Dokuz Doğuranlar

selam kızlar :))

ben bugün çarşı pazarı düz ettim ciciler aldım çok iyi geldi ya alışveriş bi kadının ilacı bayramölık işinide halletmiş oldum hem mantolarıma sıgamıyodum dar kesim hepsi ferace aldım kendime yani böle bildigimiz feracelerden değil manto gb olanalrdana ama nası güzle onlar tül gbymiş püfür püfür

yarın mudanyaya b arkadaşa yemege davetliyiz bi eyrde yemek vericek sonrad abikaç gün kayınvaldemde kalıcaz çok şükür iyiyim sizde iyisinizdir umarım görüşürüz

gece kuşunuz geldi tabi yine kimsecikler yok olsun ben selamımı vereyim haberdar edeyim nasılsa okursunuz öncelikle hepinizin ramazan ayı mübarek olsun tuttuğunuz oruçlar yaptığınız ibadetler dualar kabul olsun inşallah ben şükür bu sene tutuyorum geçen sene sena küçük diye tutmamıştım ama artık normal yemek yiyor diye tutuyorum sütümüde pek etkilemedi sadece ağrılarım rahatsız ediyor onunda yeme içmeyle alakası yok gündüz sena hanımın peşindeyim düşmediğimiz bir yerimizi yaralamadığımız gün yok hergün bir vukuat dağılmadık çekmece kalmıyor mutfak yatak odası babamızın kitap kalem silgi dolabı her yer alt üst sena dağıtıyor belenay topluyor arkasından sena tekrar dağıtıyor işte böyle kısır döngü devam edip gidiyor kızım görevini hiç aksatmadan günde en az 10 kere yapıyorsağolsun babamızda olmasa işim zor bazen yattığım yerden bile kalkamıyorum eşim hemen devreye giriyor birde sena bişey alıyor eline ver kızım diyesiye kalmaan bir kaçışı var görseniz hızlı hızlı hırsız maymunlar gibibol koşuşturmalı günler geçip gidiyor şükür sağlığı yerinde tam yaramazlık dönemi hoş çok yaramazda sayılmaz dimi kızlar bunlar tatlı yaramazlıklar eee amma yzmışım he bizden bu kadar sizler nasılsınız bakalım
beryalim toprağım sitem etmişsin çok haklısın gülüm ya bazen vefasızlık yapıyoruz ama inan unutmadım hep aklım sizlerde bazen bircan telden arıyor laf arasında ona bile soruyorum anca geceleri fırsatım oluyor onuda geliyorum işte kimsecikler yok inşallah eski sayfaların 10 ar 20 şer atladığı günlere döneriz bu arada inşaat nasıl gidiyor paşamla cimcimeyi öp benim için sanada rabbim sabır versin işin gerçekten zor hani reklamdaki gibi benim annem hem aşçı hem öğretmen hem mühendis hem inşaattçı............vb devam ediyor

divicim sen nasılsın kızçeler nasıl vildandan şikayet etmişsin aaa ayıp çocuk daha ne yapsın canım o artık genç kız fazla üzme kızımı bakim pelin cadısı napıyor öpüyorum sizi

hamişler sizler nasılsınız bakalım taze hamişler vale ve haksever tadını çıkarın bu günlerin sonra sizde bizim guruba dahil olacaksınız koşuşturma tam gaz devam edecekrabbim sağlıkla ve hayırla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah

ayşe ve neslihan güzel kardeşlerim dualarım hep sizinle inşallah tez vakitte sizde müjdeli haberi burdan verirsiniz bizde sevincinize ortak oluruz bir halayda sizler için çekeriz

çitos sen nasılsın canım serdarım ne yapıyor paşamı öp benim için

bu arada ilterçakırdan haberi olan varmı uğramıyor sanırsam yada benmi gözden kaçırdım ameliyat olmuştu galiba son haberler ne merak ettim
topiğin bütün canlarına selamlar sevgiler

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben ve cocuklarım cok ıyıyız

A.s canlar bizde iyiyiz çok şükür cuma kontrol den geldim bebeğim 17 haftalık oldu 3 lü tarama için kan verdik önümüzdeki ay gidince öğrenilecek sonuçlar dua edin inşallah güzel çıkarlar hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun

hüzeyfee hgdin bebeğin cinsiyeti ne kız merak ettim valla
inşallah sonuçların iyi çıkar bizlerede dua edin

:123:

21 / 07 / 2013

SAAT : 22:55

PAZAR

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA
76.nurcan1980 :________________________________ ERKEK
77.mavı_gozlü: _________________________________ KIZ

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.sulezehra:__________________________________ YUSUF BERA
2.huzeyfe: ___________________________________
3.yaren35:___________________________________
4.haksever: _________________________________
5.vale14 (osmaniye 80) _______________________

ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2

:94::94::94::94::94::94:

hüzeyfe gitmiş neyse olsun bakalım
Beryal ablam selam nasılsın hgdin

selam canımıniçi
iyiyim sağol sen nasılsın
çocukları uyuttum nete bakim dedim
balkonda oturuyorum hava çok sıcak hiç esmiyor bunaldık
sen neler yapıyorsun

selam canımıniçi
iyiyim sağol sen nasılsın
çocukları uyuttum nete bakim dedim
balkonda oturuyorum hava çok sıcak hiç esmiyor bunaldık
sen neler yapıyorsun

bende iyiyim ablam iyi etmişsin sende dinlen biraz artık hem sıcak hem ramazanılk allah ayrdımcın olsun
bende napayım dün annemlere gittim iftara davetliydik kız kardeşim geldi yeğenimi ve kız kardeşimi gördüm geldim evimdeyim
bizim burasıda çok sıcaktı valla dün çok serindi ama sıcak bugün
ya kızlar ben size bişey soracam bana kızacaksınız biliyom benim geçen günkü bahsettiğim lekeden başka gelmedi ben acaba demedende edemiyom tabi inşallah hayırlsı olsun diyom allahım inşallah bu bayramda boynum bükük geçmez yarabbbim ne verirsen hayırlısından ver tüm isteyenlereine ver allahım eşim salı günü test yapalım dedi ama ben nedense hiç ihtimal vermiyom hayırlısı ban dua edin kızlar

Amin canım Sağol kesin belli degil erkek olabilir dedi doktor bence kız erkek olsaydı kesin belli olurdu diye düşünüyorum ben Rabbim den hayırlısı ayşecim seni ümitle ndir mek istemem ama ben oğlum da öyle olmuş tum yerleşme lekesi olabilir seninki de inşallah hayırlısı olsun

hayırlı olsun aldıkların ..kendinemi aldın bebişemi aldın kız...bebiş için daha erken ama şimdiden bakmaya başlamışsındır
öptük bebişle seni kocamannnn
topiğin en büyük bebeği olarak vildan (küçülsünde cebime girsin bebek dedim bide döndüm baktım ne bebeği benim kadar olmuş dana )arkayı baya sağlama almış...kendinin haberi yok ama İzmirli koruyucu melekleri sayesinde dokunulmazlığı var kızamıyorum
anlaşıldı bişey demiycem tamam ama şimdilik...benim ipimle pek kuyuya inilmez...bu sakinliğim ne kadar sürer bilemem

senamında popişini yerim ben gelsin vildanın çekmecelerinide dağıtsın
bazen vildana işkence olsun diye ben yapıyordum aynısını ..gerçi şimdilerde çok toplu ,yıldı artık kız benden

pelin iyi teyzesi artık kıpır kıpır ve çok meraklı...vildanda iyi ellerinden öper

slm kızlar nasılsınız ben ve cocuklarım cok ıyıyız
a.slm cnm ..iyi olmanıza sevindim..artık hiç giremiyorsun.. kendine ve bebişlere iyi bak
inşallah bi sorun çıkmaz cnm...gönlünü ferah tut
cinsiyeti bellimi
takvim niye yapmıyon ..sizde Allaha emanet olun bizde sizi öptük

sıcaktan bunalan sivasa gelsin biz donuyoruz...Allah yüzümüze baktı ramazanda sıcak hiç çekilmez serin serin oruç tutuyoruz

ayşecim Allahtan ümit kesilmez..inşallah test sonucun pozitif çıkar
geriye neslişimle sen kaldın zaten..hayırlısıyla hakseverle valem de kucağına alsın sizede anne olmak nasip olsun şurda çocuklarımızın yaramazlıklarından konuşalım inşallah

bizde bugün peline bayramlık cicişler aldık...giydirip resmini eklerim...hiç yorum yapanda yok ama olsun ekliyim bari

herkese hayırlı ramazanlar
uzun zamandır vakit bulup yazamadım yaz temizliği ramazandı derken şimdide iftardı oruçtu hatimdi çocuktu ancak arada okuyup çıkıyordum ne yalan söyliyim
bide gelince kimsecikler olmayıncada insan boşluğa konuşur gibi oluyor
inşallah yine eskisi gibi sayfalara yetişemiycemiz zamanlar gelir
beloşum halimi hatrımı sormuşun cnm çok sağol serdar da bende iyiyiz çok şükür bizde senayla seni kocamanca öpüyoruz cnm
tek tek isim yazmıyorum umarım herkesler iyidir öpüyorum hepicinizi

anammm bugün evlilik yıldönümümüzmüş buraya giripte takvimi görmesem unutmuşum
vaybe 9 yıl olmuş zaman su gibi akıp geçiyor akşama onun içinde özel hazırlık yapıyım

anammm bugün evlilik yıldönümümüzmüş buraya giripte takvimi görmesem unutmuşum
vaybe 9 yıl olmuş zaman su gibi akıp geçiyor akşama onun içinde özel hazırlık yapıyım

tebrikler...eşinle ve serdoşla nice seneler dilerim
1 ay sonrada biz 15 yıllık olacaz...zaman su gibi akmış gitmiş

topiğin en büyük bebeği olarak vildan (küçülsünde cebime girsin bebek dedim bide döndüm baktım ne bebeği benim kadar olmuş dana )arkayı baya sağlama almış...kendinin haberi yok ama İzmirli koruyucu melekleri sayesinde dokunulmazlığı var kızamıyorum
anlaşıldı bişey demiycem tamam ama şimdilik...benim ipimle pek kuyuya inilmez...bu sakinliğim ne kadar sürer bilemem

senamında popişini yerim ben gelsin vildanın çekmecelerinide dağıtsın
bazen vildana işkence olsun diye ben yapıyordum aynısını ..gerçi şimdilerde çok toplu ,yıldı artık kız benden

pelin iyi teyzesi artık kıpır kıpır ve çok meraklı...vildanda iyi ellerinden öper

a.slm cnm ..iyi olmanıza sevindim..artık hiç giremiyorsun.. kendine ve bebişlere iyi bak

inşallah bi sorun çıkmaz cnm...gönlünü ferah tut
cinsiyeti bellimi
takvim niye yapmıyon ..sizde Allaha emanet olun bizde sizi öptük

inşallah canım çok sağol cinsiyeti erkek olabilir dedi doktor ama kesin değil bence erkek olsaydı kesin olurdu dimi bakalım Rabbim den hayırlısı nı diliyorum takvim işini beceremiyorum maalesef allah rızası için bilen biri yaparsa memnun olurum

sıcaktan bunalan sivasa gelsin biz donuyoruz...Allah yüzümüze baktı ramazanda sıcak hiç çekilmez serin serin oruç tutuyoruz

ayşecim Allahtan ümit kesilmez..inşallah test sonucun pozitif çıkar
geriye neslişimle sen kaldın zaten..hayırlısıyla hakseverle valem de kucağına alsın sizede anne olmak nasip olsun şurda çocuklarımızın yaramazlıklarından konuşalım inşallah

bizde bugün peline bayramlık cicişler aldık...giydirip resmini eklerim...hiç yorum yapanda yok ama olsun ekliyim bari [/QUOTE]

Ayşem Ayşem benim güzel Ayşem neden sesin çıkmıyor hadi güzel haberleri ni bekliyoruz eşin bugün için test yaparız demişti ne oldu yapın biran önce varsa var yoksa da yok dünyanın sonu değil ya vardır bi vakti saati Rabbim bilir herşeyin hayırlısıını

huzeyfe yaptırdım ama
0.100 değer bu hiç bi zaman yüksek değer göremiyecem ben
belkide hiç olmayacak bana çok uzak geliyo sabır acı meyvası tatlıymış rabbim isyan ettirmez inşallah
tiroidimle ikisine baktırdım tiroidim de yerlerde 0.03 öyle düşmüşkü allahım ben napacam yarabbim
yardım et bana allahım sen duy sesimi yarabbim

Selam gönlü güzel canlarımmmm….
Keşke hepimi< aynı şehirde olsakda şöyle güzel bir iftar yapma şansımız olsaydı diye geçirdim içimden&#8230;

Beryalimmm kızmakla ne kadar haklısın inan okurken çok utandım..Sürekli giremiyorum bende malum iş yerinden evdende çok müsati olamıyorum..Telefonda da internet var ama akıllı telefonum olmadığı için kk ya girilmiyor maalsef.. Benim yüreğim burada sizinle öyle düşünsen olmaz mı:)
Bu arada ev işleri vs bayağı bir engame atlatmışsın..Rabbim tek başına bol bol güç versin sana..2 çocuk birde ev işi hiç kolay değil&#8230;Defnecimi Doruk paşayı ve seni çok öpüyorum..

Meltemcim sende maşallah büyüttün kızçeni ya zaman ne çabuk geçiyorrr..Vildan&#8217;a da kızma o kocaman kız oldu elbet yardım
edeceği yeri bilir..Demek ki biraz kendini dinlemek istiyor..Aman sen sadece gurur duy olur mu Maşaallah o da kocaman genç kız oldu yawww&#8230;Öpüyorum kızçelerini ve seni..

Belenay ablam beni de sormuşsun Allah razı olsun..Sende iyisin gördüğüm kadarıyla..Fıstığıda senide çok çok öpüyorum&#8230;Tam sevilmelik şimdiki kızlar yaa..Birde bilmişlerdir kim bilir konuşamasalar da&#8230;

Ayşem yaa senin kesinlikle dr. Gitmen lazım..Hani sende benim gibi üzülüyorsun biliyorum ama bir tedavi görmeden yada bir dr. Görünmeden bir şeyler beklemek bizim için artık çok uzak..Hani her şey Rabbimden bizler evet inançlı insanları ama dr. Gitmeden biz bekleyemeyiz..Çünkü bizim dr. Gitmeden olma ihtimalimiz çok düşük..Ve gerçekten kendimizi kendini ypratmaktan başka bir şey yapmıyorun canım benim ya..Lütfen gerçek anlamda eşini karşına al ve konuş eğer çocuk sahibi olmak istiyorsak biz dr gitmek zorundayız de..Ve eğer gerekiyorsa da Erkek doktora de..Bak ne kadar süredir bekliyorsun bekliyoruz kendi kendine olsun diye ama olmuyor işte bir sebep olması gerek demek ki bizim için bir vesile yani&#8230;Bana kızma kırılma da ama bu böyle..Burada ki herkes ki ben hepsine şahidim ya tedavi ile sonuç aldılar yada tedaviden sonra tam ara verdikleri ay yani ilaçların daha etkisi devam ettiği süreçte hamile kaldılar..Bizim artık bekleme lüksümüz yokkk&#8230;.Bende bunu diyorum ama adet olmayı bekliyorum ilk işim dr. Gidip ve tedaviye devam etmek olacak..

Haksevercimm maşallah cici almaya başlamışsın..Ama çok erken değil mi? Tabii o kadar bekle bekle insan duramıyor dime..Canımsın yaaa..Ben bile şimdiden 1-2 bir şey alıyorum duramıyorum daha hiç bir şey ortada değil iken..Seni böyle görmek beni mutlu ediyor..

Çitoscumm nice uzunnn yıllara olsun inşallahhh..Rabbiim hep mutlu etsin sizi&#8230;Bizimde 8 yıl bitti..Bende bu süreci söylerken içim acıyor bebek olmayınca..

Valecimmm seni en sona bıraktımmmm inan çok sevindimmmm..Çok çok tebrik ederimmm.Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride gösterir..Desenize sadece Ayşe be Ben kaldık&#8230;Bizde inaşlahh bir an önce sonuç alabiliriz&#8230;

Diğer isimleri aklıma gelmeyen arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşallah..

Bana gelince Ramazan huzurunun dışında çok iyi değilim..Bu sefer reglim çok çok gecikti..Dr.da olunca gel dedi ama 3 ay olacak nerde ise olmadı halen..Hani normalde 40-50 arası oluyorum bu sefer 80. Geldi geçti ama daha tık yok&#8230;Dr. Gidicem aşıl ama için ya vardır bir hayır zamanı&#8230; Zaten bu haftada bekliyyecem olmazsa muayene olup söktürücü verecek herhalde&#8230;

hayırlısı canım...erkek bebekler daha önceden belli olabiliyor ..
takvim için kullanıcı kontrol paneline gir sitenin kendi takviminden yap
en sonunda da değişiklikleri kaydete tıkla

ne güzel düşünmüşsün canım bu zamana kadar kimsenin aklına gelmedi tebrik ederim seni birlikte herşey çok güzel olurdu ...ama neyse gönlümüz bir

tamam nesliş teyzesi ..senin için bi tane öpüyüm vildanı
yazılanları bilmiyor bilse eminim çok mutlu olur

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum cnm..tedbir alıp dr gitmek en doğrusu...bunuda zaman çok geçmeden yapmalı..
Allah yardımcınız olsun ve en kısa zamanda sizinde müjdenizi alalım canım
rabbim huzurunu hiç bozmasın Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…