Dokuz Doğuranlar

nasılsınız kızlar..annem geldi iki hafta olcak her zamanki gibi buraya gelir gelmez hasta oldu yine buranın havası hiç iyi gelmiyo.komalık oldu yine oda yetmezmiş gibi koca bi kış hasta etmediğim yağızda komada..öksürmekten ciğerleri çıkcak nerdeyse gecem gündüzüme karıştı..hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar,bebek için gün sayan arkadaşlarımada hayırlı doğumlar diliyorum...kendinize iyi bakın

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

27 / 02 / 2013

SAAT : 09:10

ÇARŞAMBA

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.divinity:KK43: vildangel ):__11 HAZİRAN _____________ KIZ
2.rufeyde serra: ______ 22 TEMMUZ ______________
3..ÖZLEMİMSİN _______________________________ KIZ
4.nurcan1980 ________________________________

:KK76::KK76::KK76: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı cumalar kızlar:KK16::KK16:
beryal çok geçmiş olsun cnm şimdi iyisindir umarım:26:kocikinde gelmiş gözün aydın buarada:KK23:
şifaa bebişine kavuşmuş rabbim analı babalı büyütsün inşllah:KK16:
divin seninde sayılı günlerin kaldı Allahım sağlıkla bi avazda sezercikle kurtarsın inşllah pelişide görmek için sabırsızlanıyom:KK52:
beloş senanın diş partisinide kutlamışınız inci gibi çıksın prensesin dişleri kocaman öptük sizide oğluşumla:KK54:
haksever tedavine az kaldı umutla haberlerini bekliyoz:18:
ayşe sen nasıl oldun :KK14:
nesliş ve vale sizdende ses seda yok yine nerelerdesiniz:26:
yaren annene ve oğluşuna geçmiş olsun cnm:KK14:
hakça sende görünmüyorsun epeydir sende iyisindir umarım :26:
okyanus dilnur kayıplara karıştı zati :44:
daha adı aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın herkesi anmaya çalıştım:KK9:
ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür evde oyunlarla vakit geçirmeye çalışıyoz havalar iyi oldukça park bahçe çarşı geziyoruz işte:KK14:

nasılsınız kızlar..annem geldi iki hafta olcak her zamanki gibi buraya gelir gelmez hasta oldu yine buranın havası hiç iyi gelmiyo.komalık oldu yine oda yetmezmiş gibi koca bi kış hasta etmediğim yağızda komada..öksürmekten ciğerleri çıkcak nerdeyse gecem gündüzüme karıştı..hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar,bebek için gün sayan arkadaşlarımada hayırlı doğumlar diliyorum...kendinize iyi bakın
ne kadar hassas bünyeleriniz varmış Allah yardımcınız olsun...geçmiş olsun hepinizede
sende kendine annene ve yağıza iyi bak :KK16:
hayırlı cumalar kızlar:KK16::KK16:
beryal çok geçmiş olsun cnm şimdi iyisindir umarım:26:kocikinde gelmiş gözün aydın buarada:KK23:
şifaa bebişine kavuşmuş rabbim analı babalı büyütsün inşllah:KK16:
divin seninde sayılı günlerin kaldı Allahım sağlıkla bi avazda sezercikle kurtarsın inşllah pelişide görmek için sabırsızlanıyom:KK52:
beloş senanın diş partisinide kutlamışınız inci gibi çıksın prensesin dişleri kocaman öptük sizide oğluşumla:KK54:
haksever tedavine az kaldı umutla haberlerini bekliyoz:18:
ayşe sen nasıl oldun :KK14:
nesliş ve vale sizdende ses seda yok yine nerelerdesiniz:26:
yaren annene ve oğluşuna geçmiş olsun cnm:KK14:
hakça sende görünmüyorsun epeydir sende iyisindir umarım :26:
okyanus dilnur kayıplara karıştı zati :44:
daha adı aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın herkesi anmaya çalıştım:KK9:
ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür evde oyunlarla vakit geçirmeye çalışıyoz havalar iyi oldukça park bahçe çarşı geziyoruz işte:KK14:

seninde hayırlı cumaların olsun cnm:KK16:...gerçi cuma vakti çoktan geçti:KK14:
bana kalsa hep hamile kalsam hiç bitmese bu an...nasıl bişey çıkacak ne olacak sanki ilk gibi heyecanlıyım ve ameliyat acısını bildiğimden çokta korkuyom :18:

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür bugün belenayımla çok güzelll bir gün geçirdik beni çok güzel ağırladı saolsun çocuklarımız buluştu saolasın canım arkadaşımmm...

merhaba sessiz topik ben gece geliyorum diye kimsecikler olmuyor diyordum ama gündüze pek fark yokmuş:KK31:nasılsınız bakalım
beryalcim geçmiş olsun iyi olmana sevindim eşinde gelmiş gözün aydın canım paşamla cimcime nasıl iyilerdir inşallah bu arada mavi_gözlü yle konuştuk hamileymiş 11 haftalık dedi haber vereyim dedim kk ya giremiyormuş sorun var diyor şifreyimi unuttu nedir sorun bilmiyorum ama çok selamı var hepinize
diviiiiiii kız mart geldi sanırım yarın gün alacaksın geçmişte öle okumuştum yanılıyormuyum heyecan varmı heyecan maşallah az kaldı rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin habersiz bırakma bizi
bircancım şükür kavuşturana diyeyim ben gelemesemde sonunda buluştuk çok güzel bir gündü iki çocuklu annenin bir gününü öğrenmiş oldum:KK9:gözüm korkmadı desem yalan olur rabbim yardımcın olsun bircan canım benim
çiosum sen nasılsın serdar paşam nasıl yaramazlık var mı sena hanım şimdiden başladı henüz yürümüyor emekliyor ama yaramazlıklar hat safada dün sebilin suyunu boşalmaya çalışırken yakaladım üstü başı ıslanmış bide yürüse neler yapacak bilemiyorum:KK1:diş buğdayı resimlerimizi eklicem bakarsınız
ayşecim sen nasılsın inşallah en kısa zamanda seninde halayını çekelim burda özledim halay çekmeyi şöle herkes hamile kalsada topluca halay çeksek tey tey tey:KK64::KK64::KK64:inşallaaaaaaaah
haksever okul nasıl gidiyor çocuklarla uğraşmak zevkli ama bi o kadarda zor olsa gerek inşallah en kısa zamanda bebişinle uğraşacağın günler nasip etsin rabbim
valecim güzel kardeşim sen nasılsın biraz daha iyisindir umarım hiç bir şeyi takma kafana rabbim herşeyi yoluna koymuştur canım benim dualarımdasın
neslihan yok galiba benmi denk gelmiyorum umarım iyisindir kardeşim
şifacımda doğum yapmış maşallah rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla ve hayırla inşallah
uğrayan uğramayan herkese selam olsun öpüldünüz canlar kendinize iyi bakın ben fırsat buldukça gelirim divicim merak ediyorum tarihi öğrenince yaz ayy minicik bir cimcime daha teşrif edecek inşallah hadi hayırlısı bakalım:KK52:

slmben iyiim şükür kızlar pazartesi doktora gittim adet ol ilaçlarını al gel dedi iğnelere başlıcaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

belenay ,citosum evet başlıyoruz bakalım tedaviye dualarınız bekliyorum..belenay evet cocuklarla uğraşmak inan büyüklerle uğraşmaktan daha kolay çünkü ben onların bütün duygularının dogal ,masum ve öyle içlerinden geldigi gb oldugunu biliyorum kızıyolarsa mutlularsa yada ne bilim ne hissediyoalrsa o ama büyükler bizder öylemiyiz herkezin yüzünde bi maske canım cicim diyenler arkandan ne yapıyolar bilemiyosun asla o yüzden en güzel meslek cocukalrla birlikte olunan meslek sanırım sviyorum işimi sadece okulöncesi ögretmeni tek ben varım o yüzden yogunum biraz zor ama olsun rabbima yırmasın :KK19:

merhaba sessiz topik ben gece geliyorum diye kimsecikler olmuyor diyordum ama gündüze pek fark yokmuş:KK31:nasılsınız bakalım
beryalcim geçmiş olsun iyi olmana sevindim eşinde gelmiş gözün aydın canım paşamla cimcime nasıl iyilerdir inşallah bu arada mavi_gözlü yle konuştuk hamileymiş 11 haftalık dedi haber vereyim dedim kk ya giremiyormuş sorun var diyor şifreyimi unuttu nedir sorun bilmiyorum ama çok selamı var hepinize
diviiiiiii kız mart geldi sanırım yarın gün alacaksın geçmişte öle okumuştum yanılıyormuyum heyecan varmı heyecan maşallah az kaldı rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin habersiz bırakma bizi
bircancım şükür kavuşturana diyeyim ben gelemesemde sonunda buluştuk çok güzel bir gündü iki çocuklu annenin bir gününü öğrenmiş oldum:KK9:gözüm korkmadı desem yalan olur rabbim yardımcın olsun bircan canım benim
çiosum sen nasılsın serdar paşam nasıl yaramazlık var mı sena hanım şimdiden başladı henüz yürümüyor emekliyor ama yaramazlıklar hat safada dün sebilin suyunu boşalmaya çalışırken yakaladım üstü başı ıslanmış bide yürüse neler yapacak bilemiyorum:KK1:diş buğdayı resimlerimizi eklicem bakarsınız
ayşecim sen nasılsın inşallah en kısa zamanda seninde halayını çekelim burda özledim halay çekmeyi şöle herkes hamile kalsada topluca halay çeksek tey tey tey:KK64::KK64::KK64:inşallaaaaaaaah
haksever okul nasıl gidiyor çocuklarla uğraşmak zevkli ama bi o kadarda zor olsa gerek inşallah en kısa zamanda bebişinle uğraşacağın günler nasip etsin rabbim
valecim güzel kardeşim sen nasılsın biraz daha iyisindir umarım hiç bir şeyi takma kafana rabbim herşeyi yoluna koymuştur canım benim dualarımdasın
şifacımda doğum yapmış maşallah rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla ve hayırla inşallah
uğrayan uğramayan herkese selam olsun öpüldünüz canlar kendinize iyi bakın ben fırsat buldukça gelirim divicim merak ediyorum tarihi öğrenince yaz ayy minicik bir cimcime daha teşrif edecek inşallah hadi hayırlısı bakalım:KK52:

hg beloşum yolunu gözlüyodum resimleri merak ediyordum:KK52:
az daha eklemesen çatlıycaadım:KK53: ayrıntıları istiyorum ama resimleriniz güzelde ne gibi aktiviteler yapılıyor bilmiyorum
eeeeee bizimde şurda ne kaldı 8 aylıkken diş çıkarsa kasımda bizde yaparız diş buğdayı eğlencesi :KK9:
benim bu telaşımda doğmamış çocuğa don biçmeye benzedi biraz :KK1:

mavişle birdaha görüşürsen benden de çok selam söyle
hayırlı olsun bebişide :nazar: en son eşiyle boşanacağını yazıp gitmişti..gidiş o gidiş :KK14: hamile olduğuna göre arayı düzeltti demekki...yuvalarının yıkılmadığına sevindim

yarın gidecem dr teklif sunacam bakalım kabul ederse 15 martı geçirmek istiyom:KK1:...alış-verişimide yapıyım dolaplara yerleştiriyim ondan sonra doğuruyum
her işimi bitirdim sadece alış-veriş kaldı...ameliyalı ameliyatlı birde poşetleri nasıl yerleştiriyim
vildoşla kocişte beceremezler..zaten evde kalabalık olur..:KK45:
en iyisi elim ayağım tutarken yapabilirsem yapıyım

heyecan var korku var üzüntü var
bu anı çok beklediğim için hiç bitmesin istiyorum.. her hazırlığımda bitti sadece ikramlık şekerler kaldı
yarın malzemeleri alıp onuda yaptımmı tamamdır
doğumdan sonra resim eklerim

Son düzenleme:
slmben iyiim şükür kızlar pazartesi doktora gittim adet ol ilaçlarını al gel dedi iğnelere başlıcaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

belenay ,citosum evet başlıyoruz bakalım tedaviye dualarınız bekliyorum..belenay evet cocuklarla uğraşmak inan büyüklerle uğraşmaktan daha kolay çünkü ben onların bütün duygularının dogal ,masum ve öyle içlerinden geldigi gb oldugunu biliyorum kızıyolarsa mutlularsa yada ne bilim ne hissediyoalrsa o ama büyükler bizder öylemiyiz herkezin yüzünde bi maske canım cicim diyenler arkandan ne yapıyolar bilemiyosun asla o yüzden en güzel meslek cocukalrla birlikte olunan meslek sanırım sviyorum işimi sadece okulöncesi ögretmeni tek ben varım o yüzden yogunum biraz zor ama olsun rabbima yırmasın :KK19:

hayırlı olsun haksever 4 martta geldi geçti
sadece beloşla citostanmı dua bekliyon onlar sordu diye aşkolsun ..

senin içindeki bu çocuk sevgisinede hayranım...inşallah rabbim sanada nasip eder bütün ilgini sevgini kendi çocuğuna verirsin ..yani o şanslı bebeğe :KK31:
haberi olsa gelecek seni bekletmiycek ama senin nasıl biri olduğunu bilmiyor heralde
biri ona söylesin:KK52:

canımmm senin o sebilden çekeceğin var çocuklar için güzel oyun aracı hümada elledi ya o gün:)))

selamlar nasılsınız kızlar belenay ablam benden daha haber zor gelir
maşallah maviş eşimden ayrılcam deyip gitmişti hayırlııs ile alsın bebeğini kucağına:KK49::KK49:

şükür kavuşturana canım azram zorla buldum seni hg din canım nasılsın sanki hiç konuşmadık senle :KK1::KK1::KK1:

azram benim albümde 2 tane resmim var bakabilirsin nasıl olsa arkadışımsın baksana ahh ahh ozamanlar ne zayıftım antalyadan karelerdi ahhh:KK50:

evet geç oldu ama güç olmadı kimleri hatırlıyon baksana bi geçmişe falan:KK14:

canım vallahi hafızamı kaybetömiş gibiyim yeteee vardı sen biliomusun onu hatırlıyom onunlada görüşüyoz sürekli onun için:KK9:casperr33vardı onu hatırlıyom hatta mersinliydi biz onunla görüşecektik kısmet olmadı başkada kimseyi hatırlamıyom

canım vallahi hafızamı kaybetömiş gibiyim yeteee vardı sen biliomusun onu hatırlıyom onunlada görüşüyoz sürekli onun için:KK9:casperr33vardı onu hatırlıyom hatta mersinliydi biz onunla görüşecektik kısmet olmadı başkada kimseyi hatırlamıyom

casperi bilmiyom
ama yeteeeerrr geçen gün tüp bebek yaptırdı ama tutmadı dedi o infertilite bölümne takılıyor onlar inşallah görüşürsünüz gene dediğim bölümlere bakta ulaşırsın inşallah kendine :KK14::KK14:

canım resimlerini gördüm kilolu değilsin canım kaç kilosun kız bakim

o resimler 2011 de çekildi o zmanalar 58 dim o zamanda beri bayağı kilo aldım ne güzel zayıftım helede düşükten sonra daha bi deli aldım ama inşallah vereceğim azram gidecek bu kilolar:KK8::KK8:

X