Dokuz Doğuranlar

evet canım okonuda çok özenliler oyüzden oraya gidiyorum adamda da dediğin gibi yılların birikimi var ona güveniyorum zaten
yoksa varya diğer özel muayenehanesine gitsen mahsus tedaviyi uzatıp duruyo sırf para için herkes şikayetçi çok kişiye sordum burda özel hastane olmayışını fırsat biliyolardı
şimdi yaza açılacak sonunda yapım aşamasında
daha olmazsa orayıda denerim kaydirigubbakcemile3

bende kendi evime olmasada
baska bi eve cıkıcam desene bu yaz
herkes tasınma derdine düşecekguclubacismile

kızlar alıntı yapamıyorummmm....
diloşum herşeyde vardır bir hayır tekrar geçmiş olsunnnn....inş. biranönce iyileşirsinnn...he birde süreklli kuru tutmalısın bu çok önemlii...ıslak tutarsan mantarı azıtırsınnn...

oyy vale cimmm valla sağoll inşş şu işler bitmezz ben biterim işler bitmeezzz ama eve internet alınca akşamları gelmem daha rahat olucakkk....

meltimcimmm sizede hay. olsunnn valla insanın kendi evi gibi yok en çok rutubetten kurtulduğuma sevindimmm....

bak inciri seviyorum o güzel oluyor tatlı tatlı incirlerini bile yiyorum kaydirigubbakcemile3
ama iş soğana gelince aynı olmuyo :sinifsinif: ama bu defa bende sonun kadar yapıcam
acaba şimdiden başlasammıki bilmiyorumkismile

yok kaytarmam
ben 1 hafta içtim benden bişeyler akmaya başlamıştı
devam edebilseydim neler dökülürdü içimden allah bilir

kız ev taşıma sırasında kilo nasıl verilsin
biz ev taşıyınca daha çok yiyoz
lokantadan getirtmiştik yemekleri,oda yetmedi komşular yapıp tepsi tepsi göndermişlerdi cokacimcoook

bende kendi evime olmasada
baska bi eve cıkıcam desene bu yaz
herkes tasınma derdine düşecekguclubacismile

yuppiiii :lepi:
bakın ben büyüğüm önce bana geleceksiniz temizliğe ve eşya kutulamaya tamammı
bende size teftişe gelirim sempatiksalakcinni

sağol canım haklısın valla herşeyde bir hayır var zaten ben günde 3 kere değiştiriyorum buaralar 90 derecede yıkadım iç çamaşırlarımı lastik falan kalmadı valla kaydirigubbakcemile3
inşallah geçer ya

valla size bvirşey diyimmi almadımm ama kilomu korumakta bir marifettt...bu kadar yemeye korudum taşınma telaşımda çok olmadı zaten kolilemem 1 haftamı aldı akşamdan akşama kendimi kasmadan yağtığım için taşınmam çok kolay oldu çok şükürrr...gerçi halen yerleşemedinmmmm var ufak tefek işlerimmm

zemuszemus bayanssulusmile delikafadulden sabırsızlandım
biran önce taşınmak istiyorum

aslında bizim kontrat 2 gün sonra bitiyor
kocik okul için gitmiyor aklinialirimsmile
vildoşun okulunu bekliyoruz :1rolleyes:

ne güzel yaa
ben tam sefil oluyorum
nereyi yapacağıma karar veremiyorum
onu yaparken kalkıp buna geçiyorum
ev darmaduman bilmiyorumkismile
bi işi becerip içinden çıkamıyorum kafamçokkarıştı
allahtan kocikin elinden her iş geliyor guclubacismile
adam kendi işini bitirip birde bana yardım ediyor sırnaşık şey

ben geldim bulamadım topiki bulunca abone oldum kaybetmiyeyim diye nasılsınız kızlar

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
divinity, neslihan165+, dil_nur+, belenay+, vale_14+

delikafadulden delikafadulden işte bu beeee
günlerdir istediğimiz özlediğimiz tablo :lepi:
hoşgeldin beloşum Şeniz

oh valla senin iş iyiymiş şimdi yazın sen beni gör su verenim bile olmaz boshayallersmile
birde niloşla okadar konuştuk kiracıyla başım dertte kirayı vermiyo falan dedik bizimkide yamuk yaptı bu ay çık dedik ya vermiycek herhalde hep zamanında getiriyodu Çok üzgünüm çoook

reyting reyting delikafadulden

canım benim 3 gün daynıp içebilirsen daha sonra alısıyosun
su gibi geliyo bebişimiz için sabredecez hem bizde baslıcaz
sana destek oluruz içemesem ben içemezdim
cünkü en ufak kokudan bile midesi bulanan kişiyim
kötü tata tahammülüm yoktu ben bile yaptıysam diyorum
herkes yapar inan bana:teselli:

kız gecen sene bende tasınmıstım mayıs ayında
3 kilo vermiştim ekmegi kesmiştim bide yememk yemegi unutuyodum
ama senin yememk yemeyi unutacagını heççç zannetmiyomkaydirigubbakcemile3hominigırtlak alim allah sen kocanı yemediğine sükretcokacimcoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarr herşeyi yıkayıp düzgün yerleştircek gibi tıkmadan yaparsanızaltından kalkarsınızz (ben 1-2 koliyi tıkmışım işin içinden çıkamadımdaa ama geri kalan çok düzenli old .için süper olduuu herşeyimide yıkayıp ütüleyip götürdümm)aklinialirimsmile

ablammm hoşgeldinnnnnn

eee nezaman başlıyoruz ozaman herkes uygunmu alkisalkisalkis

eeee oda güzel en azından almamıssın benimde annem gelecek bu yaz yardıma onun için cok zorlanmmam insallaaaahh
zemuszemus bayanssulusmile delikafadulden sabırsızlandım
biran önce taşınmak istiyorum

aslında bizim kontrat 2 gün sonra bitiyor
kocik okul için gitmiyor aklinialirimsmile
vildoşun okulunu bekliyoruz :1rolleyes:

sende delimi ne bu sogukta ne işin var
ayrıca bak sana yardıma gelen cokmus
sen bize gel yardımaaaaaaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…