sinemm hoşgeldin nasılsın kuzum
ya özbekle görüşüyonusmu nasıl ya
iyimi bari çalışıyormuşymuş artık bebeği nasılmış
amma soru sordum yabilmiyorumkismile[/QUOTE
hoşbulduk canım çok şükür iyiyim arada görüşüyorum özbekle çok şükür bebeğide oda iyi evde çalışmıyo herkese selamı var ayrıca
a.s . sende görüşürsen selam söyle ya hala anlamadım nie sildirdik üyeliğini yaCADIARZU
ben çıkıyom kızlar iyi geceleer..
hımm aldırmaz daha o zaman adnanada yutturur onu gıcık
bende kanal değiştirirken dikkatimi çeken bir konu olursa duruyorum izliyorum sonrada karaları bağlıyorum :1ninca: kaydirigubbakcemile3
zaten canımız sıkkın bide onlarımı dinleyelim
bida sende bakma canım boşver
ben dedim o çocuğu adnanada yediriri dedim demedimmi dedim o halde benim dediklerim aynen oluyorrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş gelmişsin bebişim iyiyim sen nasılsın bakalım anneyi üzmüyosundur umarımselam dyd cim oglumda öpüyo seniiii
dilnur teyzoş sanada selam nasılsın
yarın sabah erkenden şeker yüklemem vede hepatit testim var pazarteside kontrolüm hayırlısıyla bir atlatsam şunlarıda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıs ayşe dediğin oluyo kıs söylesene ben ne zaman hamiş olcam kız
Ynlış görmüyon canım var bir düşman arada kapıdan bakıp bakıp gidiyo kaydirigubbakcemile3kızlar bi gizli misafirmi var aramızda ne benmi yanlış görüyom ya
yarın sabah erkenden şeker yüklemem vede hepatit testim var pazarteside kontrolüm hayırlısıyla bir atlatsam şunlarıda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ynlış görmüyon canım var bir düşman arada kapıdan bakıp bakıp gidiyo kaydirigubbakcemile3
şaşı olasıca sempatiksalakcinni
valla o konuda bi bilğim yok ama herhalde bu sene kalırsın ama ay olarakta söylesemmi
ya bide tutmassa o zaman dyd beni döver yok bilmiyom ama bu sene kesin hamiş kalrsın sen inşalllahhhhhhhhhhh
allahım yüzümü kara çıkarma tüm isteyeh arkadalara ver e tabi banada verrrrrrrrnaniknanik