hayırlı cumalar
pelinin yüzü çok kötü oldu kızlar..yüzünden pütür pütür bişeyler çıkmıştı..herkes geçer dedi..bende dr götürdüm oda geçer dedi ama ne geçiyor nede azalıyor
her geçen gün dahada artıyor..vildanda böyle bişey görmemiştim
bugün yine dr götürecem..son 3 gündür azdı resmen
yediklerimdenmi oluyor acaba diye yumurta yemeyi bıraktım
inşallah geçicidir ..çok kafaya taktım ve çok canım sıkılıyor
yüzünün halini ve peilinin en yeni halini albüme ekleyim bakın teyzeleri
selamlar kızlar
sulecim çok geçmiş olsun ablana..inşallah hayırlısıyla bebeğinizde sağsağlim evine kavuşur..
sende fazla strese sokma kendini ..sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar sağlıklı olur
olacağın önüne geçilmez..rabbim korusun uzun ve sağlıklı ömür versin bebişimize
ablanın bebeği artık bizimde bebeğimiz oldu..sağlıklı haberlerini bekliyoruz burdan bizi habersiz bırakma cnm
nasılsınız canlar ösledinizmi bizi havalar ısındı evde durasımız yok kızımla geziyoruz parklar bizi bekliyor dışarıya iyice alıştık eve giresimiz yok babamız sınav telaşında bu haden oda memnun o evde oturuyor biz geziyoruzbu arada doğum günümüzüde yaptık yorucu ama çok güzel geçti sözde aile arasında yaptık 30 kişiydik neyse onuda güzel geçirdik bitti bizde Senaya kardeş düşünüyoruz ama olmuyor doğumdan sonra iki ay korundum sonra bıraktım hala tık yok kısmet doğumdan sonra incelmiştim emziriyorum diye ye babam ye sonuç yarım dünya belenay oldum geleneksel yaz zayıflama moduna girdim bende
cuma okumasına gittim vale haksever ayşe neslihan için dua ettim rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşlerime inan hep aklımdasınız sizin neler çektiğinizi en iyi anlayanlardan biri olarak her daim dualarımdasınız inanın topiği her açışımda inşallah güzel haber vardır diye bakıyorum bu yaz inşallah bir patlama olsun da hepinizin göbüşü bebişle dolsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
doğum günü resimlerimizi yükledim teyzoşlar bakmak isterseniz
hepinizi öpüyoruz iyiki varsınız en zor zamanlarımızda desteğinizi eksik etmediniz sizleri çok seviyoruz
hayırlı cumalar
pelinin yüzü çok kötü oldu kızlar..yüzünden pütür pütür bişeyler çıkmıştı..herkes geçer dedi..bende dr götürdüm oda geçer dedi ama ne geçiyor nede azalıyor
her geçen gün dahada artıyor..vildanda böyle bişey görmemiştim
bugün yine dr götürecem..son 3 gündür azdı resmen
yediklerimdenmi oluyor acaba diye yumurta yemeyi bıraktım
inşallah geçicidir ..çok kafaya taktım ve çok canım sıkılıyor
yüzünün halini ve peilinin en yeni halini albüme ekleyim bakın teyzeleri
selamlar kızlar
geçen gün alıntı yaptım cevap yazacaktım pelin iki ayağımı bir papuca soktu elim ayağıma dolaştı yazamadım
sulecim çok geçmiş olsun ablana..inşallah hayırlısıyla bebeğinizde sağsağlim evine kavuşur..
sende fazla strese sokma kendini ..sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar sağlıklı olur
olacağın önüne geçilmez..rabbim korusun uzun ve sağlıklı ömür versin bebişimize
ablanın bebeği artık bizimde bebeğimiz oldu..sağlıklı haberlerini bekliyoruz burdan bizi habersiz bırakma cnm
valecim tatilin iyi geçmesine sevindim cnm
sen tam bi ana kuzususun..anneninde ellerinden öperim..kendine iyi bak beni özle hemi
citos biraz erken çıktın bunalımdanhiç çıkamıycan sandıydım
ne güzel fırsat bulmuşken gezin parkları bizim yerimizede
biz evden çıkmıyoruz
arada anneme ve kaynanamlara gidiyorum sadece ordada fazla kalmıyorum hemen eve kaçıyoruz
seneye bizde çıkarız pelin için bahçeye
dyd cnm %50 50 şan vermiş dr ..ama hiç belli olmaz ..benim ikisinde de geç göründü kalp atışı
eğer dünyada yiyecek nasibi varsa geçte olsa görünür kalp atışı..yoksada zaten sağlıksız bebektir...hakkında hayırlısı neyse o olsun
umarım güzel haberler verirsin bize
beryal cnm evinide Allah içinize sindirsin
dorukla defnemide öpüyorum..
haksever ve ayşe sizide öpüyorum canlarım
bircan biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun..nice mutlu yıllar dilerim eşinle ve kızlarınla
hakça...belenay ve neslişim sizide kocamannnnnn öpüyorum
unuttuğum kimse kalmadı galiba
gelelim banapelini kucağa alıştırdım ..pişman değilim ikimizde halimizden memnunuz...pelin kucağımda ev işi yapmaya çalışıyorum çok zor oluyor..
sürekli kusuyor hergün minik minik çamaşırla uğraşıyorum
2 günde 1 kere makine açarken şimdi günde 2 kere makine açıyorum
makinede dolmuyorya boş boş çalışıyorpelinin kıyafetler çok küçük olduğundan ...
öyle işte...yarın dr gidecez..suratı tarlaya döndü..kızarıklıklar çoğaldı..çenesi egzema gibi oldu pul pul oluyor..çok sinir oluyorum
dr geçer diyor ama eltimin oğlununki geçmedi kalıcı oldu..ya pelinin yüzünde de kalırsa :18:
bu arada eltim hamile olabilir
bu kadar yazabildiğime inanamıyorumgözlerimin suyu kurudu uykusuzluktan açıp kapatırken garç gurç ediyor
ben yatmaya gidiyom
ben kafamı yastığa koyarım pelin uyanır.. ne uyursam o kar
iyi geceler
canlarım benim nasılsınız nevar neyok bakim.canlarım bende dün dr. gittim 6 haftalık olmuş bebişim ama kalp atışlarını duyamadım dedi dr.haftaya yine gel bakalım dedi yüzde 50 50 dedi yani ya kürtaj yada bebek hayırlısı olsun hakkımızda rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşallah.1 hafta nasıl geçecekse.
sulezehra canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğini kucağına alır kardeşin
haksever canım sende 58e kilomu diyon kilo dediğin benim gibi 80 olur
beryalcim canım evinde tadilat var heralde güle güle otur canım bitince ne güzel olur ama tertemiz
divinty toprağım pelin nasıl öp annesi kocaman prensesi
ayşe,vale,neslihan,bircan,yaren,hakça,belenay ve aklıma şu anda gelmeyen canım arkadaşlarım sizler nasılsınız.
slm kızlar
nasılda sıcak nasılda sıcak dimipuff yazın nabıcaz bilmem bugün okuldan kaçıcaktım yada camdan atıcaktım kendimi odam en üst katta sınıf yanıyo resmen nabıcam bilmem 1 ay daha cekilmez
çocukalrdada inadına bi çılgınlık bahar geldiya kanları kaynıyoben bugün bittim
günler günleri kovalıyo hergün bi önceki günden alacaklı..............hayal bile kurmuyorum artık hayallerim yarım kaldı........... hayat mı oda bende hep alacaklı................. (haksever)
çok buhranlardayım havadan mı sudan mı yoka malum sebeblerdenmi bilmem aslında herşey tıkırında hayatımda nankörlüğe gerek yok hamdolsun ama amaaa işte yaaa 2 gündür ağlıyorum kendimce gizlice nedeni yok sebebi çok öyle bi haldeyim işte
yüzmeye gidiyorum haftada 2 gün kendimce boğazımdan kesmeye çalışıyoum ama sinirim bozuk kilolarıma19: 56-58i bile gördüm tartıda çok kötüyüm buda moralimi bozuyo yedigimden degilde neden veremiyorum yürüyüş yapıyorum zaten okulu sormayın totom yerine koymuyorum 130 cocuk cenemden veririm gene veririm vercek olsam şiştimde şiştim sanki eve geliyorum ayrı koşturmaca hafta sonları öyle bilmiyorum nabıcam :26:50 kilo olmak istiyorum
öyle işteeeeeeeeeee velasıl kelam sizi seviyorum dua edin bana yarın adet günüm olayım biran önce yoruldum bu gergin bekleyiş beni benden etti
prens ve prenseslerimizi ve güzel annelerini öpüyorum
dyd ,neslihan, ayşam ,valem ............sizleride öpüyorum
saol canım şimdi küvezde
süt sağıyoruz gönderiyoruz inş. daha iyi olucak biraz sorunları var
anne karnında enfeksiyon kapmış zatürre olmuş
bende kendimi unuttum kardeşimin kerdiyle dertleniyoruz
hergün yanına gidiyorum giden gelen oluyor
biraz da moral amaçlı
hastaneden çıkışımız çok zor oldu bebeği bırakıp gelmek
yol boyu hıçkırıklarla ağladım
kardeşim biraz daha metanetli
diyoki sanki kendi bebeğini bırakmış o kadar ağlıyor
ben duygusalım işte napıyım
korkuoyrum bunları yaşıyoruz bebeğimin psikolojisi bozuk doğacak:)
hayırlısı bakalım can sağlığı olsun
aminnn rabbim banada en kısa zamanda nasip eder inş.
sende sağlıkla sıhhtale yeni evinde huzurla oturursun inş.
:
inşallah geçer cnm ..krem aldık sürüyorum sanki biraz azaldı gibigeçmiş olsun canım endişelenme geçer inşallah
sen minyonsundur ondan..bizide hep karıştırıyorlardı..benim küçüğümü benim ablam ..ablamıda benim küçüğüm sanıyorlardısaol canım ablam değil kardeşim gerçi hastanede herkes ablam sandı ama
4 yaş var aramızda
kardeşim çok şükür toparlandı baya
bebeğimizde iyiye gidiyor en son gitmesinde oksijen takılıya burnuna onun kablolarıyla oynuyormuş
ama hala anne sütü vermiyolar nefes alması normae dönene kadar vermiceklermiş
oda olur birgün inş.
bende artık normale dönmeye başladım
salı günü randevum var bakalım benim bebek ne alemde
cinsiyetini öğrenebiliriz belki
senin rabbim kolaylığını versin yüzü geçtiğimi
pelin hanımın biraz öpmeden olmuş sanki
geçer inş. takma o kadar kafaya hassas teni var demekki benim küçük kızımda öyleydi
şimdi bile hemen kızarıyor ufacık bişeyden
pelini benim için kokla emi annesi
çok tatlı olmuş maşAllah
daha dün çocuk sahibi olmak için burda dertleşirken benimki kocaman oldu
hiç hesapsız bitane daha verdi rabbim
seninkde büyüdü maşallah
hiçbirşeyden ümit kesmemek lazım
raabim ne demişse o oluyor
ama herşeyin bir vakti zamanı var işte
sanada iyi haftalar canımcanlarım nasılsınız
iyi haftalar hepinize
canikommmmmmmmmmm nasılsın
pelinciğim nasıl oldu düzeldimi yüzündeki kızarıklıklar
canım benim çok sağol .defnoş ve doruk paşada seni çok öpüyorlar teyzesi
bu arada pelini kucağa alıştırmışsın ohhhhhh ne de iyi etmişsin
al valla kucağına
şimdi alamıycaksan ne zaman alıcan ki
zaten 1 yıl sonra sen istesende o inecek kucağından
al kucağına bebeğini
en güzel zamanları şimdi
hiçte pişman olma .
güzel yürekli toprağım sağolasın ne çabuk geçti 1 yıl inşallah daha ne yıllar geçer rabbim sağlık sıhhat versin yanlız sana bayılıyorum iki çocuğu evi bide üstüne inşaatı nasıl idare ediyorsun maşallah sana aman nazar değmesin tu tu tuselam toprağım
bizde defneyle aynı durumdayız o park senin bu cafe benim geziyoruz.
akşam üzeride doruk kreşten gelince 1 kezde akşam üzeri onunla geziyoruz neredeyse bütün günümüz dışarıda geçiyor
bende çocuklarda çok memnunuz halimizden
parkta yorulup hem beni üzmeden yemek yiyorla hemde yorulup akşam sorun çıkarmadan uyuyorlar yani herkes memnun bu işten
bu arada minik prensesimiz iyiki doğmuş sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşasın inşallah.
pelin cimcimesi bak bak şimdiden kozmetik ürünler kullanmaya başladı ahh yeni nesil ah işimiz var bu cimcimelerleinşallah geçer cnm ..krem aldık sürüyorum sanki biraz azaldı gibi
sen minyonsundur ondan..bizide hep karıştırıyorlardı..benim küçüğümü benim ablam ..ablamıda benim küçüğüm sanıyorlardı
giyimlede alakası var biraz..
şimdide kızımla beni bacı sanıyorlartabi bu iş benim çok hoşuma gidiyor ama vildan isyanlarda abla diycem ben bundan sonra sana dedi ..kocikin teyzeside yok kızım ablan değil o senin annen ..anneye abla denirmi diyor kadın gerçek sandı panik yaptı
bebeğin durumu daha iyiye gider inşallah cnm..dualarımızdasınız
senin içinde rabbim hayırlısını versin..cinsiyetini öğrenirsen yaz ben merak ederim çatlarım bak
benimde 3. olurmu acaba
bugün 3 aylık iğnemi olmaya gidecem bir müddet iğneyle korunacaz ondan sonra serbest bırakacaz ..kendimi denemek istiyom bakıyım olacakmı
rabbim olmayan herkese versin inşallah ..öpüyorum seni ruh ikizim
sanada iyi haftalar canım
ben iyiyim çok şükür canım sende iyisin heralde mesajın pozitif enerji verdi bana
pelinin yüzü biraz daha iyi.. doktoru bi krem yazmıştı..kozmetiğe giriyormuş devlet karşılamıyormuş..40 tl ilacın fiyatı..1 sürmede kızarıklık gitti...akşama tekrar kızardı ama zaten bi sabah bi akşam sürülecek
kaynamış soğumuş suyla pamukla yüzünü silip kremi sürüyorum..en azından kuruyup kaşıntı yapmıyor
pütürlükler hala var kızarıklık çok azaldı Allaha şükür
bende kucağa alıştırdım dediğime hiç iyi etmemişsin yazdın sandım biran :18: sonra okuyunca rahatladım
bilerek ve isteyerek yaptım..dünde misafirler vardı bunu niye kucağa alıştırdın dediler
bende " onu ne kadar bekledim biliyormusunuz...onu değil kendimi şımartıyorum ben" dedim
daha inmez diyorlar ama napıyım inmezse inmesin bende taşırımişimin adı ne
bizede henüz park için erken ..anca hastaneye gidiyoruz şimdilik
bizim yerimizede eğlenin ...öpüyoruz sizi kocamannnn
geçmiş olsun canım üzülmemi insan tabiki üzülürsün rabbim bir daha yaşatmasın oğluşuna sağlık uzun ömürler versin bir daha olur inşallah furkan acını birazda olsa dindirir sizde yaptınızmı doğum günü oğluşumun doğum gününü kutladınızmıcanlarım nasılsınız kızlar ben cumartesi kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadı gelişmemiş hayırlısı olsun ama üzüldüm yinede
allahtan oğlum var yoksa daha zor olurdu benim için
canlarım nasılsınız kızlar ben cumartesi kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadı gelişmemiş hayırlısı olsun ama üzüldüm yinede
allahtan oğlum var yoksa daha zor olurdu benim için