çitos hayırlı olsun bebeğin rabbim kucağına almayı nasip etsin
bu ara topik baya bereketli günler yaşıyor
beryal eşyaların çok güzel zevkli hatunsun
güle güle kullan
bende 27 haftalık oldum sıcaklar baya zorluyor
oruçda denedim ama şekerim ve tansiyonum düştüğü için bıraktım
beryal canım çok beğendim güle güle otur çok güzeller ne güzel insanın kendi evini süslemesi
çitos çok sevindim allahım kucağına aldığın günleride göstersin
bana gelince 12+2 oldum ikili tarama testi çok iyi çıktı
şimdi sıra cinsiyeti öğrenmekte bayramdan sonra gidicez artık kısmet neyim olucak diye merak ölücem
mide bulantılarım vardı yavaş yavaş bitti çok şükür 6 kilo verdim 77 ile hamile kaldım 71 şuan
çok zorlandım hiç bişe yiyemedim bugünleride gördüm ya hiç off demedim rabbim en yakın zamanda ayşeme ve neslişimede nasip etsin
hepinizden allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin öpüyorum hepinizi
bana kızmayın ne olur uzak kalmam gerek int ve tel den arada kaçamak yapıyorum
aminnn sağolun kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsingünaydın arkadaşlar nasılsınız...ben eskiye göre daha iyiyim...bu sene hem hamilelikten,hemde kaynımın düğünü olduğundan eylül başında izne gidemedim.haftaya annem gelebilir ağustos 24 gibi önce düğüne kaynanama sonra ordan izmire geçicem ki daha uzun kalabileyim...sizleride iyi gördüm Çitos tebrik ederim canım...çok sevindim...darısı diğer arkadaşlarımın başına..beryal güle güle otur herşeyin çok güzel gözüküyor.allah içine sindirsin...hepinizi çok öpüyorum.kendinize çok iyi bakın...
saol cnm beni yakın gördüğün için :))hee yaptım gittibiliyonmu ilk sana msj çektim sevinçle seni ablamdan bile yakın görüyom kendime bende bu ara çok yoğunum evime hasret kaldım bi bugün selametim yarın yine davete gitcez kolay gelsin sana cnm iyi geceler
ben öğretirim kızıma renklerioy ne güzel ayakkabılar ben kızlara kırmızı morda yakıştırıyorum okulda çok zorluk çekiyo çocuklar ama biliyomusun pembeden başka renk bilmiyo bazı kızlarbilmem kızlara her renk gidiyoda erkeklere gitmiyo hem çeşitte az erkeklere kız mı olsun acaba hayırlısı inşallah bi ögreneyim sanırımbende tutamıcam kendimi ufak tefek alırım dediğin gb waikiki çok ucuz bu kıyafet konusunda
canım hayırlı olsun eşyaların hepside çok güzel ama mutfak masana bayıldım bittimhttp://www.almodamobilya.com/resimler/hz8zz4j0/2033755.jpg
kızlar buda mutfak masa takımım seçimlerin hepsini kendim yaptım umarım beğenirsiniz.
zor karar verdim kendimce güzel olanları seçtim inşallah eve yerleşincede güzel olur hepsi.
doruk odasına şimşek mc quinli (kırmızı yarış arabası )yatak örtüsü ve zebra (yine arabalı desenden) perde yaptırdım
maşallah miniğimiz kocaman olmuş...takvim yaptığına iyi etmişsin...sen gelmesende takvimden takip ederiz bebişimizi12+2 yazmışım bebişime haksızlık olmasın 13+3 olduk yanlış yazmışım
HAKSEVER kız arkaya arkayamı doğuracaz senle senin adınada çok sevindim
sen kaç haftalık oldun şimdi öpüyorum ikinizide
aminnn sağolun kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
sabahtan tahlil verdim saat 3 te alıcam sonuçları sonrada bebişime bakıcaz inşaalah
kanda gebelik tahlili oldu cnm değerim 47652hcg çıktısaol cnm beni yakın gördüğün için :))
eeee 3 te sonuç aldıysan niye gelip yazmadın ne çıktığını :26:
canım bu testleri bende yaptırmak istemedim çocuğu ne olursa olsun aldırmam diye doktorum o zaman kontrolede gelme neden geliyorsun sen bilirsin aldırma ama en azında bebekte sende hayata bir sıfır önde başlarsınız öyle bişey varsa kendini hazırlamış olursun dedi mantıklı geldi 2li yaptırdım şükür bişey çıkmadı 3lü yaptırmadım tabiki sen bilirsin yinedehayırlı olsun cnaım süpriz mi o nasıl oluyo be 6 sne saati saatine yaptık bu veletler saatle şeyleri şeyden kabul etmiyolar
hadi bakalım çok yeni seninde kucana almayı nasipe tsin demek böyle 2.ler kolay olcak inşallah rabbim ayşeme neslihanımada en kısa zamanda tez vakitte versin hayırlı saglıklı evlat inşallah bizede görmeyi nasip etsin ismiyle dua ettiğim 3 kişi var bildigim neslihanım ayşem bide arkadaşım esra var ona sonrada tüm isteyenlere diyorum her namazımda hala hayırlı evlat ver bizede diyorum dua ederken dilim alışmış sonra hayırlısıyla dogdugunuda görelim diye dua ediyorum yılların acısı korkusu geçmiyo dogana kadarda alışamıcaz sanırım
selam canlarımbi günlüğüne evimize geldik yarın doktora gidicez evde malum işlerim var diye
cicileri kendime aldım daha cinsiyetini bilmedigimden bebege bişey alamıyorum ama bakmıyorum değil bön bön bakıyorum hatta cocuk eşyalarına
bi böyle herşeyden alasım geliyo sonrada diyorum aman dünyalık hiç bişey istemiyorum evladım sag saglim dogsun yeter diyorum böyle bişey isteyince günaha giriyorumuşum gb geliyo çok değişik bi psikolojiymiş bu :26:
yarın gene mudanyaya kayınvaldeme gidicem çok rahatımorda ohh gece sahura bile kalkmıyorum iyi oldu böyle
yan gel osman bi dönüm bostan anamın lafıdır
inşallah iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür inşallah yarında güzel haberler alırız hareket ettiğini görürüz inşallah
bide kızlar sizede sorayım ben 2li 3lü test yaptırmayı düşünmüyorum yani benim inancıma uygun değil aldırmak bbeği o yüzden hiç ögrenmemek daha iyi diyorum siz ne dersiniz bu konuda rabbim herkezin evladını korusun ama buda bi gerçek iste malesef
sağol canım iyiyiz resim eklicem şimdi bakalım uzamışmı kel kızımın saçıbeloşuuuuuuuuuummmmmmmm senayı merak ediyorum saçları uzadımı ne alemdesiniz
canım tebrik ederim seni serdarada kardeş geliyor ne güzel rabbim ayşe ve neslihanada nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsinkanda gebelik tahlili oldu cnm değerim 47652hcg çıktıultrasonda keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar görmeye gitcez inşallah kalp atışlarını duymakda nasip olur ablanla Allah kavuştursun cnm temizlik işinde kolay gelsin Allahtan ben temizliğimi erkenden bitirdim sanki içime doğmuş gibi bu sene erkenden yapmıştım
kanda gebelik tahlili oldu cnm değerim 47652hcg çıktıultrasonda keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar görmeye gitcez inşallah kalp atışlarını duymakda nasip olur ablanla Allah kavuştursun cnm temizlik işinde kolay gelsin Allahtan ben temizliğimi erkenden bitirdim sanki içime doğmuş gibi bu sene erkenden yapmıştım
eee hani gündüzde geldim yine kimsecikler yok bendemi var bi gudubetli neneyse pazardan geldim çok sıcak uyuyamadım ağrım var açtım neti bi bakayım dedim sena hanım kalkmadan ama yine kimsecikleri yakalayamadım ben en iyisi gece gelmeye devam edeyim hiç olmazsa uyuyorlar deyip avunuyorum bi misafir bilem yok topikte ıssız sessiz topik
Uzunnnnn aradan.sonra slm kızlar hepinizi cok özledim.
canım hayırlı olsun eşyaların hepside çok güzel ama mutfak masana bayıldım bittim...çok zevklisin
hepsinide iyi günlerde kullan inşallah
istikbal ömürlük oluyor çok sağlam ve kaliteli
bana gelelimablamı yolcu ettik bu hafta evdeyim temizlik yapacam..
istanbuldan görümcem gelecekmişbir sen eksiktin dedim sende gel tamam olsun yorulduğum yetmedi sanki
maşallah topik hamile kaynıyoriçinizden biriyle hamile kalabilseydim hamileliğimi tek başıma geçirmezdim...bu konuda boynum bükük...neyse canlarım size bol paylaşımlar...bu günü çok beklediniz
arada bizde bildiklerimizi paylaşırız sizinle ..bebişleri ve sizi öptüm byeeee
beloşuuuuuuuuuummmmmmmm senayı merak ediyorum saçları uzadımı ne alemdesiniz
Oyyyyyy haksever hamilesin dimi yanlış okumadım allahım.sağlıkla.kucağına almayı.nasi etsin mevlam.
amin canım sağol.allah razı olsungece kuşu geldi nasılsınız canlar geçmişe baktımda iyi sayfalar hızlanmaya başlamış eskiye döneriz inşallah benden başka gececi yok sanırım herkes mışıl mışıl uykusunda senada uykuda tabi bende sahuru bekliyorum keşke ramazan davulcusu olsaydımgece yatmıyorum gündüzde tabi namaz dışında sena uyuduğu zaman hemen yatağa atıyorum kendimi sıcakta zor geçiyor ama şükür itirdik sayılır rabbim veriyor sabrını senada elinden gelse oruç tutacak hiç bişey yemiyo zorla tıkıyorum ağzına elinde tabak çocuk peşinde koşanlara çok söylenirdim ama şimdi aynı şeyi ben yapıyorum napayım ya çok zayıf 15 aylık 9 kilo biraz toplu olsa hiç zorlamıcam ama çiroz dayanamıyorum çok büyük konuşmamak lazımmış gezerek yemek yiyoruz
beryalcim resimlere baktım hepsi güzel rabbim içine sindirsin inşallah
çok sağol canım daha iyisi sizlerin olsunçitos hayırlı olsun bebeğin rabbim kucağına almayı nasip etsin
bu ara topik baya bereketli günler yaşıyor
beryal eşyaların çok güzel zevkli hatunsun
güle güle kullan
bende 27 haftalık oldum sıcaklar baya zorluyor
oruçda denedim ama şekerim ve tansiyonum düştüğü için bıraktım
çok teşekkür ederim canım benim.çok sağolberyal canım çok beğendim güle güle otur çok güzeller ne güzel insanın kendi evini süslemesi
çitos çok sevindim allahım kucağına aldığın günleride göstersin
bana gelince 12+2 oldum ikili tarama testi çok iyi çıktı
şimdi sıra cinsiyeti öğrenmekte bayramdan sonra gidicez artık kısmet neyim olucak diye merak ölücem
mide bulantılarım vardı yavaş yavaş bitti çok şükür 6 kilo verdim 77 ile hamile kaldım 71 şuan
çok zorlandım hiç bişe yiyemedim bugünleride gördüm ya hiç off demedim rabbim en yakın zamanda ayşeme ve neslişimede nasip etsin
hepinizden allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin öpüyorum hepinizi
bana kızmayın ne olur uzak kalmam gerek int ve tel den arada kaçamak yapıyorum
günaydın arkadaşlar nasılsınız...ben eskiye göre daha iyiyim...bu sene hem hamilelikten,hemde kaynımın düğünü olduğundan eylül başında izne gidemedim.haftaya annem gelebilir ağustos 24 gibi önce düğüne kaynanama sonra ordan izmire geçicem ki daha uzun kalabileyim...sizleride iyi gördüm Çitos tebrik ederim canım...çok sevindim...darısı diğer arkadaşlarımın başına..beryal güle güle otur herşeyin çok güzel gözüküyor.allah içine sindirsin...hepinizi çok öpüyorum.kendinize çok iyi bakın...
sağol kankicimhadi hayırlısı canım ...inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin..şekerin var demi hala ..sakın stres yapma, sakin sakin tamammı kanka
temizlik yapacam dedim ama yapamadım..hiç canım istemiyor...dün zorla pelini uyutup gün boyunca bende uyudum
hala uykum var ..perişan oldum uykusuzluktan ..kolum kanadım kalkmıyor...temizlik yüzeysel yaparım valla hiç uğraşamıycam...zaten bu bayram evime benim ailemden başka gelende olmayacak
kocikin sülaleyle 3. gün piknik yapacaz yaklaşık 150 kişi olacaz
geçen senede yapmıştık çok eğlenceliydi...piknikte buluştuğumuz için birbirimize gidip gelmiyoruz bayramda
gece kuşu beloş ..o saatlerde bende uyanık oluyorum ama pc açıp başına geçemiyorum valla sere serpe yatıyorum
Oyyyyyy haksever hamilesin dimi yanlış okumadım allahım.sağlıkla.kucağına almayı.nasi etsin mevlam.
12+2 yazmışım bebişime haksızlık olmasın 13+3 olduk yanlış yazmışım
HAKSEVER kız arkaya arkayamı doğuracaz senle senin adınada çok sevindim
sen kaç haftalık oldun şimdi öpüyorum ikinizide