Dokuz Doğuranlar

1 oignon guérir jour şutarafagitti nedemek canım yeni görüyorum valla merak ettim

kocacım öğlenci oldu da ondan şekerim artık 12:00 den 18:00 e kadar rahatım
sınıf değişikliği oldu sınıf öğretmeni oldu bizimki 2. sınıfları okutacak artık çünkü yerine bilg. öğretmeni gelmiş guclubacismile
kadro olmayınca böyle oluyor işte ama iyi oldu yoksa özelim kalmamıştı yaw bayanssulusmilezemuszemus
:teytey: :teytey: oleeeeeeeyyyyy çok sevindim yaşasın :dance:
artık daha çok görüşecez
1 oignon guérir jour şutarafagitti nedemek canım yeni görüyorum valla merak ettim

fransızca soğan kürü 1. gün demek :icecream:

:teytey: :teytey: oleeeeeeeyyyyy çok sevindim yaşasın :dance:
artık daha çok görüşecez

fransızca soğan kürü 1. gün demek :icecream:

evet artık daha çok görüşücez sabah gidiyodu öğlen başıma dikiliyodu
birde görsen aynı çocuk gibi dibimden ayrılmıyo diyorum benim çocuğa ihtiyacım yok sen varsın ya
seni sorup duruyo bu ayakta uyuyan güzel kim kız diyo
hani senin arkadaşın vildan değilmiydi diyo sırnaşık şey

bugün sabah diş sağlığına gittik
benim 20 lik diş azdı yine
gösterdim ama buna cerrahi operasyon gerekli dedi bursaya gitmem gerekmiş keseceklermiş napıcam bilmiyom ya çok canımı yakıyo ağrı yapıyo hem kulağıma hem boğazıma etkisi vuruyo valla :sinifsinif:

evet artık daha çok görüşücez sabah gidiyodu öğlen başıma dikiliyodu
birde görsen aynı çocuk gibi dibimden ayrılmıyo diyorum benim çocuğa ihtiyacım yok sen varsın ya
seni sorup duruyo bu ayakta uyuyan güzel kim kız diyo
hani senin arkadaşın vildan değilmiydi diyo sırnaşık şey

:kedi: akannehir uyy beni tanıyormu kaydirigubbakcemile3
utandım şimdi yaws :kedi:

bugün sabah diş sağlığına gittik
benim 20 lik diş azdı yine
gösterdim ama buna cerrahi operasyon gerekli dedi bursaya gitmem gerekmiş keseceklermiş napıcam bilmiyom ya çok canımı yakıyo ağrı yapıyo hem kulağıma hem boğazıma etkisi vuruyo valla :sinifsinif:

ihmal etme git cnm
benim güccük görümcükte dişçiden çok korkuyordu
onun damağınıda yarıp dişi almışlar
hiçte korktuğu kadar zor olmadı
kurtardı şimdi sende git baktır çaresine
diş ağrısı çekmek çok zormuş
kabir azabı diyolar diş ağrısına

ben hiç diş ağrısı çekmedim bilmiyorum :1rolleyes:
ama şeker yerken dişimi kırdım
ora çürümüş dr ilk kırılınca gelsen dolguyla kurtarırdık şimdi kanal tedavisi lazım didi
fırsat bulupta gidemiyorum :sinifsinif:

:kedi: akannehir uyy beni tanıyormu kaydirigubbakcemile3
utandım şimdi yaws :kedi:
divinity oldun ya ondan tanıyamadı
yoksa arada gelir yanıma bakar napıyon kimle konuşuyon diye
geçenlerden gördü birde senle canım cicim aşkım gidiyoz ya kaydirigubbakcemile3
mahsus takılıyo sırnaşık şey

divinity oldun ya ondan tanıyamadı
yoksa arada gelir yanıma bakar napıyon kimle konuşuyon diye
geçenlerden gördü birde senle canım cicim aşkım gidiyoz ya kaydirigubbakcemile3
mahsus takılıyo sırnaşık şey

hee adımı değiştirdim ama avatar aynı
canımsın aşkımsın tabi yazarım :asigim:
kıskançlık yapmasında benden yana problem yok vereliniortak ikimizede yetiyon maşallah :jeyyar:

ay bilmiyorum canım ya acaba kolay olurmuki :sinifsinif:
bende acayip korkuyorum gerçi ben herşeyden korkuyorum
baya oldu 1 tanede üstte vardı o yamuk çıkmıştı
dedim doktora ben bayılabilirim kan aldırırken dahi bayılırım dedim
oda dur bakalım dedi beni lafa tuttu acıyomu falan filan acırsa haber ver dedi o ara dişi almış bile hadi geçmiş olsun dedi
benide görseydin resmen kokudan kalp çarpıntısı tuttu boşuna korkmuşum meğer ohaoldumsmile
bugünde öyle olur diye gitmiştim ama bunu burda yapamam dedi bu farklı diyince şimdide onun korkusu bastı
bu kesme biçme işleri beni öldürüyo ya yüreğim kaldırmıyo benim eyvahedigeldismile

hee adımı değiştirdim ama avatar aynı
canımsın aşkımsın tabi yazarım :asigim:
kıskançlık yapmasında benden yana problem yok vereliniortak ikimizede yetiyon maşallah :jeyyar:

yok yok senden kıskanmıyor bazen takılıyor öyle sadece adını değişik görünce sormuştu okadar seni tanıyo yerimsenibenŞeniz
yoksa evde iş yapmadığımı görürse vildanla konuşmuşsun yine belli diyor kaydirigubbakcemile3

yok yok senden kıskanmıyor bazen takılıyor öyle sadece adını değişik görünce sormuştu okadar seni tanıyo yerimsenibenŞeniz
yoksa evde iş yapmadığımı görürse vildanla konuşmuşsun yine belli diyor kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:ünüm bursalara kadar yayılmış
saolsun eksik olmasın konuşmamıza engel olmuyor evi ve beni ihmal ediyon bu kadın yüzünden demesinde

geçen sene senle msn de konuştuğumuzdan haberi oluyormuydu peki

slm kızlar naber
pazartesi doktora gitmiştim ya doktor çok güzel dedi bi tane büyük bi kaçtanede küçük yumurtam vardı çok iyi dedi büyük yumurtayı beğendi kesin çatlar bu dedi pazartesi salı çarşamba şanslı günler dedi benim çatlatma iğnesine ihtiyacım yokmuş öle dedi geçende böle denemiştik tutmuştu inşallah gene gelir meleğim ve bu sefer sıkıca tutunur bana eğer bu seferde olmazsa aşılama yapmayı düşünelim artık dedi ama olucak hadi dedi güzel haberlerinizi bekliyorum allahın izniyle dedi psikolok gb doktorum var çok ümit verio bana öteki doktordan gelince 2-3 gün hasta oluyodum deli gb oluyodum şimdi doktordan çıkıyorum çarşıya yakın hastane geziyorum alışveriş yapıyorum güle oynaya geliyorum kafam rahat bi şekilde allahım inşallah olur bu sefer ümidim çok inşallah olucak dualarınızı bekliyorum

dilnur sen hangi doktora gidiyodun hangi hastaneye ben medikal parka gidiyorum ahmet yılmaza
eşin hangi okulda öğretmen canım
nerelerde oturuyosunuz
şimdilik bu kadar:))))olumunekankayizsmile

ay bilmiyorum canım ya acaba kolay olurmuki :sinifsinif:
bende acayip korkuyorum gerçi ben herşeyden korkuyorum
baya oldu 1 tanede üstte vardı o yamuk çıkmıştı
dedim doktora ben bayılabilirim kan aldırırken dahi bayılırım dedim
oda dur bakalım dedi beni lafa tuttu acıyomu falan filan acırsa haber ver dedi o ara dişi almış bile hadi geçmiş olsun dedi
benide görseydin resmen kokudan kalp çarpıntısı tuttu boşuna korkmuşum meğer ohaoldumsmile
bugünde öyle olur diye gitmiştim ama bunu burda yapamam dedi bu farklı diyince şimdide onun korkusu bastı
bu kesme biçme işleri beni öldürüyo ya yüreğim kaldırmıyo benim eyvahedigeldismile

kız o kadar eziyeti işkenceyi çektin histereskopi çektirdin hsg çektirdin
en basitindenmi korkuyon tüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3
onların yanında hiç kalır diş yardırmak dermişim ne biliyosam sempatiksalakcinni
görümcemden dolayı biliyorum tabiki...keşke baştan gidip yaptırsaymışım boşa çekmişim bu kadar acıyı demişti

slm kızlar naber
pazartesi doktora gitmiştim ya doktor çok güzel dedi bi tane büyük bi kaçtanede küçük yumurtam vardı çok iyi dedi büyük yumurtayı beğendi kesin çatlar bu dedi pazartesi salı çarşamba şanslı günler dedi benim çatlatma iğnesine ihtiyacım yokmuş öle dedi geçende böle denemiştik tutmuştu inşallah gene gelir meleğim ve bu sefer sıkıca tutunur bana eğer bu seferde olmazsa aşılama yapmayı düşünelim artık dedi ama olucak hadi dedi güzel haberlerinizi bekliyorum allahın izniyle dedi psikolok gb doktorum var çok ümit verio bana öteki doktordan gelince 2-3 gün hasta oluyodum deli gb oluyodum şimdi doktordan çıkıyorum çarşıya yakın hastane geziyorum alışveriş yapıyorum güle oynaya geliyorum kafam rahat bi şekilde allahım inşallah olur bu sefer ümidim çok inşallah olucak dualarınızı bekliyorum

canım hoşgeldin
çok güzel bi haber bu çok sevindim senin adına
inşallah hayırlısıyla tutar bebişin
cnm bu ara tarçını ve balı fazla tüketmeye bak
ikiside rahim için çok faydalı
bebeğin tutunabilmesi için gerekli zemini hazırlaması açısından tarçın çok önemli

öğlen geldim okuldan evi toparladım çamaşırları makinaya attım yemek yaptım biraz uyudum valla bu sabahçılık iyi oldu benim için yaramazlar sınıfının sınıf öğrermeni oldum ama onları muma çevirdim o kadar eğleniyoruz ki çocuklarla her çocuk bi melekmiş içlerindeki meleği dışarı çıkarttım ama çok yaramazlar hala bende yarım saatte bi enerjilerini boşaltıyorum sonra yarım saatders yapıyorum öğlene kadar bu taktiği uyguluyorum peygamber efendimizin . s.a.v hadisi bile var küçüklüğünde yaramaz çocuk büyüklüğündeki akıllılığına delaletmiş

canım hoşgeldin
çok güzel bi haber bu çok sevindim senin adına
inşallah hayırlısıyla tutar bebişin
cnm bu ara tarçını ve balı fazla tüketmeye bak
ikiside rahim için çok faydalı
bebeğin tutunabilmesi için gerekli zemini hazırlaması açısından tarçın çok önemli

tamam canım tavsiyene uyucam bana bide sakızla tarçını çiğneğin demişti birisi bi kere denedim ne iğrenç oluyo ya

:roflol: :roflol: :roflol:ünüm bursalara kadar yayılmış
saolsun eksik olmasın konuşmamıza engel olmuyor evi ve beni ihmal ediyon bu kadın yüzünden demesinde

geçen sene senle msn de konuştuğumuzdan haberi oluyormuydu peki
tabi canım biliyordu zaten bizde şifre gizleme yok otomatik ayarladık şifre girmeden ben onunkine o benimkine bakabiliyor
yani saklama imkanım bile yok gizli yapmayıda sevmiyom söyleyince rahat oluyo
zaten nedense sana kızmamıştı en çok senle konuştuğumu biliyo ya bak gördünmü taa oralardan güven veriyosun Şeniz
sadece başka kimseye verme dedi okadar olumunekankayizsmile

X