Dokuz Doğuranlar

kızlar bi gizli misafirmi var aramızda ne benmi yanlış görüyom ya

bende kanal değiştirirken dikkatimi çeken bir konu olursa duruyorum izliyorum sonrada karaları bağlıyorum :1ninca: kaydirigubbakcemile3

zaten canımız sıkkın bide onlarımı dinleyelim
bida sende bakma canım boşver

yarın sabah erkenden şeker yüklemem vede hepatit testim var pazarteside kontrolüm hayırlısıyla bir atlatsam şunlarıda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben dedim o çocuğu adnanada yediriri dedim demedimmi dedim o halde benim dediklerim aynen oluyorrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs ayşe dediğin oluyo kıs söylesene ben ne zaman hamiş olcam kız

yarın sabah erkenden şeker yüklemem vede hepatit testim var pazarteside kontrolüm hayırlısıyla bir atlatsam şunlarıda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allahın izniyle atlatırsın canım onlarıda sıkma canını sen hiçbişey çıkmaz inşallah

kıs ayşe dediğin oluyo kıs söylesene ben ne zaman hamiş olcam kız

valla o konuda bi bilğim yok ama herhalde bu sene kalırsın ama ay olarakta söylesemmi
ya bide tutmassa o zaman dyd beni döver yok bilmiyom ama bu sene kesin hamiş kalrsın sen inşalllahhhhhhhhhhh
allahım yüzümü kara çıkarma tüm isteyeh arkadalara ver e tabi banada verrrrrrrrnaniknanik

inallah hiç bişey çıkmaz inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

Ynlış görmüyon canım var bir düşman arada kapıdan bakıp bakıp gidiyo kaydirigubbakcemile3
şaşı olasıca sempatiksalakcinni

var var geçen günde gördüm dedim galiba hayalmi görüyomm dedim baksana varmış
kimin peki bu düşman dilnur hanım varmı bi yorumunuz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında:tomato::tomato::tomato::tomato:

hay ağzını seviyim senin Allah söyletmiştir inşalllaaaaaahhhhh
bak eğer bu yıl içinde olmazsa külahları değişiriz senle alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
inşallah hepimizin olur canım

abooooooooooooooo haksever gelmiş rozalinde gelmiş hey maşallahhhhhhhhhhhhhhhh meltem hanım nerelerde kaçakkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…