Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
divinty neredesin kız merak ettim seni 3 gündür falan girmemişsin
kızlar nasılsınız ramazan geldi bende pek giremiyom gündüz cüz okuyom gecede yatıyom
allah cümlemizin orucunu namaznın hatmini kabul etsin
bu arada neslihanın teyzesi ölmüş dün çok üzgündü allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
nihayet sallaya sallaya şifremi tutturdum
hatırlayan varmı beni :)))
girer girmez haksever e baktım içimemi doğdu ne yemin ederim içim bi tuhaf oldu inanılmaz sevindim gözlerim doldu
haksevercim rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim inan acaip sevindim
sırada ayşem var şu mübarek günlerin hürmetine rabbim tez vakitte versin yavrusunu
ağlıyorum ya durun hele
RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
bende ela yla ne zaman sevgi yumağı olsam direk rabbimin bu anı herkese yaşatması için dua ediyorum
evt şifremi hatırlayamıyodum msn facebook bütün şifreleri denedim çünkü çoğu yerde şifrem aynı meğer alışveriş sitelerindeki şifremmiş en kolayı :))
face de ekleyebilirsiniz sibel yüksel kızmaz
elifela baya büyüdü inanılmaz çirkeeeeeffff tam bi kız çocuğu allahım :)) konuşmaya başladı bide şarkı söylüyo beynimi yiyo onunla geçip gidiyo günler işte
koşa koşa geldim
ablam geldi almanyadan annemlerdeyim hergün nerdeyse
akşamları eve gelince fırsat bulamadım girip yazmak için
geçmişi okudum ama hepsine tek tek cevap yazamıycam maalesef
pelin çok hareketlendi kıpır kıpır herşeye uzanıyor ve çok meraklı
eskiden pelin kucağımda bilgisayara bakabiliyordum ama artık bakamıyorum
kusmalarımız hala devam...elim çamaşırdan çıkmıyor ...elimde yıkayıp makineye öyle atıyorum yoksa lekeler çıkmıyor
HEPİMİZE HAYIRLI RAMAZANLAR
neslişim başın saolsun cnm...Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ..
bende ela yla ne zaman sevgi yumağı olsam direk rabbimin bu anı herkese yaşatması için dua ediyorum
evt şifremi hatırlayamıyodum msn facebook bütün şifreleri denedim çünkü çoğu yerde şifrem aynı meğer alışveriş sitelerindeki şifremmiş en kolayı :))
face de ekleyebilirsiniz sibel yüksel kızmaz
elifela baya büyüdü inanılmaz çirkeeeeeffff tam bi kız çocuğu allahım :)) konuşmaya başladı bide şarkı söylüyo beynimi yiyo onunla geçip gidiyo günler işte
nihayet sallaya sallaya şifremi tutturdum
hatırlayan varmı beni :)))
girer girmez haksever e baktım içimemi doğdu ne yemin ederim içim bi tuhaf oldu inanılmaz sevindim gözlerim doldu
haksevercim rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim inan acaip sevindim
sırada ayşem var şu mübarek günlerin hürmetine rabbim tez vakitte versin yavrusunu
ağlıyorum ya durun hele
RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
saol ayşecim daha iyileri senin olsunÖncelikle koş ablam koşş
ablam yatak odana bayıldım bi o kadarda kıskandımgüle güle eskit çok güzelmiş içinde huzur mutluluk hiç eksik olmasın güle güle kullanın pelinde orada çok tatlı uyyy yeri yerr kız valla bu kez tam ısırmalık olmuş bu kız ya da yemelik
ablan geldi ha ne güzel kız benim kız kardeşim antalyaya bi gitti gidiş o gidiş daha gelmedi dur bakalım bayrama gelecekmiinşallah gelir
niye kimse gelmiyor yaaaaaaaa
saol ayşecim daha iyileri senin olsun
pelin sana feda olsun gel ısır ye bitir minnak kızımı
ablam geldi şükür kavuştuk...geçen sene bu zaman annem yoğun bakımdaydı ..bu sene çok güzel gidiyor maşallah
senin kardeşinin yeri yakın...keşke bizimkide türkiye sınırları içinde olsaydı o gelemezse biz giderdik...
inşallah gelir kardeşin sende hasret giderirsin
ben artık zor gelirim pelinden arta kalan zamanlarda anca ev işi yapıyorum yinede yetişemiyorum
yazdığımı görmesin ama vildanda iyice kaytarmaya başladı
ben iş yapmak için yırtınıyorum hanımefendi ya bilgisayarda yada telefondan internete giriyor
tam ergen oldu ...ev göçse umurunda değil
kış dönemi boyunca çok yorulduğu için ve derslerinde başarılı olduğu için pek sesimi çıkarmıyorum...üstün başarı belgesi aldı bu sene
dinlenmeyi haketti
johnnybravo hg cnm...
valla böyle iyi..vildan arkayı sağlama aldı...erkeksem bişey diyim ..aboooww ne haddime ...ayağımı denk alıyım vildana öte git dersem zannımca beni yolarsınvildanıma laf yok benim akıllı kızım maşallah sana
sıra sana gelince divişçim peline bakmak ev işi yapmak senin görevin hayde yardır bakalım arada da bize vakit ayır
vildana dokunma
cadı kızına da ev işlerine de kendin bak
günaydın canlarım
kimseler gelmiyor tamam o zaman bende gelmem
zaten kimisi ben hamileyim deyip gelmiyor kimisi çocuk durmuyor deyip gelmiyor
kimisi hamile kalamadım diyor gelmiyor
ben aptalmışım sanırım her iki hamileliğimdede hemen hemen hergün burdaydım
insan oğlu ne kadar vefasız nankör ve acımısız
daha dün ağlayanlar bugün beklemeyin ben gelemem diyor helal size
walla büyüksünüz ben yapamazdım sizin yaptıklarınızı
bu sözlerimi üstüne alınmak isteyipte alınmayan tüm arkadaşlarıma gelsin
haaaaaaaa bunları yazdım diye bana kızıyorsanız küsüyorsanız buyrun kızın kırılın darılın
gerçekler acıdır arkadaşlar.bende bunları söyleyince kötü olucam biliyorum ama
dönün de bir yaptıklarınıza hatta yapamadıklarınıza bakın
neyse ramazan günü kendimi yormak ve günaha sokmak istemem
hayde iyi paylaşımlar size
Canlar biliyorum kizmakta çok haklısınız ama bana internete girmek tel konusmayi yasakladı dr inanki her heyecanımı her anımı paylaşmak için can atıyorum bugün de herşey yolunda demek için geldim cuma günü 2li tarama testi yapılacak allahin izniyle hayırlı sonuçlarla gelirim yazarın her sonucu buraya ne olur kızmayın bana ben bu ani beklemek için 5 yıl ne acılar çektim en yakın tanıklarındansiniz sizi çok seviyorum kızmayın ne olur
günaydın canlarım
kimseler gelmiyor tamam o zaman bende gelmem
zaten kimisi ben hamileyim deyip gelmiyor kimisi çocuk durmuyor deyip gelmiyor
kimisi hamile kalamadım diyor gelmiyor
ben aptalmışım sanırım her iki hamileliğimdede hemen hemen hergün burdaydım
insan oğlu ne kadar vefasız nankör ve acımısız
daha dün ağlayanlar bugün beklemeyin ben gelemem diyor helal size
walla büyüksünüz ben yapamazdım sizin yaptıklarınızı
bu sözlerimi üstüne alınmak isteyipte alınmayan tüm arkadaşlarıma gelsin
haaaaaaaa bunları yazdım diye bana kızıyorsanız küsüyorsanız buyrun kızın kırılın darılın
gerçekler acıdır arkadaşlar.bende bunları söyleyince kötü olucam biliyorum ama
dönün de bir yaptıklarınıza hatta yapamadıklarınıza bakın
neyse ramazan günü kendimi yormak ve günaha sokmak istemem
hayde iyi paylaşımlar size