evet canım okonuda çok özenliler oyüzden oraya gidiyorum adamda da dediğin gibi yılların birikimi var ona güveniyorum zatenhmm CADIARZU iyidir inşallah cnm
evet dediğin gibi prof olmuşya adam birde senelerin bilgisi var
özel tıp merkezi olunca daha iyi ilgileniyorlar
aman dur şimdi hiç çıkasım yok o masaya :umursamaz:
zaten her çıkmamda mutlaka kramp giriyodu kaydirigubbakcemile3 dr benim keyfimi bekliyordu :roflol:
çok sevindim neslişim Allah içinize sindirsin
ağzınızın tadını bozmasın güle güle oturun yeni evinizde canım
diyeti hiç sorma benim kocikte isyanlarda akannehir
kaynanamlar hacdan geldikten sonra hergün davet hergün pasta börek homini gırtlak yidim valla :1ninca:
yaza diloşla bizde taşınıyoruz inşallah hayırlısıyla kendi evlerimize :lepi:
bak inciri seviyorum o güzel oluyor tatlı tatlı incirlerini bile yiyorum kaydirigubbakcemile3canım hayırlısı böyleymiş demekki
sabret bigün bizde burda bagıracaz hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye
sende kocanı örnek al akıllı akıllı iç soganı ondan sonrada incirini yap ohhhh mis gibi
canım hosgeldin allah kolaylı verin işinde umarım tez zamanda aramıza dönersinŞeniz
yok kaytarmamcanım hayırlı ugurlu olsun bende eşime söz verdiğim zaman kilo veremiyom sinir oluyom varya aynen bende baslıcam ama bi türlü beceremiyom nesliş kız aslında ev tasıma telası içinde veriridin he kosusturmayla ekmegi kesseydin en azından bi kac kilo giderdişakkıdı
tamam canım ben kendime güveniyom iki defa yaptıgım için alıskınım asıl siz kaytarmayında
bende kendi evime olmasada
baska bi eve cıkıcam desene bu yaz
herkes tasınma derdine düşecekguclubacismile
sağol canım haklısın valla herşeyde bir hayır var zaten ben günde 3 kere değiştiriyorum buaralar 90 derecede yıkadım iç çamaşırlarımı lastik falan kalmadı valla kaydirigubbakcemile3kızlar alıntı yapamıyorummmm....
diloşum herşeyde vardır bir hayır tekrar geçmiş olsunnnn....inş. biranönce iyileşirsinnn...he birde süreklli kuru tutmalısın bu çok önemlii...ıslak tutarsan mantarı azıtırsınnn...
oyy vale cimmm valla sağoll inşş şu işler bitmezz ben biterim işler bitmeezzz ama eve internet alınca akşamları gelmem daha rahat olucakkk....
meltimcimmm sizede hay. olsunnn valla insanın kendi evi gibi yok en çok rutubetten kurtulduğuma sevindimmm....
valla size bvirşey diyimmi almadımm ama kilomu korumakta bir marifettt...bu kadar yemeye korudum taşınma telaşımda çok olmadı zaten kolilemem 1 haftamı aldı akşamdan akşama kendimi kasmadan yağtığım için taşınmam çok kolay oldu çok şükürrr...gerçi halen yerleşemedinmmmm var ufak tefek işlerimmm
oh valla senin iş iyiymiş şimdi yazın sen beni gör su verenim bile olmaz boshayallersmileyok kaytarmam
ben 1 hafta içtim benden bişeyler akmaya başlamıştı
devam edebilseydim neler dökülürdü içimden allah bilir
kız ev taşıma sırasında kilo nasıl verilsin
biz ev taşıyınca daha çok yiyoz
lokantadan getirtmiştik yemekleri,oda yetmedi komşular yapıp tepsi tepsi göndermişlerdi cokacimcoook
yuppiiii :lepi:
bakın ben büyüğüm önce bana geleceksiniz temizliğe ve eşya kutulamaya tamammı
bende size teftişe gelirim sempatiksalakcinni
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
divinity, neslihan165+, dil_nur+, belenay+, vale_14+
delikafadulden delikafadulden işte bu beeee
günlerdir istediğimiz özlediğimiz tablo :lepi:
hoşgeldin beloşum Şeniz
canım benim 3 gün daynıp içebilirsen daha sonra alısıyosunbak inciri seviyorum o güzel oluyor tatlı tatlı incirlerini bile yiyorum kaydirigubbakcemile3
ama iş soğana gelince aynı olmuyo :sinifsinif: ama bu defa bende sonun kadar yapıcam
acaba şimdiden başlasammıki bilmiyorumkismile
yok kaytarmam
ben 1 hafta içtim benden bişeyler akmaya başlamıştı
devam edebilseydim neler dökülürdü içimden allah bilir
kız ev taşıma sırasında kilo nasıl verilsin
biz ev taşıyınca daha çok yiyoz
lokantadan getirtmiştik yemekleri,oda yetmedi komşular yapıp tepsi tepsi göndermişlerdi cokacimcoook
yuppiiii :lepi:
bakın ben büyüğüm önce bana geleceksiniz temizliğe ve eşya kutulamaya tamammı
bende size teftişe gelirim sempatiksalakcinni
ben geldim bulamadım topiki bulunca abone oldum kaybetmiyeyim diye nasılsınız kızlar
hoşgeldin ablam sefalar getirdin buyrunnnnnnnnnben geldim bulamadım topiki bulunca abone oldum kaybetmiyeyim diye nasılsınız kızlar
canım benim 3 gün daynıp içebilirsen daha sonra alısıyosun
su gibi geliyo bebişimiz için sabredecez hem bizde baslıcaz
sana destek oluruz içemesem ben içemezdim
cünkü en ufak kokudan bile midesi bulanan kişiyim
kötü tata tahammülüm yoktu ben bile yaptıysam diyorum
herkes yapar inan bana:teselli:
kız gecen sene bende tasınmıstım mayıs ayında
3 kilo vermiştim ekmegi kesmiştim bide yememk yemegi unutuyodum
ama senin yememk yemeyi unutacagını heççç zannetmiyomkaydirigubbakcemile3hominigırtlak alim allah sen kocanı yemediğine sükretcokacimcoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eeee oda güzel en azından almamıssın benimde annem gelecek bu yaz yardıma onun için cok zorlanmmam insallaaaahhvalla size bvirşey diyimmi almadımm ama kilomu korumakta bir marifettt...bu kadar yemeye korudum taşınma telaşımda çok olmadı zaten kolilemem 1 haftamı aldı akşamdan akşama kendimi kasmadan yağtığım için taşınmam çok kolay oldu çok şükürrr...gerçi halen yerleşemedinmmmm var ufak tefek işlerimmm
zemuszemus bayanssulusmile delikafadulden sabırsızlandım
biran önce taşınmak istiyorum
aslında bizim kontrat 2 gün sonra bitiyor
kocik okul için gitmiyor aklinialirimsmile
vildoşun okulunu bekliyoruz :1rolleyes: