Dokuz Doğuranlar

nilüşün arkadaşısın demek tanıştığıma memnun oldum canım
aramıza hoşgeldin a.s.

bende memnun oldum da dilnurcum ben seni ve divityi daha önceden biliyorum hatta muhabeetimizde olmuştu diğer üyeliğimin adı nurhayatk belki hatırlarsın opuyorumnanaktan

slm hanımlar a.s.
kaynatmışsınız gündüz geçmişi okuyodum :1rolleyes:
ben gelince kimse olmuyor genelde ama bu sefer yakaladım sanırım :1hug:

hoşgeldin canım a.s.
toparlanma çalışmalarına başladık işe yarıyo galiba eskisi gibi olmamıza az kaldı süprizzzzz

hala gelmedi biraz daha çene çalıyım
test yaptınmı canım tekrar
korkuyorum yapmaya varsa eğer doğacak elbet günü gelince
bugün haberlerde vardı kadın gaz sancısı diye gitmiş doğum yapmış çıkmış :roflol:
17 sendeir sanırım olmuyomuş bebekleri

vay bacaksız olmadı yine yani nasip napalım
bende ne gelen var ne giden

bende memnun oldum da dilnurcum ben seni ve divityi daha önceden biliyorum hatta muhabeetimizde olmuştu diğer üyeliğimin adı nurhayatk belki hatırlarsın opuyorumnanaktan
ay sen nurhayatk mısın bende biliyorum seni canım nerelerdeydin sen bebiş oldum hamileydin en son öyle hatırlıyorum bilmiyorumkismile

çabuk geldi senin cellat

kız gündüz sana haber veriyim online isen dedim ama malesef açık değildin canım

devamsızlık etmezsin demi canım alkisalkisalkis

niyekune? ben devamsızlık etmem canımcım hep buralardayım.. daha önce pek gelmedim sebebide gebelik yasağım olması sebebi ile kafamı dağıtmak için buralara gelmememdi a.s o psikolojiyi kafamdan atmam gerekiyodu da :)

ay sen nurhayatk mısın bende biliyorum seni canım nerelerdeydin sen bebiş oldum hamileydin en son öyle hatırlıyorum bilmiyorumkismile

olmadı dilnurcum yaa.. mol gebelik yaşadım nisan ayında sonlandırıldı ve üstüne 1 sene gebelik yasağı geldi. işte önümüzdeki ay bende artık bebek düşünücem hayırlısı ile..

ohaa o ne öyleee ohaoldumsmile kadın nasıl anlamıyo yahuuu :roflol:

divininki ensesinden yakaladı galiba :roflol:
benimkide heran zile basabilir
hiç rahat yok bu kociklerden :dilcikar:
evet valla yakaladı baksana gidiyom bile diyemedi garibim :roflol:
yok bunlardan rahat aha benimkide bağırıp duruyo yan odadan Çok üzgünüm çoook

olmadı dilnurcum yaa.. mol gebelik yaşadım nisan ayında sonlandırıldı ve üstüne 1 sene gebelik yasağı geldi. işte önümüzdeki ay bende artık bebek düşünücem hayırlısı ile..
olsun canım ya herşeyde bir hayır vardır
demekki böylesi daha hayırlıymış
inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız :1hug:

neyse kızlar bende gitmek zorundayım yarın görüşürüz inşallah
size hoş muhabbetler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biraz sonra benimde sonum böyle olacak.. geliyomuş aradı. a.s

Allah Allaahh.. fisfisfis demekki neymiş ölecekle olacağın önüne geçilmiyormuş..
aynen öyle canım rabbim verdikten sonra pkomuş kistmiş bahane
bende çıkıyoru canım hayırlı akşamlar sana yine gelirsen görüşürüz inş. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…