gerçekten biz gibi anneyi bulamazlar herkes gibi kolay elde edemiyoruz
olsa kimbilir onlar için neler yapardık ahh aaahhh
pehlülden kıs galiba sanırsam
üzülüyoruz sıkılıyoruz canım napalım ama elden gelen bişey yok
bilmiyorumkismile
ah ah mevlam kimise verir bakamz kimisen verir cami avlusuna doğurdu gün atar
kimisi tuvallette doğurur poşete katar atar
kimisi kaçarak evlenir kocası bi gece yarısı dışarı atar çok geçmeden hamile olur yada o haliyle atar dünyanın bin türlü hali var
allah hayırlısını versin ablalrım benimkaydirigubbakcemile5
evet ondan ve doktor bebeği almamıııışş ohaoldumsmile inanmıyoruumm adnana nasıl yedirecekki onun çocuğu diye :)))) bide çocuk sarın mavi göz olurmuş.. üzerinde buda sana kapak olsun yazarmış :lepi: :roflol: tövbee tövbeeeee..
aslında bazen bende aynı senin gibi oluyorum ama böyle yaparak daha da zora sokuyoruz işte herşeyi rahat olmayı bir başarabilsek belki herşey kendiliğinden oluverecekdün gece içim daraldı yine yatakta ağladım sessizce eşime göstermedim
bazen dayanamıyorum öyle ağlayasım geliyor
oda halt ediyo ama adama resmen söylüyolar aldatıyo diye yine anlayamadı akannehiryazık adama ya çok acıyorum onada ohaoldumsmile
kız valla sende bi alemsin yarın internete düşürelim rengeyiği adnan die amma komik olur ha
niyek kıs adnanın haberi var ilk çocuğu aldırğından galiba var sanırsamlaelaelaelaelae
evet ondan ve doktor bebeği almamıııışş ohaoldumsmile inanmıyoruumm adnana nasıl yedirecekki onun çocuğu diye :)))) bide çocuk sarın mavi göz olurmuş.. üzerinde buda sana kapak olsun yazarmış :lepi: :roflol: tövbee tövbeeeee..
aslında bazen bende aynı senin gibi oluyorum ama böyle yaparak daha da zora sokuyoruz işte herşeyi rahat olmayı bir başarabilsek belki herşey kendiliğinden oluverecek
oda halt ediyo ama adama resmen söylüyolar aldatıyo diye yine anlayamadı akannehir
zaten öyle canım öyle diyolar ona fox da çoktan nam salmış ondan öyle dedim
kaydirigubbakcemile3
ayrıca diziyi pek izlemediğimden detayını bilmiyorum ben genel anlamda hiçbirşeyden haberi yok dedim a.s
adam nam salmış ben napıyım canım aklımda kalmış çıkıverdi sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
ren geyiğimi ay sen çok yaşa emi nerden aklına geldi gı
ren geyiği haaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla öyle ya nezaman çarşıya çıksak bebek eşyaları satan yerleri görsek önünde durup bakıyoruz beşiği şöyle güzel olsun arabası böyle güzel olsun hayaller kurup duruyoruzhemde nasıl bakarız zor elde edilen şeylerin değeri de çok olur
kzımda tecrübesizdim yaşımda çok büyük değildi haksızlık olcak ama
2.ye daa güzel bakarım hele bi gelse
valla öyle ya nezaman çarşıya çıksak bebek eşyaları satan yerleri görsek önünde durup bakıyoruz beşiği şöyle güzel olsun arabası böyle güzel olsun hayaller kurup duruyoruz
Allahım inşallah nasip eder hepimize fazla bekletmez :Saruboceq:
adam nam salmış ben napıyım canım aklımda kalmış çıkıverdi sırnaşık şey
valla öyle ya nezaman çarşıya çıksak bebek eşyaları satan yerleri görsek önünde durup bakıyoruz beşiği şöyle güzel olsun arabası böyle güzel olsun hayaller kurup duruyoruz
Allahım inşallah nasip eder hepimize fazla bekletmez :Saruboceq:
ah ah mevlam kimise verir bakamz kimisen verir cami avlusuna doğurdu gün atar
kimisi tuvallette doğurur poşete katar atar
kimisi kaçarak evlenir kocası bi gece yarısı dışarı atar çok geçmeden hamile olur yada o haliyle atar dünyanın bin türlü hali var
allah hayırlısını versin ablalrım benimkaydirigubbakcemile5
çok haklısın canım gerçekten öyle olayları gördüğümde rabbim neden onlara veriyosunda bize vermiyosun diye isyan etmek geliyor içimden ama tutuyorum kendimi
neticede hepimiz sınav oluyoruz bu hayatta
Ama inşallah rabbim bizi evlat yokluğuyla sınav etmesin :Saruboceq:
inş canım :Saruboceq:
amin canım inşallah bizimde onlardan aldığımız günler gelecek
gerçekten çok kötü şeyler oluyo arada bende bakıyorumda benim yüreğim kaldırmıyo bu olayları psikolojim bozuluyo resmen seyretmek istemiyorum oyüzdenama öyle demi canım ben neler okuyom görüyom
mesela müge anlıya bakıyorsanız neler var neler
allah beterinden korusununnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
kimseler kalmıyor yine ama maşallah bugün topik tam tempo bayağı öslemişiz arkadalarımızıda opuyorumnanaktan