hiç sevmem çocuklarla uğraşmayıöğlen geldim okuldan evi toparladım çamaşırları makinaya attım yemek yaptım biraz uyudum valla bu sabahçılık iyi oldu benim için yaramazlar sınıfının sınıf öğrermeni oldum ama onları muma çevirdim o kadar eğleniyoruz ki çocuklarla her çocuk bi melekmiş içlerindeki meleği dışarı çıkarttım ama çok yaramazlar hala bende yarım saatte bi enerjilerini boşaltıyorum sonra yarım saatders yapıyorum öğlene kadar bu taktiği uyguluyorum peygamber efendimizin . s.a.v hadisi bile var küçüklüğünde yaramaz çocuk büyüklüğündeki akıllılığına delaletmiş
slm kızlar
hg canımdilnur sen hangi doktora gidiyodun hangi hastaneye ben medikal parka gidiyorum ahmet yılmaza
eşin hangi okulda öğretmen canım
nerelerde oturuyosunuz
şimdilik bu kadar:))))olumunekankayizsmile
hiç sevmem çocuklarla uğraşmayı
biz bir taneye tahammül edemiyoruz valla helal olsun sana
a...slm cnm hoşgeldin naber
bebek nasıl anne olmak kolaymıymış
uykusuz geceler bitmek bilmeyen gaz sancıları
hepsini geçtim büyüklerin karışmaları insanı çileden çıkarıyor demi
bende hep öyle duydumtamam canım tavsiyene uyucam bana bide sakızla tarçını çiğneğin demişti birisi bi kere denedim ne iğrenç oluyo ya
tabi canım biliyordu zaten bizde şifre gizleme yok otomatik ayarladık şifre girmeden ben onunkine o benimkine bakabiliyor
yani saklama imkanım bile yok gizli yapmayıda sevmiyom söyleyince rahat oluyo
zaten nedense sana kızmamıştı en çok senle konuştuğumu biliyo ya bak gördünmü taa oralardan güven veriyosun Şeniz
sadece başka kimseye verme dedi okadar olumunekankayizsmile
gördüm canım divinitye cevap yazarken başta görmemiştim canım k.bakma :kedi:dilnur sorularımı gördün müüüüüüüüüüüüüüüüüüüübilmiyorumkismileCADIARZU:uhm:
vildan çocukları seviyorum ama öle çacuklar varki tahammül edilmiyo ya ben şahsen 2 yaşına kadar daha çok seviyorum çocukları az konuşcak az yürücak küçük abla küçük abi gb dolaşcak bıcır bıcır ay büyükler delirtio soruklarıyla bazen pes diyorum pessssssssssssssssssssssssssssssssssalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hg canım
ben merkezde değilim tatlım ya inegöldeyim
burda Selenay Tıp Merkezi var oraya Engin Erküne gidiyorum
eşimde 80.yıl ilköğretim okulunda çalışıyo
yinede yakın sayılırız olumunekankayizsmile
valla haklısın galiba bilmiyorumkismilekız o kadar eziyeti işkenceyi çektin histereskopi çektirdin hsg çektirdin
en basitindenmi korkuyon tüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3
onların yanında hiç kalır diş yardırmak dermişim ne biliyosam sempatiksalakcinni
görümcemden dolayı biliyorum tabiki...keşke baştan gidip yaptırsaymışım boşa çekmişim bu kadar acıyı demişti
bende ağlasalarda zırlasalarda altlarına yapıp uykusuz bıraksalarda yürüyene kadar seviyorum kaydirigubbakcemile3
yürüyünce orayı burayı ellemelerine sinir oluyorumlmaz:
valla haklısın galiba bilmiyorumkismile
ah ben o eziyetleri niye çektim bilmiyon mu :CüvCüv:
bende merinosta oturuyorum merinosun aşasında inegölde yengenin memleketi siz oralımısınız yoksa tayininiz mi çıktı hoş kadrolu deil galiba eşin öle anladım
sen birde dijitalde çekilmemişsin dimi canım ya o eski yöntemler dahada acılıymışeyvahedigeldismilebirazcını biliyom
histeroskopi çektirmedim ama hsg eyvahedigeldismile anam o neydi öyle :1ninca:
geçen komşumda birdaha çektir ,hsg nin hamile kalmaya çok faydası var diyor
ben manyakmıyım bile bile gidiyim o acıyı birdaha çekiyim
bilmiyorduk tıpış tıpış gittik ama bile bilede ı ıh ben almayım ohaoldumsmile
olur canım olur ben ikna ederim benimkinibende hep öyle duydum
sonuçta tarçını yiyoruz işte öylede böylede mideye gidiyor
sakızla iğrenç oluyorsa sende sütlü tatlılarla dene cnm nefis oluyor
zemuszemus mersi cnm güven vermek güzel şeymiş
biraz zaman geçsin tlf nomuda verecem kaydirigubbakcemile3 :yüz bulan smiley: sırnaşık şey :yüz verince astar isteyen smiley: -tatlicadiarzu-
sen birde dijitalde çekilmemişsin dimi canım ya o eski yöntemler dahada acılıymışeyvahedigeldismile
ben onda bile acı çektim kısa sürdü ama biraz daha sürse ağlamaya başlıycaktım valla
tıkanıkmış ya ondanmı acıdı ne
bazılarının hiç acımamış ama onların açıkmış
olur canım olur ben ikna ederim benimkini
gün gelir banlanırız falan iyi olur kaydirigubbakcemile3
belki bu yeni yöntem o kadar kötü gelmeyebilir canım:roflol: :roflol: bende makineleri tırmalamıştım
ama piskopat bir tarafım var benim bazen acı çekmek hoşuma gidiyor sonradan zevk almıştım :lepi:
birdahamı çektirsem ne akannehir