nilüşün arkadaşısın demek tanıştığıma memnun oldum canım
aramıza hoşgeldin a.s.
slm hanımlar a.s.
kaynatmışsınız gündüz geçmişi okuyodum :1rolleyes:
ben gelince kimse olmuyor genelde ama bu sefer yakaladım sanırım :1hug:
test yaptınmı canım tekrarhala gelmedi biraz daha çene çalıyım
inşAllah canım toplanalım ya olmuyor böylehoşgeldin canım a.s.
toparlanma çalışmalarına başladık işe yarıyo galiba eskisi gibi olmamıza az kaldı süprizzzzz
vay bacaksız olmadı yine yani nasip napalımbendede iyilik güzellik canım ne olsun
yine gaza geldim test aldırdım az önce kocike
leke geldi yani kesinleşti bebiş yok yine beni kandırdı bacaksız :ecrin_bebek:
geldi bile kaldırılıyoruuuuuuummmm :umursamaz:
ay sen nurhayatk mısın bende biliyorum seni canım nerelerdeydin sen bebiş oldum hamileydin en son öyle hatırlıyorum bilmiyorumkismilebende memnun oldum da dilnurcum ben seni ve divityi daha önceden biliyorum hatta muhabeetimizde olmuştu diğer üyeliğimin adı nurhayatk belki hatırlarsın opuyorumnanaktan
bekledim bekledim gelmediniz bende dışarı yürüyüşe çıkdım kızımı okuldan aldım geldimkız gündüz sana haber veriyim online isen dedim ama malesef açık değildin canım
çabuk geldi senin cellatbendede iyilik güzellik canım ne olsun
kız gündüz sana haber veriyim online isen dedim ama malesef açık değildin canım
devamsızlık etmezsin demi canım alkisalkisalkis
evet canım gerçekten olmadı bir dağıldıkki toparlayana aşkolsun akannehirinşAllah canım toplanalım ya olmuyor böyle
divininki ensesinden yakaladı galiba :roflol:çabuk geldi senin cellat
ay sen nurhayatk mısın bende biliyorum seni canım nerelerdeydin sen bebiş oldum hamileydin en son öyle hatırlıyorum bilmiyorumkismile
test yaptınmı canım tekrar
korkuyorum yapmaya varsa eğer doğacak elbet günü gelince
bugün haberlerde vardı kadın gaz sancısı diye gitmiş doğum yapmış çıkmış :roflol:
17 sendeir sanırım olmuyomuş bebekleri
evet valla yakaladı baksana gidiyom bile diyemedi garibim :roflol:divininki ensesinden yakaladı galiba :roflol:
benimkide heran zile basabilir
hiç rahat yok bu kociklerden :dilcikar:
olsun canım ya herşeyde bir hayır vardırolmadı dilnurcum yaa.. mol gebelik yaşadım nisan ayında sonlandırıldı ve üstüne 1 sene gebelik yasağı geldi. işte önümüzdeki ay bende artık bebek düşünücem hayırlısı ile..
zaten adetleri düzensizmiş anlamamışohaa o ne öyleee ohaoldumsmile kadın nasıl anlamıyo yahuuu :roflol:
bendede iyilik güzellik canım ne olsun
zaten adetleri düzensizmiş anlamamış
motor yarışlarına falan katılıyomuş hiçbişey olmamış bebeğede neler var Allahım
güle güle canım bende çıkıyorum benimkide aradı yemeği hazırlamaya başlıyım opuyorumnanaktanneyse kızlar bende gitmek zorundayım yarın görüşürüz inşallah
size hoş muhabbetler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen öyle canım rabbim verdikten sonra pkomuş kistmiş bahaneAllah Allaahh.. fisfisfis demekki neymiş ölecekle olacağın önüne geçilmiyormuş..