adet olmadım 5 ay yada 6 ay düzenli oluyom sonra gene düzensizlik tabi
eşim izne ayrılsaydı hemen gideceğim doğum doktoruna artık ne olacaksa olsun dua edinde bende normal yolla gebe olayım
hepicğinizi böyleeeee
anammm 8 yıl 4 gün olmuş vay beee
kızlar bu pazar tatile gidiyoruz çok bunaldım son zamanlarda kocik acıdı bana seni gezdiriyim dedi
kalacağımız sitede internet var...resim paylaşırım ..inşallah hayırlısıyla sağ sağlim gidip dönmek nasip olur
pazara kadar ara ara yine gelirim yazan olursa cevap veririm ..öptüm topik sakinlerimi
sellllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
anammm 8 yıl 4 gün olmuş vay beee
olunca agzına düşücek eminim canım benim sabırsızlıkla bekliyo haketti baba olmayı en çok onun için seviniyorum annemler için seviniyorum kendim içinde hep diyorum olunca şöle olcak böle olcak rabbime şükürler olsun
iyi tatiller cnaım hem komşunuda unutursun acıkın benimde arka taraftaki komşum delirtiyo sanırım öldürcem bir gece ansızın kliması var kadının kocaman evlere şenlik bi motoru var su motoru gb çalışıyo aman allahım ne uyutuyo ne oturtuyo evde çıldırıyorum öldürürsem çocumu hapsane köşelerinde dogurcam diyorum eşime
sen, bi yerden gözüm ısırıyo ama as hamile misin hemide yeni tebrikler
tebrikler cnaım yeni yılınızıza bi bebek le taçlansın inşallah biizm öyle oldu hem babalar günü hediyesi hemde evlilik yıldönümü hediyesi oldu
canım tiroidin yüzünden dogru düzgün bi tedavi olamadınki hem çok çabuk pes ediyosun bi kere doktora gidiyosun bida aylarca doktor lafı duymuyorum senden acaba imkanlar uzaklık mı seni etkiliyo tabi şartları tam olarak bilemiyorum ama fakülteye 2 seneye yakın tek başıma gittim tek başıma sabah 7-8 de gidip akşam 5-6 da eve döndüm o moralle işe git ev işi yap yemek yap bide kocayla münasebetlerini saatlerini uydur bende çok bunalmıştım ama aglaya zırlaya bırakmadım peşini hep gittim sonunda rabbim ol dedi önce elimizden geleni yapmalıyız...
şimdi benim tiroidimde 3*449 çıktı aslında normal degerler içinde ama hamillelerde 2*5un altında olması gerekiyomuş o yüzden ilaç içiyorum inşallah düşer zekasıyla alakalı etkisi oluyomuş çocuga allah korusun
ben her duamda adınla sanınla dua ediyorum unutmuyorum hiç ama nolur sende pes etme ve biraz daha düş üstüne daha aşılama bile yaptırmadın 8 sene oldu anlamıyorum ben bunu ... lütfen eşini yada başkalarını bekleme en çok kadınların canı acıyo bu konuda bak diyorum senelerdir yanlızım bu yolda özellikle son 2 senedir hep doktordaydım hiç bırakmadım 1 ay bile yumurta takibinde hergün çagırdıgı oldu iğne görünce bayılan ben kendi göbegime koluma iğneler yaptım ... hemde karnım iğnelerden morarıp kas katı olana kadar şırıngayı basıyosun içine gitmiyo dışarı cıkıyo kaslar o kadar kasılıyoki eğilip kalkamıyosun ama pes etmedim aglaya aglaya vurdum o iğneleri yarım saat kendime telkin vererek iğne fobim çok yüksetti yani pes etme tek başına olsanda savaş bu yolda ... inşallah tedavin cevap verir şu tiroidinde düşer ( puff ama yaptır artık iğneli aşılama ben inanıyorum olucak hadi ama sende kaldır kalkanlarını kılıcını savaş
beloş hamile kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnasılsınız canlar herkes iyidir umarım kızımla bizde iyiyiz şimdi tatile çıkıyoruz küçük bir tatil yapalım dedik gitmeden haber vereyim dedim sena abla oluyor canlarım hamileyim çok şükür rabbim bu sefer fazla bekletmeden gönderdi kuzucuğumu dualarım neslihan ve ayşe için olacak zaten hep dua ediyorum rabbim tez zamanda onlarında güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah bizede dua edin canlar öpüyoruz hepinizi
eskilerde ben cnm sağolasın