evet tatlım sana kalmış diyo rahatsız olmazsan sorun olmaz diyo a.scanım prezervatifi önermemesinin nedeni tahriş oldugu o yara olusumunu engellemek içinmiş bana öyle demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlım sana kalmış diyo rahatsız olmazsan sorun olmaz diyo a.scanım prezervatifi önermemesinin nedeni tahriş oldugu o yara olusumunu engellemek içinmiş bana öyle demişti
hosgeldin gülom
canımcım sabah gelemezsek en azından ögleden sonra gelebilen gelsin dedim amma senin bi fikrin varmı cözüm için bilmiyorumkismile
canımcım öncelikle cokkkk gecmiş olsun aynı seyi bende yasadıgım için cok iyi biliyom fitili ben gece yatmadan önce koyuyodum düşmüyo bebem yalnız tavsiye günlük pet kullan akıntı cok yapıyo sabaha kadar iç camasırrın berbat oluyo ben öyle yapmmıstımopuyorumnanaktan
evet tabiki
ben zaten hafta içi bir gün annemdeyim
haftasonları kaynanamlardayım ama zaten haftasonu pek gelen yok
ben hep burdayımda kimseyi görmüyorum nedense akannehir
kaydirigubbakcemile3 benim tipimemi bakıp o zaman prezervatif kullanabilirsiniz demişticanım prezervatifi önermemesinin nedeni tahriş oldugu o yara olusumunu engellemek içinmiş bana öyle demişti
iyi gelir inşallah cnmprezervatifi olabilir dedi zaten canım ama hani tam yumurtlama dönemine gelmiştik ya çalışmalar başlamıştı artık :kediyüzden dedi bu ay rafa kaldırdık diye
yoksa devam edecektik yani ama riske girmek istemedim en başından tedbiri alayım dedim napıyım
2 kutu bu kapsülden verdi içinde 4 tane var 2 sabah 2 akşam biri benim biri eşimin
birde şimdi görsellerde bulamadım resmini vagi-hex isimli fitil sanırım bu kapsül değil tablet çünkü öyle yazıyor
bakalım gece kullanıcam nasıl olacak becerebilecekmiyim
dilnur aslında sogan suyuda iyi geliyo mantara ben sogan suyu kullandıgımda ne mantar kalmıstı nede iltihap
doktorun kadınmı cnm
devlet hastanesinemi gidiyon özelemi
ben o çatala çıkmayı bırakalı 1 sene oldu :icecream:
bi ara alışkanlık yapmıştı ayda 3 kere çıkıyordum :roflol:
dilnur aslında sogan suyuda iyi geliyo mantara ben sogan suyu kullandıgımda ne mantar kalmıstı nede iltihap
canım özel bir tıp merkezine gidiyorum
doktorum erkek prof.doktor engin erkün cerrahpaşa tıp fakültesinden emekli öğretim görevlisiymiş ona gitmeden önce baya araştırmıştım netten ismini yazınca baya bilgilere ulaşmıştım oyüzden onu tercih ettim
bu tıp merkezi geçen sene yeni açılmıştı inegölde özel hastane yok malesef bursaya gitmek gerekiyor oda uymuyor tabi adam profesör olduysa boşuna olmamıştır dedim ne bileyim bir zararını da görmedim inşallah da görmem
derdin olsun bir çıkarsınki o çatala sırnaşık şey
hoŞbuldukkkkk meltemcİĞİmmmmm....
Dİlnurcumm o mantardan bendede oldu ve dedİĞİn gİbİ olmuŞtu geÇen sene vagİhex fİtİlİ banada vermİŞtİİ...gece fİtİlİ atıp bacaklarını 5-10 dk. Kendİne Çekerek yatkİ hemn Çıkmasınnn....bİrde evet gÜnlÜk pet kullan gÜn İÇİndede akıntı İle beraber İltİhapı atıyorr 10 gÜnde geÇer fazla uzun sÜrmezzz merak etme cnmmmm
kaydirigubbakcemile3 benim tipimemi bakıp o zaman prezervatif kullanabilirsiniz demişti
nasıl bi tipim vardıki acaba
birlikte olmayın deyince çokmu mahsun baktım acaba doktorun suratına :roflol: :roflol:
elinden şekeri alınmış çocuk gibi
iyi gelir inşallah cnm
soğanı ben bu ayda deniycem
bu sefer adam akıllı 15 güne tamamlıycam
BEN çok yoğun çalıştığım için maaleserf sürekli giermiyorummm(( çok geir kaldım kim ne oldu herkes nasıl hiççç takip edemiyorummm...umarım bir yaramazlık yokturrr.... boshayallersmile
hoşgeldin canım ŞenizhoŞbuldukkkkk meltemcİĞİmmmmm....
Dİlnurcumm o mantardan bendede oldu ve dedİĞİn gİbİ olmuŞtu geÇen sene vagİhex fİtİlİ banada vermİŞtİİ...gece fİtİlİ atıp bacaklarını 5-10 dk. Kendİne Çekerek yatkİ hemn Çıkmasınnn....bİrde evet gÜnlÜk pet kullan gÜn İÇİndede akıntı İle beraber İltİhapı atıyorr 10 gÜnde geÇer fazla uzun sÜrmezzz merak etme cnmmmm
belkide canım sana acımıstır dr a küçük emrah gibi baktıysan sempatiksalakcinni
valla ben o acıya dayanamadıgım için istememiştim bide bana antibiyotik verdi
bunu kullanırken hamile kalmamaya dikkat et dedi
demmekki benim dr da ben nasıl bakmıssam bi süre uzaklassın diye cabaladı kaydirigubbakcemile3
canımcımsogana birlikte baslıyalım bu ay bende adet olmadım 1 hafta bekleyeyim kan tahlli yaptırayım eger hamile degilsek aynı baslıyalım:içelim:
canım hayırlısı böyleymiş demekkivalla mı of ya en iyisi bir daha yapayım şu iğrenç şeyi ozaman :sinifsinif:
hadi ben neysede benim aşkım keçiboynuzu yapmıştı bu ay bir hevesle
yazık oldu ya
hoŞbuldukkkkk meltemcİĞİmmmmm....
çok iyiym çok şükürr evet cnmmm 10 gündür falan yeni evimizdeyizzz...alışmaya çalışıyorummm...ısınmaya çalışıyorum yeni evimizeee...:))) gelende gidende çok oluyor şimdi bana...evdede internet açılmadıı akşmlarıda giremiyorumm böyle iştee...
diyetimde berbat gidiyorrr...bir tam giremedim şunaa...hep aynı devam anlayacağınnn...
eşimede söz verdim haziran sonuna kadar verecem kilolarımı diye ama bende irade falan gelmiyor anacığımmmm....nasıl olucak bilmiyorummmm
canım hayırlı ugurlu olsun bende eşime söz verdiğim zaman kilo veremiyom sinir oluyom varya aynen bende baslıcam ama bi türlü beceremiyom nesliş kız aslında ev tasıma telası içinde veriridin he kosusturmayla ekmegi kesseydin en azından bi kac kilo giderdişakkıdıçok iyiym çok şükürr evet cnmmm 10 gündür falan yeni evimizdeyizzz...alışmaya çalışıyorummm...ısınmaya çalışıyorum yeni evimizeee...:))) gelende gidende çok oluyor şimdi bana...evdede internet açılmadıı akşmlarıda giremiyorumm böyle iştee...
diyetimde berbat gidiyorrr...bir tam giremedim şunaa...hep aynı devam anlayacağınnn...
eşimede söz verdim haziran sonuna kadar verecem kilolarımı diye ama bende irade falan gelmiyor anacığımmmm....nasıl olucak bilmiyorummmm
evet evet kesin böyle bakmışımdır :çok üzgünüm:
buda senin bakışın :1shok: :sinifsinif: :1no2:
tamam vale beraber başlayalım cnm
kaytarmak yok ama tamammı
diloşta dahil olur bize