Dokuz Doğuranlar

bizimki biranda kaybolur kaçar gider izinide bulamayız vallaha..artık napcaz bilmiyoum ya çok sinirlerim bozuluyor düşündükçe..allahından bulsun ne diyeyim..artık borçlarını biz öderiz adinin

bizimki biranda kaybolur kaçar gider izinide bulamayız vallaha..artık napcaz bilmiyoum ya çok sinirlerim bozuluyor düşündükçe..allahından bulsun ne diyeyim..artık borçlarını biz öderiz adinin

k.bakma tatlım ya ne güzel muhabbet edecektik benim halimi biliyon burda yine çat kapı geldi bizimkisi iyi hoş da tam zamanında geliyo kafamçokkarıştı
sizin işinizde çok zormuş canım ya üzüldüm valla 10 milyarda az para değilki adam demekki dolandırcının tekiymiş hay kahrolası nerdende denk gelmiş
ozaman sen bana canlı örneksin valla doğru söylüyorsun canım Allah yardımcımız olsun
ne bileyim bizimki söz verdi siz beni idare edin bende söz seneye kontrat dolmadan evden çıkıcam kiranızı falan aksatmam dedi ne bileyim adamda öyle dolandırıcı tipi yok ama karısı biraz uyuz varya hiç gözüm tutmadı üstelik çok pasaklı :mymeka:
valla bu uğurda harcayacak paramda yok yazıktır ya mahkeme falan en iyisi huzursuzluk çıkarmıyım bakalım itimat edeyim sonuç ne olacak
baktımki çıkmıyo 1-2 ay önceden çekerim ihbarnameyi paşa gönlü bilir kötükedihüso

noldu len.. topici bi açtım senin mesajınla karşılaştım direkt.. hayrolsun derin mevzular sanırım.
selam kızlaarr.. Şeniz

Slm naber kızlar ben Çat Çat Çatladım ya kasıklarım uyusuk uyusuk belım Çok aĞrıyo namazımı kılıp yatıcam kocıŞım gelene kadar uyucam:)

Slm naber kızlar ben Çat Çat Çatladım ya kasıklarım uyusuk uyusuk belİm Çok aĞrıyo namazımı kılıp yatıcam kocİŞİm gelene kadar uyucam:)
yat dinlen canım bugün topik sinek avlıyo valla kimsecikler yok olanlarda konuşmuyor :umursamaz:

dil_nur sen nasılsın başın kiracılarla dertte galiba canım allah kolaylık verir öylelerine acımamak lazım ama yufka yürekliyiz işte naparsın

eeeeeeeeee ben geldim kemsilir yok ses sedada yok kaynanam şimdi gelir o zaman gidim bari

iyilik canım kaç gündür nerelerdesin sen ya

nabayım canım ablamlar bizdeydi valla 2hafta üst üste yatılı misafirlerim vardı geçen haftadan önce görümcemler kayınvalidemler geçen haftada ablam lar kaldı bende öldüm valla yoruldum hiç yktan hep yemek bulaşık adamı yoruyo ya bide çocuklar öğlene kadar ama çok yoruluyorum geliyorum yatıyorum bu haftada
pzartesi salı çarşambada malum şanslı 3günümüzdü çalıştık bakalım olur inşallah doktor çok ümitlendirdi bu sefer olcak allahın izniyle dedi bakalım:)))
yarın kayın validemler gelio genbe kalırlar 1-2gün:)))

dil_nur sen nasılsın başın kiracılarla dertte galiba canım allah kolaylık verir öylelerine acımamak lazım ama yufka yürekliyiz işte naparsın

ah sorma canım 3 ay sonra evime çıkacaktım bir sürü plan yaptım hepsi altüst oldu :gitme:
baksana nilüşe onlar mahkemeye vermiş ama hala bekliyormuş
bizim kiracıda 1 sene müsade et diyo ozaman sorunsuz çıkıcam diyo
bende mahkemeye versem hepten gıcıklaşacak iki arada bir derede kaldım
aslında acımamak lazım ama yine masrafa giren biz olucaz baksana Çok üzgünüm çoook

Tamam aysecım Çık sorun olmasın bende Çıkıp namaz kılıp yatıcam zaten ÖptÜm gÖrÜŞÜrÜz gene akŞama gırerım ben

Dılnur hoŞÇakal ben Çıkıyorum bayyyyyyyyyyyyyy

olur canım öyle misafir bereketiyle gelirmiş
neyse inşallah rabbim yüzünüzü güldürü de senin çenendende kurtuluruz bizde haticede kurtulduk:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…