Dokuz Doğuranlar

hayırlı akşamlar kıslar topikte baya gelişmeler olmus galiba hepinizi çok özledim.biraz geçmişi daha okuyayım kimler neler yapmış

citos canım benim nasılsın?serdar paşamız nasıl?canım msj.için teşekkürler.çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.divinty benim adımada tebrik edersen sevinirim.çok öpüyoruz ikisinide. vildanıda tebrik ediyoruz.pelinimizin ablası.

divinity canım tebrik ederim. sen nasılsın?bebişimizin sağlığı nasıl?Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün. evde bir prenses vardı vildanımız,ikinci prensesimiz pelinde geldi ne mutlu. hepinizi öpüyoruz.en yakın zamanda burda görüşmek dileğiyle.

hayırlı akşamlar kıslar topikte baya gelişmeler olmus galiba hepinizi çok özledim.biraz geçmişi daha okuyayım kimler neler yapmış

sen uraları bilirmiydin kız sahi sen kimsin ben seni tanıyamadım da pek kusura kalma nerdesin sen hah nerdesin çocuğu doğuran kaçtı doğuran kaçtıı:84:

selam kızlar nasılsınız divintyyy canım kurtulmuşsun çok şükür hadi sağlıkla büyüt bebeğini inşallah bizi habersizzz bırakmaaaa

anaaaaaa ben girmeden doğurmuş bu kız maşallah divim çok sevindim canım hayırla ve sağlıkla büyüt meleğini Allah analı babalı büyütsün inşallah kız 15 martta doğurda teyzesiyle aynı gün kutlasınlar doğum gününü dedim bekleyememiş cadı pelin sefa gelmiş hoş gelmiş kuzucum benim ah nasılda mis kokuyordur şimdi çabuk iyileşte gel anlat neler oldu merakta bırakma emi sütünle kal güzl kardeşim vildanımıda kutluyorum ablalıkta yakışır hani

sen uraları bilirmiydin kız sahi sen kimsin ben seni tanıyamadım da pek kusura kalma nerdesin sen hah nerdesin çocuğu doğuran kaçtı doğuran kaçtıı:84:
kıs şikayet etme burdayım evlendim burdaydım hamile kaldım burdaydım doğurdum yine burdayım kovsanızda gitmiyorum

divin canım hayırlı olsun Allah ım analı babalı büyütsün vatana millte hayırlı evlat olur inş.darısı tüm isteyen herkese versin inş.

kızlar herkese merhaba.nerelerdesiniz kimsecikler yok!!!

beryal canım sen nasılsın?doruk paşamız,defnemiz nasıllar?sende girmemişsin merak ettim umarım bir problem yoktur.

belenay canım merhaba nasılsın?senamız nasıl?evet canım sağlıkla divinty kızına kavuştu,vildanımız abla oldu.darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah...

divinitim canım benim gözün aydın kavuştun meleğine allahım sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin rabbim
inşallllllllllllllllaaaaaaaaaaahhh en kısa zamanda toparlarsın kendini

slm kızlar divininde size çok slmı var bugün taburcu olucakmış en kısa zamanda gelip yazıcak buraya ilk gün hiç uyumamışlar peliş hanım uyutmadı galiba

divinim burdasın ohh çok şükür kurtuldun çok çok geçmiş olsun mucizene yıllar sonrada olsada kavuştun rabbim sana nasip etti inşallah bizlerede eder nasılsın canım belki yazamassın ama ben genede sorayım

Selam kızlarrrr

Divişimm gözümüz aydın tatlımm prensesi almışsın kucağına..
Ya kaç gündür aklımdasın oldumu olacakmı derken ancak vakit bulup girebildim..

Rabbime çok şükür kurtardııı..Oyyy onu bizim için böyle kokla kokla dur...14 senelik hasretini gider inan Şu an kendimin olmuş gibi hissettim...

selamlar kızlar biz geldik evimize

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
pelinin durumu iyi bende idare ederim..ameliyatım kolay geçti ama şimdi göğüslerim yara oldu
ameliyat günümü öğrendiğimden beri uykusuzum..hele dün gece hiç uyumadık
kan aldılar pelinden kaç kere deldiler
yarın çıkacaktım ama kaçtım bugün.. daha fazla delmelerine dayanamadım

2600 gr 48 cm doğdu minicik bişey..hepinizi öpüyoruz

hoşgelmişsiniz kızlar nasılsınız oh iyi yapmşsın canım bende yarın çıkar diye bekliyodum seni ya neyse
neslihannn kuzum nasılsın hiç gözükmüyonnn

Ohh hoşgelmişsinnn..
divişim ee bugün ilk gecen evde desene...Şimdi sana herşey hayal gibi gelir..
Ayrıca çokda minik değill maşaallhhhh maaşşaallahhh.
Canım çok ihmal ettim son anlarında burda iken giremedimmm

hoşgelmişsiniz kızlar nasılsınız oh iyi yapmşsın canım bende yarın çıkar diye bekliyodum seni ya neyse
neslihannn kuzum nasılsın hiç gözükmüyonnn

Selam ayşecimm..
Hiç sorma yaa işlerle ilgili bir sorun yaşıyorum yani yoğunum ve üstünden kalkmaya çalşıtığım çok büyük bir iş var
ve bir türlü bitiremiyrumm...O yüzdende depresyonda gibiyim haftalardırr..Hiç vaktim de olmuyor ofiste ikennn..
Haftalardır aklımdasınız inanın bazen gündüzleri vakit bulduğumda giriyorum tam yazacamm bir iş çıkıyor yada acil biri geliyor yazamadan kapatıyorum..(

neyse canın saolsun napalım bacım çalışmasan da olmuyor keşke bende çalışsam diyorum ama beni kim neylsein

neyse canın saolsun napalım bacım çalışmasan da olmuyor keşke bende çalışsam diyorum ama beni kim neylsein

Ne alaka herkesin bir yapacağı işi vardır muhakkak..
Ben resmen köle gibi çalışıyorumm görevim olmayan işleri bile yapıyorumm.
Yamin ederim bu iş yeri benim ömrümü çürüttü..Hatta bence burası yüzünden stres yaptığım için bebeğim olmasını engelliyor..Hani herşey tabii ki Allahtan ama bu böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…