- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
selam boş topik...dertleşmeye geldim bugün ultrasona girecektim ayın 13 de kontrolüm vardı hatırlarsanız 19 una randevu vermişlerdi
gitim hastaneye saat 13:30 da barkodumu verdim biz sizi çağırırız bekleyin dediler
saat 3e kadar bekledik o ara girip girip soruyorum zaten sistemde hata var,ultrason bozuldu bisürü laga luga ediyorlar
en sonunda içeri girdim şiştim artık beklemekten alıyosanız alın dedim
ultrasonlar arıza yapmış diğer tarafa gönderecem sizi dedi
ora ana baba günü bize bugün sıra gelecekmi oraya gönderiyosunuz diyorum bilemem diyor ...kimin umurunda hasta
hastaneye sağlam gitsem hasta olup çıkıyom zaten
diğer tarafa gittim sıra çok aciller var bekliycen dediler
doktorum 4 te polikliniği bırakıyor ,ona yetişebilecemmi diyorum..her zamanki cevap bilemem
o ara kocik işten çıktı geldi baktıki sıra çok gitti bağırdı yine güvenlikçiler geldi başına onlarada diklendi tabi asla altta kalmaz zaten haklıyız kimse bişey diyemiyo
başka güne randevu ver bugün zaten bize sıra gelmez dedi...25 ine randevu verdiler
gittim doktorun odasının önüne...iğne atsan yere düşmez
10 dakika bekledim daha randevusu olan hastalar girememiş sonuç gösterecek en az 30 kişi var ,muayenenin bitmesine yarım saat kalmış
burdada bana sıra gelmez dedim çıktık hastaneden...biraz alışveriş yapıyım dedim aradığım hiçbişeyide bulamadım
eve geldik internetten randevu alıyım en yakın zamana diye randevulara baktım en erken 6 marta gün var
6 martta ben 37+3 oluyorum
güya son haftalar her hafta kontrol ve nst var ama sıra yokki gidiyim
acilde nöbetide yok
sezeryan tarihini 37. haftada belirleyecektik
kısaca artık hastane kontrolüm bitti daha gitmiycem tövbeledim
randevumu aldım giderim 6 martta ameliyat günümü alırım..ameliyatımı olur çıkarım inşallah
çok sinirlerim bozuk... Allahın cezası sistem
hastanede hastaya hizmet diye bişey yok..sistem kaldırmıyor hastane ve doktor yetersiz...
en başta hata ettim ben en kalabalık doktoru seçmekle
diğerleri sinek avlıyor bu kadının muayenehanesinin önüne iğne atsan yere düşmüyor
bunaldıııııııııııımmmmmmmmmmm
gitim hastaneye saat 13:30 da barkodumu verdim biz sizi çağırırız bekleyin dediler
saat 3e kadar bekledik o ara girip girip soruyorum zaten sistemde hata var,ultrason bozuldu bisürü laga luga ediyorlar
en sonunda içeri girdim şiştim artık beklemekten alıyosanız alın dedim
ultrasonlar arıza yapmış diğer tarafa gönderecem sizi dedi
ora ana baba günü bize bugün sıra gelecekmi oraya gönderiyosunuz diyorum bilemem diyor ...kimin umurunda hasta
hastaneye sağlam gitsem hasta olup çıkıyom zaten
diğer tarafa gittim sıra çok aciller var bekliycen dediler
doktorum 4 te polikliniği bırakıyor ,ona yetişebilecemmi diyorum..her zamanki cevap bilemem
o ara kocik işten çıktı geldi baktıki sıra çok gitti bağırdı yine güvenlikçiler geldi başına onlarada diklendi tabi asla altta kalmaz zaten haklıyız kimse bişey diyemiyo
başka güne randevu ver bugün zaten bize sıra gelmez dedi...25 ine randevu verdiler
gittim doktorun odasının önüne...iğne atsan yere düşmez
10 dakika bekledim daha randevusu olan hastalar girememiş sonuç gösterecek en az 30 kişi var ,muayenenin bitmesine yarım saat kalmış
burdada bana sıra gelmez dedim çıktık hastaneden...biraz alışveriş yapıyım dedim aradığım hiçbişeyide bulamadım
eve geldik internetten randevu alıyım en yakın zamana diye randevulara baktım en erken 6 marta gün var
6 martta ben 37+3 oluyorum
güya son haftalar her hafta kontrol ve nst var ama sıra yokki gidiyim
acilde nöbetide yok
sezeryan tarihini 37. haftada belirleyecektik
kısaca artık hastane kontrolüm bitti daha gitmiycem tövbeledim
randevumu aldım giderim 6 martta ameliyat günümü alırım..ameliyatımı olur çıkarım inşallah
çok sinirlerim bozuk... Allahın cezası sistem
hastanede hastaya hizmet diye bişey yok..sistem kaldırmıyor hastane ve doktor yetersiz...
en başta hata ettim ben en kalabalık doktoru seçmekle
diğerleri sinek avlıyor bu kadının muayenehanesinin önüne iğne atsan yere düşmüyor
bunaldıııııııııııımmmmmmmmmmm
Son düzenleme: