Dokuz Doğuranlar

diloş bekarken kuran kursuna gitmiştim ben yatılı orda arkadaşlarım vardı
biriyle kızlarımız aynı okulda evlerimizde yakın
2 kızı vardı
geçen sene sağ yumurtalığından 21 cm büyüklüğünde 3 kg ağırlığında kist alınmış ameliyatla
sağ yumurtalığı ve tüpüde alınmış

dr tek tüple ve yumurtalıkla hamile kalman zorlaşır demiş
oda zaten 2 tane var 3. istemem demiş

kalan yumurtalığıda kist üretiyormuş
kist olup oda alınmasın erken menapoza girmeyim diye soğan kürü yapmış
adeti gecikince kistten şüphelenmiş dr gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş

soğana ben çok inanmaya başladım yaa
zaten inanıyorudum bu duyduklarımda iyice ikna etti beni
şimdi hazırladım yanımda ılımasını bekliyorum
şifaya niyet deyip içecem

3 kg kist mi :1shok:
Allah isteyince neler oluyo işte herşey nasip kısmet meselesi
doğru canım ya bu soğanla gerçekten çok mucizeler olmuş inşallah bizde de işe yarar
yarım yamalak yaptık anca adet düzene girdi belki kürü düzgün tamamlarsak bizimde mucizemiz gerçekleşir :Saruboceq:

hepsini bitir ilacın
ilaç tam bitmezse tedavi yarım kalıyor
tekrarlamaz inşallah kaldığın yerden devam edersin canımcım
doktorda ilacı bitir dedi ama sadece akşamları 1 tane yeter demişti
prospektüsü okudum sabah akşam oluyomuş normalde öyle verse çabuk biterdi ya -tatlicadiarzu-

nasılsınız kızlar nette bir problem var kapanıp duruyor bende girmiyorum sinirden aman bahar sendromuna ykalandım galiba canım hiç bir şey istemiyor sürekli uyumak istiyorum hayattn hiç zevk alamıyorum offf Allahım yardım etsin ne olcak halim bilemem
bende soğan suyuna başladım divicim hatta öğlen eve gidince kaynatıp içtim eşime de dedim bu ay bari gelse haırla ve sağlıklada kurtulsam şunları yapmaktn dedim eşim bide gülmezmi iyice tepem attı adama verdim veriştirdim sonra evden çıktım işe geldim bide ona bağırdım diye oturup ağladım niye böle yaptım diye iyice psikopata bağladım ben dua edin kızlar şu bunalımdan çıkayım yoksa kırmadık kimse bırakmıyacağım elimde olmadan geçen ay adetim tam 5 gün gecikti ilk defa oldu tamam dedim her şey bebek belirtisini gösteriyordu ama olmadı şimdide gögüslerim acıyor nedeni nedir biliorum adetim bitsin çalışmalara başlıyacağım o bile külfet geliyor bana offf offf uyumak istiyorum sadece uyumak of kafanızı şişirdim ama ne yapayım sizlerlede dertleşmesem kimle dertleşeceğim öyle değilmi hıımmm öyle değilmi öle deyin bak sizede patlarım he aman tamam şaka yaptım şaka

beraber başlıyoruz ablam bende aha şimcik içecem :kahve:
kocikede keçiboynuzu kürü yapacam bu ay napıyım azıcık oda eziyet çeksin

bu ara bende benimkiyle limoniyim
pek pas vermiyorum :1closedeyes:
ablam sende eniştemi kırma yaw
biliyorum isteyerek yapmıyorsun elinde olmayan nedenlerden dolayı böyle oluyor ama ne olursa olsun herkes giderde bir onlar kalır bizimle

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar nette bir problem var kapanıp duruyor bende girmiyorum sinirden aman bahar sendromuna ykalandım galiba canım hiç bir şey istemiyor sürekli uyumak istiyorum hayattn hiç zevk alamıyorum offf Allahım yardım etsin ne olcak halim bilemem
bende soğan suyuna başladım divicim hatta öğlen eve gidince kaynatıp içtim eşime de dedim bu ay bari gelse haırla ve sağlıklada kurtulsam şunları yapmaktn dedim eşim bide gülmezmi iyice tepem attı adama verdim veriştirdim sonra evden çıktım işe geldim bide ona bağırdım diye oturup ağladım niye böle yaptım diye iyice psikopata bağladım ben dua edin kızlar şu bunalımdan çıkayım yoksa kırmadık kimse bırakmıyacağım elimde olmadan geçen ay adetim tam 5 gün gecikti ilk defa oldu tamam dedim her şey bebek belirtisini gösteriyordu ama olmadı şimdide gögüslerim acıyor nedeni nedir biliorum adetim bitsin çalışmalara başlıyacağım o bile külfet geliyor bana offf offf uyumak istiyorum sadece uyumak of kafanızı şişirdim ama ne yapayım sizlerlede dertleşmesem kimle dertleşeceğim öyle değilmi hıımmm öyle değilmi öle deyin bak sizede patlarım he aman tamam şaka yaptım şaka
hg ablacım
valla çok haklısın seni okadar iyi anlıyorumki :çok üzgünüm:
ama sağlam durmak zorundayız napalım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

3 kg kist mi :1shok:
Allah isteyince neler oluyo işte herşey nasip kısmet meselesi
doğru canım ya bu soğanla gerçekten çok mucizeler olmuş inşallah bizde de işe yarar
yarım yamalak yaptık anca adet düzene girdi belki kürü düzgün tamamlarsak bizimde mucizemiz gerçekleşir :Saruboceq:

doktorda ilacı bitir dedi ama sadece akşamları 1 tane yeter demişti
prospektüsü okudum sabah akşam oluyomuş normalde öyle verse çabuk biterdi ya -tatlicadiarzu-

evet cnm 3 kg dedi
bebek büyüklüğündeymiş
Allahın gönlü olsun vermeye her şekilde veriyor işte
oy oyy 3 hamile haberi daha aldım
biri kocikin işyerindeki en samimi arkadaşının eşi 41 yaşında kadın
2 oğlu vardı küçüğü lise 1 e gidiyor
3. hiç akıllarında yokken gelmiş kafamçokkarıştı
birdiğeri 7 sene tedavi görüp en sonunda aşılamayla hamile kalmıştı
oğlu 1,5 yaşında onu bulana kadar ne çekmişti
şimdi kendiliğinden hamileymiş :bbo:

diğeride işte arkadaşım boshayallersmile

diloş nikimin altında fransızca soğan kürü 1. gün yazıyor
ha gayret iyi gidiyorum çoğu gitti azı kaldı
teskereye 14 gün var :roflol:

sağolun kızlar ya sizde olmasanız nolcek bu garibin hali bilmem
divinity canım ben geçen ay yaptım soğan kürü iyi geldi ama 12 gün içtim bebek varsa diye zararlı olur dedim ama bu ay tam yapıcam kısmetse birde birisi soğanı kabuklarıyla kaynat dedi bu sefer öle yapıorum bakalım benimde ikinci günüm hadi hayırlısı
öpüyorum sizi biraz ağzım soğan kokuyor emme kusura kalmayın artık :)))

sağolun kızlar ya sizde olmasanız nolcek bu garibin hali bilmem
divinity canım ben geçen ay yaptım soğan kürü iyi geldi ama 12 gün içtim bebek varsa diye zararlı olur dedim ama bu ay tam yapıcam kısmetse birde birisi soğanı kabuklarıyla kaynat dedi bu sefer öle yapıorum bakalım benimde ikinci günüm hadi hayırlısı
öpüyorum sizi biraz ağzım soğan kokuyor emme kusura kalmayın artık :)))

kabuklarıyla bende duydum tv de ömer coşkun üstüne basarak söylüyor
o bir ay yapın diyor ama ben eski yöntemi bi deneyim olmazsa kabukluya geçerim

bende gidiyorum o halde
akşama fırsat bulursam girmeye çalışırım
elimde kurdela nakışı havlu var yetiştirmeye çalışıyorum
öpüyorum hepinizi

yok canım ya benim kuzen avondan siparriş veriyo
onla konuştuk haber veremedim gidiyomuydun ohaoldumsmile

sen bana hiç sormuyo canım nasıl bukadar uzun duruyosun diye kaydirigubbakcemile2

sen bana hiç sormuyo canım nasıl bukadar uzun duruyosun diye kaydirigubbakcemile2

valla aklıma geldi hatta bugün perşembe değil
ama sormaya korkuyorum tam ben sorunca ya etrafını sararlarda seni kaldırırlarsa diye sormadım lülülülülülü

valla aklıma geldi hatta bugün perşembe değil
ama sormaya korkuyorum tam ben sorunca ya etrafını sararlarda seni kaldırırlarsa diye sormadım lülülülülülü
kocacım öğlenci oldu da ondan şekerim artık 12:00 den 18:00 e kadar rahatım
sınıf değişikliği oldu sınıf öğretmeni oldu bizimki 2. sınıfları okutacak artık çünkü yerine bilg. öğretmeni gelmiş guclubacismile
kadro olmayınca böyle oluyor işte ama iyi oldu yoksa özelim kalmamıştı yaw bayanssulusmilezemuszemus

X