iyiyim canım nasıl olayım tatlım
sen nasılsın bittimi adetin ya
slm kızlar opuyorumnanaktan
kocik kurtları izliyor bende buraya kaçtım
nasılsınız
hb canım opuyorumnanaktan ocağın 9 da oldum en son daha olmadım 2 hafta önce pembe leke geldi ma gerisi gelmedi test yaptım negatiftihoşgeldin şule ciğim sen nasılsın epeydir görüşmüyoz nasıl adetlerin geliyormu artık
hb canım a.s.bende aynı valla kaydirigubbakcemile3
hg canım a.s.
bende iyiyim canım bildiğin gibi
benim adetim bitti bugün sen naptın kür bittimi
bende iyiyim çok şükür kurtları izlemeyen erkek varmıiyiyiz canım sen nasılsın benim kocişte daldı diziye kaçtım hemen valla
kürmü CADIARZUya valla napcam bilemeki benim ki daha yeni bitti sayılır CADIARZU
tekrarmı başlasam yada doktora gidsem gelsemde öylemi başlasam
valla bende şaştımCADIARZUkafamçokkarıştı
evet canım ya ilk defa kullanıyordumgeçmiş olsun canım
şikayetlerin neydi canım ya galiba bendede başladı yine bu illet
o kadar yıldımki dr.a gitmeye ıyyyy
klomeni ilk defamı kullanıyordun sen canım
bende iyiyim çok şükür kurtları izlemeyen erkek varmı
başlama canım ne olur ne olmaz bende yapmıcam daha
dr.git bakalım ne diycek
korkuyorum artık ben ya ters bişey olurda sonra
valla ben günlük ped kullanıyodum gerçekten onlarda zararlıymış ya kullanırsanızda parfümsüz olsun diyo doktorhoşgeldin şule ciğim sen nasılsın epeydir görüşmüyoz nasıl adetlerin geliyormu artık
dil_nur o illet mantar deli ediyor ama sen çamaşırını filan sık değiştir
ha günlük pedide öyle orkit filan koyma evde eski atletin filan varsa yumuşak onlar daha sağlıklı
duymazlarrrr :roflol:soru soruyomda adam duymuyo bile nasıl dalıyosa
aaaaa pihterde çocuku aldırıyomu neeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar benim 15inde adet olmam gerekiyordu gelmedi bugün test yaptım kocaman bir tek çizgi nerdeyse gözüme girecek hıh olmadı işte kısmet bakalım hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:))
iyi akşamlar kızlar benim 15inde adet olmam gerekiyordu gelmedi bugün test yaptım kocaman bir tek çizgi nerdeyse gözüme girecek hıh olmadı işte kısmet bakalım hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:))
evet canım ya ilk defa kullanıyordum
bende çamaşırımda beyaz böyle süt kesiği gibi parçalar oluşmaya başlamıştı
normalde kaşıntıda olurmuş ama bende kaşıntı falan yoktu
en kötüsü ilişki esnasında yanma aşırı bir tahriş vardı üstelik eşimde de oldu
ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için endişelendim neticede bugün öğrendim işte mantarmış meğerboshayallersmile
ilişki yasak dedi
fitil birde kapsül verdi hem eşim hem ben kullandık bakalım inşallah geçer
sende ihmal etme canım bence hemen git a.s
valla ben günlük ped kullanıyodum gerçekten onlarda zararlıymış ya kullanırsanızda parfümsüz olsun diyo doktor
en güzeli senin dediğin birde öyle deniycem bir yerden daha duymuştum CADIARZU
hg belenay abla a.s.iyi akşamlar kızlar benim 15inde adet olmam gerekiyordu gelmedi bugün test yaptım kocaman bir tek çizgi nerdeyse gözüme girecek hıh olmadı işte kısmet bakalım hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:))