saol cnm Allah razı olsun..hayırlısıyla sağ sağlim kucağıma alırsam bakımla büyütürüm ben onu
küçük olması fikrine alıştım o an doktorum bütün olumsuzlukları peşpeşe sayınca panikledim sadece
yarın ameliyat oluyorum hayırlısıyla sizin içinde öpecem dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum
seni böyle umutlu mutlu görmek ne güzelAllah bozmasın inşallah
anam merak ettim şimdi bakıyım benim bebiş kaç çıkacak
en son 1 hafta önce 2480 gr ölçtü ultrasonda
keçiboynuzu pekmezini 5 aydır yiyomda bana yaramış semirmişim iyice
kızlar büyük gün yarın...dün belli oldu ameliyat günüm ...aslında dr bugün alacaktı ama ben panik yapınca 1 gün daha erteleyelim hemde özel tarihli olsun sizde biraz rahatlayın dedi
yarın sabah 8 de hastanede olacam yatış yapacaz öğlen 12 de ameliyata giriyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur
inşallah bi sıkıntı çıkmaz cumaya evimizde oluruz...eve gelir gelmez ilk fırsatta yazacam
pelinimizi sağsalim alda gel inşallah ahyırlısı ile ne çabuk geçti ya ahhh ahhhhh bebeğim düşmeseydi senden hemen sonrada ben doğuracaktım ama nasip kısmet değilmiş meltem ablam bziz unutma dualarında tüm isteyenlere yer ver seni çok seviyoruz inan ağlayaraka yazıyom bunaldım daraldım inşallah sen yazamassan vildan yazsın biz anlarız kızlarını ve seni öpüyom
hepinize hergün dua ettim cnm
yarında edecem emin ol..dikilirken bol bol vaktim olacak
şansıma bakarmısın yaa 9 ay yalnız kaldım yarın ameliyata girecem yine yalnızım
citos,beryal ,ayşe,haksever,hakca,bircan öpüyorum hepinizi beni yalnız bırakmadınız
yarın ne olur ne olmaz keşke gitmeden valem , neslişim ve beloşumlada yazışabilseydim
akşama kadar anlamadım hiçbişey ama şimdi çok koyduAllaha emanet olun sizde dualarınızı eksik etmeyin
kızlar büyük gün yarın...dün belli oldu ameliyat günüm ...aslında dr bugün alacaktı ama ben panik yapınca 1 gün daha erteleyelim hemde özel tarihli olsun sizde biraz rahatlayın dedi
yarın sabah 8 de hastanede olacam yatış yapacaz öğlen 12 de ameliyata giriyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur
inşallah bi sıkıntı çıkmaz cumaya evimizde oluruz...eve gelir gelmez ilk fırsatta yazacam
canım benim şuan pelişi kucağına almak için telaşen başlamıştır rabbim yardımcın olsun inşllah hayırlısıyla kucağına alırsın kuzucunu dualarım seninle merakla senden haber bekliyor olucam seni çok seviyorum canım kankamhepinize hergün dua ettim cnm
yarında edecem emin ol..dikilirken bol bol vaktim olacak
şansıma bakarmısın yaa 9 ay yalnız kaldım yarın ameliyata girecem yine yalnızım
citos,beryal ,ayşe,haksever,hakca,bircan öpüyorum hepinizi beni yalnız bırakmadınız
yarın ne olur ne olmaz keşke gitmeden valem , neslişim ve beloşumlada yazışabilseydim
akşama kadar anlamadım hiçbişey ama şimdi çok koyduAllaha emanet olun sizde dualarınızı eksik etmeyin
arkamdan su dökün çabucak geliyim evimesen yinede gitmeden hakkını helal et korkutmak istemem ama gitmek var gelmek yok ama bunu dedim diyede kafaya takma rabbim herşetin en güzelini bilir
ben zaten evde yoktum akşama kadar ordaydım eve yeni geldim sayılır
dualarnıda canı gönülden amin diyom evet herkes hamile kalırken arkadan çok hamile haberi oluyordu ama olmayıncaz olmuyor
haksever valem neslihan işte ben aman divinim ağlıyacam ya
korku değilde daha değişik karmakarışık duygular varayy canım büyük gün geldi dmek hayırlısıyla kucağına sağsalim alırsın inş.
korkma canım rabbim kolaylığını veriyor
resim bekliyoruz iyi olduğunuz haberlerinide
canım benim şuan pelişi kucağına almak için telaşen başlamıştır rabbim yardımcın olsun inşllah hayırlısıyla kucağına alırsın kuzucunu dualarım seninle merakla senden haber bekliyor olucam seni çok seviyorum canım kankam
arkamdan su dökün çabucak geliyim evime
korku değilde daha değişik karmakarışık duygular var
dünden beri ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü
hep bu anı beklerken niye ağlıyom onuda bilmiyom
yeni kalktım ..uyuyamadım pek..az sonra hazırlanıp çıkacaz
vildan habersiz koymaz ..bende seni seviyom
şu saat oldu bi haberde yok valemde varmıki nosu acaba valemde gözükmüyorki hayırlısı bekelecez cadıları yapacak bişey yok:26:
xaysex merhaba nasılsın?bende merak ettim.ama bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok.
kızlar öğlen vildoş msj çekmiş bana abla oldum diye divişimiz kurtulmuş çok şükür
henüz kendisiyle konuşamadım yarın arıycam peliş bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş konuşunca detaylıca haber veririm inşallah
kızlar öğlen vildoş msj çekmiş bana abla oldum diye divişimiz kurtulmuş çok şükür
henüz kendisiyle konuşamadım yarın arıycam peliş bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş konuşunca detaylıca haber veririm inşallah