Dokuz Doğuranlar

selamlar canlarım
azra ve hakça hoşgeldiniz
ayşe beloş çitos haksever divişim mesajlarınızı okudum çok teşekkür ederim
şimdi daha iyiyim
eşim geldi ve gidiyor bile
bugün istanbula gitti 2 gün kalacak
iş görüşmesi için firmalarla görüşüp gelecek
yakında gidecek sanırım
defne yürümeye başladı babası uğurlu geldi fıstığıma :nazar:
doruk çok iyi maşallah dün kreş toplantısı vardı.doruk için güzel sözler duyunca hoşuma gitti ve doruku erken yaşta kreşe vermekle ne kadar iyi bir şey yaptığımı tekrar anladım
3 yaşına gelmiş tüm çocukların kreşe gitmelerini şiddetle tavsiye ederim.çocukların sosyalleşmesi kendi özgüvenlerine kavuşması için bence gerekli.ben çok faydasını gördüm kelimeleri söyleyemezken şimdi cümle kurup 20 ye kadar sayıyor eşşek sıpası :nazar:

divişim çok geçmiş olsun .yat dinlen caikom.prensesimiz büyüsün .gece yatarken ılık şekersiz süt iç.bol bol ceviz ye .gün içinde bol bol su iç.maden suyu iç.oda sıcaklığında günde 1 tane.
yoğurt peynir ve köfte ye .sık sık beslen ve taze sıkılmış portakal suyunu iç.1 haftada toparla meleğini.

ya umut listesinde ben varım benide ekleyin :KK14:
maşallah bebişi olan arkadaşlarımıza Allah sağlıkla büyütsün inş.:emir_bebek:
hamiş olan arkadaşlarımıza da Allah kucağınıza sağlıklı almayı nsip etsin:KK49:
darısı bize olur inş.:KK43:

selamlar canlarım
şimdi daha iyiyim
yakında gidecek sanırım
doruk çok iyi maşallah dün kreş toplantısı vardı.doruk için güzel sözler duyunca hoşuma gitti ve doruku erken yaşta kreşe vermekle ne kadar iyi bir şey yaptığımı tekrar anladım
3 yaşına gelmiş tüm çocukların kreşe gitmelerini şiddetle tavsiye ederim.çocukların sosyalleşmesi kendi özgüvenlerine kavuşması için bence gerekli.ben çok faydasını gördüm kelimeleri söyleyemezken şimdi cümle kurup 20 ye kadar sayıyor eşşek sıpası :nazar:

divişim çok geçmiş olsun .yat dinlen caikom.prensesimiz büyüsün .gece yatarken ılık şekersiz süt iç.bol bol ceviz ye .gün içinde bol bol su iç.maden suyu iç.oda sıcaklığında günde 1 tane.
yoğurt peynir ve köfte ye .sık sık beslen ve taze sıkılmış portakal suyunu iç.1 haftada toparla meleğini.
beklerken zaman geçmiyor ama gelmesiyle gitmesi bir oldu demi eşinin
neyse en yakın zamanda tekrar kavuşursunuz umarım :)

beryal o yazdıklarını zaten yapıyordum cnm yani yediğim o etler ,pekmezler, cevziler ,sütler,kara üzümler , vitaminler nereye gitti anlamadım
kocikte iyi bakıyor Allah için hep kansız çıktığım için beslenmeme çok dikkat ettik...kısmet
sağlık sıkıntımız olmasında zayıf doğsun artık ona razıyım
karnım küçük, fit bir hamileyim diyordum meğerse yediklerim hep bana yaramış

tavsiyelerine doğumdan sonra pelin için ihtiyacım var
sadece anne sütü verecem sütüm olursa ..ama her konuda sorularım olabilir..çünkü aradan 12 sene geçti hatta bildiklerimide unuttum acemiyim ilk bebeğim gibiyim...
ya umut listesinde ben varım benide ekleyin :KK14:
maşallah bebişi olan arkadaşlarımıza Allah sağlıkla büyütsün inş.:emir_bebek:
hamiş olan arkadaşlarımıza da Allah kucağınıza sağlıklı almayı nsip etsin:KK49:
darısı bize olur inş.:KK43:

azra ben 2 gündür seni çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramadım
hg aramıza...daha önceden belenayın topiğindemiydin mercanayşenin topiğindemiydin

Son düzenleme:
canım bir bilsem hangi topiklerde olduğumu en 2009 dan beri gelmiyom buraya unutmuşum xaysex sayesinde geldim burayada
xaysex le o zamanlardan tanışıyoruz
canım belki doğrudur dediğin o topkte de olmuşumdur ama dedim ya unutmuşum:KK52:

37+4 oldum bugün
canım sıkıldı ister istemez 8 ay boyunca hiç sorun yaşamadım son hafta nerden çıktı bu ..hiç beklemediğim bişeydi hep güzel şeyler söylüyordu dr
birde benim gibi hiç oturmayan biri için yatmak demek hapis demek
bağlasalar yatamam çatlar ölürüm ben ama bu durumda hadi kalk nasıl kalkıyorsan

slm cnm hoşgeldin
kilosu 2480 gr..haftaya sezeryana girecem ..minik kızım diye severken gerçekten minicik bi kız dünyaya getirecem
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm

2480 gr ayşe teyzesi...zayıf olması önemli değilde herhangi bi sağlık problemi olmasın tek düşüncem o
12 kilo almıştım hamilelik boyunca demekki bana yaramış yediklerim
anestezi uzmanıda dedi zaten kan sonuçlarıma bakıp vücudunda yağ oranı biraz fazlaymış diye
inşallah sütüm olurda o yağları benden peline transfer ederim ....içerde bakamadım dışarda gözüm gibi bakarım

citosum ben daha 37+4 üm bugün
nst anormal çıksaydı hemen alacaktı ama nst normal çıkınca 1 hafta soluna yat dinlen haftaya sonlandıralım dedi
ameliyat günü belli değil..pazartesi günü nst girecem son kez ondan sonra gün verecek
ben çarşamba olsun isterim ameliyatımı 13,03,13 tarihli olur

serdar 38+4 te kaç kilo doğdu
serdar 3300 gramdı doğduğunda teyzesi:emir_bebek:ama ben çok muz yedim süt içtim ceviz fındık yedim son aylarımda hele :KK17: bide hep soluma yattım direk bebişime kan gitsin diye:nazar:birde dktrum bacak arasına yastık koyup yatmamı söylemişti ne içindi onu unttum ama:44:inşallah sağlıklı sıhattli doğar pelişin cnm morelini bozma hiç bol bol dua et :KK14:

selamlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :KK16:
ee güzeller nasılsınız beryal ablam demek kocan geldi gidiyor bile neyse allahım sağlık versin sana öp bebeleri yerime
divinim azra mercanaysenin topiğnde benle gece yarılarına kadar azra zulu eleyna dyd belss ben hep sohbet ederdik ama azra bitti gidiş o gidiş şimdi buldumda kaçırırmıyım tabi özel meajlarımada cevap yazmayıncaz azıcık isyannnn ettimde getirdim
meltem abla teyzemin gelini normal yolla kara bi kız dünyaya getirmiş şu an hastanedeler çok sevindim inşallah sağlıkla büyürde severiz napalım bizim olmuyo bari onu sevelim:KK14:bebeğim düşmeseydi onun yada senin hemen arkandan bende doğuracaktım püff nesem valla senide bunalttık iyicene bizden çekindiğine göbüş ün resimlerinide eklemedin doğurmadan eklede görek bi yarın cadı doğdumu oturtmaz pc başına seni hakkımızda hayırlısı olsun balım:KK1:

serdar 3300 gramdı doğduğunda teyzesi:emir_bebek:ama ben çok muz yedim süt içtim ceviz fındık yedim son aylarımda hele :KK17: bide hep soluma yattım direk bebişime kan gitsin diye:nazar:birde dktrum bacak arasına yastık koyup yatmamı söylemişti ne içindi onu unttum ama:44:inşallah sağlıklı sıhattli doğar pelişin cnm morelini bozma hiç bol bol dua et :KK14:
maşallah serdoşuma
muz ara ara yedim ceviz her gün yedim..soluma bilerek çok yatmadım çok iri bi bebek olmasın normal olsun diye
hep sağıma yattım yada sırt üstü..tühh bilsem yatmazmıydım soluma
bacak arası yastığını 1 hafta kramp girdi o zaman koydum
bugün nst ye girdim bebek hareketlerinde hiçbi sıkıntı yok..rahatladım baya..
rabbimin bana emaneti aslında pelin ama bende rabbime emanet ettim doğana kadar

bugün geçmiş olsuna gelecek misafirlere ikramlık şekerlerimizi yaptık vildanla
doğumdan sonra hepsinin resimlerini ekliycem inşallah
selamlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :KK16:
ee güzeller nasılsınız beryal ablam demek kocan geldi gidiyor bile neyse allahım sağlık versin sana öp bebeleri yerime
divinim azra mercanaysenin topiğnde benle gece yarılarına kadar azra zulu eleyna dyd belss ben hep sohbet ederdik ama azra bitti gidiş o gidiş şimdi buldumda kaçırırmıyım tabi özel meajlarımada cevap yazmayıncaz azıcık isyannnn ettimde getirdim
meltem abla teyzemin gelini normal yolla kara bi kız dünyaya getirmiş şu an hastanedeler çok sevindim inşallah sağlıkla büyürde severiz napalım bizim olmuyo bari onu sevelim:KK14:bebeğim düşmeseydi onun yada senin hemen arkandan bende doğuracaktım püff nesem valla senide bunalttık iyicene bizden çekindiğine göbüş ün resimlerinide eklemedin doğurmadan eklede görek bi yarın cadı doğdumu oturtmaz pc başına seni hakkımızda hayırlısı olsun balım:KK1:

seninde kutlu olsun canım :KK16:
mercanayşenin topiğe hergün takılırdım ama içlerinden dyd(hemşerim) ve eleynayı hatırladım sadece
yaşlılık :KK14: unutkanlık çoğaldı bende zaten okuduğumu bile dakkasına unutuyom :KK30:

hayırlı uğurlu olsun bebişiniz cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı size:KK49: sıkma canını bende hep başkalarının çocuklarını sevdim hemde çok sevdim...hatta en son yiğenim olunca artık nasıl sarılıp kokladıysam herkes halimi görüp öyle içten dua ettilerki ertesi ay ben hamile kaldım..rabbim büyük...sizede bu dünyada evlat kokusu duymayı nasip eder inşallah

beni bunaltmadınız..göbüşün resimlerinide ekleyim bir ara
kaynanam bizde kalırmı..kalırsa ne kadar kalır bilemem ama hastaneden geldikten sonra ilk fırsatta resim eklemeye çalışacam
ben doğum yapıp gidenlerden olmayacam...kaç dakikamı alırki bi girip ben iyiyim siz nasılsınız demek
en fazla 30 dk ...onuda yıllarca paylaşım yaptığım arkadaşlarımdan esirgiycek değilim :KK19:
bu gidenlere :KK19: :KK20: :KK22: :KK25: :KK4: :KK47: :KK57: :63: :88: :95: :99: :100: :113: :117: :120:

buda bizi sevenlere :nazar: :13: :KK16: :KK19: :KK42: :KK9: :KK48: :KK54: :KK70: :KK71: :KK69: :KK73: :79: :81: :93: :116:

Son düzenleme:
iiiiiiiiiiiiiii geceler herkeslereee kızlar gelemiyoz diye kızmayın olnı var olmayanı demi ama fırsatını buldukca geliyoruz biz oğlumla çok iyiyiz sizlerde iyisiniz son sayfada okuduğum kadarıyla allahım hepimizin yardımcısı olsun allaha emanet kalın :KK23:

maşallah serdoşuma
muz ara ara yedim ceviz her gün yedim..soluma bilerek çok yatmadım çok iri bi bebek olmasın normal olsun diye
hep sağıma yattım yada sırt üstü..tühh bilsem yatmazmıydım soluma
bacak arası yastığını 1 hafta kramp girdi o zaman koydum
bugün nst ye girdim bebek hareketlerinde hiçbi sıkıntı yok..rahatladım baya..
rabbimin bana emaneti aslında pelin ama bende rabbime emanet ettim doğana kadar

bugün geçmiş olsuna gelecek misafirlere ikramlık şekerlerimizi yaptık vildanla
doğumdan sonra hepsinin resimlerini ekliycem inşallah

seninde kutlu olsun canım :KK16:
mercanayşenin topiğe hergün takılırdım ama içlerinden dyd(hemşerim) ve eleynayı hatırladım sadece
yaşlılık :KK14: unutkanlık çoğaldı bende zaten okuduğumu bile dakkasına unutuyom :KK30:

hayırlı uğurlu olsun bebişiniz cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı size:KK49: sıkma canını bende hep başkalarının çocuklarını sevdim hemde çok sevdim...hatta en son yiğenim olunca artık nasıl sarılıp kokladıysam herkes halimi görüp öyle içten dua ettilerki ertesi ay ben hamile kaldım..rabbim büyük...sizede bu dünyada evlat kokusu duymayı nasip eder inşallah

beni bunaltmadınız..göbüşün resimlerinide ekleyim bir ara
kaynanam bizde kalırmı..kalırsa ne kadar kalır bilemem ama hastaneden geldikten sonra ilk fırsatta resim eklemeye çalışacam
ben doğum yapıp gidenlerden olmayacam...kaç dakikamı alırki bi girip ben iyiyim siz nasılsınız demek
en fazla 30 dk ...onuda yıllarca paylaşım yaptığım arkadaşlarımdan esirgiycek değilim :KK19:
bu gidenlere :KK19: :KK20: :KK22: :KK25: :KK4: :KK47: :KK57: :63: :88: :95: :99: :100: :113: :117: :120:

buda bizi sevenlere :nazar: :13: :KK16: :KK19: :KK42: :KK9: :KK48: :KK54: :KK70: :KK71: :KK69: :KK73: :79: :81: :93: :116:
iyi yapmışın kanka aynen devam et :KK19:Allahım yarabbim çocuk iri olmasın diye yatmamış olurmu öyle hiç çok kızdım kanka çok:KK20:şu bir hafta dikkat ette iyi beslensin hem sola yatmak sadece beslenmesi için değil oksijen ve kanda kaliteli geçiş yapsın diye senden sonra hamile kalacak kızlarada bilgi olsun HAMİLE KALINCA MÜMKÜN OLDUĞUNCA SOLA YATIN:nazar:neyse bu kadar fırça yeter sana doğum önü çok canını sıkmayem:KK9:günün belli olunca haber et cnm :KK54:

iiiiiiiiiiiiiii geceler herkeslereee kızlar gelemiyoz diye kızmayın olnı var olmayanı demi ama fırsatını buldukca geliyoruz biz oğlumla çok iyiyiz sizlerde iyisiniz son sayfada okuduğum kadarıyla allahım hepimizin yardımcısı olsun allaha emanet kalın :KK23:
sanada iyi geceler cnm
iyi olduğunuza sevindim
gelemeyenlere kızmıyoruz canım ne haddimize..kimseyi zorla çağırmıyoruz isteyen geliyor
doğru diyon facesi olan var olmayan var
facede takılsam belki bende buraya GELeMEZdim
sende Allaha emanet ol
iyi yapmışın kanka aynen devam et :KK19:Allahım yarabbim çocuk iri olmasın diye yatmamış olurmu öyle hiç çok kızdım kanka çok:KK20:şu bir hafta dikkat ette iyi beslensin hem sola yatmak sadece beslenmesi için değil oksijen ve kanda kaliteli geçiş yapsın diye senden sonra hamile kalacak kızlarada bilgi olsun HAMİLE KALINCA MÜMKÜN OLDUĞUNCA SOLA YATIN:nazar:neyse bu kadar fırça yeter sana doğum önü çok canını sıkmayem:KK9:günün belli olunca haber et cnm :KK54:
ya ne biliyim :KK37: ben cidden iri bebek olmasın diye yatmadım
doktorumda demedi bişey..bende sana kızdım o zaman..şimdimi söylenir bu
en baştan söylesene :KK53: neyse iş işten geçti..birdahaki sefere hep sola yatarım :KK52:
Annemle kardeşim gitti çokkk üzgünüm çokkk...

güle güle kavuşun cnm..fazla ayrı kalamazsınız siz ...sen gidersin ...zaten yazda geliyor

morelini bozma cnm hayırlısıyla sağlkla alırsın inşallah kucağına pelişini :KK19:sen 38 haftanı doldurdun cnm niye şimdi almıyor dktr serdarda 38+4 günlüktü doğuma girdiğimde :26:benimde tansiyonum yükselmişti son zaman stresten :18:doğunca besler kiloyu aldırırsın cnm üzülme sakın :KK34:haftaya derken perşembemi olucan :26:

hoşgeldin cnm bayağı merak ettiydim seni uzun zamandır sesin soluğun çıkmadıydı:KK1:
sağol cnm bende serdarda gayet iyiyiz çok şükür ara ara serdarla inatlaşma nöbetlerimizi saymazsak iyiyiz:KK14:
şuan 2 yaş bunalımında kendisi :KK1:eylül nasıl yaramazlık yapıyormu annesi sen ikinci bebişi düşünmeye başladınmı cnm:KK23:eylül dört yaşına girmiş maşallah abla olucak yaşa gelmiş artık :KK9:hayırlısıyla kardeşi de gelir inşllah:21:

citos merhaba.canım Eylül'de iyi evdeyiz beraber:)) herkes artık ikinci bebeğin zamanı geldi diyor ama kısmet bakalım hayırlısı hepimiz için.serdar paşamızıda öpüyoruz görüşmek üzere.

37+4 oldum bugün
canım sıkıldı ister istemez 8 ay boyunca hiç sorun yaşamadım son hafta nerden çıktı bu ..hiç beklemediğim bişeydi hep güzel şeyler söylüyordu dr
birde benim gibi hiç oturmayan biri için yatmak demek hapis demek
bağlasalar yatamam çatlar ölürüm ben ama bu durumda hadi kalk nasıl kalkıyorsan

slm cnm hoşgeldin
kilosu 2480 gr..haftaya sezeryana girecem ..minik kızım diye severken gerçekten minicik bi kız dünyaya getirecem
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm

2480 gr ayşe teyzesi...zayıf olması önemli değilde herhangi bi sağlık problemi olmasın tek düşüncem o
12 kilo almıştım hamilelik boyunca demekki bana yaramış yediklerim
anestezi uzmanıda dedi zaten kan sonuçlarıma bakıp vücudunda yağ oranı biraz fazlaymış diye
inşallah sütüm olurda o yağları benden peline transfer ederim ....içerde bakamadım dışarda gözüm gibi bakarım

citosum ben daha 37+4 üm bugün
nst anormal çıksaydı hemen alacaktı ama nst normal çıkınca 1 hafta soluna yat dinlen haftaya sonlandıralım dedi
ameliyat günü belli değil..pazartesi günü nst girecem son kez ondan sonra gün verecek
ben çarşamba olsun isterim ameliyatımı 13,03,13 tarihli olur

serdar 38+4 te kaç kilo doğdu

canım merhaba.Allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.Allaha emanet olun.hangi gün sezeryan olacak belli oldu mu? güzel haberlerini bekliyoruz.canım sağlıklı olsunda küçük olsun. onlar daha çabuk büyüyorlar. beni kuzenimin üçüzleri var daha öncede bahsetmiştim burada,bir tanesi 1.800 gr.doğdu,diğer ikisi 1.400 gr.şimdi 5 yaşına girdiler.görüşmek üzere canım.prensesimizi kucağına aldığında kokla bizim için.

selamlar canlarım
şimdi daha iyiyim
yakında gidecek sanırım

beryalim canım merhaba.doruk paşamız,defne prensesimiz nasıllar? eşinlede Allah kavuştursun canım en yakın zamanda.defne prensesimizde yürümeye başlamış nasıl karıştırıyor mu her yeri.görüşmek üzere.öpüyorum hepinizi.

kızlar ben çıkıyorum.akşama misafirim gelicek birşeyler hazırlayacağım.kimsecikler yokkkkkk...görüşmek üzere.

selam kızlar ben cumartesi iğnelere başladım tüp bebek için geri sayım iyce azaldı dualarla gelicek inşallah bebeğim umutlar ekiyorum yüreğime sevincimide paylaşıcam inşallah sizlerle:KK16:

divimmmmmm iyi olmana çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar:maşallah pelinimize sağlıcakla gelsin inşallah

kızlar hani bia rkadaşım var diyodum 6bucuk aylık öğrendi hamile oldugunu ve erken dogum riski vardı şimdi öğrendimki dogurmuşgüzel kızını :nazar:2gün küvezde kalmış evdelermiş şimdi 15 günde anne oldu ne mutlu yarabbim hepimiizn yüzünü güldürsün bana en çok bu umut oldu ol dese rabbim oluyo işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar nasılsınız divinty doğurmamışsın daha merak etmiştim seni...bebeğin zayıf diye üzülme ultrason son haftalar ölçemio bbenimki doğumdan 1hafta önce 2708çıktı 3400 doğdu:)))keçi boynuzu pekmezi öneririm 1hafta ye...

selam kızlar ben cumartesi iğnelere başladım tüp bebek için geri sayım iyce azaldı dualarla gelicek inşallah bebeğim umutlar ekiyorum yüreğime sevincimide paylaşıcam inşallah sizlerle:KK16:

divimmmmmm iyi olmana çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar:maşallah pelinimize sağlıcakla gelsin inşallah

kızlar hani bia rkadaşım var diyodum 6bucuk aylık öğrendi hamile oldugunu ve erken dogum riski vardı şimdi öğrendimki dogurmuşgüzel kızını :nazar:2gün küvezde kalmış evdelermiş şimdi 15 günde anne oldu ne mutlu yarabbim hepimiizn yüzünü güldürsün bana en çok bu umut oldu ol dese rabbim oluyo işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm tüp bebek tedavin hayırlı olsun RABBİM yüzünü güldürsün inş. :KK16:
demek baharcık anne oldu maşallah ya çok sevindim :) konuşursan selamlarımı ilet cnm :nazar:

canım merhaba.Allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.Allaha emanet olun.hangi gün sezeryan olacak belli oldu mu? güzel haberlerini bekliyoruz.canım sağlıklı olsunda küçük olsun. onlar daha çabuk büyüyorlar. beni kuzenimin üçüzleri var daha öncede bahsetmiştim burada,bir tanesi 1.800 gr.doğdu,diğer ikisi 1.400 gr.şimdi 5 yaşına girdiler.görüşmek üzere canım.prensesimizi kucağına aldığında kokla bizim için.
saol cnm Allah razı olsun..hayırlısıyla sağ sağlim kucağıma alırsam bakımla büyütürüm ben onu
küçük olması fikrine alıştım o an doktorum bütün olumsuzlukları peşpeşe sayınca panikledim sadece
yarın ameliyat oluyorum hayırlısıyla sizin içinde öpecem dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum

seni böyle umutlu mutlu görmek ne güzel :KK16: Allah bozmasın inşallah :KK19:
selam kızlar nasılsınız divinty doğurmamışsın daha merak etmiştim seni...bebeğin zayıf diye üzülme ultrason son haftalar ölçemio bbenimki doğumdan 1hafta önce 2708çıktı 3400 doğdu:)))keçi boynuzu pekmezi öneririm 1hafta ye...

anam merak ettim şimdi bakıyım benim bebiş kaç çıkacak
en son 1 hafta önce 2480 gr ölçtü ultrasonda
keçiboynuzu pekmezini 5 aydır yiyomda bana yaramış semirmişim iyice :KK9:

kızlar büyük gün yarın...dün belli oldu ameliyat günüm ...aslında dr bugün alacaktı ama ben panik yapınca 1 gün daha erteleyelim hemde özel tarihli olsun sizde biraz rahatlayın dedi
yarın sabah 8 de hastanede olacam yatış yapacaz öğlen 12 de ameliyata giriyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur
inşallah bi sıkıntı çıkmaz cumaya evimizde oluruz...eve gelir gelmez ilk fırsatta yazacam

saol cnm Allah razı olsun..hayırlısıyla sağ sağlim kucağıma alırsam bakımla büyütürüm ben onu
küçük olması fikrine alıştım o an doktorum bütün olumsuzlukları peşpeşe sayınca panikledim sadece
yarın ameliyat oluyorum hayırlısıyla sizin içinde öpecem dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum

seni böyle umutlu mutlu görmek ne güzel :KK16: Allah bozmasın inşallah :KK19:

anam merak ettim şimdi bakıyım benim bebiş kaç çıkacak
en son 1 hafta önce 2480 gr ölçtü ultrasonda
keçiboynuzu pekmezini 5 aydır yiyomda bana yaramış semirmişim iyice :KK9:

kızlar büyük gün yarın...dün belli oldu ameliyat günüm ...aslında dr bugün alacaktı ama ben panik yapınca 1 gün daha erteleyelim hemde özel tarihli olsun sizde biraz rahatlayın dedi
yarın sabah 8 de hastanede olacam yatış yapacaz öğlen 12 de ameliyata giriyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur
inşallah bi sıkıntı çıkmaz cumaya evimizde oluruz...eve gelir gelmez ilk fırsatta yazacam

divinty canım merhaba.senden bir haber var mıdır diye bir bakayım dedim.canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle.güzel haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet olun. çok öpüyorum.

X