Dokuz Doğuranlar

slm kızlar bugün pazar gezmesindeydik eşimi ''evim sensin'' filmine götürmeye çlıştım ama sinemaya gidip diğer filmelri görüğnce tabiki ''007 bond''filmine girdik güzeldi yani filmin ilk 15 dakikası felan türkiyede çekilmiş alt yazılıydı:KK53:bereket az konuşup cok aksiyon vurdu kırdı vardı:KK53: ama hala evim sensini çok merak ediyorum:KK17:artık internete düşünce izlerim kendim benimki özcan deniz mahsun sevmiyo kekoları zengin ediyonuz izleyip diyo :KK19:

maviella.....................yı merak ettim çok 2 gün geçti inşallah sevincinden giremiyodur:18:bu sefer omuş olsun ve sımsıkı tutunsunlar annelerine inş.:KK31:

slm kızlar
divitny sağol canım evet düzelmiş kk
bu arada beryal ne yaptı acaba çok zor ya tek başına iki çocuk bide üstüne ameliyat olacakmış allah yar ve yardımcısı olsun

beryali bende merak ediyom Allah yardımcısı olsun ..geldimmi üst üste geliyor sıkıntılar

bu arada sanada çok az kaldı firdevs
kontrollere gidiyormusun..

şifa olur inşallah...banada depresan verecekti doktorun biri prolaktin hormonum yüksek diye..hani stresten yükselirmişya prolaktin hormonu , farklı bir tedavi yöntemi deneyecekti ...doktoru sevmediğim için 2. kere gitmedim...
1 hafta sonra psikoloğamı gidecen kadın doğumamı

neslihaaaaaaaannnnnnn arayı çok açtın yine nerelerdesin sen...mesajımı duy gel bi ses ver
ne zaman sana mesaj yazsam hemen geliyorsun bu seferde gel ...gelmezsen çok bozulurum :KK37: özledim seni

canım evet bende çok merak ediyorum inşallah sağlığı yerindedir 2çocuk gerçekten çok zor bende tek başımayım ordan biliyorum senin varmı kalacak birileri...divinty senin cinsiyet daha belli değilmi?

slm alk kızlar moralim çok bozuk areyfe günü çok iyiyidim 1 haftada tam 2.200 gr vermiştim şimdi 10 gün üzerine gittim inanırmısınız sadece 200 gr vermişim çok kötü oldum inanamadım nasıl oldu halbuki dikkat etmiştim ama ilk haftadfaki gibi yapamadığım kesin sporumuda aksattım ama doktorum moral verdi saolsun en azından almamışın bunu bi bayram molası düşünelim bundan sonra dikkatli ol dedi bakalım haftaya çarşamba günü kontrolum var tekrar bakalım napıcam allahım herkesin yardımcısı olsun
beryalcim naptın nasıl oldunuz geçmişide çok dikkatli okuyamadım üstten bi geçtim dün akşam geldim şimdi tekrar köye çıkıyorum bende durumlar bundan ibaret b şu an 82 .800 allahım inanamıyorum sadece 200 gr demeye bile utanıyorum:KK17:

toprağım geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun başka bakaak yokmu ya üzüldüm şimdi getir paşamla defne kızımı ben bakayım sen rahat rahat gir ameliyatına ciddiyim bak rabbim şifalar versin canım benim

haydi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

elevitle gyneferon hamileler için kullanılıyor grip için parol minoset alabilirsin ben bütün kış minosetle ayakta durdum kızımda sağlıklı şükür bişey olmadı doktoruna güveniyorsan hiç dert etme ne diyorsa yap bende güvendim ve ne verdiyse kullandım sen dikkat et canım grip fena yapıyor ballı limonlu ılık su iç bol bol c vitamini al kuzucuğumuza iyi bak uzuuuun bi yoldan geldi o :KK16:

rabbimin imtihanalrı bitmiyoki çok üzüldüm canım ya kim yardım edicek sana off:KK43:( ne diyim rabbim şifa versin nolcak böle ya eşin de izin alamaz sanırım hem erkek nasıl bakarki cocukların huyunu suyunu bile bilemiyo adamcaz off merak ettirme arada yaz canım öptümm

inşallah rabbim yüzünüzü güldürür bu kez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK19:

canlarım benim hepiniz çok teşekkür ederim beni merak edip yazmışsınız tek tek cevap yazamadım kusuruma bakmayın
bu aralar çok yoğunum
hastaneydi tahlildi derken 2 haftadır hep yollarda geçti ömrüm
bugünde hayırlısıyla doruku kreşe verdim.

son günlerde çok söz dinlemez oldu doruk
defneye de arada vurmaya başladı oyuncaklarını alıyor diye elindekini defneye atıyor bunun gibi kıskançlık olayları yaşadık
tam cümle kurup konuşamadığı için kreşe ocak ayından sonra yada eylülde verecektim ama hasta olduğumdan beri ilgilenemez oldum
annemde rahatsız kız kardeşim bankada çalışıyoır zaten mesaisi saatleri uzun abimin eşide kızıyla ilgileniyor yeğenimde anaokuluna gidiyor onunlada ilgilenmek gerek yani anlayacağınız herkesin derdi kendine .
çarşamba perşembe cuma 3 gün yarım gün gitti ama durmadı hep saat 11 gibi geri aradılar gelin alın diye
ama bugün şükür bu saate kadar aramadıla
içimden hep dua ediyorum aramasınlarda doruk oraya alışsın diye
inşallah alışır kaynaşır
tek sorun cümle kuramaması yoksa çok akıllı bir çocuk herşeyi biliyor anlıyor ama uzun uzun cümleler kurup derdini anlatamıyor bakalım neler olacak
ama alışması gerek çünkü tam düzen terbie kurallara alışacağı yaşta
babasıda yok onu eğimek zor olurdu benim için .hem defnede var artık istesemde eskisi kadar zaman ayıramıyorum doruka .oyun bile oynarken defne gelip karıştırıyor bu kezde doruk kızıyor
iki küçük çocuğu idare etmek çok zor

gelelim bana sol kolumdaki ve boynumdaki fıtık için ilaç tedavisi ne başladık.şimdilik ameliyatı rafa kaldırdım
sanırım biraz daha acılarala yaşayabilirim
boğaz ameliyatımıda eşim gelince yaptıracağız
çünkü önce dorukun kreş ortamına alışması önemli benim için.
doruk alışsınki
ameliyat döneminde annem defneyle rahat olsun
yoksa heran kreştan arıyorlar ağlıyor gelin diye bende gidemem annemde gidemez zor olurdu
doruk 1 ay kadar alışsın sonra tekrar sağlık sorunlarım için tedaviye başlıycaz hayırlısıyla
sizleri çok özledim
ama bu aralar çok zor ve yorucu bir süreçten geçiyorum
sizler her an aklımdasınız
fırsat buldukça gelicem
topiğimizi yalnız bırakmayın
öpüldünüz

hanımlar
çarşamba günü donmuş enbriyolarım çözündü ve iki tanesi transfer edildi 10 kasım test tarihim inanın 9 doğuruyorummmmmmmmm
canım inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere

canım çok çok geçmişler olsun hepinize rabbim ntez zamanda şifanızı versin inşallah
acele ediyorum kaynanamlara köye çıkıcaz daha sonra detaylı görüşürüz inşallah
allaha emanet olun
çok sağol tatlım

canım çok geçmiş olsun yüce rabbim dermansız dert vermesin allah kolaylık versin canım. hep diyorum ya sakınan göze çöp batıyor biz çocukların gözünün içine baktıkça birşeyler oluyor. sende herşeye tek başına yetişmeye çalışırken kendine dikkat edemedin allah yar ve yardımcın olsun bakacak kimse olmadımı çok zor bende aynı durumdayım doğuma giderken oğlanı kime bıracağım bilmiyorum
sağol canım teşekkür ederim
amin
tek başıma çocuk büyütmek ve iki çocukta küçük çok yıprandım
çocuklar büyüyor ama ben yaşlandığımı hissediyorum
yalnız olmakta zor haklısın
bende defnenin doğumuna giderken çok zorlandım
doruku annem baktı çünkü başkasında durmazdı
bende mecburen paraylaözel hemşire tuttum 2 gün hemşire bana baktı hastanede .
annem ve kardeşim falan geldiler doğuma ama doğumdan sonra gittiler mecbur doruk sıkıldı ağladı .eşim erkek ne yapılacağını bilmez mecburen hemşire tuttuk 2 gün gece gündüz beni baktı .eşimde kaldı ama hemşire hep ilgilendi bebekle ve benle
eşim diğer odada uyudu .suit oda da kaldık çok ta rahat oldu.
sende öle yap imkanın varsa eşinle oğlun orda kalsın.eğer oğlunu bırakacak yakının yoksa. diğer odada da sen ve bebek hemşire kalın .iki çocuğunda gözünün önünde olur

ablam sana dicemmm sende sabrettttttt çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnn:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

çok sağol ayşem
düşünceli kardeşim benim

slm kızlar bugün pazar gezmesindeydik eşimi ''evim sensin'' filmine götürmeye çlıştım ama sinemaya gidip diğer filmelri görüğnce tabiki ''007 bond''filmine girdik güzeldi yani filmin ilk 15 dakikası felan türkiyede çekilmiş alt yazılıydı:KK53:bereket az konuşup cok aksiyon vurdu kırdı vardı:KK53: ama hala evim sensini çok merak ediyorum:KK17:artık internete düşünce izlerim kendim benimki özcan deniz mahsun sevmiyo kekoları zengin ediyonuz izleyip diyo :KK19:

maviella.....................yı merak ettim çok 2 gün geçti inşallah sevincinden giremiyodur:18:bu sefer omuş olsun ve sımsıkı tutunsunlar annelerine inş.:KK31:
bond serisine bayılıyom helede yeni bonda:KK52:..çok yakışıklı adam :KK31:
evim sensin filminin ismi ilgimi çekti ama işin içinde mahsun varsa ben izlemem o filmi
adamın bütün filmleri dizileri abartı şiddet..hiç sevmiyom mahsunu :KK19:
canlarım benim hepiniz çok teşekkür ederim beni merak edip yazmışsınız tek tek cevap yazamadım kusuruma bakmayın
bu aralar çok yoğunum
hastaneydi tahlildi derken 2 haftadır hep yollarda geçti ömrüm
bugünde hayırlısıyla doruku kreşe verdim.

son günlerde çok söz dinlemez oldu doruk
defneye de arada vurmaya başladı oyuncaklarını alıyor diye elindekini defneye atıyor bunun gibi kıskançlık olayları yaşadık
tam cümle kurup konuşamadığı için kreşe ocak ayından sonra yada eylülde verecektim ama hasta olduğumdan beri ilgilenemez oldum
annemde rahatsız kız kardeşim bankada çalışıyoır zaten mesaisi saatleri uzun abimin eşide kızıyla ilgileniyor yeğenimde anaokuluna gidiyor onunlada ilgilenmek gerek yani anlayacağınız herkesin derdi kendine .
çarşamba perşembe cuma 3 gün yarım gün gitti ama durmadı hep saat 11 gibi geri aradılar gelin alın diye
ama bugün şükür bu saate kadar aramadıla
içimden hep dua ediyorum aramasınlarda doruk oraya alışsın diye
inşallah alışır kaynaşır
tek sorun cümle kuramaması yoksa çok akıllı bir çocuk herşeyi biliyor anlıyor ama uzun uzun cümleler kurup derdini anlatamıyor bakalım neler olacak
ama alışması gerek çünkü tam düzen terbie kurallara alışacağı yaşta
babasıda yok onu eğimek zor olurdu benim için .hem defnede var artık istesemde eskisi kadar zaman ayıramıyorum doruka .oyun bile oynarken defne gelip karıştırıyor bu kezde doruk kızıyor
iki küçük çocuğu idare etmek çok zor

gelelim bana sol kolumdaki ve boynumdaki fıtık için ilaç tedavisi ne başladık.şimdilik ameliyatı rafa kaldırdım
sanırım biraz daha acılarala yaşayabilirim
boğaz ameliyatımıda eşim gelince yaptıracağız
çünkü önce dorukun kreş ortamına alışması önemli benim için.
doruk alışsınki
ameliyat döneminde annem defneyle rahat olsun
yoksa heran kreştan arıyorlar ağlıyor gelin diye bende gidemem annemde gidemez zor olurdu
doruk 1 ay kadar alışsın sonra tekrar sağlık sorunlarım için tedaviye başlıycaz hayırlısıyla
sizleri çok özledim
ama bu aralar çok zor ve yorucu bir süreçten geçiyorum
sizler her an aklımdasınız
fırsat buldukça gelicem
topiğimizi yalnız bırakmayın
öpüldünüz

canım hoşgeldin
rabbim şifa verir bir an önce inşallah
güzel program yapmışsın kendine..
dorukla defneyi yerim ben ...en çokta defneyi yerim..prenseslere karşı hep daha fazla sempatim oldu :KK16:

beryal ben sana bi soru soracam
glukofeni hamile kalmak için kullanıyordun..şimdi iki tane çocuğun oldu..hala kullanıyormusun adet düzenleyici olarak
birde artık bundan sonra korunacanmı :KK1: 2 yeter diyomusun yani :KK1:

bond serisine bayılıyom helede yeni bonda:KK52:..çok yakışıklı adam :KK31:
evim sensin filminin ismi ilgimi çekti ama işin içinde mahsun varsa ben izlemem o filmi
adamın bütün filmleri dizileri abartı şiddet..hiç sevmiyom mahsunu :KK19:

:

yok canım bu özcan denizin filmi fragmanını izle cok güzel bence kesin izlemem lazım nete düşsede izlesem herifim götürmiyi:KK50:

yok canım bu özcan denizin filmi fragmanını izle cok güzel bence kesin izlemem lazım nete düşsede izlesem herifim götürmiyi:KK50:

yapımcı yönetmen falan mahsunsa yani film mahsun imzalıysa demek istemiştim
netten bakıyım fragmana ...bana bu aralar duygusal aşk filmleri lazım:KK16: tv de aşk görünce içim bi hoş oluyor

yapımcı yönetmen falan mahsunsa yani film mahsun imzalıysa demek istemiştim
netten bakıyım fragmana ...bana bu aralar duygusal aşk filmleri lazım:KK16: tv de aşk görünce içim bi hoş oluyor

benim fragmandan anladım kadarıyla fahriye evcen zengin kız özcanda onların inşatta çalışan bi amele gb bişi aşık oluyolar birbirlerine baya romantik görüntüler var ama sonra fahriye evcen beni kandırdı felan do babasına sanki anladım kadarıyla özcan evli cocukalrı var bunu saklıyo çünkü fragmanda kocanızın 1 yıldır birlikte oldugu kadın benim dio fahriye ay ne bilim biraz sonradan psikopata bağlıyomuş gb film merak ettim acıkcası:44::KK23:

benim fragmandan anladım kadarıyla fahriye evcen zengin kız özcanda onların inşatta çalışan bi amele gb bişi aşık oluyolar birbirlerine baya romantik görüntüler var ama sonra fahriye evcen beni kandırdı felan do babasına sanki anladım kadarıyla özcan evli cocukalrı var bunu saklıyo çünkü fragmanda kocanızın 1 yıldır birlikte oldugu kadın benim dio fahriye ay ne bilim biraz sonradan psikopata bağlıyomuş gb film merak ettim acıkcası:44::KK23:

izledim fragmanı
mahsun değil yönetmenide başrolde özcan denizmiş
internete düşerse bende izlerim..aşk var içinde :KK16:

beryal canım gerçekten çok zormuş bu 2çocuk bakımı gence yaşlıya bakmıyor valla yıpranıyosun...bu arada hümada daha konuşamıyor hatta kelimelerin çoğunu söyliyemiyo bile...

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

13 / 11 / 2012

SAAT : 1O:00

SALI

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1. firdevs2006: ______ 15 MART ________________ KIZ
2.sinemis84: ________ 1 NİSAN ________________ ERKEK
3. sifaa: _____________________________________
4.divinity:KK43: vildangel ):__11 HAZİRAN ______________
5.rufeyde serra: ______ 22 TEMMUZ ______________ :KK64::KK64::KK64:
6..ÖZLEMİMSİN _______________________________ KIZ
7.nurcan1980 ________________________________ :KK64::KK64::KK64:

:KK76::KK76::KK76: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Selamlar günaydın herkese canlarım
doruk dün 16:00 da geldi kreşten
normalde 18:00 de gelmesi gerek ama alışsın diye uykudan uyanınca aradı öğretmeni gidip aldım o saate kadar kalması bile büyük başarı
alışıyor sanırım oğlum

Selamlar günaydın herkese canlarım
doruk dün 16:00 da geldi kreşten
normalde 18:00 de gelmesi gerek ama alışsın diye uykudan uyanınca aradı öğretmeni gidip aldım o saate kadar kalması bile büyük başarı
alışıyor sanırım oğlum

alışır canım merak etme burda tecrbe konuşuyo:KK34:

garip kimsesiz topik yazıkkk:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
benim gibi aynı yalnızca kalmışşşş:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

günaydın ayşecikk:KK54:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...kimsecikler yok...inşallah hepiniz iyisinizdir...kendinize çokkk iyi bakın...

selamlar canlarım
3 gündür annemlerdeydim..bugün evime gelebilim sonunda çok şükür
yarın kaynanama gidecem..cumarteside kardeşime gidecem
pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın

selam arkadaşlar nasılsınız yoktum epeydir hepinizi özledim inşallah yaramaz bir durum yoktur sağlığınız ve keyfiniz yerindedir inşallah veee müjdelerimiz artmıştır inşallahhhhh :KK49::KK16::KK16::KK16: bu arada hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun inşallah :nazar::KK19::KK19::KK19:

X