kızlar öğlen vildoş msj çekmiş bana abla oldum diye divişimiz kurtulmuş çok şükür
henüz kendisiyle konuşamadım yarın arıycam peliş bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş konuşunca detaylıca haber veririm inşallah
hayırlı akşamlar kıslar topikte baya gelişmeler olmus galiba hepinizi çok özledim.biraz geçmişi daha okuyayım kimler neler yapmış
anaaaaaa ben girmeden doğurmuş bu kız maşallah divim çok sevindim canım hayırla ve sağlıkla büyüt meleğini Allah analı babalı büyütsün inşallah kız 15 martta doğurda teyzesiyle aynı gün kutlasınlar doğum gününü dedim bekleyememiş cadı pelin sefa gelmiş hoş gelmiş kuzucum benim ah nasılda mis kokuyordur şimdi çabuk iyileşte gel anlat neler oldu merakta bırakma emi sütünle kal güzl kardeşim vildanımıda kutluyorum ablalıkta yakışır hanisaol cnm Allah razı olsun..hayırlısıyla sağ sağlim kucağıma alırsam bakımla büyütürüm ben onu
küçük olması fikrine alıştım o an doktorum bütün olumsuzlukları peşpeşe sayınca panikledim sadece
yarın ameliyat oluyorum hayırlısıyla sizin içinde öpecem dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum
seni böyle umutlu mutlu görmek ne güzelAllah bozmasın inşallah
anam merak ettim şimdi bakıyım benim bebiş kaç çıkacak
en son 1 hafta önce 2480 gr ölçtü ultrasonda
keçiboynuzu pekmezini 5 aydır yiyomda bana yaramış semirmişim iyice
kızlar büyük gün yarın...dün belli oldu ameliyat günüm ...aslında dr bugün alacaktı ama ben panik yapınca 1 gün daha erteleyelim hemde özel tarihli olsun sizde biraz rahatlayın dedi
yarın sabah 8 de hastanede olacam yatış yapacaz öğlen 12 de ameliyata giriyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur
inşallah bi sıkıntı çıkmaz cumaya evimizde oluruz...eve gelir gelmez ilk fırsatta yazacam
kıs şikayet etme burdayım evlendim burdaydım hamile kaldım burdaydım doğurdum yine burdayım kovsanızda gitmiyorumsen uraları bilirmiydin kız sahi sen kimsin ben seni tanıyamadım da pek kusura kalma nerdesin sen hah nerdesin çocuğu doğuran kaçtı doğuran kaçtıı:84:
anaaaaaa ben girmeden doğurmuş bu kız maşallah divim çok sevindim canım hayırla ve sağlıkla büyüt meleğini Allah analı babalı büyütsün inşallah kız 15 martta doğurda teyzesiyle aynı gün kutlasınlar doğum gününü dedim bekleyememiş cadı pelin sefa gelmiş hoş gelmiş kuzucum benim ah nasılda mis kokuyordur şimdi çabuk iyileşte gel anlat neler oldu merakta bırakma emi sütünle kal güzl kardeşim vildanımıda kutluyorum ablalıkta yakışır hani
selamlar kızlar biz geldik evimize
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
pelinin durumu iyi bende idare ederim..ameliyatım kolay geçti ama şimdi göğüslerim yara oldu
ameliyat günümü öğrendiğimden beri uykusuzum..hele dün gece hiç uyumadık
kan aldılar pelinden kaç kere deldiler
yarın çıkacaktım ama kaçtım bugün.. daha fazla delmelerine dayanamadım
2600 gr 48 cm doğdu minicik bişey..hepinizi öpüyoruz
hoşgelmişsiniz kızlar nasılsınız oh iyi yapmşsın canım bende yarın çıkar diye bekliyodum seni ya neyse
neslihannn kuzum nasılsın hiç gözükmüyonnn
Selam ayşecimm..
Hiç sorma yaa işlerle ilgili bir sorun yaşıyorum yani yoğunum ve üstünden kalkmaya çalşıtığım çok büyük bir iş var
ve bir türlü bitiremiyrumm...O yüzdende depresyonda gibiyim haftalardırr..Hiç vaktim de olmuyor ofiste ikennn..
Haftalardır aklımdasınız inanın bazen gündüzleri vakit bulduğumda giriyorum tam yazacamm bir iş çıkıyor yada acil biri geliyor yazamadan kapatıyorum..(
neyse canın saolsun napalım bacım çalışmasan da olmuyor keşke bende çalışsam diyorum ama beni kim neylsein