Dokuz Doğuranlar

canım benim günaydın rabbim size de nasip etsin inşallah
sizinde halayınızı çekeceğimiz günler gelecek eminin buna

merhaba canar nasılsınız ne güzel topiği açıyorum iki hamile haberi dyd ve sulezehra hayırlı olsun kızlar rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah en aşağıdaki listemizde en kısa zamanda temizlenir inşallah rabbim herkese nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar
gündüzde kimseyle denk gelemiyorum bendekide kader yani neyse öpüyorum hepinizi hamişliği bekleyenler hamiş olanlar bebişli gacılar hepinizi öpüyoruz kendinize ve kuzucuklara iyi bakın denk geleblmek dileğiyle

nasılsınız kızlar çok mutluyum artık netim var eskisi gibi hep buralardayım.çok özledim sizlerle sohbet etmeyi
hg cnm tekrardan
a.slm cnm
2-3 yıl öncesine kadar bende çok tempoluydum senin gibi..bende 1 çocuk ,oda hem büyük hemde akıllı olduğu için herkes her işe beni çağırıyordu..çarşı pazar alışveriş işleri hep benden sorulurdu
ilk başlarda hoşuma giderdi ama bir zaman sonra artık dayanamadım..en sonunda peline hamile kalınca kendimi baya geri çektim..şimdi tek işim peline bakmak

şule gözün aydın cnm ..hayırlı uğurlu olsun 3. bebiş..
ayrıntıları anlatsana nasıl kaza oldu..korunmuyormuydunuz...çin takvimine baktınmı kızmı erkekmi
inşallah bu sefer erkek olur...küçük kızın kaç yaşındaydı
ne kadarlık hamilesin..sitenin hamile takviminden yapsana ..tabi gelip burayı okursan cevaplarsın
kardeşin içinde çok geçmiş olsun..durumu nasıl..onun hamileliği ne kadar oldu..doğumuna ne kaldı..
sağol canım tam 4 haftalığız teyzesi.adet tarihime göre 7 haftalık olması lazım ama geç döllenme olmuş yine galiba sen ayarlarmısın sana zahmet
hemşerim hayırlı uğurlu olsun cnm çok şaşırdım hemde sevindim..tedavisiz kendiliğindenmi oldu..iyi cesaret valla oğlun daha çok küçük ama olsun araları yakın olunca birbirlerine çok güzel oyun arkadaşı olurlar..
sitenin hamilelik takviminden yap bizde takip edelim ne kadarlık olduğunu..

selam beloşum nasılsın cnm sena nasıl
ben akşama kadar girip girip çıkıyorum kimse yazmayınca bende yazmıyorum..öptük senayıda senide cnm

beryal sağol canım ticker için
divinity hemşerim nasıl oldu bende anlamadım ne tedavi ne bişey hiç beklemiyorduk şok olduk valla.korunmuyorduk ama hani hep nasılsa olmaz diye geçiştirdik.zaten furkan 1 yaşına gelince istiyorum ikinciyi diyordum beraber büyüsünler artık rabbim utandırmasın inşallah.
haksever ayşe canlarım hep dualarımızdasınız beryalde demişya inşallah çifter çifter olur rabbim sen duy sesimizi
belenay canım kızın nasıl büyüdümü

aferin akıllı bebek bekletmeden gelmiş..
bizde korunacaz artık.. yıllarca olmadı o kadar ilaç kullandım olsun diye
şimdide nasıl olsa tedavisiz olmuyor deyip işin ucunu bırakırsak olacağı tutar..istemem aman daha yeni doğum yaptım ..yaşım geçti..hemde bütün ilgimi peline vermek istiyorum
15 yıldan sonra ilk defa korunacaz çok tuhafımıza gidiyor acemi gibiyiz
randevu aldım dr gidecem haftaya bakalım nasıl bi korunma yöntemi tavsiye edecek

BENDE Bİ ARA PSŞKOLOGA GİTTİM O İLAÇLARI İÇMEM İÇİN KORUNMAMIZ GEREKTİ Bİ AY YAPAMADIK KORUNMA İŞİNİ YOK HEM KORUNAMIYORUM HEM KORUNMA İLACINI İÇERKEN VİCDAN AZABI CEKİYORDUM NE YANİ SANKİ OLUYODA ALLAHA VERME EVLAT BİZE DER GB DİYE YA BELKİ BU AY OLCAKTIDA İLAÇ İÇİYORUM DİE OLMUYOSA DİE YAPAMADIM O TEDAVİDE ÖYLE KALDIzo yani korunmak biizim gbler için kolay gelsin

böle bedduyaya can kurban

bu cumartesi kkdan bursa topiğinden bi arkadaşıma bebek görmeye giicez hani 6bucuk aylıkken öğrenmişti hamileliğini ve 7 aylık dogurdu 40ımız cıktı prensesimizin bakalım mevlütünde görücez onu
eşimin bütün kısıtlama ve yollamamalarına karşın bi kere pikniğe bikere bana kahvaltıya geldiler görüştüm bide bebek mevlidinde görüşücem kayınvaldemide götürücem inşalalh artık izin verir eşim onlar her hafta her fırsatta buluşuyolar eşim salmıyo kayınaldemde görsünde içi rahat etsin

saol canım darısı tüm isteyenlerin başına inş.
duamda hep varsınız buraya gelemesemde aklımdasınız yani

geçmiş olsun canım.
tebrik ederim bu arada bebişde geliyormuş rabbim kucağına almayı nasip etsin
amin canım senin bebeğinide rabbim sana bağışlasın inş.

3 çocuk zor olcak gerçekten ama kızım büyüdü artık 8 yaşında
kendi işini kendi halledebiliyor
annemde yakın artık büyücekler öy böyle
Allah sağlık sıhhat versinde
kardeşimden sonra herşeyin sağlıkla başladığını sağlık olmayınca hiçbirşey olmadığını gördük yaşıyoruz

sağol canım rabbim sanada 2.yi aratmadan versin inş.

soruları görünce beni gülümsettin bir solukta okudum
nefessiz kalıcam sandım
kendime çok benzetiyorum seni bu yönünde aynı ben
kardeşimin durumu iyiye gidiyor yanından geldim şimdi
tansiyonu çok yüksekti gebelik zehirlenmesi olmuş
takip altında marmarada çok memnunuz hastaneden inş. herşey iyi olucak
28 haftalık oldu ama ultrosonda şimdi 26 ghaftalık çıkıyor
tansiyondandan dolayı plesantadan beslenememiş bebek geri kalmış
bana gelince eşim korunuyodu (sözde)
hap kullanmam yasak kanımızda genetik olarak pıhtılaşmaya yatkınlık varmış
kardeşim de var anlatmıştım ya dr benide çağırdı
aynı durum bende de varmış
spirali kansızlık yüzünden kullanmadım bide korkuyorum
çin takvimine göre erkek çıkıyor ama hiç önemli değil
sağlıklı olsun gerisi boş
doğum kasım başı ama sezeryan ya ekimin sonunda olur
sata göre 13 +2 ama pko olduğu için 11+2
senide tebrik edemedim canım gerçekten çok yoğun günler yaşıyoruz rabbim bu günlerimizi aratmasın ama
hamilelikde olunca yoruyor beni
senin nasıl gidiyor pelin hanımla usludur inş.

valla bizde beceremeyiz ..bu yaşımıza kadar hiç öyle bi ihtiyacımız olmamıştı
ben 3 aylık iğne istiycem bakalım doktorumda uygun görürse alırım
nasipte ne varsa o..eğer sule gibi bizimde 3. olursa başımın üstünde yeri var ..ben yaşımdan dolayı istemiyorum şunu yazacağım asla aklıma bile gelmezdi...belli olmaz benim işim belki 40 yaşımda analık damarım kabarırsa 3. bebişi isteyebilirim
bunlar işin şakası cnm ..hayırlısıyla önce senin ayşenin neslişin ve valenin olsun
siz 2. ye karar verince bende gaza gelirim belki beraber başlarız çalışmalara

biz ruh ikiziydik unuttunmu yoksa

kardeşin için çok sevindim cnm...benim kızda beslenememiş 2600 gr doğdu..hayırlı ve sağlıklı doğsun inşallah bakımla büyür sizin bebişte..şimdi benim kız 4 kilo oldu
tabiki önce sağlık ama hani 2 kızın var buda erkek olsun şahsen bende 2 kız isterdim hep..şimdi üçüncüm olsa onuda erkek isterim ..
pelin çok gazlı bir bebek..gündüzleri akıllı geceleri sıkıntılı
bende uykuya düşkün olunca bocalıyorum haliyle..2 gecedir kocik uyutuyor ben sızıp kalmışım yatakta
evlilik takvimi yaptığın yerden gebelik takviminide yapsana

günaydın nasılsınz kızlar..sabah sabah hamile haberleri almak beni çok mutlu etti...hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah kızlar.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bu arada bende ikinciyi istiyorum kızlar 4-5 aydır ciddi olmasada deniyoruz...listeye alabilirsin istersen beryalcim..bu arada evin hayırlı olsun herşey gönlünce olsun inşallah..bizde aldık biliyosun annem oturuyo izmirde aldık..böyle işte..valecim maşallah pelincik büyümüş mis kokuludur o şimdi kokla annesi yerime vildanıda kocaman öpüyorum...ayşecim sen nasılsın nasıl gidiyo dualarım seninle sizde bana dua edin artık nasipse tabi...hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun görüşürüzzz...

canım bizde korunurken çok tuaf oluyordu inanki yıllarca korunmayınca alışık olmadığımız bir durum.ama 2. olunca Allah kısmet ederse sıkı sıkı korunacam baksana oluveriyormuş demekki
canım 3 aylık iğne diyorsunda pek iyi denmiyor onun için günlük hap kullansana pelin 6 aylık olana kadar kondomla idare ediver işte sonrada hapa başla ya spiral taktır yinede sen bilirsin ama nacizhane tavsiyem

beryalcim ben bu takvimi yapamıyorum ya olmadı bi türlü.sitenin takvimini yapıcam onuda nerden yapıcamı unuttum

günaydınnn kızlar maşallah herkesler çok iyi allahım dahada iyi etsin inşallahhh
kızlar valeye haksevere neslihana bana başkada varmı bilmiyom gelin el birliği ile tesbih çekelim
neslihan giremiyor iş yerinden işleride çok yoğunmuş zaten valeyi de epeydir görmedim hakseverin tedavilieri de iptal oluyo yanlış değilsem
hayırlısı neyse o olsun
bana gelince istanbula giden sonuçlarım çıkmadı çıkmadıkcada dahada sterse girdik kocamla ne acaba diye neyse hayırlısı olsun
bu ay 3 kere evet yanlış duymadınız 3 kere adet oldum hemde her seferinde daha bi yoğun oluyo bugün gidelimö dedim eşime de oda dedi iş yerinde kimseler yok pazartesi gidelim dedi bakalım ne olacak hiç normal değil ama bi taraftan da diyom acaba kistlermi dökülecek belkide bi daha ki aya gebe kalacam olacak bişeyde ne olacak bilmiyom eşimlede konuştum pazaretsi günü kadın doğuma gidince konuşacam kaç ay oldu hala doğru düzğün bi tedavi uygulamadı tamam benim tiroitte düzene girmemdide yinede o düzene girmiyencezde oda ayrı bi sters yani anlayacağınız her gün steres doğum doktorumne dicek bilmiyom ama ben artık ya aşılam ayada direk tüp bebek tavsiye etmzlerde artık ne olacaksa olsun olmadıkca dahada bi sıkıntıya düşüyo insan hele bu senede millet anlaşmış gibi doğuran doğurana bide ballandır ballandıra anlatmalrı yokmu neyse isyan etmiyorum ama sabırlıymışm ben ya vay be ben neymişim be ha bu arada size daha önce bahsettim galiba
benim bi amcam vardı ilk çocuklrarı ilaçla 3 sene sonra olmuştu 2 çocularıda 14 sene sonra olmuştu tabiki normal yolla şimdi aradan 3 sene geçmedi yengem gene hamileymiş yaş olmuş 45 allah yardımcısı olsun ne diyim

canım benim sağol bu aralar inşaat işleri ile uğraşıyorum.sizinde hayırlı olsun eviniz.sağlıklı günlerde huzurla otursun anneciğin.
hamile listeme sadece hamile olanları yazıyorum ve tez zamanda sndende güzel haberler bekliyorum tatlım öpüldün
toprağım hoşgeldin 2 hamile haberi şans getirir inşallah topiğimize de hamileler çoğalır inşallah
sen nasılsın sena hanım nasıllar

beryalcim ben bu takvimi yapamıyorum ya olmadı bi türlü.sitenin takvimini yapıcam onuda nerden yapıcamı unuttum

canım kullanıcı panaline gir sol tarafta profil düzenlemeye girip aşağıya in orada çizelge yazan kutucuğun içine yapıştıracaksın

Son düzenleme:
:123:

20 / 04 / 2013

SAAT : 08:20

ÇARŞAMBA

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.rufeyde serra: ______ 22 TEMMUZ ______________
2..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ KIZ
3.nurcan1980 :________________________________
4.mavı_gozlü: ________________________________
5.dyd : ______________________________________
6.sulezehra:__________________________________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)
10.azra2

:94::94::94::94::94::94:

hg yaren kendi adıma ben iyiyim çok şükür
pelinde büyüdü teyzesi ellerinden öper...
şaşırmışsın bana vale demişsin..vale seni andı heralde
senin içinde hayırlısı olsun
ilk bebek tedaviylemi olmuştu
saol cnm tavsiyen için
küçük bi araştırma yaptım iğneler ve ilaçlar hormon içerdiğinden bisürü yan etkisi varmış..tabi bunu biliyordum zaten ama işin kolayına kaçıyordum
en kötüsü sinirlilik hali ve tüylenme yapması
beni caydıran bu iki sebep oldu
vücudumda tüy olmamasına rağmen çene ve gıdığımda tüylenme var..epilasyona başlamıştım onada çoğu zaman vakit ayırıp düzenli gidemedim
16 yaşımdan bu zamana kadar hep hormon ilaçları kullandım artık yeter gerçekten vücudumun dinlenmeye ihtiyacı var

hayırlısı olsun ayşe...bi şansını dene tüp bebek iste bakalım uygun görürlerse zaman kaybetmeden başlarsın tedaviye

bana gelince peline aşı yaptırdık ..kızın huyu değişti poposunu yere değdirir değdirmez yırtınıyor
hiç kucaktan inmiyor
ağlamaya başlayınca ne vildan nede babası susturamıyor sadece bende susuyor
bu hafta vildanın sınavları vardı bana hiç yardım edemedi...pelinde kucağımdan inmeyince ev işlerim hep kaldı
dün azbişey uyudu sadece oturma odasıyla mutfağı süpürebildim
5 makine çamaşır yıkadım..sürekli kusuyor pelin..dün tulum yetiştiremedim artık ne bulduysam giydirdim
iki ayağımı bir papuca sokuyor minicik dünyalı
ağlamaya başladı ben gidiyorum görüşürüz
mesaj yazmayla uğraşana kadar yatağımı toplasaydım keşke

nasılsınız kızlar bugün gelen olmamış herkes tatil yapmış anlaşılan

slm kızlar nasılsınız 1 aya yakın yoktum tatildeydim yeni hamiş haberleri okudum ne güzell allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…